Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Transportul in comun in Miercurea-Ciuc
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul HARGHITA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin 12 Mai 2006 10:10:49    Titlul subiectului: Transportul in comun in Miercurea-Ciuc 22838

In Miercurea Ciuc operatorul de transport in comun este Goscom SA (gospodarire comunala), ce m-a surprins a fost ca nu am vazut nici un autobuz de aparteneta Goscom. Daca ma iau dupa numerotarea de linii (rute preorasenesti), care ajunge si la cifra 42, as putea afirma, ca Goscomul ar trebui sa aibe minim 50 de autobuze, dar probabil sunt gauri mari in numeroatarea liniilor.
Pentru ca autobuze nu am avut norocul sa prind (aveam la dispozitie doar 1 ora) singurele lucruri de pozat au fost indicatoarele de statie.
Un indicator de statie din cele patru existente in acel rond. In spate se vede cladirea garii

Acelasi indicator din spate Scuze de lipsa de inspiratie...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sisintea



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 21/Iun/2008
Mesaje: 455
Locație: Medias

MesajTrimis: Lun 15 Mai 2006 16:22:46    Titlul subiectului: 22991

Kappa a scris:
Iata ca azi s-a implinit sorocul si am ajuns la Miercurea Ciuc. Profitand de faptul ca nu ploua am reusit sa trag cateva poze pe care le voi trimite celor carora le stiu adresele.
In Miercurea Ciuc exista asa zisul transport local efectuat de GOSCOM care furnizeaza si apa si agent termic. Programul de circulatie este jenant si se extinde si la localitatile limitrofe. Intr-o poza il veti vedea si pe acesta.
Autobuzele GOSCOM sunt parcate in fata garii. Am gasit la aceasta firma si doua din cele trei FBW-uri despre care s-a vorbit. Unul era in garaj. Am vorbit cu un sofer de treaba si m-a lasat sa fac poze si in interior. Mi-a placut foarte mult schimbatorul de viteze. Este in stanga pe bord, mic. Interesante de asemenea aparatorile de la lampile din salon. Nu am inteles de ce era acea tabla pe volan prinsa cu surub. Fabricate in 1965 mi-a spus soferul ca sunt aduse din Elvetia. Usile de la mijloc erau blocate. Sper ca aceste poze sa fie cireasa de pe tort pentru cei care iubesc FBW-urile.
In autogara am gasit autobuze de la mai multe firme: GAS Tours, ITAS, TIR si Open World. Cea din urma facea doar curse conventie. Am fotografiat in afara de Ikarus si Roman 111 si un Setra in stare buna.
Nu stiu cum sunt ordonate cursele si ce trasee face fiecare.
Pozele pot fi folosite fara acordul meu prealabil, insa il rog pe Silviu sa ma ajute daca are timp si sa creeze topic pentru ce crede de cuviinta si mai ales sa puna ce doreste pe forum.
zsizsi a scris:
Eu am fost in 29.04.2006 fiind Sambata dar parca Goscomul avea zi libera, in fata garii am stat o ora si nici un autobuz de Goscom nu am vazut in acel rond, desi acolo intorc multe linii, nici la dispeceratul de acolo nu era nimeni, doar la Autogara cateva interurbane. In lipsa autobuzelor am facut poze doar cu indicatoarele de statii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Dum 15 Apr 2007 13:05:59    Titlul subiectului: 78271

In drum spre Siculeni (fostul Ciceu; 8km mai la nord; important nod de cale ferata) am facut o escala de o ora si ceva la Miercurea Ciuc vineri, 13 aprilie (na, ca NU a fost cu ghinion!).
Operatorul local GOSCOM are vreo 11 trasee; unele se acopera partial:

.

