Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Generalitati despre vehicule si linii de transport
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul DÂMBOVIȚA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mie 30 Sep 2009 15:39:38    Titlul subiectului: Generalitati despre vehicule si linii de transport 117824

In continuare problema transportului in comun din oras e departe de a fi rezolvata, se circula in regim de sardele in maxi-taxi-urile acelea, iar autobuzele "noi" stau degeaba la garaj.
Pe traseele care trec pe la spital nu am vazut niciodata vreun autobuz numai microbuze care sunt pline mai mereu, prea pline. Atat de pline incat raman oamenii in statie. In schimb pe trasee ca cel spre Priseaca e mereu autobuz si mai mereu gol.
Recent am vazut unul din autobuze deja pe butuci, iar primul autobuz care a fost adus, cel pe gaz, nu l-am vazut de saptamani bune pe traseu.
Stau si ma intreb...oare cat or mai rezista celelalte autobuze si cand si-or da seama ca trasee ca 12, 11 sunt foarte aglomerate si trebuie sa scoata microbuzele dupa aceste trasee? De fapt nu numai dupa aceste trasee ci din tot orasul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Joi 01 Oct 2009 13:18:30    Titlul subiectului: 117847

Am mers cu 12 (duba) de la MICRO 3 pana in centru la Mitropolie doar eu si cu soferul, dar asta seara dupa 20:00, sarind peste toate statiile si facand doar 5 minute pana la Mitropolie. In rest e aglomeratie si pe autobuze si mai ales pe traseul 5, chiar daca are portocale pe el.
In plus de asta se mai circula si aglomerat in zona XXL - MUNTENIA - PIATA 1 MAI din cauza traficului si a masinilor parcate neregulamentar. Cu 6 am facut 10 min pentru o singura statie dimineata pe la 8.

Mai bune erau niste ISUZU (precum cele din Ploiesti, Galati) care sa circule mai des si sa respecte programul decat un MAN SH la 30 min sau niste BMC-uri 215 PROBUS precum cele din Craiova, Ploiesti, Tulcea sau Brasov.

Dubele is fac si ele datoria cum pot, parerea mea e ca sunt bune e strazi (trasee) mai putin circulate de alte trasee.

Si in ultimul rand transportul in comun trebuie cumva promovat in orasul Targoviste, multa lume foloseste mersul pe jos sau tinerii taxiul, iar programele afisate in toate statiile si respectate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Joi 01 Oct 2009 15:05:13    Titlul subiectului: 117852

Isi fac ele treaba cum pot, dar problema e ca nu prea mai pot. Am fost si eu cu 12-le pe la ora 14 si desigur era plin pana la refuz si scartaia din toate suruburile. Cand a luat un sens din ala giratoriu, am zis ca se rupe in doua, nu alta. In continuare eu sustin ca ar trebui sa dispara dubele defintiv si sa se continue aducerea de autobuze chiar si SH, da numai sa functioneze corespunzator.
Am mers cu toate autobuzele astea SH si chiar mi s-au parut OK, dar repet nu prea se vad pe traseele aglomerate in afara de 5 si 6. Cel care l-am vazut pe butuci n-am idee ce avea. Si mai bine ar fi daca s-ar reintroduce cat mai repede troleibuzele, asa cum se vrea. Very Happy
In zilele astea de criza cred ca au facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca decat sa ia doua autobuze noi mai bine luau 6-7 SH si se rezolva partial problema, mai bine decat deloc.
In ceea ceea priveste promovarea ai dreptate. Ar trebui promovat cumva prin niste pliante cu orarele autobuzelor zic eu sau pe ecranele acelea gigant, ca am vazut ca s-au inmultit.
Si inca o informatie: se pare ca transportul in comun va functiona si in comunele limitrofe, aceasta hotarare fiind aprobata desigur cu scandal. Consilierii si primarii acestor localitati limitrofe care fac parte din PSD s-au legat de culoarea autobuzelor si de faptul ca pe autobuze este scris numele D-lui Boriga.
Si inca ceva: mi-ar place sa functioneze afisajul acela electronic al autobuzelor, acolo unde este cazul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stefan_br



