Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Masini parcate in statii sau pe traseele de transport
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Diverse (Bucuresti)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pmp



Data înscrierii: 07/Iul/2006
Ultima vizita: 31/Aug/2021
Mesaje: 256
Locație: Ilfov

MesajTrimis: Mie 27 Mai 2015 07:50:37    Titlul subiectului: 179316

E mai bine ca banii sa intre DOAR in conturile primariei, decat in buzunarele cine stie carui cunoscut al primarului / consiliului local.

Daca masina nu blocheaza un mijloc de transport in comun sau vreo intrare, dar in schimb sunt inclacate alte legi, mi se pare ok varianta cu blocatul rotii (sa fim seriosi, cate masini poti avea, sau mai bine spus: cati au mai multe masini si le convine sa le aiba imobilizate?).

Daca blocheaza ceva, clar trebuie ridicate.

Sau, varianta si mai normala: amenda in geam de cate ori trece politia locala prin zona... Am trecut de 3 ori, inca mai esti acolo, de 3 ori te-am amendat. Cu poze, cu tot ce trebuie, oricum freaca menta cei de la locala. Iar amenzile sa fie PLATITE, nu evitate...

Pe de alta parte, constat ca actiunile primariilor sunt din ce in ce mai cretine. Probabil ca in timp, ele se agraveaza. In loc sa creeze locuri de parcare sau macar sa tolereze parcarea la intrarea in Bucuresti, ei restrictioneaza parcarea. Mai exact, in zona Romprim (capatul lui 11) se putea parca pe prima banda. Erau oameni care isi lasau masina si luau tramvaiul. Nu se mai poate. S-au facut nsite scheme pe asfalt pe care le respecta o mica parte (aia corecti si prosti), dar ideea e ca nu mai sunt asa multe locuri de parcare. Acolo exista terenul fostului Romprim, unde in loc sa facem parcari pt cei care vor lua tramvaiul, facem cotete mai rau ca pe vremea lui Ceausescu. Sau in zona aparatorii Patriei, nu ai voie sa lasi masina in dreptul scolii, ca se ridica, dar 50 de m mai incolo toate rablele au voie sa stea, alea nu se ridica. Niste cretini. Deci eu, care vreau sa nu folosesc masina in oras sunt contravenient, dar un bou care isi lasa masina pe trecere la Romana, langa 2 echipaje de politie "in misiune" e ok...

_________________
http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_eliminam_maxi_taxi_urile_din_transportul_public_din_romania_-p28912051.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Carligu



Data înscrierii: 20/Ian/2015
Ultima vizita: 17/Ian/2024
Mesaje: 162
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi 28 Mai 2015 18:27:03    Titlul subiectului: 179347

guest a scris:
Cum se procedeaza in strainatate ? De exemplu in Germania sau Austira, daca cineva parcheaza pe linia de tramvai sau foarte aproape de sina si blocheaza circulatia tramvaiului ?

In Viena se ridica masinile din 1974 dupa ce o femeie a murit arsa intr-un incendiu pt. ca masini de pompieri nu a putut trece de o masina parcata neregulamentar.

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20193163-studiu-caz-face-primaria-din-viena-masinile-parcate-neregulamentar.htm
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 15 Oct 2015 07:03:08    Titlul subiectului: 182038

Iarasi a fost confundata sina de tramvai cu o parcare de catre un sofer. Rezultatul ? Ieri, dupa ora 20:00, tramvaiele de pe linia 1 au fost blocate 40 de minute. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Tramvaiele liniei 1, BLOCATE, miercuri seară din cauza unui autoturism lăsat pe linia de tramvai

Un șofer care și-a lăsat mașina pe linia de tramvai a dat peste cap traficul tramvaielor 1 din Capitală, miercuri seară. În jurul orei 20, tramvaiele liniei 1 au fost blocate, circulația mijloacelor de transport în comun fiind oprită pentru aproximativ 40 de minute.

Potrivit oficialilor RATB, în această seară, tramvaiele liniei 1 au fost blocate în jurul orei 20 pe Șoseaua Mihai Bravu din cauza unui șofer care și-a lăsat mașina pe linia de tramvai.

"Tramvaiele liniei 1 sunt blocate la aceasta ora, pe Sos. Mihai Bravu, inainte de Pasajul Muncii sens Baba Novac, din cauza unui autoturism care stationeaza pe linia de tramvai", a anunțat Constantin Tobescu de la RATB.

Dupa 40 minute, calea de rulare a fost eliberată și circulația tramvaielor a fost reluată. Poliția a fost la fața locului.

"Precizez că din cauza unor astfel de situații, care sunt întâlnite frecvent în mai multe zone ale Capitalei, programele de circulație sunt perturbate și implicit timpul de așteptare din stații crește. Considerăm că este imperios necesar instituirea de culoare unice, în special pe principalele magistrale", susțin oficialii RATB.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 16 Oct 2015 08:16:40    Titlul subiectului: 182072

Sa vedem efectele aborgarii masurilor de ridicare a vehiculelor parcate ilegal. Cica masura ridicarii vehiculelor parcate ilegal era ilegala, ii stresa pe saracutii "smecheri". Ce vina avem noi calatorii, de ce trebuie sa asteptam blocati in vehiculele RATB, care nu mai pot merge din cauza celor parcati aiurea ? De ce nu se modifica legislatia, sa se ridice masinile parcate ilegal care blocheaza circulatia mijloacelor de transport in comun ?
Ultimul caz a fost in Bucuresti, cu un smecher care a blocat circulatia autobuzelor pe Polizu (linia 205). Articolul se gaseste aici.

