Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Transportul in comun in Roman
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul NEAMȚ
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi 22 Dec 2005 11:48:05    Titlul subiectului: Transportul in comun in Roman 8561

In ROMAN pina in anul 2002 a existat transport public (de stat).
Autobuzele plecau de la gara spre comunele limitrofe orasului. Aveau in jur de 4 Rocar112, 2DAC117, 4Ikarus280 si 2DAC112 atunci, in 2000.
Poza e facuta in 2004 in garaj. (mai circula DAC117 bleu)



DSC08017.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  48.69 kb
 Vizualizat:  de 33862 ori

DSC08017.JPG


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 27 Sep 2007 22:35:40    Titlul subiectului: 83096

Au ramas doar deci dubele; iata doua surprinse la gara. Totusi este remarcabil ca au si numere de traseu, descrierea locurilor prin care trec iar cea de pe linia 2 are in partea de jos a foii textul 'curse regulate la 30 de minute'.


1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  112.42 kb
 Vizualizat:  de 32046 ori

1.jpg



2.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  112.37 kb
 Vizualizat:  de 32046 ori

2.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 01 Oct 2008 08:40:34    Titlul subiectului: 99032

Doua firme si trei trasee, cam asa s-ar defini, in cateva cuvinte, transportul de persoane din Roman. Astazi (01.10.2008), conform articolului postat mai jos, apartinand cotidianului local "Monitorul de Neamt", aflam ca cei de la Troleibuzul intentioneaza sa se implice si in organizarea transportului urban din orasul Roman.

"Troleibuzul Piatra Neamt se mută la Roman
• administratia locală romascană vrea să concesioneze un traseu pentru autobuze pentru transportul intern în oras •

Administratia publică locală va cere acceptul consilierilor locali pentru a aduce la Roman societatea de transport public local Troleibuzul SA Piatra Neamt. Un proiect de hotărîre supus dezbaterii prevede înfiintarea unui punct de lucru la Roman al societătii nemtene si oferirea unui traseu pe care autobuzele să-l parcurgă prin oras. În acest moment, în Roman există doar două firme care au concesionat de la Primărie, pentru trei trasee, în timp ce alte sapte trasee au rămas fără solicitare. În acest sens, administratia locală intentionează să ofere societătii posibilitatea de a parcurge un traseu în oras. „Avînd în vedere că de la aprobarea concesiunii acestui serviciu si pînă azi nu au fost operatori interesati să preia gestiunea serviciului de transport public local pe traseele aprobate, pentru a satisface necesitătile de deplasare ale populatiei se impune aprobarea unui punct de lucru al societătii Troleibuzul SA Piatra Neamt“, sustin reprezentantii Primăriei Roman. Conducerea institutiei a precizat că pe străzile din Roman vor circula autobuze, nu troleibuze, care ar necesita noi investitii, si că municipalitatea nu va investi bani pentru achizitia masinilor.
Autoritatea locală propune consilierilor locali să aprobe pentru deplasarea autobuzelor firmei mentionate următorul traseu: Gară (Mihai Viteazu) - Scoala nr. 8 (Anton Pann) - Blocul nr. 11 (bulevardul Republicii) - ICA Center (buleradul Republicii - Bogdan Dragos) - Abator (Bogdan Dragos) - DCA (Bogdan Dragos) - Complex (Bogdan Dragos) - 3 Pitici (Bogdan Dragos) - Pod Siret (Bogdan Dragos) - 3 Pitici - Complex - DCA - Abator - Cojocărie (bogdan Dragos - Nicolae Titulescu - Roman Musat) - Spitalul Vechi (Roman Musat - Sucedava) - Intersectia cu Ruta Ocolitoare (Sucedava) - Tic Tac (Miron Costin) - Atelier Vulcanizare (Nicolae Bălcescu - Stefan cel Mare) - Gară.
Proiectul privind înfiintarea acestui punct de lucru în Roman si concesionarea traseului se vor dezbate în sedinta extraordinară a Consiliului Local de astăzi."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mar 07 Oct 2008 09:49:46    Titlul subiectului: 99256