Tarifele sunt destul de piperate:



Pe langa semnele de statii pozate de Attila am mai gasit unul in care sunt prezentate cursele speciale facute miercurea spre Piata Ruseasca (talcioc):




Am avut si un mic incident: Cand pozam un autobuz coboara soferul destul de nervos spre mine; ma intreaba ceva in maghiara, pe un ton destul de rastit. Ii spun ca imi pare rau dar nu vorbesc maghiara si continuam discutia pe romaneste: De ce pozez autobuzele, daca am cerut voie. Ii explic politicos ca nu trebuie sa cer voie nimanui, fiind pe domeniul public, ca am o pagina internet samd. Nu am reusit sa-l conving; omul in continuare destul de nervos, ca ar fi trebuit sa merg la dispecerat (era in aceeasi statie, adica la gara), ca trebuia sa anunt... Eu i-am zis sa se linisteasca, ca au niste busuri interesante; in fine, a plecat inapoi la autobuz, tot suparat ('nu trebuia sa fotografiati asa pe ascuns, ca un hotz; trebuia sa anuntati, sa stim si noi').



Cele 7 autobuze pe care le-am prins in acea zi sunt la:
http://ciuc.stfp.net/?de=S&dt1=13.4.7&dt2=13.4.7
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 14 Mai 2009 09:04:01    Titlul subiectului: 110901

http://www.stirilocale.ro/harghita/Modernizare_a_transportului_public_din_Miercurea_Ciuc_IDN869160.html

"Modernizare a transportului public din Miercurea Ciuc

12 Mai 2009

Autoritatile din Miercurea Ciuc au demarat un proiect de modernizare a transportului public din municipiu, pe care l-au intitulat "Transportul in comun-versus masina personala". Proiectul este implementat de Societatea de Gospodarire Comunala Goscom Miercurea Ciuc, care administreaza acest serviciu. Directorul Goscom, Duda Tihamer, a afirmat ca municipiul Miercurea Ciuc nu a avut un transport in comun autentic, autobuzele limitandu-se doar la a duce oamenii la lucru sau a-i aduce pe copii de la scoala.

Din cauza distantelor destul de mici, dar si a faptului ca nu sunt obisnuiti sa foloseasca autobuzele, cei mai multi locuitori ai municipiului Miercurea Ciuc prefera sa mearga pe jos, cu masina personala sau cu taxiurile. Pentru ca aceasta conceptie sa se schimbe, Goscom a inchiriat, pentru inceput, opt autobuze, care se alatura celor existente. Acestea circula pe patru rute de baza: linia rosie, galbena, verde si albastra.

Din cele 76 de statii existente, 40 au fost deja modernizate, iar 20 se afla in lucru. Orarul din statii si traseele pe care circula autobuzele au fost amplasate pe niste stalpi in forma de crosa de hochei, element specific municipiului Miercurea Ciuc. De asemenea, locuitorii orasului au primit in casutele postale o brosura cu orarul autobuzelor si liniile pe care circula acestea, dar si o prezentare a intentiilor autoritatilor.

Pretul biletului este de 1,5 lei, calatorii putand sa-si cumpere si abonamente. Duda Tihamer a tinut sa precizeze ca in primele sase luni de la demararea proiectului se face o evaluare a numarului de calatori, se primesc sugestii si reclamatii de la cetateni, dupa care se va decide daca orasul are nevoie sau nu de transport in comun.

Sursa: Agerpres
"

Sunt cateva idei foarte moderne pentru transportul din Romania!

- linii de autobuz identificate prin culori (linia rosie, galbena, verde si albastra)
- afisare orare si harti (asa cum de altfel e normal intr-o tara civilizata, insa in Romania normalitate a ajuns sa para ceva nemaivazut...)
- elemente distinctive de design pentru crearea unei identitati proprii a societatii
- trimiterea de brosuri de promovare

Felicitari si succes celor de la Goscom si poate mentalitatea celor de acolo nu se va poticni de imbecilitatile clasice din multe alte localitati...

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 14 Mai 2009 10:02:22    Titlul subiectului: 110903

Autoritatea locala din Miercurea-Ciuc a scris:
Transportul in comun-versus masina personala

BINGO! Toate felicitarile mele celor de acolo, au inteles care este (dupa parerea mea strict personala) adevarata problema a transportului in comun din Romania: Convingerea celor care au masina personala deci pot alege intre masina personala si transportul public sa renunte la macar unele din deplasarile cu masina in favoarea autobuzelor. Acest lucru conteaza cu adevarat si nicidecum disputele sterile de genul 'vaaai de mine, ce rele sunt autobuzele, sa tragem troleibuze peste tot prin patria noastra'.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 10 Iun 2009 00:02:55    Titlul subiectului: 112228

Are cineva idee ce s-a intamplat cu "F.B.W."-urile din 1965: au fost casate sau mai exista în vreun garaj? Tare aș vrea să admir unul (chiar dacă numai într-un garaj).

