Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Party Bus in Alba Iulia

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul ALBA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Arhiva de Presa



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Vin 15 Apr 2011 09:43:32    Titlul subiectului: Party Bus in Alba Iulia 142611

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Alba-Iulia-Proiecte-Party-Bus_0_462554211.html

"Alba Iulia: Proiecte pentru tineri. Party Bus și imnul liceului

14 aprilie 2011

Autor: Dorin Țimonea

Elevii liceelor din Alba Iulia vor compune imul liceului la care învață. Demersul a fost inițiat de administrația locală. Primăria a demarat și un alt proiect destinat liceenilor, denumit „Party Bus“.

“Primăria și Consiliul Județean va asigura condițiile necesare (studio de înregistrări profesionist) pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai creativ cu putință. Până la zilele orasului, elevii sunt chemați să-și compună și să înregistreze Imnul Liceului. Fiecare instituție va avea o perioada alocată pentru asta urmând ca la final să aiba loc o competițe live pe scena zilelor orașului când se va desemna cel mai bun imn”, a spus Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Sărbătoare zilele orașului se va desfășura la începutul lunii mai. Al doilea demers se refăeră la amenajarea unui autobus, pus la dispoziție de Societatea de Transport Public. Proiectul se numește Party Bus și va deservi tinerilor pentru deplasările și activitățile acestora. Elevii vor trebui să ofere soluții pentru amenjarea în interior a autobuzului, tot până la 1 mai. Banii vor fi asigurați de la bugetul local.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia s-au întâlnit joi cu elevi și persoane din conducerea liceelor pentru a discuta cele două proiecte propuse."



4.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  40.83 kb
 Vizualizat:  de 7294 ori

4.jpg




Ultima modificare efectuată de către Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 14:25:25, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Arhiva de Presa



Data înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Mie 25 Mai 2011 08:37:16    Titlul subiectului: 2011-05-25 143843

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Alba-Iulia-Partybus-Distractia-exteriorul_0_487151357.html

"Alba Iulia: Partybus pe străzi. Distracția din club, reprodusă pe exteriorul unui autobuz

25 mai 2011

Autor: Nicu Neag, Andreea Bărăgan

Party Bus a fost pus în circulație.

Fețele exterioare ale autobuzului au fost gravate cu ingredientele de bază ale unui petreceri în club: tobe, platane și tineri dezlănțuiți pe ritmurile muzicii electronice trecute prin „filtrul“ DJ-ului. Autobuzul personalizat a fost pus în circulație pe liniile Societății de Transport Public.

„Partybusul“, cum a fost botezat, a fost pus la dispoziție de Societatea de Transport Public din Alba Iulia. Ideea graficii de pe exteriorul autobuzului aparține specialiștilor în design din cadrul Primăriei Alba Iulia, inițiatorul proiectului.

Model olandez

„Am văzut un astfel de autobuz cu grafică pe exterior în timpul unei vizite de lucru în Olanda. Practic mijlocul de transport era folosit pentru transportul elevilor implicați în proiecte de voluntariat. Așa ne-am gândit să schimbăm și noi imaginea clasică a unui autobuz, printr-o grafică dinamică.

Practic, la exterior am reprodus grafic ideea de petrecere în club, așa cum este văzută de adolescenți“, a explicat Mihai Coșer, consilier pentru relații publice în cadrul Primăriei, cel care a și coordonat proiectul.

Pe exteriorul autobuzului sunt reproduse ingredientele de bază ale unei petreceri în club, în nuanțe de roz, mov, roșu, galben și verde. „Este surprins grafic «decorul» tipic al unei petreceri în club, așa cum o văd adolescenții. Se regăsesc boxe, platane, DJ-ul responsabil cu atmosfera de bună dispoziție și mai mulți tineri care dansează. În centrul imaginii este logo-ul turistic al orașului, conceput ca un contur al Cetății Vauban Alba Carolina, în șapte colțuri“, a completat Mihai Coșer.

Se caută idei pentru decorul interior

Și interiorul autobuzului va fi transformat cu concursul liceenilor din Alba Iulia, care mai pot veni cu idei inovatoare până săptămâna viitoare. Ulterior, cele mai bune soluții grafice vor fi comprimate într-un format care va fi pus în practică de o firmă specializată în design. Autobuzul circulă pe liniile Societății de Transport Public din Alba Iulia.

„Noi am pus la dispoziție autobuzul. Ceea ce a ieșit este cu adevărat artistic și ne bucurăm că proiectul a prins viață. Autobuzul are aceelași regim de transport călători ca și celălalte și poate fi văzut pe liniile din Alba Iulia. Noi am fost de acord să-l închiriem gratuit tinerilor care se vor ocupa de grafica de interior, ori de câte ori vor participa la acțiuni de voluntariat sau când în oraș ajung elevi din străinătate, în schimb de experiență“, a precizat Stelian Nicola, directorul Societății de Transport Public.

Costurile decorului exterior s-au ridicat la 500 de euro, sumă asigurată integral din sponsorizări."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul ALBA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community