Nu s-a votat propunerea de mai sus pentru ca dubele ar fi mai potrivite decat autobuzele pentru 'municipiul' Roman:

http://www.evenimentul.ro/articol/alesii-romascanilor-nu-vor-autobuze.html

Evenimentul Regional al Moldovei a scris:
Un singur proiect de hotărîre a fost retras de inițiator pînă la următoarea întîlnire a consilierilor locali, pentru că unii dintre aleșii participanți la ședință au cerut o expunere de motive reformulată și mult mai elaborată. Este vorba de proiectul prin care se cerea acordul consilierilor pentru înființarea unui punct de lucru al firmei pietrene Troleibuzul, punct de lucru care ar urma să asigure transportul public pe traseul Gară–Școala nr 8–Anton Pann– Bulevardul Republicii–Bogdan Dragoș–cartierul Nicolae Bălcescu–Abator–Bogdan Dragoș–Nicolae Titulescu–Spitalul Vechi-Tic Tac –Nicolae Bălcescu și Gară. Consilierii au apreciat că pentru arterele din Roman, cele mai potrivite mijloace de transport sînt microbuzele și nu autobuzele puse la dispoziție de societatea Troleibuzul Piatra Neamț. Pentru că au existat numeroase amendamente care ar fi presupus modificarea în cea mai mare parte a proiectului, inițiatorul a decis retragerea actului administrativ.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi 26 Feb 2009 20:32:28    Titlul subiectului: 106768

http://www.evenimentul.ro/articol/de-martisor-primaria-readuce-transportul-public-la-roman.html

SE INTRODUC AUTOBUZELE IN ORASUL ROMAN!!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Dum 26 Apr 2009 01:14:10    Titlul subiectului: 110064

Dupa cum afiram deja colegul nostru, mariooo, autobuzele apartinand societatii de transport S.C. Troleibuzul S.A. au fost introduse in orasul Roman, la inceputul lunii martie a acestui an. Mai multe detalii despre traseele detinute cat si despre orarele de functionare pentru aceste trasee puteti afla din articolul postat mai jos, apartinand cotidianului "Monitorul de Neamt", editia din 07.03.2009.

"O tură de Roman, egal o franzelă

Pretul unei călătorii cu autobuzul, la Roman, va fi de 1,5 lei, cam cît costă o franzelă. Bineînteles că administratia locală va încerca să găsească solutii pentru a oferi abonamente subventionate pentru anumite categorii defavorizate, cum ar fi romascanii cu pensii mici. „De la 1 martie, după cum se vede, au început să circule autobuzele, pe un traseu care «îmbracă» orasul. Prima săptămînă este una în care se vor face mai mult probe, urmînd ca, în continuare, să vedem dacă va fi rentabil financiar, deoarece pînă nu vezi practic ce se întîmplă, nu poti sti eficienta economică a operatiunii, dacă se acoperă cheltuielile. Biletul va costa 1,5 lei, dar vom, vedea, în limita bugetului local, poate vom acorda unele facilităti persoanelor cu handicap, elevilor si pensionarilor“, a declarat Laurentiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman. Autobuzele sînt pe traseu prin Roman de la ora 5.20 dimineata, cînd vor pleca de la podul de peste Siret, din Cartierul Nicolae Bălcescu, spre Abator-Piata Republicii-Anton Pann-Autogară, altul, de la Abator, la 5.30, pe Bogdan Dragos spre Centru-Favorit-Autogară. Apoi, pe traseul lung, ce înconjoară orasul, în sensuri opuse, vor începe cursele din Autogară, de la 5.50, spre Piata Centrală, respectiv 6.30, pentru celălalt sens, spre Anton Pann, din jumătate în jumătate de oră. Se va merge pe ruta Autogară - Mihai Viteazu - Scoala nr.8 - Anton Pann - Bulevardul Republicii, pînă la intersectia cu Bogdan Dragos, de unde va parcurge Cartierul Nicolae Bălcescu, pînă la podul peste Siret si înapoi, pînă la Abator. Apoi, masina va urca pe Bogdan Dragos, spre centrul orasului, va coti stînga pe Nicolae Titulescu - Bulevardul Roman Musat - Episcopie - Biserica „Isus, Bunul Păstor“ - Sucedava - Intersectie „Kaufland“ - Tic Tac - Miron Costin - Bd. Nicolae Bălcescu - Stefan cel Mare - Autogară si invers, pentru cealaltă masină. De la 8.30 la 11 va fi pauză, apoi se vor relua cursele, tot cu o frecventă de jumătate de oră, pînă la ora 23, în afară de intervalul 16.30-18, cînd va fi, din nou, pauză. Masinile care vor circula pe acest traseu sînt puse la dispozitie de Troleibuzul SA, societate a Consiliului Judetean Neamt."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 26 Iun 2009 22:47:00    Titlul subiectului: 112949