Data înscrierii: 04/Feb/2008
Ultima vizita: 01/Noi/2017
Mesaje: 1170
Locație: Braila

MesajTrimis: Lun 12 Oct 2009 16:07:45    Titlul subiectului: 118325

"Un nou program de transport pentru târgovișteni"

Autor: Nick Tache
Data: 12. oct. 2009

"De astăzi, târgoviștenii vor călători mai eficient. Noul program de transport public a intrat în vigoare cu trasee mai mari și mașini mai dese. Târgoviștenii sunt încântați de inițiativă și speră că aceasta este o soluție la aglomerația din autobuze și microbuze."

"Trasnportul Public din Târgoviște a reprezentat până astăzi o problemă pentru cei care voiau să parcurgă orașul repede. De astăzi însă, transportul în comun a fost modificat. Noi stații, noi trasee și mai ales autobuze și microbuze mai dese."
"Vor exita patru trasee principale de transport. Traseele 5 și 1 vor ajunge în stații, în orele de vârf, din sfert în sfert de oră."



"Traseele 9 și 11 vor ajunge din 30 în 30 de minute, urmând ca în weekend timpul să se dubleze, succesiunea fiind de 30, respectiv 60 de minute iar programul se va extinde până seara. „Acestea reprezintă vârful transportului din Târgoviște iar acum vor trece prin stații mult mai des ca înainte”, a declarat Marian Grigorescu, directorul SC Transport Public SA Târgoviște."

"Vor fi aduse și alte autobuze"

"Târgoviștenii nu au doar o singură veste bună. Conducerea SC Transport Public SA a declarat pentru „Adevărul de Seară Târgoviște” că în câteva zile o comisie a companiei va merge în Germania pentru a mai achiziționa două sau trei autobuze pe care să le bage repede în circuit."


sursa: http://www.adevarul.ro/articole/targoviste-un-nou-program-de-transport-pentru-targovisteni.html

_________________
SBT-IJTL-RATCGL-S.C. Braicar S.A.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stefan_br



Data înscrierii: 04/Feb/2008
Ultima vizita: 01/Noi/2017
Mesaje: 1170
Locație: Braila

MesajTrimis: Mar 13 Oct 2009 13:34:30    Titlul subiectului: 118360

"Nu am scăpat de aglomerația din autobuze"

Autor: Nick Tache
Data: 13. oct. 2009

"Noul program de funcționare a transportului public din Târgoviște, intrat ieri în practică, nu a reușit încă să rezolve problema aglomerației din autobuze și microbuze. Și asta nu din cauza șoferilor sau a sistemului de transport, ci din cauza călătorilor."

"Călătorii se reped la prima mașină"

"Ora 7.33. Autobuzul 5, care circulă pe principalul traseu din oraș, ajunge în stația din Microraionul 3. În autobuz se urcă aproximativ 10 persoane. Mașina, deja plină, își continuă drumul spre următoarele stații, unde se urcă pe rând alte zeci de târgovișteni. Deși nu mai era loc nici să fie aruncat un ac, oamenii se îmbulzeau pe ușile autobuzului de parcă ar fi fost ultima oară când puteau merge cu el. „Stați că nu mai aveți unde să urcați. În cinci minute vine oricum altă mașină. Mai stați puțin în stație“, striga disperată taxatoarea din autobuzul 5."

"Ora 7.50. Autobuzul ajunge în stația de la Baia Comunală. Aici se dau jos majoritatea călătorilor și mașina se aerisește brusc. La nici două minute ajunge în aceeași stație un microbuz care a parcurs același traseu, dar aproape gol."

sursa: http://www.adevarul.ro/articole/targoviste-autobuzele-merg-ceas-dar-calatorii-se-imbulzesc.html

_________________
SBT-IJTL-RATCGL-S.C. Braicar S.A.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar 13 Oct 2009 13:55:51    Titlul subiectului: 118365