Citat:
Circulația autobuzelor, blocată în centrul Capitalei de un "șmecher" cu Audi

Circulația autobuzelor a fost blocată, joi, într-o zonă centrală a Capitalei din cauza unui autoturism Audi parcat neregulamentar,
Un șofer a blocat circulația autobuzelor în zona Maternității Polizu, parcându-și limuzina Audi cu numărul de înmatriculare B-89-PUC într-un loc nepermis.

Mașina Audi a fost parcată, în jurul orei 11, în dreptul Materinității Polizu, pe breteaua de legătură între strada Buzești și strada Gheorghe Polizu. În dreptul limuzinei fusese parcată o Dacia Logan albastră, cu numărul de înmatriculare B-07-LOA, tot într-un spațiu ilegal, dar folosit adeseori de șoferii care au diverse probleme de rezolvat în zonă, cunoscută pentru absența locurilor de parcare disponibile. Cele două mașini au gâtuit, practic, artera, făcând imposibilă trecerea vehiculelor de transport în comun. Acestea au încercat zadarnic să dea cu spatele, pentru a se reînscrie în trafic, ocolind breteaua. S-au dat telefoane la poliția circulație și poliția locală a sectorului 1, dar, după o jumătate de oră niciun reprezentant al ordinii publice nu și-a făcut apariția în zonă.

Din luna mai 2015, nu mai este posibilă ridicarea mașinilor parcate ilegal, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În schimb, șoferii contravenienți se pot alege cu 5 puncte de penalizare și amendă între 195 și 487 de lei.[/b]
Sursa foto: puterea.ro (preluata de b365.ro)



123469_1_78504300.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  152.45 kb
 Vizualizat:  de 15330 ori

123469_1_78504300.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 21 Ian 2016 12:34:42    Titlul subiectului: 183379

Soferul care a parcat neregulamentar in apropiered e Ateneul Roman, blocand circulatia autobuzelor de pe linia 300, s-a ales cu dosar penal. De ce nu se schimba (din nou) legea, pentru a se ridica masinile parcate care blocheaza bunul mers al mijloacelor de transport in comun ?
Articolul se gaseste aici.

Citat:
Ce a pățit șoferul din Constanța care a blocat circulația în Piața Romană din București

Șoferul care a blocat marți seară circulația pe o stradă de lângă Ateneul Român, timp de o oră, după ce a parcat neregulamentar, s-a ales cu dosar penal, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei la solicitarea HotNews. Pe această stradă circulă linia 300, iar din cauza mașinii lăsate în mijlocul străzii s-a format o coadă de circa zece autobuze și mai multe mașini mici care așteptau că autovehiculul să fie mutat.

Polițiștii nu au putut ridică mașina deoarece legea nu mai permite acest lucru și s-au dus să-l caute pe proprietar la barurile din zona pentru a putea elibera carosabilul. Acum șoferul indisciplinat riscă amendă penală sau închisoare de la 3 luni la 1 an.

"În data de 19 ianuarie 2016, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Constanța a oprit autoturismul pe stradă Episcopiei, blocând calea de rulare a autobuzelor liniei 300, în intervalul orar 18.40 - 19.40. În cauza s-a întocmit dosar penal, ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 (în conformitate cu art. 339 alin. 3 Cod Penal)", se arată în răspunsul Poliției Capitalei.

Poliția Capitalei nu a oferit informații referitor la explicațiile pe care le-a dat șoferul când s-a întors la mașină urmând că procurorii să stabilească ce s-a întâmplat. În zona sunt mai multe parcări publice cu plata unde se poate parcă civilizat.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 21 Ian 2016 19:42:47    Titlul subiectului: 183386

Dupa doua zile, aceeasi strada a fost din nou blocata. In orice caz a cazut teoria cu "troleibuzle sunt greoaie, etc, samd.". Uite ca si autobuzele sunt blocate. Sac Laughing Si daca am avea autobuze cu baterii, tot blocate ar fi si ele Very Happy
Articolul se gaseste aici.

Citat:
Circulația autobuzelor, BLOCATĂ din nou pe o stradă, de un șofer care a parcat neregulamentar

Circulația autobuzelor este blocată, joi, pe strada Episcopiei de un șofer care a parcat neregulamentar.

Pe aceasta artera circula linia de autobuze 300, iar circulatia acestora a fost blocata. Politia se afla la fata locului si incearca sa elibereze carosabilul, informează Hotnews.ro.

"Circulatia este blocata de cateva minute, Colegii mei de la Politia Rutiera sunt la fata locului si incearca sa deblocheze drumul. Soferului i se va face dosar pentru blocarea drumului public", a declarat Laura Snae, purtator de cuvant Politia Rutiera.

Marti seara, un alt sofer care a parcat neregulamentar a blocat strada , blocand circulatia autobuzelor timp de o ora. Acestuia i s-a facut dosar penal.

RATB a transmis, marti, ca aceasta strada este frecvent blocata. De exemplu, pe 19 ianuarie, autobuzele liniilor 126, 300 și 368 au fost blocate, în total 150 de minute, pe Strada Episcopiei nr.3-7, pe sensul spre Calea Victoriei. Artera a fost blocată, în aceeși zi, la aceeași adresă, între orele 11.50-12.20 (30 minute), între orele 16.30-16.55 (25 de minute), dar și între orele 18.10-19.45 (95 de minute), acest ultim interval reprezentând vârful timpului de blocaj pentru autobuze.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 29 Ian 2016 21:13:55    Titlul subiectului: 183523

Continua problemele din cauza soferilor nesimtiti. Un articol din b.365.ro referitor la acest subiect se gaseste aici

Citat:
Două linii de tramvai din Capitală, BLOCATE,vineri din cauza unui șofer nesimțit.