Luni si marti am fost intr-o delegatie in Roman. Desi nu am avut timp sa ma plimb prin oras, am vazut mau multe tipuri de autobuze, printre ele si autobuze Iveco similare cu cele din Bucuresti sau Piatra Neamt. Cumva aceste autobuze au fost detasate de la Piatra Neamt la Roman, o data cu reintroducerea autobuzelor in acest oras ?
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun 20 Iul 2009 14:31:38    Titlul subiectului: 114299

Un afis cu orarul autobuzelor:


1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  147.76 kb
 Vizualizat:  de 30689 ori

1.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mariooo



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 1331
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar 18 Aug 2009 11:20:25    Titlul subiectului: 115567

Au fost aduse de la PiatraNeamt 2(?) autobuze Iveco; 4730 si 4770:
1-2 cu 4730
3-5 cu 4770
Curios, cum de au introdus autobuze, deoarece pleaca 1 data pe ora din fata autogarii si nu am vazut in 2 luni de cind le urmaresc mai mult de 4-5 calatori intr-un autobuz.



w 4730 2.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  191.54 kb
 Vizualizat:  de 30579 ori

w 4730   2.jpg



w 4730 3.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  150 kb
 Vizualizat:  de 30578 ori

w 4730   3.jpg



w 4770 2.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  191.95 kb
 Vizualizat:  de 30577 ori

w 4770   2.jpg



w 4770 3.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  163.1 kb
 Vizualizat:  de 30576 ori

w 4770   3.jpg



w 4770 7.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  225.37 kb
 Vizualizat:  de 30574 ori

w 4770   7.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar 18 Aug 2009 12:39:42    Titlul subiectului: 115582

Este postat un articol in care se anunta ca Troleibuzul se va ocupa de transportul in Roman. Probabil acestea sunt doua dintre mijloacele de transport trimise de Troleibuzul in acest oras pentru liniile locale. Banuiesc ca sunt si altele pe acolo, in special cam ceea ce absenteaza din randul autobuzelor autohtone achizitionate de la Constanta (cele inmatriculate cu ELT).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm 24 Apr 2010 07:46:17    Titlul subiectului: 126197

Un nou operator de transport public in Roman. Din articol reiese faptul ca transportul se va efectua cu microbuze, din pacate.
Evenimentul.ro a scris:
Administrația romașcană a căutat și găsit o nouă variantă pentru transportul în comun din municipiu, după ce a renunțat la autobuzele societății Troleibuzul SA, scrie Realitatea media. Pentru început, autoritățile au luat hotărârea republicării anunțului continuării negocierii directe în publicațiile prevăzute de legislația în domeniu, pentru a vedea dacă, totuși, sunt operatori de transport interesați în concesionarea acestui serviciu. După expirarea perioadei legale de depunere a ofertelor s-a constatat că trei operatori de transport au depus oferte în vederea concesionării serviciului respectiv: SC Trans Mass SRL, SC Mega Travel SRL și SC Pristyl SRL. Comisia de evaluare formată din Dan Ailincăi, președinte, Lucian Ghercă, secretar, Ernest Kulcsar, membru, și reprezentanți ai ofertanților, au constatat că operatorii de transport public de persoane SC Trans Mass SRL și SC Mega Travel SRL, nu au îndeplinit condițiile de eligibilitate deoarece le-au lipsit unele documente prevăzute de lege. În aceste condiții, comisia de evaluare a negociat condițiile contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local cu SC Pristyl SRL, singurul ofertant care a îndeplinit condițiile de eligibilitate. Constatând că traseele aprobate de Consiliul Local, încă din anul 2005, nu au fost concesionate nici până în prezent, comisia a acceptat termenii propuși de ofertant. Astfel, prețul de început al biletului va fi cel de 1,5 lei/călătorie, ajustabil în condițiile legii. Redevența, aprobată tot prin hotărâre a Consiliului Local, va fi de 3,5 euro/ zi calendaristică de autovehicul. Noul operator va efectua transportul persoanelor cu microbuze, pe următorul traseu: Gară - Mihai Viteazu - Școala nr.8 - Anton Pann - Blocul nr.11 - Bulevardul Republicii- ICA Center - Bulevardul Republicii - Bogdan Dragoș - Abator - DCA - Complex - Trei Pitici - pod Siret - Bogdan Dragoș - Trei pitici - Complex - DCA - Abator - Cojocărie - Nicolae Titulescu - Bulevardul Roman Mușat - Alexandru cel Bun - Precista - Alexandru cel Bun - Biserica Catolică - Sucedava - Intersecție ocolitoare - Tic Tac - Miron Costin - Vulcanizare - Nicolae Bălcescu - Ștefan cel Mare - Gară. Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local pe traseul nr.5, către operatorul SC Pristyl SRL, s-a aflat joi, 22 aprilie, spre dezbatere, în ședința extraordinară a Consiliului Local Roman

http://www.evenimentul.ro/articol/transportul-public-din-roman-concesionat-catre-un-nou-operator.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Uaizel



