Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Bilete si abonamente Vaslui

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul VASLUI
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zzzData înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 02/Dec/2020
Mesaje: 893
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie 24 Feb 2010 07:50:50    Titlul subiectului: 124025

Abonamente și legitimații false la Transurb Vaslui
Evenimentul.ro a scris:
De câteva zile, controlorii de pe mijloacele de transport în comun au depistat mai mulți călători cu abonamente sau legitimații de călătorie false. „Am discutat cu cei găsiți cu astfel de documente falsificate și mi-au spus că le au de la o doamnă care lucrează la Spitalul Județean. Am anunțat Poliția și sperăm să se facă lumină în acest caz. Taxatoarele au fost toate informate cu privire la aceste falsuri, le-au văzut cum arată, ștampila nu e cea a instituției noastre și vor anunța controlorii dacă mai descoperă astfel de cazuri. Nu ne-am mai confruntat cu astfel de falsuri”, ne-a declarat directorul SC Transurb SA Vaslui, Ileana Daniel.
Mai mult, toate aceste abonamente falsificate vin în contextual în care numai de la începutul acestui an s-au eliberat peste 800 de abonamente gratuite persoanelor cu handicap, pensionarilor cu venituri modeste și veteranilor de război.

http://www.evenimentul.ro/articol/abonamente-si-legitimatii-false.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 30/Noi/2020
Mesaje: 6218
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 15 Iul 2010 20:13:54    Titlul subiectului: 130150

http://www.adevarul.ro/locale/vaslui/Vaslui-_Transportul-gunoiul_si_apa-mai_scumpe_0_298770434.html

"Vaslui: Transportul, gunoiul și apa, mai scumpe

Crina Secară

Joi 15 iul 2010

Vaslui

Biletele de autobuz vor rămâne 1,5 lei, în schimb abonamentele vor costa mai mult Scumpirile se vor resimți de luna viitoare, când Goscom și Aquavas vor emite noi facturi. De asemenea, Transurb va majora abonamentele.

Vasluienii vor primi facturi umflate cu cel puțin 5%, de luna viitoare, ca urmare a intenției regiilor locale de a-și mări tarifele.
Furnizorii de servicii publice Goscom și Aquavas, dar și firma de transport Transurb au pus deja pe masa consilierilor locali și județeni proiectele de hotărâre prin care aceștia să aprobe scumpirile.

[ . . . . . ]

Motorina umflă prețul

Pe de altă parte, Aquavas și Transurb spun că tarifele lor vor crește cu mai mult de 5% pentru că vor include și cheltuieli pe care, spun ei, nu le-au luat în calcul până acum.

„Vom majora prețurile. Nu pot spune acum exact cu cât, dar sigur din august vasluienii vor achita mai mult pentru apă și canalizare“, a declarat Dorin Bălănescu, directorul Aquavas. O „promisiune“ asemănătoare face și firma de transport în comun. Aceasta vrea să scumpească abonamentele, dar vestea bună este că prețul biletelor va rămâne deocamdată același.

„Vom solicita Consiliului Local o majorare a abonamentelor. Abonamentele costă 40 de lei pentru 60 de călătorii. Noi am efectuat ultima modificare de prețuri în anul 2007. De atunci, toate scumpirile legate de motorină au fost suportate de către noi“, a declarat Ileana Daniel, directorul Transurb. Aceasta a precizat că noile prețuri vor acoperi inclusiv scumpirea carburanților
."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzzData înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 02/Dec/2020
Mesaje: 893
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar 10 Aug 2010 06:39:16    Titlul subiectului: 131573

