Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Campania electorala pentru alegerile locale din Buzau - 2012

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 10 Mai 2012 12:13:53    Titlul subiectului: Campania electorala pentru alegerile locale din Buzau - 2012 155597

Campania electorala pentru alegerile locale din judetul si municipiul Buzau, din 10 iunie 2012, a inceput deja, prilej cu care candidatii au inceput sa-si etaleze promisiunile.

Pe cat posibil, voi incerca sa monitorizez posturile TV locale si sa inregistrez emisiunile, extragand apoi fragmentele care privesc tema noastra principala de interes, transportul public.


Bunaora, aseara a fost o emisiune la postul local CampusTV la care a fost invitat primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala.

Exista un numar de telefon unde puteai adresa intrebari unui angajat al postului de televiziune care le nota si apoi le dadea mai departe moderatorului care, la randul lui, le adresa primarului. Am profitat si de ocazia asta ca sa pun cateva intrebari pentru ca vreau sa mentin "fierbinte" subiectul si interesul concetatenilor asupra acestor probleme.

Moderatorul emisiunii a numit problema ca fiind "Razboiul maxi taxi - autobuze" si i-a adresat cateva intrebari. O sa fac cateva comentarii punctuale asupra raspunsurilor tovarasului (inca!) primar.

- Inca din primul moment a negat existenta unui "razboi" maxi taxi - autobuze, ceea ce este oarecum adevarat, lucrurile au fost "aranjate" de asa natura incat par un mare “blat”, Transbus-ul sa stea "linistit", cu subventii masive din bani publici, iar sistemul-capusa maxi-taxi sa acapareze cat mai mult din calatori si incasari, care ajung astfel in buzunare private...

- Primarul afirma ca, in conformitate cu un “sondaj” (?!?), peste 90% din cetateni se arata multumiti de transportul in comun.
Nu am cunostinta de existenta unui astfel de studiu, intentionez sa-i solicit sa-l publice si sa precizeze cand, cum, de cine, cum au fost selectati “raspundacii”, daca acestia folosesc sau nu transportul public sau sunt doar niste ametiti de pe strada care s-au bulucit sa raspunda crezand ca se da ceva de pomana, in ce conditii a fost facut, care este marja de eroare etc.

- Cica nu vrea sa scoata maxi-taxi-urile ca sa nu … se aglomereze autobuzele si ca sa nu … fie mare intervalul de succedare!!!
2 chestii: in majoritatea timpului atat autobuzele, cat si maxi-taxi-urile circula “in trenulet” si nici unul nu are locurile ocupate, deci e inutil si stupid sa tii pe traseu 2 vehicule, un microbuz-capusa in fata si autobuzul civilizat in spate, in conditiile in care autobuzul poate prelua SINGUR toti calatorii.
Doi la mana, ce treaba are intervalul de succedare cu aglomeratia DIN autobuz?!?
Autobuzele au usi de acces largi si exista taxatoare, calatorii se urca rapid, dupa care autobuzul pleaca, nu e ca la maxi-taxi, unde microbuzul “zace” timp indelungat in statie pana da bilete mototolul de la volan… oare n-o fi stiind?!? Posibil…

- Conform palavrelor, cica “cetatenii au dreptul sa aleaga” mijlocul de transport folosit, ceea ce in principiu ar putea parea corect, DAR numai CU CONDITIA ca pasagerii sa fie INFORMATI despre ORARELE autobuzelor si microbuzelor si ei sa aleaga IN CUNOSTINTA DE CAUZA!

Tovarasul Primar “omite” sa spuna ca la Buzau NU se respecta legislatia in vigoare care prevede AFISAREA in statii a orarelor…
Tot domna sa “uita” sa spuna ca a primit zeci de petitit in ultimi ani in care i s-a reclamat faptul ca maxi-taxi-stii NU respecta orarele si ca nu a fost in stare (sau nu a vrut?) sa impuna respectarea orarelor…
Faptul ca orarele NU se respecta il poate verifica ORICINE, intrati pe pagina de internet a Primariei, notati-va orarul pentru o linie oarecare de maxi-taxi si apoi mergeti la unul dintre capetele de linie si comparati orarul (de forma!) oficial cu plecarile in traseu ale microbuzelor! Si, atentie, e vorba de plecari din cap de linie, NU exista scuza cu care incearca sa va imbrobodeasca “alesii” ca nu pot respecta orarul idn cauza aglomeratiei de pe trasee! NU, e vorba despre plecari din capat de linie, unde soferii de maxi-taxi “fura” constant startul!
Tot domnia sa “uita” sa aminteasca faptul ca pana prin 2007 erau afisate si in Buzau pentru autobuze macar niste ore de plecare din capetele de linie. Ulterior, in loc sa progresam, la Buzau am INVOLUAT, nemaifiind afisate ore concrete, ci niste frecvente, in mare parte FALSE…
Pentru ca odata cu aducerea noilor autobuze, in 2006 si 2008, daca ar fi fost afisate si orarele si calatorii ar fi stiut cand trec autobuzele, multi calatori ar fi renuntat sa calatoreasca in conditii jalnice cu maxi-taxi, mergand cu autobuzele. Ei, pentru ca maxi-taxi-stii sa nu aiba de suferit, era bine pentru ei sa NU se respecte legea si sa nu fie afisate orarele. Ceea ce s-a si facut, cu “sprijinul” alesilor…

