Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Bilete, tarife, validatoare

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BOTOȘANI
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Radu Bialus



Data înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 8706
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 19 Noi 2005 15:18:32    Titlul subiectului: 2823

Tarifele in vigoare la momentul vizitei in Botosani.


Tarife.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  199.52 kb
 Vizualizat:  de 35330 ori

Tarife.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Dum 20 Sep 2009 14:48:20    Titlul subiectului: Bilete, tarife, validatoare 117199

S-a deschis un chiosc de bilete/abonamente nou:

http://www.evenimentuldebotosani.ro/viewArticol.php?articol_id=38002

Evenimentul de Botosani a scris:
Eltrans SA, firma care asigura transportul cu tramvaiul, incearca sa-si recupereze abonamentele pierdute din cauza crizei cu ajutorul unui chiosc amplasat langa Piata Centrala a municipiului. Victor Ivanescu, directorul general al companiei de transport in comun cu tramvaiul, a spus ca zilnic se incaseaza cel putin 15 abonamente noi.
In prima parte a anului, Eltrans a pierdut 300 de abonati din cauza crizei financiare si a disponibilizarilor la mai multe societati comerciale din Botosani. „Avem deschis acel chiosc la Piata Mare si suntem foarte multumiti de el. Acum o saptamana am avut incasari de peste 1.000 de lei din abonamente noi. Mai mult decat atat, chioscul vine in sprijinul celor care beneficiaza de gratuitati, respectiv pensionarii si elevii, acestia obtinand abonamentele gratuite de acolo, fara a mai trebui sa vina pana la sediul nostru din Zona Industriala. Asa am evitat si aglomeratiile de la inceputul lunii de la sediu, iar cei cu gratuitate nu mai trebuie sa vina pana la noi, pot sa obtina abonamentele si de langa piata”, a declarat Ivanescu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Sâm 26 Sep 2009 20:47:19    Titlul subiectului: 117607

Scumpirea biletelor e iminenta:

http://www.evenimentuldebotosani.ro/viewArticol.php?articol_id=38065&_showc=1&_showall=1

Evenimentul a scris:
Botosanenii vor plati mai mult, de pe 1 octombrie, pentru o calatorie cu tramvaiul si maxi-taxi. Astfel, potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, consilierii locali au aprobat in urma cu mai bine de o luna cresterea pretului la maxi-taxi, iar saptamana aceasta, in sedinta de Consiliu Local, se va aproba si cresterea pretului la biletul de tramvai. Astfel, o calatorie cu tramvaiul, cat si cu maxi-taxi, va fi de 1,5 lei, adica 15.000 lei vechi, fata de 1,2 lei cat este acum un bilet de calatorie la Eltrans, respectiv un leu la maxi-taxi.

Reprezentantii celor doua societati motiveaza aceasta majorare prin faptul ca nu mai fac fata cheltuielilor. „Cei de la Eltrans, de un an si jumatate, au acelasi pret la biletele de calatorie, iar cei de la maxi-taxi nu au mai majorat pretul de vreo trei sau patru ani. Intre timp, salariile au crescut foarte mult, pretul la combustibil a crescut, la piese si manopera si deja nu mai fac fata. Au fost depuse cereri si informari de majorare a pretului la Microbuzul in sedinta de consiliu de luna trecuta, iar la Eltrans este un proiect pe ordinea de zi prin care se solicita aceasta majorare”, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghita. Solicitarea Eltrans va fi supusa spre aprobare in sedinta de Consiliu Local de pe 24 septembrie. Odata cu majorarea pretului la bilete va creste corespunzator si pretul la abonamente.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 05 Oct 2009 08:16:09    Titlul subiectului: 118009

http://www.jurnalulbtd.ro/articol-De-azi-platim-mai-mult-pentru-o-calatorie-cu-tramvaiul-si-cu-maxi-taxi-4-1903.html


"De azi plătim mai mult pentru o călătorie cu tramvaiul și cu maxi-taxi

Începând de astăzi, botoșănenii trebuie să scoată din buzunar 1,5 lei dacă vor să călătorească cu maxi taxi. La fel și dacă se gândesc să circule cu tramvaiul. Prețul biletului a fost majorat prin votul consilierilor locali în luna septembrie, iar începând de astăzi Hotărârea intră în vigoare. Șoferii de maci taxi au afișat din timp modificarea tarifului și se așteaptă la o scădere la început a numărului de călători.
„Au avut același preț la bilete, cel puțin SC Eltrans de un an și jumătate, iar Microbuzul de 3 sau 4 ani chiar. Între timp salariile au crescut foarte mult, prețurile la combustibil, la piese, la manoperă și deja nu mai fac față”, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiță, adăugând că tariful va fi același pe ambele mijloace de transport pentru a nu se mai invoca acea concurență neloială. În condițiile acestea au fost majorate și tarifele la abonamente. (Lavinia Preda)
"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar 27 Oct 2009 07:50:25    Titlul subiectului: 119027