Un video postat pe Youtube surprinde cum linia tramvaielor 24 și 44 din Capitala a fost blocată, vineri, mai multe minute de o mașina parcată neregulamentar. Pentru a face loc tramvaielor, oamenii s-au strans și au împins mașina.

"In dimineata zilei de vineri, 29 ianuarie 2016, posesorul autoturismului Daewoo Cielo (...), nu s-a gandit cand a parcat masina daca a blocat linia de tramvai 24/44 in zona clinicii Cobalcescu din Bucuresti. Vatmanii au claxonat minute in sir, dar soferul nu a indraznit sa se arate. Astfel calatorii tramvaielor si soferii blocati in spate lor pana la Cismigiu, au decis sa mute singuri masina, cu foarte mare grija ca sa nu i-o zgarie si cu multumiri ca le-a dat ocazia sa faca sport asa de dimineata", scrie cel care a postat filmuletul pe Youtube, conform Hotnews.

Filmuletul de pe YouTube, se gaseste aici

PS: Ce ati remarcat la articolul din b365.ro ??

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 01 Feb 2016 09:40:05    Titlul subiectului: 183577

RATB ii va actiona in instanta pe cei care au parcat aiurea si au perturbat circulatia mijloacelor de transport in comun. Articolul se gaseste aici.

Citat:
RATB le dă o veste proastă șoferilor care blochează traseele de transport în comun

Departamentul juridic al RATB a început să-i acționeze în judecată pe șoferii care blochează traseele de transport în comun.
În 2015, RATB a înregistrat, la nivelul tuturor vehiculelor, o întârziere de 9.600 de ore sau 400 de zile.

RATB a pierdut un milion și jumătate de lei din cauza întârzierilor, la nivelul anului trecut. Șeful departamentului de comunicare din cadrul RATB, Constantin Tobescu, a declarat că pierderile repetate i-au determinat să înceapă acționarea în instanță a șoferilor care le aduc prejudicii, atât pentru a recupera o parte din pierderi, cât și pentru a aduce la cunoștința cetățenilor „consecințele faptelor iresponsabile din trafic”.

Încercăm să tragem și noi un semnal de alarmă prin care lumea să fie puțin mai responsabilă. Ați văzut în ultimul timp ce probleme am avut cu întârzierile din cauza blocării străzilor prin parcări aiurea, unele chiar pe linia de tramvai. La nivelul ultimului an am înregistrat 9.600 de ore de întârzire la nivelul parcului nostru, datorate atât parcărilor neregulamentare, cât și accidentelor rutiere, avariilor la rețea, sau din cauza rețelei de electrificare rupte de vreun camion. În costuri, aceste 9.600 de ore întârziere înseamnă în jur de 1,5 milioane de lei. Departamentul nostru juridic a început să intenteze procese celor care ne blochează accesul și din cauza cărora pierdem ore bune în trafic fiindcă și-au lăsat mașina parcată aiurea și autobuzele nu mai pot înainta. Astfel, îi acționăm în judecată pe cei care ne blochează pentru recuperarea prejudiciului”, a declarat, pentru www.ziarulring.ro, Constantin Tobescu.

„Pe lângă prejudiciul financiar pe care ni-l aduc șoferii care ne blochează traseele, mai important este cel de imagine. Călătorii știu doar că tramvaiul a ajuns în stație la un interval enorm de 30 de minute și îi rămâne în minte doar cât de neperformant e RATB și cât de încet. Dar nu știe că am ajuns după jumătate de oră fiindcă cineva a parcat pe linia de tramvai. Săptămâna trecută, liniile 300 și 368 au fost blocate în trafic 95 de minute din cauza unuia care și-a lăsat mașina în stradă. Se ajunsese ca zeci de autobuze să stea în trafic efectiv unul după altul. Linia s-a rupt efectiv”, a mai spus Tobescu.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 01 Feb 2016 10:14:13    Titlul subiectului: 183579

Pierdere de vreme... ca sa stai sa ii dai in judecata, mai bine te lipsesti.
Ca sa nu mai spun ca tot felul de "ciumeci" cu pile, ii vor sfida pe cei de la RATB si vor castiga, desigur "contra-cost".

Solutia cea mai buna este ridicarea masinilor si depozitarea lor pe un teren pazit, de unde sa vina bizonii sa le ridice, contra cost. Sunt convins ca "vestea" se va raspandi rapid si parcarile cretine in statii se vor reduce...
Doar frica de ceva rapid si concret i-ar putea speria pe cretini, restul e poveste.

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf


Ultima modificare efectuată de către Catalin Ghita la Lun 01 Feb 2016 12:02:04, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei11



Data înscrierii: 10/Feb/2009
Ultima vizita: 11/Iul/2023
Mesaje: 1863
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 01 Feb 2016 11:06:33    Titlul subiectului: 183582

Da, si biletul de iesire sa fie vreo 150 EURO.
Fara drept de contestare, blablabla.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 13 Ian 2017 10:44:10    Titlul subiectului: 187849

Cred ca „monumentul de nesimtire” a fost soferul unui SUV, care si-a parcat bolidul fix sub refugiul de statie RATB, proaspat curatat de catre angajatii regiei de transport. Sotia propietarului zice ca statia ar fi desfiintata de trei ani. Daca este asa, atunci de ce au curatat-o de zapada angajatii RATB ?
Una din problemele capitalei este legata de NESIMTIREA unei parti insemnate a locuitorilor acestui oras. Cand vine iarna, soferii incep sa parcheze pe locurile altora, care s-au chinuit ore buna sa isi dezapezeasca locul sau in zona statiilor RATB, sau, pur si simplu pe banda 2 al bulevardului.
NESIMTIREA ar trebui combatuta cu amenzi, masini ridicate si chiar dosare penale pentru cei care blocheaza circulatia mijloacelor de transport in comun.
Un articol referitor la aceasta problema se gaseste aici.