Ceva poze cu aceste autobuze (poze făcute de Dionisie Molnar a.k.a. kappa)



FBW din 1965 HR03JFP.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  112.4 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP.JPG



FBW din 1965 HR03JFP usa fata deschisa.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  92.64 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP usa fata deschisa.JPG



FBW din 1965 HR03JFP stranga.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  99.95 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP stranga.JPG



FBW din 1965 HR03JFP spate dreapta.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  86.57 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP spate dreapta.JPG



FBW din 1965 HR03JFP spate stranga.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  115.85 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP spate stranga.JPG



FBW din 1965 HR03JFP semnalizatoare 2.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  103.81 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  HR03JFP semnalizatoare 2.JPG



FBW din 1965 volan.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.65 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965 volan.JPG



FBW din 1965 volan.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.65 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965 volan.JPG



FBW din 1965 volan 2.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  106.31 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965 volan 2.JPG



FBW din 1965 butoane stanga.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.8 kb
 Vizualizat:  de 40617 ori

FBW din 1965  butoane stanga.JPG



_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 10 Iun 2009 00:06:04    Titlul subiectului: 112229

Și 2 poze de interior (se observă calitatea elvețiană - nu degeaba se zice Swiss Made, nu Made in Switzerland).

Am sunat azi la Gos.com. si cineva de la autobuze mi-a zis că mai au în circulație un "F.B.W." (am întrebat de autobuzele verzi) pe trasee urbane. Poate ajung săpt. viitoare pe acolo.



FBW din 1965 HR03JFP interior fata.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  104.72 kb
 Vizualizat:  de 40616 ori

FBW din 1965  HR03JFP interior fata.JPG



FBW din 1965 HR03JFP interior spate.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  106.33 kb
 Vizualizat:  de 40616 ori

FBW din 1965  HR03JFP interior spate.JPG



_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 01 Iul 2009 07:47:24    Titlul subiectului: 113265

Un FBW din 1965 (HR03FBN) mai este in garaj la Lupeni linga Odorheiul Secuiesc...vezi sageata!


l 75.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  204.76 kb
 Vizualizat:  de 40440 ori

l 75.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
arthurarad



Data înscrierii: 27/Oct/2008
Ultima vizita: 21/Aug/2015
Mesaje: 466
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie 01 Iul 2009 08:07:14    Titlul subiectului: 113266

Din pozele de mai sus, chiar langa volan se vede o cutiuta cu un maner. E cumva schimbatorul de viteze? Daca da, unde e marsarierul?
_________________
Save "Sageata Verde" (1913-1991)
First electrified rail in Eastern Europe, 8th in the World.
sageata-verde.uv.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Kaustik



Data înscrierii: 11/Noi/2008
Ultima vizita: 03/Mar/2024
Mesaje: 766
Locație: Ploiesti; Bucuresti; Braila

MesajTrimis: Mie 01 Iul 2009 09:13:18    Titlul subiectului: 113269

Prima din stanga spre inainte. Cu schimbatorul "pe liber" il duci spre capatul din stanga, apesi usor si apoi impingi inainte. Asa se baga in marsarier, indiferent de pozitia lui, el intotdeauna va fi in unul din capete, se aduce schimbatorul spre capat, se apasa pe el si apoi se trage/impinge. Ar mai putea fi o varianta, ca marsarierul sa fie ultima din dreapta, cea de sus, dar mai rar am intalnit cutii de viteze asa. Majoritatea au marsarierul in stanga (sus sau jos). Apoi vitezele sunt in ordine, daca marsarierul e stanga sus, cum am spus la inceput. De "pe liber", viteza 1 este spre stanga si jos, viteza 2 in mijloc si sus, viteza 3 in mijloc si jos si in fine viteza 4 in dreapta si sus. Exista si cutii care au viteza 1 prima din stanga si sus (cele mai multe dealtfel), dar ideea generala este ca indiferent de varianta constructiva, "drumul" schimbatorului de la viteza 1 la celelalte viteze superioare trebuie sa fie de felul: plecand de pe liber, capatul din stanga in sus sau jos viteza 1, apoi viteza urmatoare imediat opus (adica in jos sau in sus), apoi din nou liber, putin dreapta si sus sau jos, din nou imediat jos sau sus, apoi din nou pe liber si putin dreapta, si tot asa... Sper ca am explicat destul de clar. Si de scris se scrie "marsarier" din frantuzescul "marche-a-rier", care inseamna "a merge cu spatele" Very Happy Dar nu-i nimic, cu totii gresim Very Happy
_________________
"O tara dezvoltata nu este una unde saracii pot merge cu masina, ci una unde bogatii folosesc transportul public." E.P.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 01 Iul 2009 13:33:12    Titlul subiectului: 113290