Primaria Botosani intentioneaza sa monteze automate de bilete in statiile de tramvai dar si in tramvaie
Evenimentul.ro a scris:
Primăria municipiului Botoșani este pe punctul de a încheia contractul cu o firmă din Oradea care va monta automate de bilete și sisteme de afișaj electronic atît în stațiile de tramvai, cît și în tramvaie, anunță Adevărul. Reprezentanții primăriei spun că nu se va aloca nici un leu de la buget fiindcă firma privată va face investiția, după care va primi timp de cîțiva ani un procent din încasările societății Eltrans. "Am primit o ofertă de la reprezentanții unei firme din Oradea, care s-au arătat interesați să investească în transportul local din municipiu. Mai exact, este vorba de automate de bilete și de montarea unor sisteme de afișaj electronic, atît în stații cît și în tramvaie, la fel cum este în Franța sau Germania. În perioada imediat următoare vom avea o discuție cu reprezentanții firmei", a spus primarul Cătălin Flutur.

http://www.evenimentul.ro/articol/automate-de-bilete-la-botosani.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Vin 30 Oct 2009 11:43:24    Titlul subiectului: 119186

S-au introdus abonamente si pentru dube:

http://www.adevarul.ro/articole/botosani-abonamente-pentru-calatoriile-cu-maxi-taxi.html

Adevarul a scris:
Societatea Microbuzul, care asigură transportul cu maxi-taxi în municipiul Botoșani, a pus în vânzare din această săptămână abonamente pe toate cele cinci trasee. Pe traseul I abonamentul pentru o lună costă 45 de lei, pe traseul II suma este de 48 de lei, iar pe traseele III, IV și V prețul este 60 de lei. „N-am avut timp să anunțăm populația că-și poate face abonament din această săptămână, vom pune anunțuri în microbuze. Abonamentele pot fi cumpărate doar de la sediul firmei“, a spus Dumitru Balan, directorul firmei Microbuzul SRL.

Călătorii cer și reduceri

Botoșănenii care folosesc transportul local pot face economii de minimum 40 de lei pe lună. „Eu personal merg de cel puțin două ori pe zi cu maxi-taxi și într-o lună ajung să dau 80-100 de lei doar pe transport. Abonamentele trebuiau introduse de când au apărut cursele cu microbuze în Botoșani“, susține Victor Ilie, muncitor.

„Abonamentele sunt bune, dar ar trebui să se gândească la pensionari și la elevi și să le ofere o reducere. Cu tramvaiul poți merge doar pe Calea Națională și Primăverii. Dacă stai într-o altă zonă trebuie să folosești maxi-taxi, dar nu ai nicio reducere“, afirmă Maria Butnaru, pensionară. Botoșănenii au cerut deja de la primărie abonamente gratuite sau la prețuri reduse, însă oficialii municipalității spun că nu-și permit să acorde facilități.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 07 Ian 2010 19:36:47    Titlul subiectului: 122028

Inghesuiala la abonamentele gratuite:

http://www.telembt.ro/imbulzeala_pentru_tichetele_gratuite_de_la_eltrans-a10138.html

Tele M a scris:
Cozi interminabile la ghiseele Eltrans. Mii de botosaneni stau ore intregi la rand pentru a intra in posesia tichetelor gratuite pentru calatoriile cu tramvaiul. In numai doua zile societatea Eltrans a eliberat peste 3.000 de astfel de legitimatii. Cele doua puncte de lucru ale societatii Eltrans au fost luate cu asalt de botosaneni inca de la primele ore ale diminetii, inainte de a se deschide. Cei care se inghesuie zilele acestea sa isi scoata abonamentele sunt in special pensionarii si elevii care beneficiaza de gratuitate la calatoriile cu tramvaiul. La ghiseul Eltrans deschis la Piata Centrala zeci de oameni au stat in frig si cate doua ore, iar cei care nu au mai rezistat au mers la ghiseul din incinta sediului societatii, din Zona Industriala. Chiar daca isi pot reinnoi oricand abonamentele la tramvai, cei care beneficiaza de gratuitate pe acest mijloc de transport prefera sa stea la coada si sa isi ia de o grija. Pentru a face fata numarului mare de solicitari pentru abonamente din aceasta perioada, conducerea Eltrans a dispus suplimentarea personalului de la ghisee si prelungirea programului de lucru.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 17 Feb 2010 16:45:51    Titlul subiectului: 123802

http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Botosani-_Subventie_pentru_Maxi-taxi_0_209979301.html