Daca vor sa lase orarul asa "aerisit" ar fi fost indicat sa introduca autobuzele articulate pe care le mai au (eventual sa mai cumpere cateva) fiindca in aceste situatii astfel de autobuze sunt rentabile. Sau, modelul "clasic" conform caruia pe traseul respectiv se introduc la orele de varf doua autobuze, unul dupa altul; in statiile in care se urca pasageri (si nu obisinuieste sa coboare nimeni) se fac opriri intermediare, adica in intr-o statie opreste primul autobuz iar in urmatoarea statie cel de-al doilea autobuz.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
dexter23



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 20/Mar/2023
Mesaje: 144
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 13 Oct 2009 15:53:01    Titlul subiectului: 118374

Autobuzele articulate au intrat pe curse exterioare iar dat fiind numarul destul de redus si vechimea acestora, 2 autobuze in acelasi timp pe un traseu este inca imposibil de realizat.

Problema mare este, intr-adevar, a calatorilor. S-au obisnuit cu traseele care circulau la interval de 30 de minute. Nu-i normal.

Dar, pana o sa reusim sa ii educam, primul care trece prin statie, sufera cel mai mult...

In scurt timp sper sa reusim sa punem la dispozitia calatorilor programele si online pe www.aitt.ro .

_________________
We are just a small, lonely piece in the world of computers.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mie 21 Oct 2009 14:35:02    Titlul subiectului: 118744

Inca cateva generalitati:
-in aproape fiecare statie s-au montat cate 2 bancute
-astazi in autobuzul MANL NL 202 de pe traseul 5 am vazut ca era montat un ecran LCD pe care rulau filmulete amuzante (din acelea gen camera ascunsa), reclame si nu in ultimul rand modificarile aduse transportului public targovistean. Nu stiu daca pe toate autobuzele "noi" s-au montat LCD-uri. Parerea mea e ca sunt destul de utile.
Si cateva pareri personale:
-ar fi frumos sa se puna in functiune si afisajul exterior,acela cu LED-uri acolo unde este cazul.
-am auzit ca se vor aduce inca 2-3 autobuze din Germania,iar parerea mea e ca ar trebui aduse tot MAN-uri sau Mercedes-uri ca sa se uniformizeze cat de cat.
Transportul public se schimba din ce in ce in mai bine Razz

Domnul primar spunea la conferinta de presa atunci cand s-au adus autobuzele ca urmatorul pas va fi reintroducerea troleibuzelor.Si am incredere ca asa va fi Very Happy


Ultima modificare efectuată de către Mihai1992 la Mie 21 Oct 2009 16:20:12, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Kaustik



Data înscrierii: 11/Noi/2008
Ultima vizita: 03/Mar/2024
Mesaje: 766
Locație: Ploiesti; Bucuresti; Braila

MesajTrimis: Mie 21 Oct 2009 17:21:36    Titlul subiectului: 118750

Eu sunt mai sceptic de felul meu. Am auzit multi primari de municipii in care au existat sau au fost in plan troleibuze care, la auzul intrebarii "dar troleibuze...?", raspund asa... Nu stiu, constat ca e un fel de fobie, eschivare a problemei, frecventa la mai toti primarii. Cand aud de troleibuze, parca li se ridica parul maciuca in cap... Very Happy Sa vedem. Pana la fapte, eu nu mai cred... Reteaua cel putin mai exista? In ce stare se prezinta? Ca daca pe alocuri a inceput sa se deterioreze, incepe sa mai si strambe din nas, pe langa parul maciuca: eee, trebuie sa reparam reteaua, alte investitii, alti bani, mai multi bani... cahh!...
_________________
"O tara dezvoltata nu este una unde saracii pot merge cu masina, ci una unde bogatii folosesc transportul public." E.P.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mie 21 Oct 2009 17:55:35    Titlul subiectului: 118752

Pai cam asa sta treaba:reteaua este cat de cat buna cu exceptia a 2-3 locuri in care a fost agatata de masini mai inalte.
Plus o linie inutila de troleibuz, zic eu, cea spre Combinat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Mie 21 Oct 2009 21:26:22    Titlul subiectului: 118760

- si mai trebuie mentionat ca anumite statii (nu stiu daca in toate statiile) au fost afisate noile programe de circulatie a traseelor. Cred ca sunt puse acum, de cand au inceput astia mici scoala si anul universitar 2009-2010.