De asemenea, legea 448/2006 prevede adaptarea TUTUROR mijloacelor de transport in comun aflate in circulatie PANA LA 31.12.2010; iata, la 2 ani de la expirarea termenului, in Buzau inca mai circula 105 (!!!) epave rutiere neconforme legii 448/2006!
Oricum, consider ca la urmatoarea licitatie nu mai au nicio scuza si vor trebui sa ceara, eventual, numai microbuze CONFORME, deci junghiurile de microbuze actuale vor trebui oricum sa dispara!

Sa reamintim ca primarul este garantul respectarii legii la Buzau? Oare el stie?!?

- Apoi, cica odata cu aducerea celor 10 autobuze noi (care se liciteaza acum) nu exista nicio intentie sa se reduca numarul de dube si ca – auziti cretinatate “tip Buzau”!- nu exista intentia de a suplimneta numarul de autobuze pe trasee fata de situatia actuala(!!), pastrandu-se aceleasi trasee si acelasi numar de autobuze la traseu, cele 10 fiind achizitionate pentru … a acoperi “golurile” lasate de autobuzele care se defecteaza!
Asa ceva… daca e adevarat ce spune si chiar stie ce vorbeste (eu am dubii mari…), ma intreb daca nu cumva asta e (tot) o masura menita sa “protejeze” mafia maxi-taxi care, in conditiile maririi numarului de autobuze ale Transbus pe trasee si-ar vedea diminuate profiturile, sau, daca e adevarata treaba cu defectarile, inseamna ca autobuzele “vechi”, din 2006 si 2008, au inceput deja sa “cada”, ceea ce e grav.
O parte dijn vina o au chiar “alesii”, aproape toate strazile din Buzau sunt intr-o stare EXECRABILA, ceea ce grabeste uzura autobuzelor…

- Primarul spune explicit ca transportul cu autobuze e subventionat, in timp ce la maxi-taxi nu fac nicio cheltuiala si ca deci “e bine”. Bre, domnule primar, mai exista o treaba care se cheama gestionarea (eficienta a) banilor publici. Pai o fi adevarat ca nu aveti cheltuieli cu maxi-taxi-stii, in schimb, prin nerespectaea orarelor si circulatia lor in sistem-capusa, in fata fiecarui autobuz, conduc la mutarea unei mari parti din incasarile din bilete in buzunarele lor private, in loc sa ajunga la Transbus, deci se “traduc” prin pagube colosale produse Transbus si, indirect, bugetului local si noua cetatenilor.
Daca nu ar fi aceste capuse sau macar ar fi afisate si RESPECTATE orarele de catre maxi-taxi-sti, , banii ar ajunge la Transbus si astfel s-ar putea face investitii mai multe si/sau mai mari in modernizarea transportului local!

- Din nou simte nevoia sa spuna ca nu e o problema si ca cetatenii pot “alege”, ca la 2-3 minute au mijloc de transport la dispozitie in orice statie.
E o minciuan sfruntata din mai multe puncte de vedere:
- pe site-ul Primariei sunt afisate orarele maxi-taxi-urilor, pe NICIO linie nu se circula la 2 minute! Cand se minte, in orarele publicate sau in declaratiile de la televizor?!? Ba chiar, pentru linia-clona 3(M), dintr-o prostie inimaginabila, in weekend microbuzul si autobuzul circula la aceeasi ora si minut, dupa care timp de 60 de minute nu mai circula nimic pe linia 3, asta in loc ca cele 2 vehixcule sa fie intercalete! Desi i-am semnalat asta, nu a facut nimic, capusa cu maxi-taxi si vede de ale ei.