"Botoșani: Subvenție pentru Maxi-taxi
Alex Chirilă
Miercuri 17 feb 2010

Municipalitatea intenționează să subvenționeze o parte din activitatea de trasnport în regim de Maxi-taxi.
Măsura va fi luată pentru a veni în sprijinul persoanelor cu handicap, a elevilor și a pensionarilor. Traseele subvenționate vor fi cele care leagă cartierele mărginașe Tulbureni și Cișmea, de municipiu.

"Copiii din Tulbureni vin la Școala 1 și ei plătesc în fiecare zi în plus pentru că noi nu am reușit să luăm un microbuz pentru transport pentru că nu este comună. Dacă bugetul ne va permite vom extinde subvenția și pe celelalte trasee", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiță.
Primăria subvenționează trasnportul acestor categorii de persoane, însă numai pentru trasnportul cu tramvaiul.
"

Bizar articol, mai ales judecand dupa trasnportul, dar si numele autorului...

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Lun 22 Feb 2010 21:08:34    Titlul subiectului: 123966

Intentii de trecere la autotaxare si/sau cartele de proximitate, dar... la vara, poate:

http://www.banulbotosanean.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3639:autotaxatoarele-amanate-pentru-a-doua-jumatate-a-anului-pentru-a-evita-concedierile-la-eltrans-acesta-ar-putea-fi-montate-de-o-firma-privata&catid=31:local&Itemid=46

Banul Botosanean a scris:
Achiziția de autotaxatoare pentru a fi montate în tramvaie și pentru a-i înlocui pe actualii taxatori a fost amânată de autoritățile locale pentru a evita trimiterea în șomaj a câtorva zeci de salariați ai Eltrans. Viceprimarul Florin Ghiorghiță a spus că municipalitatea ar avea nevoie de zece miliarde de lei vechi pentru a achiziționa autotaxatoare, gps-uri, automate de bilete, bani pe care momentan preferă să-i investească în alte proiecte. „Nu luăm în calcul montarea autotaxatoarelor decât cel mai devreme în a doua parte a anului, dacă economia va da semne de revenire. Noi am luat în calcul ca toată această investiție să fie făcută de o firmă privată care după un an sau doi să primească un procent din încasările Eltrans, astfel încât să-și amortizeze investiția”, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiță.


click aici

Stiri Botosani a scris:
Societatea Eltrans intentioneaza sa introduca un sistem eticketing, prin care fiecare calator isi va putea achizitiona abonamentul sau biletul din statia de tramvai, fara a mai fi nevoie de taxatori in mijlocul de transport. Acest sistem a fost implementat in majoritatea judetelor din tara, exceptia fiind chiar judetul Botosani.

"Noi vom scoate la licitatie, si firma care va oferi mai mult va implementa acest sistem si la noi. De obicei, firma primeste pana la 10% din incasari. Noi in primul rand trebuie sa facem un caiet de sarcini si sa scoatem la licitatie. Consiliul Local va trebui sa ne dea spatiile unde vor fi amplasate acele automate de bilele din fiecare statie, de unde calatorii isi pot achizitiona biletele. Din cate stiu eu numai judetul Botosani este cu taxatori in mijloc de transport", a declarat Victor Ivanescu, directorul societatii Eltrans.

Implementarea acestui sistem eticketing in judetul Botosani presupune automat si concedieri in randul celor 34 de taxatori, cati sunt in prezent la societatea Eltrans, directorul mentionand ca unii dintre ei vor putea lucra pe activitatea de control si indrumarea, pentru inceput, a cetatenilor.

"In prezent avem 34 de taxatori si patru controlori, iar in situatia in care se va implementa acest sistem, o parte dintre ei vor trece la activitatea de control si indrumarea cetatenilor o perioada de timp, pana vor intelege cum functioneaza acest sistem", a adaugat Victor Ivanescu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 03 Mai 2010 13:32:13    Titlul subiectului: 126542

Acum cica transportul e profitabil ... Rolling Eyes

http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Soferii_lasa_masina_pentru_tramvaie_0_254974727.html

"Șoferii lasă mașina pentru tramvaie

Mihaela Iacob

Luni 3 mai 2010

Botosani
Călătorii așteaptă în stație tramvaiul

Lunar, aproape 120.000 de persoane circulă cu tramvaiul, iar încasările de la bilete au transformat Eltrans într-o societate profitabilă.