Dar ce caută acel autobuz la Lupeni? Știi cumva dacă provine de la Miercurea Ciuc?
Ce număr de înmatriculare are acel "F.B.W." aflat în colțul din dreapta sus al pozei?

_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 01 Iul 2009 16:30:12    Titlul subiectului: 113297

Uitandu-ma mai bine in poze am observat si un al2-lea FBW. Deci e clar ...din 3 care au fost la Miercurea Ciuc, mai e unul singur in circulatie, iar celelalte 2 sunt la Lupeni...vezi pozele.


l 76.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  172.3 kb
 Vizualizat:  de 40407 ori

l 76.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 11 Iul 2009 21:50:35    Titlul subiectului: 113874

HR06YRP de la Goscom


hr06yrp.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  116.34 kb
 Vizualizat:  de 40289 ori

hr06yrp.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tomi_ms



Data înscrierii: 28/Ian/2007
Ultima vizita: 04/Dec/2021
Mesaje: 404
Locație: Targu Mures

MesajTrimis: Lun 24 Aug 2009 08:42:02    Titlul subiectului: 115926

In weekend am fost si eu la Miercurea Ciuc, mai exact la Sumuleu, dar am trecut de cateva ori si prin oras.
Daca in zilele lucratoare autobuzele au un program decent, in weekend pe majoritatea liniilor exista doar doua curse pe zi, pe unele linii chiar una singura, asa ca n-am putut sa fotografiez autobuzele. Am pozat doar acest VanHool la Jigodin, pe linia "Galbena 2/1".
In schimb am descoperit ceva foarte interesant intr-o curte la Sumuleu: doua FBW-uri! Din pacate nu am avut acces la ele, le-am fotografiat cu zoom maxim din fereastra hotelului, dintr-un unghi destul de prost. Nu stiu daca sunt cele care au circulat in oras (si daca e asa, nu stiu daca s-au intors de la Lupeni sau au fost altele, tinute eventual pentru piese) sau nu, dar cred ca sunt exact de acelasi tip.



HR06ZCI.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  140.29 kb
 Vizualizat:  de 40014 ori

HR06ZCI.jpg



FBW-Somlyo-jobb.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  162.24 kb
 Vizualizat:  de 40014 ori

FBW-Somlyo-jobb.jpg



FBW-Somlyo-bal.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  148.1 kb
 Vizualizat:  de 40014 ori

FBW-Somlyo-bal.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anlasz



Data înscrierii: 07/Sep/2009
Ultima vizita: 13/Aug/2015
Mesaje: 1
Locație: Miercurea Ciuc

MesajTrimis: Lun 07 Sep 2009 22:18:15    Titlul subiectului: F.B.W 116561

In legatura cu F.B.W. urile pe care le a pozat Marioo, pot sa spun ca mai sunt in curtea Goscomului cateva si cred ca mai sunt si in in circulatie cam 3 bucati; inainte au fost 5 sau 6,dar oricum inca mai merg si nu sunt intr o stare atat de proasta Smile Alea doua din Sumuleu stau cam de 4 ani in curtea Caritasului, ceea ce e de neinteles dar in fine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 30 Mai 2010 07:34:22    Titlul subiectului: 127707

Știu că 2 dintre cele 2 autobuze "F.B.W." produse în 1965 au fost retrase din circulație și duse la Lupeni? Al 3-lea mai circulă?
_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
tomi_ms



Data înscrierii: 28/Ian/2007
Ultima vizita: 04/Dec/2021
Mesaje: 404
Locație: Targu Mures

MesajTrimis: Mar 09 Apr 2013 18:43:36    Titlul subiectului: 163908

Conform unui articol din presa locala, transportul din Miercurea Ciuc este asigurat mai nou cu 4 midibuze Mercedes Sprinter de 30 de locuri achizitionate noi in 2009, si unul din doua autobuze MAN de 60 de locuri (fabricate in 1995), celalalt fiind rezerva. (Nota personala: din cate vad din poza, este vorba de MAN NM 222 / NM 152(2). )
Sprinterele parcurg in total 900km pe zi, iar MAN-ul 220km.