Citat:
Un bucureștean și-a parcat mașina fix într-o stație RATB. Șoferul s-a ales cu dosar penal

Un bucureștean și-a parcat mașina, joi dimineață, chiar în stația RATB de pe Bdul. Iancu de Hunedoara. Locul era deszăpezit, în comparație cu alte locuri în care erau parcate mașinile pe aceeași arteră. Șoferul s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii s-au autosesizat.

Imaginea șoferului care și-a parcat mașina fix în stația RATB pe Bdul. Iancu de Hunedoara, în apropierea Guvernului, a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Vlad Petreanu, însoțită de un comentariu.

"SUV cu nr B-40-LAH parcat in aceasta dimineata in statia RATB de pe Iancu de Hunedoara (langa Guvern). Cand zic "in statia RATB" chiar asta vreau sa spun, adica ÎN STAȚIE. Ireal, nu? Share la cât mai mulți, poate aflam proprietarul si motivul", a scris Petreanu pe pagina de socializare.

La scurt timp, acesta a revenit și a precizat că ar fi fost contactat de soția proprietarului mașinii.

"M-a contactat pe mesagerie o doamna care sustine ca e sotia proprietarului. Mi-a spus ca acolo nu mai este statie RATB "de trei ani". Nu doreste sa posteze chiar ea un explicatii pentru ca nu vrea sa intre "in polemici", dar mi-a cerut sa verific eu daca e adevarat sau nu.
Ca atare, asta e intrebarea: mai e sau nu mai e statie RATB acolo?
Cine mi-a trimis poza zice ca e.
Eu vad ca sunt reclame pe panourile laterale, dar poate sunt vechi.
Doamna sustine ca statia e desfiintata.
Unde-i adevarul?", se întreabă retoric Petreanu.

Șoferul SUV-ului s-a ales cu dosar penal. "Conducătorul auto a fost identificat, ne-am sesizat din oficiu. În cauză se va întocmi dosar penal pentru fapta prevăzută la articolul 339, alin. 1, din Codul Penal", a declarat comisarul Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră, citat de Mediafax.

Prezent la fața locului în momentul venirii agenților de la rutieră, proprietarul autoturismului de teren a declarat că este locul unde își lasă de obicei mașina.

Reprezentanții RATB au confirmat că locul unde a fost parcat autoturismul este stația pentru autobuzele de pe linia 182. „Este pe sensul de mers spre Gara de Nord. Aici avem o distanță de aproximativ 25 de metri între copertină și indicator, dar este în zona frontului de stație", a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Bărbatul va fi cercetat acum de polițiștii de la rutieră pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Și pe bulevardul Eroii Sanitari, tot din București, o stație RATB curațată de zăpadă a fost adjudecată drept loc de parcare de șoferul unui Audi.

Se pare că acest comportament lipsit de respect devine încet, încet un trend, scrie digi24.ro care a dat și alte exemple.

Altă stație, alte mașini parcate, în sectorul 2 din București, lângă Școala Generală 145 (foto jos, trimisă de Nagy Andrei). Autobuzul 143 oprește în plină stradă din cauza mașinilor lăsate pe carosabilul curățat pentru mijloacele de transport în comun și călători care, din păcate, sunt obligați să se strecoare printre acestea.

Un lucru pozitiv este faptul ca politia s-a autosesizat (deja fierbea Facebook-ul, asa ca politatii nu au mai dat-o cotita). Asadar daca reactionam mai vehement, inclusiv aici pe forum, lucrurile s-ar mai putea pune in miscare, nu numai in problema celor nesimtiti care parcheaza „unde vrea muschii lor”.

Sursa fotografii: Digi24 via www.b365.ro



ratb2_78182400_35103600.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  151.68 kb
 Vizualizat:  de 13493 ori

ratb2_78182400_35103600.jpg



masina_in_statie_23812900.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  126.73 kb
 Vizualizat:  de 13493 ori

masina_in_statie_23812900.jpg



masina_in_statie_2_09227500.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  103.74 kb
 Vizualizat:  de 13493 ori

masina_in_statie_2_09227500.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 14 Ian 2017 19:11:16    Titlul subiectului: 187875

Rasturnare de situatie in cazul soferului care a parcat sub refugiul de statie de pe linia 182, de pe bulevardul Iancu de Hunedoara. Statia este amplasata cu 30 de metri mai departe de refugiu, Articolul se gaseste aici.

Citat:
L-au înjurat cu toții că a parcat în stația RATB, dar nu știau un lucru. Care este explicația șoferului: „Mașina mea era parcată la 30 de metri”

Fotografia cu mașina unui șofer bucureștean care parcase într-un refugiu acoperit al unei stații RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, pentru a scăpa de nămeții care acopereau locurile de parcare de pe carosabil, a făcut înconjurul internetului, stârnind furie. Șoferul, pe nume Andrei Olah, a explicat pe Facebook cum au stat de fapt lucrurile. Refugiul unde parcase nu mai este de fapt o stație RATB, aceasta fiind mutată de 2-3 ani la zeci de metri distanță. RATB nu s-a obosit însă să mute și refugiul, susține șoferul care locuiește în blocul din apropiere. Șoferul explică faptul că a fost nevoit să parcheze acolo pentru a nu bloca traficul, nămeții formați de la deszăpezirea benzilor de circulație făcâd practic imposibilă parcarea mașinilor locatarilor din zonă. El susține că refugiul respectiv nu mai este folosit de ani de zile și dă vina pe autorități pentru că nu iau măsuri precum strângerea zăpezii, pentru a nu se mai ajunge la astfel de situații.