Peste 3.000 de persoane circulă zilnic cu tramvaiele din municipiu. La orele de vârf, vagoanele sunt supraaglomerate, iar în stații sunt mereu cozi uriașe. Că acest mijloc de transport în comun este cel mai rentabil o arată și statisticile Eltrans. Numai în ultima lună, au fost vândute peste 100.000 de bilete și peste 2.000 de abanomamente, în ușoară creștere față de anul trecut. La acestea se adaugă 11.000 de abonamente gratuite oferite elevilor și pensionarilor.

80% din populație circulă cu tramvaiul
Un calcul simplu arată că 80% din populația Botoșaniului apelează la acest mijloc de transport. „Mă costă 1.5 lei ca să ajungă în zona industrială a orașului sau în orice altă zonă. Cu un taximetru mă costă de cel puțin opt ori mai mult. Dacă circuli zi de zi, se simte la buzunar“, a spus Violeta Oniciuc, agent economic.

Scumpirea carburanților cu șapte procente de la începutul acestui an i-a făcut până și pe cei mai înfocați șoferi să tragă mașinile pe dreapta și să apeleze la mijloacele de transport în comun.

„Un litru de benzină costă mai mult de un euro. Ca să mă mișc prin oraș trebuie să alimentez măcar de 50 de lei la două zile. E cheltuială prea mare. Așa că scot mașina doar pentru urgențe și în vacanțe“, a spus Georgian Buliga, inginer IT. Pentru alții însă șantierele deschise pe principalele artere din oraș reprezintă un motiv suficient ca să nu-și scoată mașinile din garaj.

Încasări de 150.000 de lei
„Nu se poate circula prin oraș. Peste tot se lucrează. De două luni merg cu tramvaiul și e mult mai bine. Fac economie și nici nu mă enervez“, a spus Mihai Chihaia, agent de vânzări.
Astfel, Eltras a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri ale Primăriei pe timp de criză. Încasările din ultima perioadă au acoperit investițiile făcute în modernizarea rețelei de transport în comun. La bugetul local se adună lunar peste 150.000 de lei numai din vânzarea biletelor. „Lunar, 2.100 de persoane își cumpără abonamente. Cu doar 60 de lei, au transportul asigurat toată luna. Nu cred că este alt mijloc de transport mai ieftin“, a spus Victor Ivănescu, director la Eltrans.
"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Sâm 01 Ian 2011 21:19:54    Titlul subiectului: 138325

Fireste, inghesuiala la deja "clasicele" pomeni cu care sunt prostiti votantii fideli, pe banii celor care [mai si] muncesc... Evil or Very Mad si unii se mai si plang de inghesuiala... eu as fi pus o remorca descoperita pentru pomanagii, sa aiba "confortul" meritat pe masura banilor pe care ii platesc...

Trebuie sa ne dezvatam odata de obiceiul asta prost cum ca ne pica de undeva din cer diverse chestii moca, ca la prosti, si sa intelegem ca trebuie sa platim pentru orice serviciu sau bun de care beneficiem.

http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Botosani-_Imbulzeala_la_abonamente_gratuite_pentru_tramvai_0_399560204.html

"Botoșani: Îmbulzeală la abonamente gratuite pentru tramvai

Adrian Șorodoc

Joi 30 dec 2010

Botoșani

Oamenii au stat zeci de minute în frig la coadă pentru un abonament gratis De la primele ore ale dimineții, botoșănenii au format cozi interminabile pentru a prinde abonamente gratis la călătoria cu taramvaiul.

Eltrans, firma de transport public local au avut sute de solicitări. Pensionarii și elevii beneficiază de gratuitate și s-au grăbit să-și înnoiască abonamentul pe șase luni.Abonamentele se eliberează la sediul Eltrans din zona industrială (depou) sau la chioșcul de bilete de lângă Piața Centrală. În ambele locații, zeci de oameni stăteau la coadă pentru a primi abonamentul cu calătorii gratuite.

„Am ieșit din casă ca să mă duc la niște cunoștințe și m-am gândit să îmi înnoiesc abonamentul la tramvai. Stăm și la coadă, dacă e gratuit, măcar atât pe cirza asta", a precizat Sofica Miluță, pensionară.

Botoșănenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun spun însă că sunt nevoiți să meargă înghesuiți în tramvaie și uneori nici nu se pot urca în vagon din cauza aglomerației. „Tramvaiele vin la timp, sunt încălzite, dar sunt prea puține pentru orașul nostru. Eu circul zilnic de la gară și până în zona centrală și anul acesta nu am avut șansa să prind niciodată un loc pe scaun. „ a spus Viorel Manea, funcționar la o bancă."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Condurache Florin



Data înscrierii: 23/Oct/2007
Ultima vizita: 07/Mai/2021
Mesaje: 250
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi 26 Mai 2011 07:32:05    Titlul subiectului: 143879

Bilet achizitionat din tramvai. Tariful unei calatorii e 1,50 lei. mai 2011


bilet.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  82.71 kb
 Vizualizat:  de 19229 ori

bilet.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ctln1991



Data înscrierii: 17/Mai/2010
Ultima vizita: 03/Noi/2021
Mesaje: 59
Locație: Botosani; Iasi

MesajTrimis: Mar 06 Sep 2011 20:23:29    Titlul subiectului: 148317

Prima poza: Bilet din anul 2001.
Aparatele de validat bilete au existat intre anii 1998 si 2000 si au existat si bilete cu 2 calatorii care au disparut in 1999.
Bilete din anii 2005, 2007, vara 2008, toamna 2008, 2009.



bilet 2001.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  394.69 kb
 Vizualizat:  de 18922 ori

bilet 2001.png



bilete.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  500.69 kb
 Vizualizat:  de 18895 ori

bilete.png


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 04 Oct 2011 10:26:35    Titlul subiectului: 149209

Amuzant:

http://www.adevarul.ro/locale/botosani/OFERTA-_Societatea_de_transport_in_comun_ofera_contracost_elevilor_abonamente_gratuite_0_566343484.html

"OFERTĂ: Societatea de transport în comun oferă contracost elevilor abonamente gratuite

4 octombrie 2011

Autor: Adrian Șorodoc

Botosani
2400 de elevi beneficiază de abonament gratuit de călătorie cu tramvaiul

Elevii care benefiziază de transport gratuit cu tramvaiul sunt obligați de Eltrans să plătească o taxă de cinci lei pentru eliberarea abonamentului.

Cel puțin așa reiese dintr-un anunț afișat de societatea Eltrans la toate chișcurile de bilete. „Pentru eliberarea unui abonament GRATUIT, se va percepe o taxă de 5 lei" se arată în respetivul anunț(foto).

Conducerea societății de transport susține că respectiva taxă este cerută pentru plata funcționarului care se ocupă de eliberarea abonamentelor gratuite. „Așa s-a decis în Consiliul de Administrație. Călătoriile sunt într-adevăr gratuite pentru elevi pe timpul școlii, dar pentru eliberarea abonamentului se percepe această taxă. Tabelele cu elevii care beneficiază de acastă gratuitate trebuie evaluate și necesită efectuarea unei documentații pentru care un angajat pierde foarte mult timp și trebuie plătit pentru asta", a explicat Victor Ivănescu, directorul SC Eltrans.

Anul acesta 2400 de elevi au fost nevoiți să plătească această taxă. Mai mult, cei care pierd abonamentul vor trebui să plătească 10 lei dacă mai solicită încă unul."



6.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  20.34 kb
 Vizualizat:  de 18762 ori

6.jpg



_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
florin5555



Data înscrierii: 31/Aug/2015
Ultima vizita: 18/Mai/2020
Mesaje: 93
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 13 Mar 2019 16:58:19    Titlul subiectului: 199409

Evolutia tarifelor:
-din 2016: 2 lei
-din 2018: 2,50 lei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Mie 13 Mar 2019 17:09:48    Titlul subiectului: 199410

Păi cam peste tot s-au scumpit de la 2 lei la 2,50 lei sau 3 lei, odată cu inflația, de anul acesta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
catalind18



Data înscrierii: 29/Iul/2019
Ultima vizita: 14/Mar/2024
Mesaje: 195
Locație: Botosani, Iasi

MesajTrimis: Mar 21 Feb 2023 08:27:57    Titlul subiectului: 215699

Din luna octombrie 2022, biletul de autobuz e 3 lei.
https://www.eltransbt.ro/index.php/2017-05-01-21-02-48/2017-04-27-21-07-40

Mi se par destul de mari tarifele pentru suprafata pe care o acopera aceste trasee. Si e inadmisibil sa nu ai abonament de o zi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BOTOȘANI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community