Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Petitii / reclamatii privind transportatorii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Petitii, legislatie
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
onx



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 10/Mai/2014
Mesaje: 2

MesajTrimis: Lun 05 Mai 2014 18:55:21    Titlul subiectului: 172721

Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator in legatura cu o societate comerciala de transport si anume e vorba despre SC. NAR TOUR SRL mai exact masina cu nr CT-03-NAR. Nu e prima data cand am patit asa ceva cu aceasta societate, a fost a 6-a oara cand am mers cu ei pe ruta Ploiesti-Constanta. Imi facusem rezervare si am ajuns cu 5 min inainte sa plece masina si o doamna care mi-a si incasat banii si NU MI-A ELIBERAT BILET (lucru care nu s-a intamplat nici la calatoriile precedente) mi-a spus foarte clar ca stau pe scaun pana la Albesti dupa care se urca o persoana si stau in picioare. Dupa ce a vorbit pe un ton nerespectuos, si nu a fost prima data cand se intampla asta, in o data precedenta m-a mutat de 3 ori pe diferite locuri in microbuz in functie de ce persoane se urcau sau destinatii sau cum ii convenea ei, si asta pe banii mei. Timp in care microbuzul era plin cu oameni care stateau in picioare, bagajele erau puse gramada langa sofer, depaseau parbrizul, era o caldura insuportabila si doamna asta facea legea asa cum avea chef. Soferul parca executa tot ce debita ea, ceva de genul: opreste aici, franeaza acum, ia bagajul ala etc. mi s-a parut ca e nu stiu ce pila a nu stiu cui si sunt mana in mana cu politia si ceea ce fac ei cu acest microbuz foarte inghesuit si fara ventilatie(la un moment dat ne-a deschis geamul) este evaziune fiscala, nici un pasager neprimind bilet la nici una din cele 6 calatorii in care am fost eu. Pe bord scria ca biletul costa 49 ron, eu nu a primit rest la suma de 50 ron pe care i-am dat-o doamnei '' patroane'' asa cum a numit-o unul din pasageri care mi se parea ca o cunostea mai demult. Cu toate ca aveam rezervare, doamna nu s-a sfiit sa imi comande sa ma dau jos de pe loc cand la Albesti s-a suit un tanar care si-a luat frumusel locul pe locul meu la indicatia ''doamnei''. La fel s-a intamplat si la Urziceni cand s-au suit 4 barbati care aveau tot locuri rezervate si doamna a inceput sa ii dea la o parte pe calatori, dar nu su fost dati la o parte deoarece domnii nu doreau sa dea la o parte o femeie cu un copil in brate de ex, lucru care pt doamna respectiva nu era o problema.. Tot acest circ se petrece pe banii calatorului care nu comenteaza, nu spune nimic doar ca sa ajunga la destinatie in ultimul hal in microbuze mici, neventilate, in picioare, cu bagajele la nas, pentru ca asa s-a obisnuit sa ii fie rau si sa nu reclame pe nimeni. Pe patronii acestor societati de transport nu ii intereseaza confortul pasagerilor care sunt transportati ca niste vite, care nici nu isi arata nemultumirea. Am facut reclamatie la ANPC Constanta si ANPC Prahova poate se sesizeaza cineva. Eu asa lipsa totala de respect rar mi-a fost dat sa vad, plus tonul pe care il avea aceasta ''doamna'' m-a stupefiat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
folkfan



Data înscrierii: 29/Ian/2010
Ultima vizita: 14/Iun/2022
Mesaje: 634
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 07 Mai 2014 22:10:15    Titlul subiectului: 172739

Asta pentru ca respectivii considera ca sunt buricul pamantului si ca iti fac ei tie un serviciu si sa zici mersi... Aici intervin actualele defecte ale economiei de piata; de ce nu exista o firma concurenta pe acel traseu, atat de concurenta incat sa-i desfiinteze pe toti evazionistii care circula cu dubele intesate de nefericiti care mai dau si bani? Femeia aia s-a comportat de asa natura incat - daca chiar nu te grabeai sa ajungi in punctul "y" - puteai sa suni la politia rutiera, iar daca firma fantoma de transport nu e mana in mana cu ei, se aegeau cu o amenda frumusica pentru incalcarea unor banale legi de circulatie, precum si a drepturilor consumatorului si evaziune fiscala. In loc sa iesiti in strada sa protestati pentru un loc in care n-ati calcat in viata voastra, mai bine faceti ceva concret...
_________________
Andrei Ionel
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
onx



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 10/Mai/2014
Mesaje: 2

MesajTrimis: Sâm 10 Mai 2014 22:58:41    Titlul subiectului: 172811

Eu nu o sa ma opresc aici cu reclamatiile, vad ca pana acum nici ANPC Constanta nici ANPC Prahova nu mi-au trimis nici un raspuns la mail-uri.
O sa ma duc si personal sa fac reclamatie la ANPC daca nu imi vor raspunde, si intentionez sa mai merg inca o data cu aceasta societate de transport tocmai pentru a filma toata povestea care se repeta de cine stie cata vreme pe aceasta ruta.
Ma gandesc chiar sa apelez la o televiziune. Nu sunt genul de persoana care reclama sau care comenteaza imediat niste lucruri in neregula dar ceea ce mi s-a intamplat a fost nesimtire crasa.
Poate daca o sa avem din ce in ce mai multe voci nemultumite sau oameni care vor ca lucrurile sa se indrepte catre bine si in tara noastra, poate chiar vom reusi macar sa ne apropiem de normalitate. Ceea ce se intampla cu aceste companii de transport nu este normal.
Avem dreptul ca si calatori sa beneficiem de conditii bune de transport pentru care platim.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Petitii, legislatie Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community