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf


Ultima modificare efectuată de către Catalin Ghita la Mie 16 Mai 2012 13:07:14, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 16 Mai 2012 12:31:13    Titlul subiectului: Campania electorala pentru alegerile locale din Buzau - 2012 155693

Aseara am asistat la "povestile" a 3 candidati, insa numai 2 dintre ei au avut ca teme de discutie si transportul local, asa ca ma voi referi deocamdata doar la acestia 2.


1. Prima data am asistat la o emisiune in care a fost invitat Cezar Preda care candideaza la sefia Consiliului Judetean din partea PDL.

In rezumat, acesta a spus ca va aborda 5 teme majore in actuala campanie electorala si - foarte important pentru mine si noi - a nominalizat transportul public ca a doua tema principala din cele 5, ceea ce pentru a mine e deja un punct pozitiv. Nu stiu daca e doar demagogie sau chiar crede in cele spuse, dar a spus lucruri interesante.

Astfel, Cezar Preda si-a “reamintit” si a povestit cum acum 4 ani, tot intr-o dezbatere electorala, cum ceilalti 2 contracandidati ai sai de atunci, actualul presedinte al C.J. Buzau, Victor Mocanu, si domnul Caton Mateesescu, s-au certat ca la usa cortului, pe o chestiune pe care acum au “ingropat-o”, pe tema falsului in acte publice intr-o anexa de licentiere a transportului in comun in judet in care Victor Mocanu ar fi pus pe cineva si apoi a "modificat" anexa cu pricina.

Preda a spus explicit ca “Cei 2 se "certasera" pe influienta in zona transportului de persoane in judet” si a numit acest sistem ca fiind un “sistem fanariot”, care are extensii si in municipiile Buzau si Ramnicu Sarat.

Tot Preda a spus, textual, ca “umbla vorba prin targ ca trebuie sa dai 5.000 de euro pe an ca sa-ti dea licenta la judet si vreo 2.000 de euro la municipiu”…

Putem banui atunci de ce nu se iau masuri impotriva actualului sistem-capusa maxi-taxi, nu?

Conform lui Preda, acesta considera ca pentru transportul local sunt suficiente cele 40 de autobuze (probabil se refera la cele 30 actuale si cele 10 in curs de licitatie)... Twisted Evil insa nu se face asa ceva datorita “sistemului fanariot”.

Inutil sa va spun ca m-a uns la suflet treaba ca sunt suficiente cele 40 de autobuze pentru transportul local, nu?

De asemenea, primul din cele 5 puncte ale sale este legat de problema eficientei energetice si a protectiei mediului, o sa incerc sa-l contactez cumva si sa-i spun ca exista o cale simpla si la indemana de a imbina partea ecologica cu partea de transport: TROLEIBUZUL!

Care este deja prevazut in Planul Urbanistic General, dar pe care actualii "alesi" par sa vrea sa-l faca uitat, ca doar avem cotete maxi-taxi pe trasee, nu?!?

2. Un alt candidat care a atacat problema transportului public a fost Constantin Cristescu, din partea PRM.

Acesta insista pe tema transportului electric insa - paradoxa! – nu se referea la troleibuz sau tramvai, asa cum am fi putut crede la prima vedere, ci la … Minibuze electrice !!!

Nu stiu unde o fi vazut domnia sa asa ceva, povestea despre niste minibuze cu baterii care sa fie incarcate la cap de linie, fac cateva curse, apoi iar se incarca s.a.m.d.

Cam S.F. povestea, cel putin deocamdata, insa … mai stii?!?

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-16may-80b2ca03d717.zip

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 17 Mai 2012 09:04:38    Titlul subiectului: 155716

Aseara au continuat emisiunile cu tema electorala.

Intr-una dintre ele au fost invitati niste candidati la posturile de consilieri din partea PDL.
Problema transportului local a fost atinsa doar tangential si din perspectiva strict electorala: "candidatii" au avut grija sa-si asigure alegatorii ca pomana gratuitatii transportului public pentru pensionari merge mai departe... Evil or Very Mad