Data înscrierii: 11/Ian/2011
Ultima vizita: 10/Feb/2014
Mesaje: 1

MesajTrimis: Mar 11 Ian 2011 23:13:44    Titlul subiectului: Harta RATP Roman 138699

Poate cineva sa ma ajute cu o harta a rutelor din municipiul Roman?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 12 Ian 2011 01:19:01    Titlul subiectului: 138704

Nefericirea privatilor loveste la mijloc de decembrie: se scumpesc tarifele de taxi:

http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20101217&pagina=1&articol=27521

"Cresc tarifele la taximetrie

O veste mai proastă pentru romascanii care nu au un mijloc de transport propriu si sînt nevoiti să folosească serviciile de taximetrie, este aceea că vor plăti mai multi bani decît în prezent. În contextul modificării legislatiei specifice transporturilor, regulamentul local de organizare si functionare a serviciului de transport în regim de taxi a fost modificat în acest an de administratia locală. Ori acum se vine cu o nouă modificare a tarifelor, ce vor atinge pragul maximal de 3 lei per kilometru. Primăria Roman a sustinut această măsură ca o protectie a romascanilor. Si asa, de sărbători, firmele de taximetrie din municipiu au tarife diferite. Pînă acum nu s-a depăsit însă 2,5 lei per kilometru. Tarif maximal de 3 lei per kilometru parcurs cu taxiul poate fi modificat la o perioadă de 6 sase luni, în functie de indicatorii care schimbă structura costurilor, la solicitarea documentată a asociatiilor profesionale ale taximetristilor."

_________________
http://transportlocalgalati.blogspot.com/ - mai multe info gasiti aici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
fl82



Data înscrierii: 18/Sep/2010
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 455
Locație: Husi (jud. VS)

MesajTrimis: Mar 03 Ian 2017 10:40:51    Titlul subiectului: 187667

In urma unei vizite efectuate la Roman, am observat urmatoarele

-In fata statiei CFR exista un indicator, pe care sunt mentionate ca ar exista 3 linii de transport urban in comun (fara a se preciza exact care sunt acestea) , precum si orarul de circulatie a mijloacelor de transport urban in comun pe aceste 3 linii (cu plecari de la gara la intervale de cca o ora).

-In oras am observat existenta a doua tipuri de indicatoare pentru statiile mijloacelor de transport in comun- pe unele indicatoare scria transport regulat special, iar pe altele scria transport regulat judetean!

-Nu am observat sa existe statii cu amenajari cat de cat corespunzatoare (alveole, copertina, banci, etc).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iahim



Data înscrierii: 03/Mai/2016
Ultima vizita: 30/Sep/2022
Mesaje: 155
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar 03 Ian 2017 17:44:42    Titlul subiectului: 187669

Dar ce fel de mijloace de transport in comun ai vazut? Microbuze sau autobuze? Si ce model?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fl82



Data înscrierii: 18/Sep/2010
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 455
Locație: Husi (jud. VS)

MesajTrimis: Vin 06 Ian 2017 12:53:17    Titlul subiectului: 187741

Din pacate nu am vazut nici un fel de mijloc de transport urban in comun in Roman! Poate pentru ca am stat putin- o zi- si era si 1 ianuarie!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Matei Melinte



Data înscrierii: 09/Oct/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 185

MesajTrimis: Mie 21 Feb 2018 21:26:10    Titlul subiectului: 193666

Se pare că transportul local din Roman a fost preluat îm totalitate de un privat: PRISTYL. Confused

Cu o flotă de Karsan Jest(mai urâte ca la Piatra Shocked ), acesta va opera prin tot orașul.



WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.12.47.jpeg
 Descriere:
Karsan Jest
 Mărime fișier:  379.67 kb
 Vizualizat:  de 19901 ori

WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.12.47.jpeg



WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.13.12.jpeg
 Descriere:
Karsan Jest
 Mărime fișier:  392.48 kb
 Vizualizat:  de 19901 ori

WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.13.12.jpeg



WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.10.48-857x1200.jpeg
 Descriere:
Harta
 Mărime fișier:  163.38 kb
 Vizualizat:  de 19901 ori

WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.10.48-857x1200.jpeg



WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.10.32-857x1200.jpeg
 Descriere:
Informatii utile
 Mărime fișier:  181.47 kb
 Vizualizat:  de 19901 ori

WhatsApp-Image-2017-11-26-at-20.10.32-857x1200.jpeg



_________________
Traffic Engineering - UT Cluj
Volunteer Paramedic
Tramclub Iasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 21 Feb 2018 21:37:29    Titlul subiectului: 193668

Mai bine decât microbuze jegoase ce nu au ce căuta în transportul in comun. Aceste midibuze sunt destinate transportului in comun.
_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Matei Melinte



Data înscrierii: 09/Oct/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 185

MesajTrimis: Mie 21 Feb 2018 21:40:12    Titlul subiectului: 193669

Nu le contest calitățile, iar faptul că nu s-a optat la o mână de Sprinter-e convertite mă bucură, dar se mai poate lucra la aspect și la calitate. Am avut destule probleme cu cele de la Troleibuzul.
_________________
Traffic Engineering - UT Cluj
Volunteer Paramedic
Tramclub Iasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Trifescu Matei



Data înscrierii: 19/Mar/2018
Ultima vizita: 29/Feb/2024
Mesaje: 50
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar 10 Apr 2018 19:04:37    Titlul subiectului: Karsan jest Roman 194342

Autobuze Karsan Jest


IMG_1755.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  899.33 kb
 Vizualizat:  de 19039 ori

IMG_1755.JPG



IMG_1756.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  454.15 kb
 Vizualizat:  de 19039 ori

IMG_1756.JPG



IMG_1775.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  414.69 kb
 Vizualizat:  de 19039 ori

IMG_1775.JPG



IMG_1761.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  500.63 kb
 Vizualizat:  de 19039 ori

IMG_1761.JPG


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexioanpopa



Data înscrierii: 08/Ian/2012
Ultima vizita: 06/Aug/2020
Mesaje: 188
Locație: Braila

MesajTrimis: Lun 23 Iul 2018 14:01:50    Titlul subiectului: 195825

1 - Indicator de stație de autobuz: vin mai toate cu o hartă a traseelor
2 - Un altul întâlnit, nu știu care e treaba lui.
3-4 Alte Autobuze



IMG_20180723_145246.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.33 MB
 Vizualizat:  de 18060 ori

IMG_20180723_145246.jpg



IMG_20180723_125513.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  864.47 kb
 Vizualizat:  de 18060 ori

IMG_20180723_125513.jpg



IMG_20180723_131530.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  198.25 kb
 Vizualizat:  de 18060 ori

IMG_20180723_131530.jpg



IMG_20180723_131530.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  198.25 kb
 Vizualizat:  de 18060 ori

IMG_20180723_131530.jpg



_________________
ALEX
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Trifescu Matei



Data înscrierii: 19/Mar/2018
Ultima vizita: 29/Feb/2024
Mesaje: 50
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie 10 Iul 2019 18:10:06    Titlul subiectului: Orar trasee 201469

Stie cineva orarul de pe traseele din munincipiul Roman?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 10 Iul 2019 20:49:24    Titlul subiectului: 201471

https://inroman.ro/2017/07/14/care-sunt-traseele-functionale-din-roman-unde-opresc-microbuzele-si-la-ce-ora-27346/
Este tot ce am găsit, este o imagine în link cu orarul midibuzelor. Nu știu dacă este încă de actualitate, este de acum 2 ani.

_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
castrosua



Data înscrierii: 24/Noi/2006
Ultima vizita: 24/Feb/2024
Mesaje: 945
Locație: New York (SUA)

MesajTrimis: Mar 20 Aug 2019 10:04:59    Titlul subiectului: 202218

Mini-dubele (ca na, nu pot sa-i zic minibus. Autocar>Autobuz>Midibuz>Minibuz>Duba>pantof>minidube Very Happy )

..is mai mici decat masina. Au 6 metri?

_________________
https://www.bitchute.com/channel/dac_dynasty/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Mar 20 Aug 2019 10:10:47    Titlul subiectului: 202220

Nici măcar. Lungimea totală e de 5,8m.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul NEAMȚ Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community