Șoferul bucureștean care a fost blamat de mii de oameni pe internet, pentru că și-a parcat mașina într-un refugiu acoperit, pentru călătorii RATB, a venit cu explicații, arătând că situația nu a stat așa și că nu este vina sa că s-a ajuns aici.

Andrei Olah arată că locuiește împreună cu soția și cu cei doi copii în blocul din spatele stației RATB care se vede în fotografie, de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, din apropierea Guvernului, și își cere scuze pentru „neplăcerile” pricinuite de parcarea mașinii sale, gest pe care ține însă să îl explice și care consideră că a creat nejustificat un subiect de dezbatere, inclusiv cu implicarea autorităților.

„Astăzi s-au efectuat măsurători exacte din care rezultă că mașină mea era parcată la 30 metri față de stația RATB (distanța legală față de stație fiind de 25 m), așa cum puteți vedea în pozele atașate acestei postări. Refugiul RATB trebuia să fie mutat în urmă cu cca 2-3 ani, odată cu stația de autobuz pentru a putea adăposti călătorii, însă acest lucru nu s-a întâmplat, din aceeași nepăsare ca și cea pentru ridicarea zăpezii acumulate sau curățarea stației reale, (a se vedea în poză cum arată stația din spatele Guvernului României!!!) pe care nu mașina mea a blocat-o, ci munții de zăpadă care sunt încă în acea stație”, scrie șoferul nervos că a fost înjurat de mii de oameni pe internet.

El arată că refugiul uitat de RATB la 30 de metri de stația reală nu mai este folosit de călători, pentru că aceștia nu vor să fie nevoiți să alerge apoi după autobuzul care trage în stația aflată la distanță. Olah mai scrie că de obicei pe bulevardul respectiv se parchează paralel cu bordura, pe prima bandă a carosabilului, însă autoritățile care au deszăpezit bulevardul au lăsat nămeții pe margine, făcând imposibilă parcarea. El mai spune că românii care l-au criticat au uitat că trăiesc într-un oraș în care au obligații, dar nu și drepturi sau respect.

„Consider că atenția îndreptată asupra modului în care am parcat mașina a fost una exagerată, afectând dreptul meu la imagine și aducând injurii la propria persoană și familiei mele, din cauza intensei mediatizări nejustificate a unei poze „virale”, fără a se vedea de fapt esența problemei reale: trăim într-un oraș în care avem obligații, dar nu și drepturi sau respect. Spun asta pentru că în dimineața zilei de miercuri, chiar eu am deszăpezit acel loc de parcare, din fața refugiului RATB, unde aveam mașină parcată, așa cum eu sau oricare dintre vecinii mei de bloc, am parcat mașină în fiecare zi, în fiecare anotimp. După o muncă de câteva zeci de minute, ca și toți ceilalati, am reușit să ies cu mașina, iar seara când am revenit acasă cu copiii de la grădiniță, am constatat că locul de parcare, de mine deszăpezit, fusese umplut cu nămeți de zăpadă adunată acolo de către mașinile de deszăpezire, care au trecut cu lamele, nelăsând posibilitatea de a parca normal mașina, paralel cu bordura, singura modalitate de a putea coborî din mașină împreună cu copiii, fiind aceea de a parca atipic, fără a bloca banda de mers pe care fluxul de mașini este unul important”, explică șoferul.

Susa foto: www.gandu.info



16106057-1096803497113298-9113897597277647919-n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  62.02 kb
 Vizualizat:  de 13460 ori

16106057-1096803497113298-9113897597277647919-n.jpg



15994527-1308959929164604-7672710714383808695-o.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  51.51 kb
 Vizualizat:  de 13460 ori

15994527-1308959929164604-7672710714383808695-o.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
castrosua



Data înscrierii: 24/Noi/2006
Ultima vizita: 24/Feb/2024
Mesaje: 945
Locație: New York (SUA)

MesajTrimis: Sâm 14 Ian 2017 23:20:53    Titlul subiectului: 187888

Doua lucruri apropos de parcarea asta (de mai sus)

1. Lumea da vina pe soferi, indiferent de situatie, fara sa stie contextul. Daca as fi vazut si eu fotografia m-ar enerva, dar avand toate datele nu este vina soferului deloc. Bine, ca lumea s-ar uita la cineva cu o masina mai scumpa si l-ar ura, e alta treaba. Si mai sunt atatia soferi nesimtiti care parcheaza cum vor ei, blocand trolee, tramvaie, asa ca e usor sa dam vina pe unu sofer din 1000 care incearca sa parcheze fara a impiedica tranzitul.

2. Singura vina a soferului ar fi asta. Daca zapada este atata de mare, eu as fi lasat masina si as fi luat autobuzul. Si daca nu vrea sa se amestece cu publicul (nu dau vina, ca stim ce fel de animale mai circula) poate sa ia un taxi. Daca are bani (ce-i drept nu stiu situatia omului, nu pot sa judec doar pentru ca are o masina scumba, cine stie, poate a castigat-o sau a mostenit-o etc) poate lua un taxi si nu mai trebuie sa-si faca griji cu dezapezirea cand se intoarce.