Platim taxe si impozite ca sa dea ei pomeni categoriilor de manipulabili! Si gratuitati fara numar si necontorizate!
Macar daca dadeau un numar limitat de calatorii, sa zicem 20/luna si numai celor cu pensii sub 740 de lei, de exemplu.
Asa, autobuzele sunt pline de pomanagii, n-ai loc de ei.
Dar elevilor si studentilor nu le dau gratuitati, ca de ... cine i-a pus sa fie inteligenti?!?
Nu conteaza ca familiile cu copii/elevi/studenti au, poate, mai multe greutati si ca veniturile pe membru de familie pot fi chiar mai mici decat in cazul pensionarilor...
Iar elevii si studentii chiar au nevoie sa se deplaseze zilnic la scoli, licee, facultati, in timp ce pensionarii nu, lor le e suficient daca se plimba la pita de 2 ori pe saptamana! Evil or Very Mad

Intr-o alta emisiune, se discutau probleme generale legate de campania electorala.
Am intrat in direct si am intrebat daca este legala folosirea mijloacelor de transport PUBLIC, in speta maxi-taxi, ca suport electoral pentru moacele celor ce ne cersesc voturile.
Nici moderatorul si nici invitatul sau nu au putut sa dea un raspuns sigur, insa si-au dat cu parerea ca ar fi legal intrucat, chipurile, acele microbuze sunt private si ca proprietarii/soferii pot face ce vor cu ele.
Eu nu sunt de acord cu treaba asta intrucat consider ca, desi sut private, ele desfasoara activitati de transport PUBLIC, mi se pare similara cu situatia in care pe masinile de serviciu ale Primariei sau ale firmelor subordonate sau pe microbuzele de transport scolar ar fi afisate moacele unor candidati.

Nu am intrat in polemica intrucat nici eu nu am inca la indemana o baza legala ca sa fiu convins ca e intr-un fel sau altul, dar mi se pare o problema interesant de abordat...

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-17may-70194a9314e3.zip

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 18 Mai 2012 10:13:05    Titlul subiectului: 155750

Aseara a fost invitat si primarul Boscodeala la FocusTV.

In opinia sa, cica n-ar mai avea mult de lucru, ca a lasat toate cele 3 sisteme de transport sa functioneze in paralel, autobuze, maxi-taxi si taxi-uri.

Cica "vrea sa puna foarte bine la punct" sistemul maxi-taxi, in sensul de a face o licitatie pe trasee si cei care liciteaza sa vina cu microbuze noi...

Cum atat, doar microbuze (mai) noi?!? La atat se rezuma modificarile vizate, tovarase primar?!? In rest lasam parazitii sa-si faca in continuare de cap, ca acum, in debandada, fara vehicule adaptate pentru accesul persoanelor cu handicap, fara sa respecte orarele si traseele, fara orare afisate in statii, fara sa afiseze inficativele de traseu legale, incarcand mai multi calatori decat numarul maxim admis, oprind pe unde ii taie capetele, fara sa dea bilete de multe ori, cu microbuze imputite si jegoase, cu defectiuni vizibile cel putin la sistemele de semnalizare?!?

Amuzanta concluzia moderatorului, ca Buzaul e atat de mic incat poti sa mergi cu bicicleta... cumva, ce atata transport local... Rolling Eyes

Deci eu am cam tras concluziile necesare, voi incerca sa ma lamuresc pe cine dinte contracandidatii actualului voi vota, ca sub "domnia" lui imi e din ce in ce mai clar ca nu vom scapa de sistemul tiganesc maxi-taxi...

http://dl.transfer.ro/20120518-BoscodealaSiTransportulLocal-transfer_RO-18may-f1ed02.mpg

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 21 Mai 2012 11:38:02    Titlul subiectului: 155820

In seara de 19.05.2012 a fost invitat Petre Dodan, candidatul din partea U.N.P.R.
Bineinteles, si el a primit intrebarea legata de transportul public... Laughing

Bietul om a parut descumpanit, dadea senzatia ca nu stie despre ce-i vorba, de parca nici nu bagase de seama ca exista si asa ceva, pentru "prostime"... Rolling Eyes

Moderatorul i-a "explicat" ca la ... ce am vrut sa spun prin "capusare"...
Laughing Laughing

Apoi a dat-o in "povesti", ca o sa-si adune "specialistii" (iar specialisti?!? am mai auzit la unii si ... fâs!), o sa le dea "tema" si o sa analizeze bla ... bla ... bla ....

Pana la urma s-a "prins" ce trebuie sa spuna si a spus ca o sa faca "reglementari" si s-a legat de neregulile concrete din sistemul maxi-taxi...