100 de abonamente Transurb au fost falsificate
Evenimentul.ro a scris:
De la începutul anului și până în luna aprilie, angajații Transurb au descoperit nu mai puțin de 100 de abonamente falsificate. În ciuda măsurilor luate de conducerea societății de transport în comun, singurul lucru care putut stopa fenomenul a fost aplicarea unei banderole fosforescente pe abonamente, scrie Adevărul.
Sărăcia și prețul destul de ridicat pentru veniturile vasluienii i-au determinat pe o parte dintre călătorii municipiului reședință de județ să apeleze la măsuri mai puțin ortodoxe atunci când când se deplasează cu mijloacele de transport în comun. Astfel, pentru a face economii, o parte dintre locuitorii municipiului reședință de județ au găsit o metodă ingenuasă de a circula cu mașinile Transurb fără să scoată nici un ban din buzunar și anume imitarea abonamentelor. De la începutul anului și până în prezent, angajații societății au depistat nu mai puțin de 100 de astfel de abonamente falsificate.
"La început ne-am confruntat cu doar câteva cazuri răzlețe, însă treptat numărul abonamentelor falsificate a început să crească. Pentru a opri fenomenul am sesizat Poliția, dosarul fiind acum în cercetare", a declarat Ileana Daniel, directorul Transurb Vaslui.
Afirmațiile directorului societății de transport în comun sunt confirmate și de către IPJ Vaslui. "Într-adevăr există un dosar în lucru, având la bază sesizările făcute de societatea în cauză. Persoanele sunt cercetate sub infracțiunea de fals", a precizat Mihaela Ștraub, putătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Metodele puse în aplicare de fasificatori s-au dovedit extrem de eficiente, astfel încât, în ciuda încercărilor conducerii Transurb de a împiedica copierea abonamentelor, doar introducerea unei banderole fosforescente a putut stopa fenomentul.
"Am încercat să schimb culorile de la abonament, însă am constat că și falsificatorii făceau același lucru. Am introdus și elemente de siguranță precum ștampila firmei, însă ei reușeau să o imite destul de bine. Abia când am decis în luna aprilie să aplicăm pe abonamente banderole fosforescente am reușit să stopăm fenomenul. De atunci și până acum am mai descoperit doar un singur caz de abonament falsificat", a declarat Ileana Daniel.

http://www.evenimentul.ro/articol/100-de-abonamente-transurb-au-fost-falsificate.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzzData înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 02/Dec/2020
Mesaje: 893
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar 12 Oct 2010 06:58:52    Titlul subiectului: 134637

Sărăcia umple autobuzele
Evenimentul.ro a scris:
Vasluienii apelează din ce în ce mai rar la taxiuri. Criza financiară și-a pus amprenta asupra bugetelor familiale și mersul cu autobuzul a început să devină o obișnuință, chiar și la cei care nu mergeau mai deloc cu mijloacele de transport în comun. Cum o călătorie cu autobuzul dintr-un capăt al orașului în celălalt costă 1,5 lei, e lesne de înțeles de ce este preferat acest mijloc de transport.
Potrivit reprezentanților SC Transurb SA Vaslui, a început să se facă simțită o creștere a numărului de călători în aceste zile de toamnă. „În primul rând, a început școala și avem elevii navetiști. Apoi, liceenii care de obicei se duceau cu taxiul la școală apelează și ei la autobuz, fiindcă nu mai au părinții bani. Și ceilalți vasluieni care mergeau pe jos, de când s-a răcit vremea, preferă autobuzele. Noi încercăm pe cât posibil să le asigurăm confortul necesar unor călătorii decente. Sperăm ca în iarnă să ne bucurăm de un număr mai mare de călători decât cel de acum”, ne-a declarat Ileana Daniel, director SC Transurb SA Vaslui. Și tot pentru a păstra călători, în perioada următoare, nu va fi modificat nici prețul biletelor, nici nu se va renunța la vreo rută. Între timp, firmele de taxi merg din ce în ce mai prost. Taximetriștii spun că sunt zile în care nu pornesc din stații decât de două-trei ori.

http://www.evenimentul.ro/articol/saracia-umple-autobuzele.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzzData înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 02/Dec/2020
Mesaje: 893
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie 12 Ian 2011 08:12:44    Titlul subiectului: 138705

