|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
EEG
Data înscrierii: 27/Sep/2012 Ultima vizita: 15/Ian/2021 Mesaje: 257 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm 09 Iul 2016 10:52:00 Titlul subiectului: |
185899 |
|
Citesc in fituica(AKA BZI) un articol despre planuri marete in legatura cu viitorul transportului (si in comun) si a circulatiei in iasi. Acolo se spune:
Planul pune accent pe redeschiderea liniilor de tramvai in zona Podul Ros, Podul de Piatra si in lungul Soselei Nationale, precum si pe o noua legatura de tramvai pana in zona ERA Shopping Center. Pentru viitor se incearca si demararea unui proiect privind linii de tramvai pana la aeroportul din zona Ciric.
Desi suna fantasmagoric(tramvai pana la aeroport) ,sa intelegem ca mai exista sanse pentru pastrarea liniei de pe Splai? Sau pe Sos .Nationala(??!!)
|
|
Sus |
|
 |
Cosmin Sandu

Data înscrierii: 14/Mar/2009 Ultima vizita: 16/Ian/2021 Mesaje: 908 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm 09 Iul 2016 12:07:08 Titlul subiectului: |
185900 |
|
EEG a scris: | Desi suna fantasmagoric(tramvai pana la aeroport) ,sa intelegem ca mai exista sanse pentru pastrarea liniei de pe Splai? Sau pe Sos .Nationala(??!!) |
Este vorba de Planul de Mobilitate Urbană Durabilă care prezintă, pentru orizontul 2023-2030, posibilitatea realizării unei linii care să facă legătura între Canta - Șoseaua Națională - bulevardul Socola (documentul complet: http://www.primaria-iasi.ro/content.aspx?item=1964&lang=RO )
În același document este analizată și posibilitatea introducerii tramvaiului spre Aeroport însă este abandonată rapid, optându-se pentru amenajarea unei benzi speciale destinată autobuzelor.
Observ că BZI, din lipsă de subiecte probabil, repune pe tapet cu stil de ”Breiching Niuz” știri mai vechi...
Descriere: |
|
Mărime fișier: |
977.46 kb |
Vizualizat: |
de 6689 ori |

|
|
810.87 kb |
de 6689 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
EEG
Data înscrierii: 27/Sep/2012 Ultima vizita: 15/Ian/2021 Mesaje: 257 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm 09 Iul 2016 18:16:31 Titlul subiectului: |
185903 |
|
Strada pietonala doar cu tramvai ar trebui si pe portiunea dintre Palat si Hotel Moldova ,pe langa Biserica Sf. Nicolae Domnesc. Din motive mai mult ca evidente ,mai ales de cand circula mult mai multe tramvaie pe acea portiune.
|
|
Sus |
|
 |
MYSU
Data înscrierii: 09/Ian/2008 Ultima vizita: 16/Ian/2021 Mesaje: 137 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm 16 Iul 2016 16:58:12 Titlul subiectului: |
185934 |
|
Da, ai dreptate, dar sant prea multi smecherii cu masini.
|
|
Sus |
|
 |
Radu Bialus

Data înscrierii: 22/Oct/2005 Ultima vizita: 16/Ian/2021 Mesaje: 8086 Locație: Iasi
|
|
Sus |
|
 |
tramfan

Data înscrierii: 13/Ian/2011 Ultima vizita: 16/Ian/2021 Mesaje: 448 Locație: Iasi
|
Trimis: Joi 21 Iul 2016 08:50:14 Titlul subiectului: |
185975 |
|
Judecând la rece, zău dacă nu mi-aș fi dorit mai mult tramvai pe acest tronson decât pe CUG. Dar e strict părerea mea.
Eu, dacă ar fi fost după mine, făceam giratori de tramvai în Podu Roș. Exact cum este în Podu de Piatră. Și aș fi făcut noi legături din CUG către Țesătura și Podu de Piatră.
Dar nu e așa, mașina trebuie să fie stăpâna șoselelor. Mai țineți minte cum spunea Radu acum mulți ani pe aici că ne vom plimba și vom muri de cald în autobuzul 5? Doar zic...[/b][/list]
|
|
Sus |
|
 |
Mrnokia
Data înscrierii: 16/Mai/2017 Ultima vizita: 01/Ian/2021 Mesaje: 46 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin 16 Mar 2018 17:25:22 Titlul subiectului: |
194028 |
|
Acus se implinesc 3 ani de cand nu mai exista tramvai pe acest tronson... De mult s-a transformat in sosea care e calarita de smecheri cu BMW si altii care probabil au sustinut aceasta schimbare in favoarea poluarii! Dar eu am reusit sa calatoresc intr-un univers paralel (photoshop) de unde m-am intors cu aceasta poza:(e prost editata, dar merge).
|
184.59 kb |
de 4244 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|