Sambata in statia de la Gara spre Mitropolie si la statia de la Mitropolie am vazut aceste afise cu programul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dexter23



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 20/Mar/2023
Mesaje: 144
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 22 Oct 2009 07:50:09    Titlul subiectului: 118779

Inca niste lamuriri:
1. Programul a fost afisat in 90% din statiile din oras. Pacat ca a fost rupt in cateva. Facem eforturi pentru inlocuire.
2. Bancutele au fost aportul primariei si le suntem foarte recunoscatori pentru acest lucru
3. De troleibuze... inca nimic.
4. LCD-uri au fost montate pe toate cele 6 masini aduse recent.
5. Din Germania se vor aduce, speram, 2 autobuze pentru traseele exterioare.

Ma bucur ca se vede o imbunatatire ... asta am si dorit... speram ca si numarul de calatori sa creasca.

_________________
We are just a small, lonely piece in the world of computers.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Joi 22 Oct 2009 15:17:07    Titlul subiectului: 118793

Dupa cum am promis am facut si 2 poze(scuze pentru calitatea pozelor,dar sunt facute cu un amarat de telefon cu camera de 1.3 MP Embarassed )


Fotografii-0104-800x640.jpg
 Descriere:
Bancute in statii
 Mărime fișier:  80.46 kb
 Vizualizat:  de 37608 ori

Fotografii-0104-800x640.jpg



Fotografii-0105-800x640.jpg
 Descriere:
LCD
 Mărime fișier:  58.73 kb
 Vizualizat:  de 37608 ori

Fotografii-0105-800x640.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dexter23



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 20/Mar/2023
Mesaje: 144
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 22 Oct 2009 20:06:45    Titlul subiectului: 118798

Dintre toate cele 6 autobuze cu monitor l-ai prins tocmai pe cel care are o problema cu softul si care afiseaza doar meniul Smile)
_________________
We are just a small, lonely piece in the world of computers.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Vin 29 Ian 2010 13:57:33    Titlul subiectului: 122879

Iata un articol din ziarul "Adevarul de Seara" in ceea ce priveste transportul in comun din Targoviste:

Autori:Roxana Gagiu, Daniel Gheorghe
Data:27.01.2010
"Dacă în urmă cu patru luni cei de Transport Public din Târgoviște anunțau modificări, noi stații, noi trasee și mai ales autobuze și microbuze mai dese, se pare că lucrurile nu s-au schimbat.

Târgoviștenii care au apelat în aceste zile geroase la Transportul Public au fost nevoiți să aștepte în stații și 30 de minute. Această problemă a fost semnalată de cititori ai ziarului “Adevărul de Seară”, aceștia venind supărați la redacție pentru a se plânge de serviciile Transportului Public. “Să aștepți autobuzul 30 de minute în condițiile în care afară sunt -15 grade este revoltator. Normal trebuiau să ajungă din 15 în 15 minute, dar nu este așa. Mașinile vin cu întârziere și după ce suntem bine înghețați trebuie să ne mai și luptăm să urcăm în autobuz”, ne-a spus Mihai.

Cei care reușesc să răzbească mulțimea de oameni și să urce în primul autobuz, spun că stau înghesuiți până la destinație. “Este o problemă cu transportul în comun. Cel mai greu este cu traseele 5, 6 și 11 și asta în special când vremea este ceva mai capricioasă. După amiază, aceste autobuze sunt arhipline si este imposibil să prinzi un loc, măcar "turtit de geam"”, spune Daniel, 28 de ani din Târgoviște.