Deci au renuntat la midi-urile Van Hool si la O405.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Mar 09 Apr 2013 19:12:41    Titlul subiectului: 163913

Microbus cu 30 de locuri de la Mercedes Sprinter nu exista, poate 30 locuri cu tot cu cei din picioare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tomi_ms



Data înscrierii: 28/Ian/2007
Ultima vizita: 04/Dec/2021
Mesaje: 404
Locație: Targu Mures

MesajTrimis: Mar 09 Apr 2013 22:25:21    Titlul subiectului: 163922

Bineinteles, e vorba de numarul total de locuri, nu a zis nimeni 30 de locuri pe scaune.

Sa nu uitam ca vorbim de medii de 1,4 calatori pe km parcurs.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreirosu14



Data înscrierii: 02/Feb/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 393
Locație: Craiova, Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin 16 Mar 2018 21:29:09    Titlul subiectului: 194032

Goscom nu mai este operatorul principal in Miercurea Ciuc, in prezent operand SC CSIKI TRANS SRL, cu microbuze Mercedes Sprinter carosate, avand usi automate si afisaj electronic.


mb-sprinter.jpg
 Descriere:
sursa: informatiahr.ro
 Mărime fișier:  65.44 kb
 Vizualizat:  de 23901 ori

mb-sprinter.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 17 Aug 2018 10:36:24    Titlul subiectului: 196152

Deci să înțeleg că au fost 5-6 "F.B.W.".-uri la Miercurea Ciuc și nu 3. Shocked
O mai exista vreunul dintre ele. Ce e "Caritasul" ăla de la Șumuleu.
În 2012 mai exista acesta parcat în Miercurea Ciuc: https://www.google.ro/maps/@46.3631131,25.8000479,3a,26.5y,68.31h,86.91t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTdmUAjq1QAE9WE5L5Pfrmw!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro

_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 17 Aug 2018 12:44:16    Titlul subiectului: 196154

Deci sa inteleg ca sunt un total de 5 vehicule de transport in comun in Miercurea Ciuc. Inteleg ca media de calatori e mica, dar sunt indeajuns cat sa acopere tot orasul? Totusi vorbim de un oras cu aproximativ 37.000 de locuitori.
_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 17 Aug 2018 12:46:27    Titlul subiectului: 196155

Probabil mulți au "mașină mică". Dar din câte știu sunt 5 trasee, nu 5 vehicule.
Ăsta e site-ul operatorului: http://www.csiki-trans.ro/linii-autobuze/
Din oră în oră. Slab comparativ cu un oraș precum Câmpina sau chiar Sinaia.
Iar când cineva a zis linie de noapte (văd că-s 2) mă gândeam că sunt linii care circulă la 2-3 noaptea.

_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Hugo Buss



Data înscrierii: 29/Oct/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2020
Mesaje: 38
Locație: (Olanda)

MesajTrimis: Vin 21 Sep 2018 10:04:05    Titlul subiectului: 196471

Două FBW-uri pe care le-am fotografiat luna aceasta în Miercurea Ciuc.
HR 02 FXE + ???



IMGP0087.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  225.74 kb
 Vizualizat:  de 22181 ori

IMGP0087.jpg



IMGP0090.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  256.99 kb
 Vizualizat:  de 22181 ori

IMGP0090.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
mrM



Data înscrierii: 18/Iul/2006
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1023
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 21 Sep 2018 10:05:38    Titlul subiectului: 196472

Unde erau parcate? Shocked
_________________
I love Swiss stuff.
Ștefan tel. 0720.930.536 h 10.00-23.00 Fără beep-uri! (SMS da).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul HARGHITA Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community