Călătorii la același preț
Evenimentul.ro a scris:
Scumpirea combustibilului nu va duce, cel puțin deocamdată, la scumpirea biletelor pentru mijloacele de transport în comun din municipiul Vaslui și din suburbii. Conducerea SC Transurb susține că are motorină asigurată pentru toată luna ;i sper[, ca pentru perioada următoare, să se reglementeze situația și să nu mai crească prețul motorinei. „Deocamdată, putem menține biletele la același preț. În luna decembrie am făcut aprovizionarea. Am luat atunci în jur de 20 de tone de motorină, suficient pentru ianuarie. Așa că, momentan nu se pune problema scumpirilor. Dacă vor fi însă în continuare creșteri, este foarte probabil ca în lunile viitoare să fim nevoiți să modificăm totuși tarifele”, ne-a declarat Gică Năstase, șef de coloană la SC Transurb SA Vaslui.
Vasluienii care călătoresc frecvent cu autobuzul susțin că o majorarea prețurilor îi va face să meargă pe jos.
„Eu încep la 6.00 activitatea și plec la 5.30. Dacă se mai scumpește biletul la autobuz, la câți bani câștig, cred că o să mă scol de la 4 și să plec pe jos la muncă. Am ajuns să nu mai dorm de griji și toate știrile astea despre scumpiri mă îngrijorează la maxim”, ne-a spus vasluianul Luca Iftime.
În prezent, pentru o călătorie cu mijloacele de transport în comun în municipiul Vaslui se plătește 1 leu și 50 de bani.

http://www.evenimentul.ro/articol/calatorii-la-acelasi-pret.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 30/Noi/2020
Mesaje: 6218
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 02 Mar 2012 09:51:26    Titlul subiectului: 153669

http://www.adevarul.ro/locale/vaslui/Transurb-Vaslui-gandeste-preturile-boletelor_0_656334374.html

"Transurb Vaslui se gândește să majoreze prețurile biletelor

2 martie 2012

Autor: Ionuț Balaban

Vaslui

În autobuz sunt valabile doar abonamentele care sunt însoțite de poza titularului

Odată cu începerea lunii martie, membrii Adunării Generale a Acționarilor (AGA) de la societatea de transport în comun din municipiul Vaslui, SC Transurb SA, s-au întrunit pentru a discuta despre bugetul unității din acest an.

Potrivit conducerii societății, decizia a fost luată odată cu încălzirea vremii, pentru a se putea face evaluările legate de defecțiunile cauzate de iarnă.

Ileana Daniel, directorul societății, a precizat că instituția va fi nevoită să facă o serie de cheltuieli legate de repararea mijloacelor de transport care au suferit numeroase defecțiuni din cauza drumurilor și a temperaturilor extrem de scăzute.

Pentru moment, Transurb ne dă asigurări că prețurile biletelor vor rămâne neschimbate, însă se ia în calcul varianta majorării tarifelor, mai ales că și prețul combustibililor a crescut și el."4.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  40.96 kb
 Vizualizat:  de 6815 ori

4.jpg_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 30/Noi/2020
Mesaje: 6218
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 27 Noi 2012 15:49:35    Titlul subiectului: 160712

http://www.adevarul.ro/locale/vaslui/Vaslui-scumpesc-biletele-autobuz_0_818318238.html

"La Vaslui se scumpesc biletele de autobuz

27 noiembrie 2012

Autor: Ionela Pătrașcu

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat, în ultima ședință din această lună, majorarea prețurilor la călătoriile cu mijloacele de transport în comun.

SC Transurb SA Vaslui a decis ca, de la 1 decembrie, prețurile de călătorie să fie majorate, propunere aprobată în unanimitate de consilierii locali vasluieni.

În acest moment, prețul unui bilet de călătorie cu autobuzul costă 1,5 lei, iar de la 1 decemrie el se va majora la 2 lei.

Nici abonamentele nu au scăpat de ajustarea tarifelor. De la 56 de lei, cât costă în prezent un abonament lunar valabil pe o linie, acesta se va scumpi cu 10 lei, iar un abonament lunar valabil pe două linii va costa 80 de lei, față de 60 cât este acum.

Acesta majorări vin pe fondul scumpirii carburanților, al pieselor auto, al TVA-ului, al asigurărilor RCA, dar și al creșterii salariului minim."4.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  40.96 kb
 Vizualizat:  de 6388 ori

4.jpg_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul VASLUI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community