Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Incidente/accidente implicand vehicule de transport local

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul DÂMBOVIȚA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mihai1992



Data înscrierii: 11/Iun/2009
Ultima vizita: 01/Iun/2013
Mesaje: 23
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Joi 03 Iun 2010 15:40:58    Titlul subiectului: Incidente/accidente implicand vehicule de transport local 127910

Azi am avut parte de un incident neplacut. Ma aflam intr-un DAC si in dreptul magazinului XXL i s-a rupt o curea de la nu stiu ce ventilator (nu stiu, nu ma pricep), iar apa de peste 100 grade C a tasnit inauntru printr-un recipient aflat undeva in dreptul usii din mijloc. Noroc ca nu era nimeni pe scaunele din fata acelui recipient ca acum erau pe la spital.

Intr-un alt topic mi se dadea un raspuns cum ca n-ar mai fi nevoie de alte autobuze. Ba este! Si inca de multe, sa scapam odata de rablele astea. Cand mergi cu ele, nu auzi ce spune cel de langa tine de zgomotul pe care il fac. Cand nu ploua, este un aer atat de imbacsit incat atunci cand te dai jos din ele zici ca respiri aer de munte si in plus de asta se pune praful de 1 cm pe tine pana ajungi la destinatie. Cand e cald sunt adevarate furnale pe roti. Cand ploua e bine ca respiri un aer ceva mai bun in autobuze, dar in unele locuri trebuie sa stai cu umbrela deasupra capului pentru ca ploua prin plafon. E mai usor sa schimbi in nestire piese la ele decat sa le dea odata la casat si sa se cumpere altele.
Mi se pare inadmisibil sa tasnesca apa clocotita intr-un autobuz plin cu oameni in el si repet cei din interior cat si cei de la AITT au avut noroc ca nu a fost nimeni ranit. Desi mi-am pus in gand acum 2 saptamani sa numai circul cu rable, astazi mi-am calcat pe inima pentru ca eram in criza de timp. De acum in colo chiar nu voi mai circula cu astfel de autobuze, chit ca astept mai mult in statie.

Cat am stat in statie sa vina urmatorul autobuz am auzit oamenii ca vorbeau despre troleibuz cum ca era bun, nepoluant si despre faptul ca au fost scoase din cauza ca erau mari consumatoare de curent (iata ca oamenii isi mai aduc aminte de troleibuze!). Pai erau, dar daca se faceau ceva investitii la infrastructura de troleibuz si se schimbau troleibuzele probabil ca numai erau asa mari consumatoare. Dar de ce sa se faca investitii cand se pot scoate cu totul? E mai simplu asa. Bagam dube, ca-s mai bune. Asa se face in Romanica. Scoatem transportul electric si bagam alte "bombe" in locul lui. Dar nu se gandesc si astia care ne conduc...aia din strainatate or fi fraieri ca investesc masiv in transportul electric? Cat despre Targoviste acele investitii se pot realiza acum prin Regio...daca se vrea desigur.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 30 Iul 2013 14:55:02    Titlul subiectului: 166092

Maxi-taxi-urile te predispun la asa ceva .... Twisted Evil

http://adevarul.ro/locale/targoviste/accident-1_51f7a341c7b855ff56893f9b/index.html

"Șofer de microbuz, acuzat că a provocat intenționat un accident.

"Astăzi o să muriți cu mine, vreau să fac o lume mai bună"

30 iulie 2013

Articol de Ionuț Dima

Soția șoferului susține că barbatul nu are probleme de sănătate și nu a intentionat să provoace un accident Trei femei au fost transportate la spital, marți, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac, în municipiul Târgoviște, persoanele rănite declarând ulterior că șoferul autovehiculului le-ar fi spus: "Astăzi o să muriți cu mine, vreau să fac o lume mai bună". Șoferul lucrează la firma care asigură transportul în comun în Târgoviște, AITT.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, în microbuz se aflau șoferul și cele trei femei rănite. "Șoferul a scăpat nevătămat, dar a suferit un atac de panică și a fost dus la recoltarea de probe biologice la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, iar victimele, cele trei femei rănite în accident, sunt investigate medical la aceeași unitate spitalicească. Sunt rănite ușor, au escoriații și leziuni superficiale. Din primele cercetări rezultă că microbuzul, mașina care efectua o cursă de transport local spre Târgoviște, dinspre Aleea Sinaia spre municpiu, a părăsit la un moment dat strada Mihai Bravu, a intrat pe contrasens, a lovit un gard, apoi un brad din fața unei locuințe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, agent Raluca Florescu. Cele trei femei au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Ulterior, una dintre femei a declarat că șoferul microbuzului le-ar fi spus: "Astăzi o să muriți cu mine, vreau să fac o lume mai bună". "Șoferul microbuzului ne-a avertizat la un moment dat, spunându-ne că astăzi vom muri și va face o lume mai bună, după care microbuzul a fost proiectat într-un gard. A zis ceva și nu am înțeles, după care a mai zis: «Astăzi o să muriți cu mine, vreau să fac o lume mai bună» și imediat a accelerat și ne-am dus direct în gard. Sincer cred că are probleme de sănătate. A vrut cu siguranță să ne omoare", a declarat femeia. Una dintre pasagere este angajată a Spitalului de Psihiatrie din Târgoviște. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, Elena Ionescu, a declarat că șoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Târgoviște, va fi supus unui examen psihiatric. Pe de altă parte, soția șoferului susține că barbatul nu are probleme de sănătate și nu a intentionat să provoace un accident. "Nu are probleme de sănătate și nu cred că a vrut să le omoare, nu este adevărat", a declarat șoția șoferului."



646x404-0.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  42.18 kb
 Vizualizat:  de 7552 ori

646x404-0.jpg



646x404.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  67.08 kb
 Vizualizat:  de 7552 ori

646x404.jpg



_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu Tudor



Data înscrierii: 21/Aug/2013
Ultima vizita: 02/Feb/2020
Mesaje: 38
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Joi 22 Aug 2013 10:26:41    Titlul subiectului: 166570

Un alt microbuz al societatii AITT a fost implicat intr-un accident de circulatie in urma cu 2-3 saptamani:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/accident-rutier-intre-targoviste-si-campulung-muscel-din-cauza-unui-pieton-beat-309708.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul DÂMBOVIȚA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community