Din toata emisiunea omul mi-a lasat impresia ca nu e prea pregatit pe tema asta, nu pare sa o considere de prea mare interes, asa ca ... la revedere, nene!

http://dl.transfer.ro/20120519-DodanSiTransportulLocal-transfer_RO-21may-73d8d0.mpg

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 07 Iun 2012 08:45:14    Titlul subiectului: 156337

Aseara a fost invitat din nou "tovarasul" primar Boscodeala care a primit si el (sau mai ales el... Twisted Evil ), fireste, intrebarea legata de transportul public.

Cica pentru el e important sa pastreze "modernitatea" transportului local, ca au fost inlocuite toate cele 30 de autobuze vechi si ca intentioneaza sa continue cu inlocuirea autobuzelor in ritm de 10 pe an. Cred ca nu prea cunoaste sensul cuvintelor, eu prin "inlocuire" inteleg ca aduce 10 autobuze noi si retrage 10, adica pe ansamblu "crestere zero"... Rolling Eyes

Poate o fi vrut sa zica cumva ca va reinnoi parcul de autobuze... Rolling Eyes

Ar fi ceva sa aduca cate 10 autobuze pe an, insa dupa cum stim licitatia de anul asta a fost amanata deja de 2 ori, deci deocamdata ioc autobuze noi...

De asemenea - auziti "viziune" primitiva - nu isi propune o dezvoltare a transportului local intrucat numarul de calatori transportati nu ar impune o dezvoltare, in schimb, isi propune sa includa printre pomanagii nu doar pensionarii, ca apana acum, ci si elevii si studentii...

Cam la atat se limiteza "proiectele" unui primar absolvent al Facultatii de Transporturi... mai bine aveam primar un tratorist, dar sa fie destept, decat p-asta...

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 07 Iun 2012 21:58:49    Titlul subiectului: 156364

http://www.opiniabuzau.ro/index.php/politic/13396-consilierea-tinerilor-pentru-accesarea-fondurilor-europene-prioritatea-candidatului-pdl-la-primaria-sapoca-mugurel-marian-serbanica-p

"Consilierea tinerilor pentru accesarea fondurilor europene, prioritatea candidatului PDL la Primăria Săpoca Mugurel Marian Șerbănică (P)

Publicat: Joi, 07 Iunie 2012
Autor: Adrian CRĂCIUN

[ . . . . . ]

Pe lista de obiective a candidatului PDL se mai numără asfaltarea principalelor drumuri comunale din satele Săpoca și Mătești, reabilitarea și extinderea canalului de irigații care alimentează cu apă grădinile de legume din satele Săpoca și Mătești, precum și extinderea traseului autobuzului urban cu traseul 2 până în zona Pod, Blăjanca-Mătești."


Practic e vorba de extinderea liniei 2 pana la intrarea in comuna Sapoca. De altfel, culmea cretinatatii, chiar si acum autobuzul 2 nu intoarce chiar la Matesti, ci mult mai departe, aproape de Sapoca, din cauza ca spatiul este foarte restrans la capatul oficial din Matesti iar traficul este destul de aglomerat si autobuzul nu poate intoarce. Astfel ca autobuzul mai parcurge cateva sute de metri dus/intors spre Sapoca, insa fara calatori, din cauza ca licenta este doar pe teritoriul comunei Maracineni, nu si pe cel al comunei Sapoca... de, minte tampita, de romani... Evil or Very Mad

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 07 Iun 2012 22:02:52    Titlul subiectului: 156365

Are votul meu la Consiliul Judetean... Laughing

http://www.opiniabuzau.ro/index.php/politic/13064-cezar-preda-buzoienii-sunt-pusi-acum-sa-faca-ori-o-schimbare-profunda-ori-sa-si-stabileasca-acelasi-parcurs-pe-urmatorii-patru-ani-p

"V-am descris, așa, în mare, un oraș cenușiu, un oraș în care – și mă duc acum într-o altă zonă a proiectului meu – în care transportul în comun este într-un haos fantastic. Pentru că, într-un oraș civilizat, trebuie să existe, pe de o parte, taximetria, care trebuie foarte mult ajutată, să dea confort cetățeanului și rapiditate deplasării, și un sistem de transport public elegant, format numai din autobuze, care au stații fixe, nu contează dacă este cineva în stație sau nu este, el oprește câteva secunde și pleacă, astfel încât ora exactă a transportului în comun să fie cunoscută de către oricine, indiferent dacă stă pe strada Primăverii sau în Mihai Viteazu, pe Piersicului sau în Poștă, pe strada Poștei sau în Simileasca, pe Simila. Lucrurile acestea trebuie cunoscute”, spune candidatul PDL la funcția de președinte al Consiliului Județean, deputatul Cezar Preda."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community