Eu am "norocul" ca nu mai lucrez, asa ca atunci cand ninge, nu ies. Stau la casa, cu driveway si plugurile lasa un zid. Iesitul mai e cum mai e, dar cand ma intorc si vad troiene de la plug nu pot sa blochez strada (e inghusta, un sens, dus si unul intors, fara trotoar, fara alte bande). Asa ca nu plec. Aici e "greseala" omului, dar nu una cu vina, sa care merita ura sau injurii.

Dar rar e cazul asta, cei mai multi dau imagine proasta soferilor. Si mai e ura daca ai o masina mai frumoasa (chiar daca ar fi ieftina, sau una veche lucrata personal fara zeci de mii pentru restaurare. Asta stiu pe propria piele, ca sunt falit si totusi am 4 masini si le mentin pe toate cu minim efort financiar, dar asta e alta discutie).

In final, oamenii ca mine, si sunt altii pe forum, care iubesc trolee, tramvaie cat si autoturismul pot elimina ura unui grup fata de celalalt. Si oricat de multa vina ar avea un individ, vandalizarea masinii sau troleului nu trebuie facuta.

_________________
https://www.bitchute.com/channel/dac_dynasty/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 16 Ian 2017 08:44:57    Titlul subiectului: 187916

Toate "energiile" au fost indreptate impotriva acestui sofer. Dar ceilaltii care au blocat circulatia troleelor, nu prea a spus nimeni nimic. Niic mass-medica.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
castrosua



Data înscrierii: 24/Noi/2006
Ultima vizita: 24/Feb/2024
Mesaje: 945
Locație: New York (SUA)

MesajTrimis: Mar 17 Ian 2017 09:16:27    Titlul subiectului: 187948

Mai are incredere cineva in media? lol. Daca n-ar fi pasionati in domeniile respective, adevarul ar fi acoperit.

Asa macar daca cauta soferul respectiv, macar ar gasi aici o discutie care sa-i dea parte.

_________________
https://www.bitchute.com/channel/dac_dynasty/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 18 Ian 2017 13:13:23    Titlul subiectului: 187959

Iata si o veste buna, soferii din sectorul 2 pot parca gratuit masinile pe timpul noptii in parcarile Arenei Nationale sau Carrefour Colentina, Veranda Mall. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Șoferii din București pot parca GRATUIT pe Arena Națională, începând de marți

Șoferii din Capitală își pot parca mașinile, începând din această seară, pe stadionul Arena Națională, dar și în marile parcări de la Carrefour Colentina și Veranda Mall, astfel încât pe parcursul nopții să fie curățat restul de zăpada de pe carosabil, a anunțat Primăria Sectorului 2. O măsură similară a fost luată recent și de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca șoferii să poată parca gratuit noaptea.
Primăria Sectorului 2 oferă gratuit locuitorilor săi începând de azi, marți, 17 ianuarie 2017, posibilitatea de a parca autovehiculele, pe timpul nopții în următoarele locații:

· Carrefour Colentina,
· Stadionul Național – parcarea de la inelul exterior,
· Veranda Mall.

Prin această măsură se vor descongestiona străzile, se va permite accesul utilajelor de deszăpezire pe arterele de circulație pentru încarea și transportul, pe timpul nopții, a depozitele de zăpadă de pe carosabil și trotuare", informează administrația locală într-un comunicat remis la redacție.

De asemenea, bucureștenii care vor apela la acest sistem oferit gratuit vor avea avantaje pentru că vor beneficia de locuri de parcare suficiente.

"Primăria Sectorului 2 apelează la înțelegerea bucureștenilor să elibereze parcările mall-urilor pe timpul zilei pentru a permite clienților să-și facă cumpărăturile.

La nivelul conducerii Primăriei Sectorului 2 se poartă deja discuții și cu reprezentanții celorlalte mall-uri din Sectorul 2 în vederea extinderii acestui proiect prin care se asigură gratuit locuri de parcare numai pe timpul nopții, pentru bucureșteni, în vedere curățării de zăpadă a străzilor Capitalei", anunță administrația locală.

O măsură similară a fost luată recent și de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca șoferii să poată parca gratuit noaptea.

Șoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei își vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopții în parcările mai multor mall-uri și hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a spus că la Paris nimeni nu își lasă mașina în mijlocul intersecției, pentru că ar fi ridicată imediat, și a fost de părere că așa ar trebui să se întâmple și în România.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 19 Ian 2017 22:07:47    Titlul subiectului: 187996

Se vor ridica din nou masinile parcate in locuri neregulamentare. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Mașinile parcate ilegal, ridicate din acest weekend. Unde nu ai voie să parchezi

Noua regulă care va fi valabilă din 21 ianuarie 2017, dată la care va intra în vigoare Hotărârea Guvernului nr. 965/2016, spune că mașinile parcate neregulamentar pe drumurile publice pot fi ridicate din nou de autorități.

Ridicarea mașinilor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice (partea pe care se merge efectiv cu autovehiculele) va putea fi decisă, în principal, de către polițiștii rutieri.

„Ridicarea vehiculului reprezintă măsura tehnico-administrativă pe care polițistul rutier o poate dispune în una dintre situațiile prevăzute la art. 143 (din regulamentul Codului rutier - n. red.), când vehiculul staționează neregulamentar pe partea carosabilă. Ridicarea vehiculelor constituie serviciu public și se realizează (...) pe durata a 24 de ore, de către administratorul drumului public sau, după caz, de către administrația publică locală", dispune actul normativ.