Reprezentanții Transportului Public au fost contactați de redactorii ziarului Adevărul de Seară pentru obținerea unei explicații. “În legatură cu traseele menționate vă putem comunica faptul că intervalul de succedare este de 15 minute, pentru traseele unite 5 si 6, între care se regăsesc și cursele traseului 11, la interval de 30 min. Acest interval a fost micșorat în data de 12 Octombrie 2009, când s-a realizat ultima reorganizare a traseelor. De asemenea, din lipsa vehiculelor nu se mai pot face micșorări ale acestui interval”, a declarat Celestin Drăgănescu, departamentul Exploatare, S.C. AITT SRL Târgoviște.
"

Si mie mi s-a intamplat. Eu ies in fiecare zi ori la 13:00 ori la 14:00. Era 5-ul care pleca in fiecare zi de la Piata 2 Brazi la orele 13:00 si 14:00. De 2 saptamani nu l-am mai vazut si astfel s-au supraaglomerat traseele 1 si 6.

Si inca o observatie: aproape 90% din orarele afisate pe stalpi au disparut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
radu



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 1351
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Vin 29 Ian 2010 16:18:48    Titlul subiectului: 122887

Ca o gluma: se aseamana situatia foarte bine cu Sibiul, numai ca aici 90% din programe nu sunt respectate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AmiralAOV



Data înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 21 Apr 2010 09:15:01    Titlul subiectului: 126096

Statistici despre trasee... Sursa: cotidianul "Adevarul", editia din 21.04.2010. Link-ul: http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/Cel_mai_lung_traseu_de_autobuz_are_11_kilometri_0_247775266.html

"Cel mai lung traseu de autobuz are 11 kilometri

De partea cealaltă, cel mai mic traseu, de 6,5 kilometri, este făcut de autobuzul nr. 5. A.I.T.T. are puse la dispoziția călătorilor unsprezece trasee, care acoperă toate zonele importante din oraș, din Micro XI, unde este capăt de linie, până la Mechel sau Piața 2 Brazi.

Deși municipiul Târgoviște nu se întinde pe o suprafață mare, oamenilor de rând le este destul de greu să meargă pe jos, așa că aleg autobuzul pentru a ajunge acasă. Cel mai lung traseu este străbătut de autobuzul Nr. 3, care face zilnic peste 200 de kilometri, aproximativ 11 kilometri pe cursă. De el se folosesc atât târgoviștenii din centrul orașului cât și cei din Priseaca. Pentru aceștia din urmă, transport public în comun este calea cea mai ușoară și mai ieftină de a ajunge acasă. Autobuzul 3 circulă pe traseul Micro XI - Centru - Spitalul Județean - Centru - Romlux - Priseasca Sat. „Avem cam șase sau șapte curse pe zi. Nu suntem mereu pe același autobuz cu același traseu, facem cu schimbul. În fiecare zi sunt zeci de oameni care se urcă în autobuz, jumătate dintre aceștia au abonamente gratuite, în mare parte pensionari. Mai sunt și oameni care se plimbă dintr-un capăt în altul al orașului și iau autobuzul ca să nu meargă pe jos. Sunt și câțiva care se duc la muncă și merg cu transportul public în comun, însă aceștia nu sunt numeroși. Este greu să conduci un autobuz, mai ales în traficul din acest oraș. Cum orașul este împânzit de gropi, trebuie să fii concentrat la volan, să fii atent”, spune Victor Ungureanu, în vârstă de 49 de ani, care șofează de aproximativ 31 de ani.

De partea cealaltă, cel mai scurt traseu îl are autobuzul Nr. 5, Micro XI - Kaufland - Centru - Spitalul Județean - Piața 2 Brazi, de doar 6,5 kilometri. Autobuzele Asociației Investitorilor Transport Târgoviște (A.I.T.T.) parcurg zilnic, în medie, aproximativ 120 de kilometri fiecare. De asemenea, un autobuz consumă zilnic în jur de 43 de litri de motorină. În Târgoviște sunt unsprezece trasee de transport public în comun, puse la dispoziția călătorilor, din microraionul XI și până la poarta COS3 (Mechel), Piața 2 Brazi ori cartierul Priseaca, la care târgoviștenii pot apela pentru a ajunge la destinația dorită. „Înainte ne mai permiteam să luăm taxi-ul pentru a ajunge la destinație, atunci era mai ieftin. Acum au umflat prețurile mult și nu mai este convenabil. Dacă vreau să merg până în Centru sau în zona Spitalului Județean și nu am chef să merg pe jos iau autobuzul, pentru că prețul biletului nu este mare și ajung în timp util la destinație”, spune Ioana Florea, de 24 de ani, care locuiește în microraionul XI.
:
1,5 lei biletul