Ridicarea autoturismelor parcate ilegal pe drumurile publice va putea fi dispusă și de către polițiștii locali, așa cum prevede hotărârea amintită. Indiferent cine decide ridicarea, aceasta se va face în baza unei dispoziții scrise, ce va trebui să conțină următoarele informații:

data, ora și locul ridicării vehiculului;
gradul profesional, numele și prenumele polițistului care dispune ridicarea și unitatea din care acesta face parte;
indicarea expresă a temeiului juridic referitor la norma încălcată;
mențiuni privind înregistrarea foto sau video a staționării vehiculului;
mențiuni privind avarii vizibile pe vehicul;
date privind numărul de înmatriculare/înregistrare și marca vehiculului.
Potrivit avocatnet.ro, măsura ridicării vehiculelor va putea fi dispusă în cazurile în care este interzisă staționarea voluntară a acestora, după cum urmează:

în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară;
în zona de acțiune a indicatorului de staționare interzisă și a marcajului de interzicere a staționării;
pe drumurile publice cu o lățime mai mică de 6 m;
în dreptul căilor de acces ale proprietăților alăturate drumurilor publice;
în pante și în rampe;
în locul unde este indicatorul de staționare alternantă (în altă zi sau perioadă decât cea permisă) sau indicatorul de zonă de staționare cu durată limitată (peste durata stabilită).
Trebuie precizat că măsura ridicării automobilelor depinde de existența unor spații speciale de depozitare care să aparțină administratorului de drum sau autorităților locale. Din acest motiv, este posibil ca, în anumite localități din țară, dispunerea ridicărilor să nu fie posibilă în practică chiar din 21 ianuarie 2017.

Ridicarea autoturismelor parcate ilegal nu mai este posibilă de la mijlocul anului 2015, atunci când Înalta Curte de Casație și Justiție a găsit că această activitate trebuie reglementată de Guvern, nu de autoritățile locale. Prin urmare, hotărârile locale prin care se stabileau reguli pentru ridicare și-au pierdut validitatea și n-au mai putut fi puse în aplicare.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 30 Ian 2017 15:22:48    Titlul subiectului: 188150

Nesimțirea a atins cote alarmante în așa-zisa capitală a României, aproape pretutindeni tot felul de gherțoi cu volan își parchează mașinile unde le vine, în prima poză de mai jos vedeți o dubă care căpușează fosta linie 445 a RATB și care are loc de "parcare" drept pe linia de tramvai... în spate era chiar și un midibuz care intenționa să depășească pe dreapta microbuzul parcat și să circule apoi pe linia de tramvai, când a văzut că fotografiam "și-a adus aminte" care este strada și s-a chinuit să iasă în stradă, prin stânga microbuzului...

Altă practică tâmpită, dar din ce în ce mai răspândită este ca tot felul de persoane și întreprinderi care au obligația să-și curețe trotuarele să ia zăpada din dreptul curților sau trotuarelor lor și să o arunce în mijlocul străzii pentru a fi "topită" de mașinile care trec peste ea!
Vedeți astfel de practici în pozele 2 și 3 de mai jos, făcute în stația Gara de Nord de pe b-dul Gheorghe Duca. Remarcați și forma geometrică de-a dreptul "specială" a căii de rulare ... Shocked

Mașinile "parcate" de cretini au fpcut vcime și în zona Polizu/Sora, se făcuse o coloană măricică de troleibuze, dar nu le-am putut poza de pe partea unde eram acum din cauza traficului aglomerat, iar pe partea cealaltă a străzii erau munți de zăpadă, accesibili doar drumeților bine antrenați și echipați ... Twisted Evil Laughing



B600WXX-DSCN1697.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  144.51 kb
 Vizualizat:  de 13179 ori

B600WXX-DSCN1697.JPG



DSCN1741.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.39 MB
 Vizualizat:  de 13179 ori

DSCN1741.JPG



DSCN1742.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.29 MB
 Vizualizat:  de 13179 ori

DSCN1742.JPG



51xx-000-DSCN1739.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  79.49 kb
 Vizualizat:  de 13175 ori

51xx-000-DSCN1739.JPG



51xx-000-DSCN1740.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  79.47 kb
 Vizualizat:  de 13175 ori

51xx-000-DSCN1740.JPG



_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 20 Iul 2017 07:58:22    Titlul subiectului: 191183

Nu se va mai parca gratis pe domeniul public, dixit madam Firea. Dar ce face cu aia care parcheaza in statiile RATB ? Vor fi sanctionati ? Tare curios sunt. Pana atunci sa ne „delectam” cu ce prostii mai debiteaza primarita capitalei cu a ei ceata. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Primarul Firea anunță că nu se va mai PARCA GRATUIT în BUCUREȘTI! Când intră prevederea în vigoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că, deși există parcări publice și private, cetățenii preferă să parcheze pe domeniul public pentru că acesta nu este taxat, astfel că începând din toamna acestui an în zonele în care există parcări "nu se va mai putea parca gratuit"

Întrebată dacă benzile unice pentru RATB ar putea fi implementate pe primele benzi ale șoselelor unde sunt în prezent mașini parcate, primarul Capitalei a spus că cetățenii nu încalcă legea din rea-voință, pentru că sunt zone în care nu există altă posibilitate de parcare. Ea a mai spus că de multe ori, deși există parcări publice sau private, soferii aleg să parcheze pe domeniul public pentru că acesta nu este taxat.

"Avem întâlniri la două-trei zile cu Brigada Rutieră și cu Poliția Locală și Administrația Străzilor tocmai în ideea de a contribui la fluidizarea traficului. Avem deja reieșite din aceste discuții zonele în care cetățenii nu au unde să parcheze și nu din voința lor încălcă legea, dar și zonele în care există parcări publice sau private, dar cetățenii preferă să parcheze pe domeniul public, pentru că nu este taxat. Începând din toamnă, această a doua variantă nu va mai fi posibilă, pentru că acolo unde există parcări publice sau private, în arealul respectiv, nu se va mai putea parca gratuit", a explicat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai spus că nu va renunța la implementarea benzilor unice, pentru că este o măsură de fluidizare a traficului existentă în "toate marile capitale europene", iar în perioada următoare vor fi stabilite și zonele în care vor funcționa acestea.

"Acest proiect va fi început ca și activitate pe perioada când nu este aglomerație atât de mare. Împreună cu Brigada Rutieră, în această perioadă stabilim care sunt zonele în care vor funcționa benzile unice și de această dată vom pregăti mult mai bine implementarea acestui sistem de benzi unice. Nu avem de ce să renunțăm la această procedură de a fluidiza traficul, pentru că este un proiect care a fost implementat cu succes în toate marile capitale europene și nu avem de ce să fim altfel", a spus Gabriela Firea, precizând că este nevoie doar de "mai multă pregătire".

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
castrosua



Data înscrierii: 24/Noi/2006
Ultima vizita: 24/Feb/2024
Mesaje: 945
Locație: New York (SUA)

MesajTrimis: Dum 23 Iul 2017 21:18:40    Titlul subiectului: 191236

Deci in loc sa mentina ordinea si sa aplice legea, vor taxa pe toti, mai ales cei mai saraci. Ca nu cred ca ii pasa aluia cu Bentley de amenzi ca nu a platit parcarea. Lasa ca nu cred ca vor folosi fise sau monezi ci prin telefon (un sistem total stupid). Asa ca morala e daca esti om de rand si parchezi cum trebuie, tot pe tine pica sarcina.
_________________
https://www.bitchute.com/channel/dac_dynasty/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 24 Oct 2017 22:44:00    Titlul subiectului: 192148

Liceul economic Virgil Madgearu, intr-o zi de marti seara, dupa ora 19:00.
Parintii vin sa isi ia copii. Parcheaza masina in statia RATB, sau un pic mai sus blocand banda 1 a bulevardului Dacia (sens spre Mosilor). Unde e politia rutiera ?



Haos Bucuresti, 24 octombrie 024.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  71.14 kb
 Vizualizat:  de 11636 ori

Haos Bucuresti, 24 octombrie 024.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 25 Oct 2018 14:50:07    Titlul subiectului: 196849

Cam asa arata, marti dimineata (23 octombrie) in statia lui 282 si 205, "Casin", de pe str. Al. Constantinescu, sens spre Piata Domenii.
Masinile erau parcate pe doua benzi. Autobuzul cand a oprit in statia a blocat si ultima banda libera ramasa pe sens, in zona respectiva.
Voi trimite o sesizare la politia rutiera. Este o bataie de joc prea mare



Bucuresti, 23 octombrie 001.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  109.88 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 001.jpg



Bucuresti, 23 octombrie 002.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  71.06 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 002.jpg



Bucuresti, 23 octombrie 003.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  129.94 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 003.jpg



Bucuresti, 23 octombrie 004.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  114.33 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 004.jpg



Bucuresti, 23 octombrie 006.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  150.05 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 006.jpg



Bucuresti, 23 octombrie 007.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  162.49 kb
 Vizualizat:  de 9970 ori

Bucuresti, 23 octombrie 007.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 01 Noi 2018 23:45:30    Titlul subiectului: 196995

Chiar si dupa ora 21:00 se mai gasesc nesimtiti care blocheaza circulatia troleibuzelor, cum s-a intamplat ieri, pe bulevardul Dacia, sens spre Calea Mosilor.


Bucuresti, 31 octombrie 001.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  90.63 kb
 Vizualizat:  de 9853 ori

Bucuresti, 31 octombrie 001.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 24 Mar 2019 22:52:16    Titlul subiectului: 199595

Nu inteleg de ce politia nu isi face treaba si ii amendeaza pe cei care parcheaza "unde vor muschii lor", stanjenind bunul mers al mijloacelor de transport in comun, asa cum a fost cazul soferului de Giurgiu, care a parcat in dreptul liceului Madgearu, inclusiv intrand un pic pe banda a doua a bulevardului Dacia.


Bucuresti, 20 martie 001.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  124.79 kb
 Vizualizat:  de 8872 ori

Bucuresti, 20 martie 001.jpg



Bucuresti, 20 martie 002.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  120.03 kb
 Vizualizat:  de 8872 ori

Bucuresti, 20 martie 002.jpg



Bucuresti, 20 martie 003.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  118.93 kb
 Vizualizat:  de 8872 ori

Bucuresti, 20 martie 003.jpg



Bucuresti, 20 martie 005.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  114.53 kb
 Vizualizat:  de 8872 ori

Bucuresti, 20 martie 005.jpg



Bucuresti, 20 martie 004.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  97.68 kb
 Vizualizat:  de 8872 ori

Bucuresti, 20 martie 004.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rosetti61



Data înscrierii: 03/Iul/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1177
Locație: Bucuresti 6 (Militari)

MesajTrimis: Lun 25 Mar 2019 01:08:54    Titlul subiectului: 199598

N-ar strica sa i se lase niste semne "de buna purtare" Twisted Evil
_________________
Hans Oerlemans si minunatele lui tramvaie
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Diverse (Bucuresti) Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community