Târgoviștenii care vor să meargă cu transportul public în comun, pe cele unsprezece trasee urbane, trebuie să scoată din buzunar 1,5 lei, reprezentând prețul unui bilet. De asemenea, un abonament lunar, de câte o călătorie pe zi, costă 55 lei.
"

_________________
http://transportlocalgalati.blogspot.com/ - mai multe info gasiti aici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Dum 25 Apr 2010 23:11:01    Titlul subiectului: 126252

Interesant articol...Era si mai interesant daca faceau si inventarul kilometrilor de retea de troleibuz distrusa. Daca in urmatorul an nu se intervine pentru a reabilita reteaua de troleibuz (si sunt slabe sanse), putem sa incetam sa mai visam macar ca troleibuzul va mai circula vreodata in Targoviste. Crying or Very sad
Una peste alta s-a mai adus un midibus Van Hool, cam ca cel de mai jos. Nu am reusit sa-l fotografiez. Crying or Very sad



dscn2487yt9.jpg
 Descriere:
Sursa: http://img88.imageshack.us/i/dscn2487yt9.jpg/
 Mărime fișier:  158.75 kb
 Vizualizat:  de 36593 ori

dscn2487yt9.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Lun 24 Mai 2010 23:08:43    Titlul subiectului: 127495

"Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sub sechestru 12 autobuze ale Transportului Public SA Târgoviște, din cauza datoriilor acumulate de societate în ultimii ani.

Mașinile au fost scoase la licitație saptămâna trecută, dar nimeni nu a fost interesat să le cumpere. “Fiscul a scos licitație 12 autobuze care au aparținut societății preluate ulterior de Asociația Investitorilor Transport Târgoviște. Este vorba despre mașini vechi, fabricate în perioada 1987-1995”, explică Marian Grigorescu, directorul Asociației Investitorilor Transport Târgoviște.

Primăria nu a plătit toate dările la stat
Societatea Transport Public SA se află în subordinea primăriei, care nu s-a mai ocupat de plata dărilor la stat. “Din anul 2005, societatea s-a aflat în declin. Nu a mai fost ajutată de primărie și a acumulat datorii. Unele autobuze preluate de la societate sunt functionale, altele urmau să fie scoase la casat. Noi avem autobuze noi, pe care le-am achiziționat pentru a mări calitatea transportului”, a adăugat Marian Grigorescu.
Cetățenii nu cunosc problemele nerezolvate ale societății Transportul Public SA. Ei se bucură că mașinile vechi sunt scoase din uz. “Merg cu autobuzul zilnic pentru a ajunge la serviciu. De anul trecut, au introdus pe traseu mașini noi. Mai mare dragul să mergi cu ele, dar le-am prins și pe cele vechi. Unele meregau bine, dar altele cam scârțâiau la încheieturi. Plăteai biletul, dar nu știai daca ajungi la destinație. E bine că le-au scos din circulație”, spune Marian Voicu.
Pentru că la licitație organizată nu s-a prezentat nimeni, ea va fi reluată după expirarea termenului legal de 30 de zile. Prețurile autobuzelor scoase la vânzare au fost cuprinse între 7.091 lei (1.688 de euro) și 11.921 lei (2.838 de euro)."
Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/SECHESTRU_12_autobuze_de_la_Transport_Public_au_fost_scoase_la_licitatie_0_267573494.html

Comentariul meu: Si eu sunt de acord cu domnul din articol. Adevarul e unele se aflau intr-o stare mai mult decat jalnica. Partea buna e ca scapam de ele, insa apare problema deservirii traseelor. Microbuzele si autobuzele care au ramas in niciun caz nu pot face fata. Ramane de vazut ce se va intampla.

PS: Articole pe aceeasi tema au aparut in mai toate publicatiile si site-urile importante, iar aceeasi situatie se regaseste si la Iasi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu Tudor



Data înscrierii: 21/Aug/2013
Ultima vizita: 02/Feb/2020
Mesaje: 38
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Dum 27 Iul 2014 11:30:50    Titlul subiectului: 174055

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu Tudor



Data înscrierii: 21/Aug/2013
Ultima vizita: 02/Feb/2020
Mesaje: 38
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mie 18 Mai 2016 18:27:48    Titlul subiectului: 185241

Cristian Stan, primar Targoviste:

"Astazi voi incepe prezentarea principalelor proiecte care vor asigura dezvoltarea durabila a municipiului Targoviste pana in anul 2020, proiecte eligibile pe fonduri europene, cu indicarea inclusiv a sursei de finantare.
Primul proiect pe care il propun vizeaza "Imbunatatirea transportului public urban prin achizitionarea de vehicule ecologice si construirea infrastructurii necesare transportului electric, inclusiv statii de alimentare a automobilelor electrice".
Proiectul își propune reducerea emisiilor de carbon în municipiul Targoviste si fluidizarea traficului in oras, prin investiții bazate pe planul de mobilitate urbană durabilă, respectiv investiții destinate îmbunătățirii transportului public urban:
- achizitionarea unui numar de 30 de vehicule ecologice (autobuze electrice);
- construirea unui depou pentru autobuzele electrice (care va include un atelier de intretinere, spalatorie, canal de revizii, spatii administrative);
- construirea infrastructurii necesare transportului electric (inclusiv 12 stații de alimentare a automobilelor electrice);
Sursa de finantare : POR, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei Andras



Data înscrierii: 30/Noi/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 378

MesajTrimis: Joi 03 Noi 2016 16:42:47    Titlul subiectului: 187036

N-am știut unde să postez așa că spun aici:

Bună ziua!

Aș dori, dacă se poate, să-mi spună cineva unde se află stația de autobuze AITT de la Gară și ce linie trebuie să utilizez pentru a ajunge la Turnul Chindiei. De pe site-ul AITT am înțeles că linia 5 sau 18, dar am văzut că e pe sensuri, sensul I și II. De asemenea, aș dori să știu de unde se pot achiziționa bilete de călătorie și cât costă.

Mulțumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fantt



Data înscrierii: 01/Noi/2005
Ultima vizita: 12/Ian/2024
Mesaje: 193
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 05 Noi 2016 09:20:57    Titlul subiectului: 187050

http://www.aitt.ro/


Sunt doua variante:
-cu 5 sau 18 spre Piata Doi Brazi si de acolo pe jos, statia este , cum iesi din gara oe oartea stg a bulevardului care are in capa gara
-cu linia 18, in sensul Dealu Mare -centru, pana la statia Muzeul de Istorie si apoi pe jos, statia este pe partea dr cum iesi din gara
Bilete din cate stiu se iau din microbuz/autobuz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu Tudor



Data înscrierii: 21/Aug/2013
Ultima vizita: 02/Feb/2020
Mesaje: 38
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Lun 07 Noi 2016 14:54:19    Titlul subiectului: 187068

18 nu reprezinta o solutie, deoarece are un interval de succedere de o ora, fiind linie studenteasca in weekwnd nici nu circula. Cea mai valabila solutie ramane linia 5 care circula la un interval de 20 de minute in cursul saptamanii si la 30 de minute la sfarsitul saptamanii pana in ora 14:30, iar dupa 14:30 are un interval de o ora.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Dum 01 Ian 2017 11:34:21    Titlul subiectului: 187638

In Targoviste linia de baza e nr 5 restul sint asa ca de colectie.

Aveti poze cu midibuzele alea mici ? Sunt Mercedes sau MAN-uri ? Am mers in noiembrie cu unul pe 23 Rancaciov-Ungureni-COS-Targoviste 18 minute de la Rancaciov la Mitropolie cu 5 calatori tot drumul in zi de duminica la prima cursa. Are un demaraj de te lasa masca fiind hidtamat. S-a mers cu maxim 90 e o bijuterie de midibuz.

Cate sunt in dotarea AITT ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul DÂMBOVIȚA Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community