Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Traseele de transport din Oradea
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BIHOR
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pisti91



Data înscrierii: 28/Mai/2008
Ultima vizita: 07/Iun/2016
Mesaje: 89
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin 22 Mai 2015 15:54:06    Titlul subiectului: 179212

Cam da.

26le are din ce in ce mai mare succes! Mai mult il folosesc cei de la SHC, celelalte companii avand transport gratuit cu alta firma, colegii mi-au zis ca, cu 26le au legatura directa si mai usoara cu linia 17.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Lun 19 Oct 2015 21:55:45    Titlul subiectului: 182160

ModificarI ale traseelor 13 si 14c:
OTL a scris:
Devierea traseelor liniilor de autobuz 13 și 14 C începând din 21 Octombrie 2015
OTL SA anunță publicul călător că, începând din 21 Octombrie 2015, traseele liniilor de autobuz 13 și 14 C vor suferi modificări după cum urmează:

Linia 13 – Pe sensul de mers către Pc. 1 Decembrie, traseul se va devia pe str. Ghe.Doja, cu stații în zona intersecției cu str. Barbu Stefănescu Delavrancea și în vecinătatea Facultății de Mediu. Traseul, pe sensul de deplasare către Spitalul Județean, rămâne nemodificat. Devierea treseului este cauzată lucrările în derulare de pe strada Louis Pasteur.
Linia 14 C – Pe sensul de deplasare către Centru autobuzele vor circula pe traseul str. Principatelor Unite – str. Constructorilor – P-ta Cazarmilor – str. Rosiorilor – T. Vladimirescu. Se vor înființa astfel stațiile Principatelor Unite – pasarelă, Principatelor Unite 76 și Rosiorilor. Pe sensul de deplasare către Cazaban, se vor înființa stațiile T. Vladimirescu 42, și T. Vladimirescu 14. Modificările operează până la redeschiderea circulației pietonale pe podul Sf. Ladislau, răspunzând astfel solicitărilor venite din partea cetățenilor.

http://www.otlra.ro/stiri/616
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Vin 04 Dec 2015 15:19:43    Titlul subiectului: 182717

Vazand titlul urmatorului articol m-am gandit ca linia 10 va merge din nou pe strada Independentei-Piata Unirii-Tudor Vladimirescu... respectiv ...Tudor Vladimirescu-Piata Unirii-General Traian Mosoiu... , cand , defapt era vorba despre revenirea la traseul normal in cartierul Iosia.
bihon a scris:
Linia 10 revine la traseul normal
OTL informează că linia 10 de autobuy revine la vechiul traseu începând de sâmbătă, 5 decembrie.
Astfel, stația de autobuz de pe strada Barcăului redevine operațională, iar stația de autobuz aflată pe strada Greierului (sensul spre P-ța Devei) se desființează.
Traseul liniei 10 va fi următorul: Seleușului –Averescu – P-ța 1 Decembrie – M. Viteazul – T.Moșoiu – I.Maniu – J.Calvin – Primăriei – S.Bărnuțiu – Sulyok Istvan-T. Vladimirescu – Lăpușului – Meșteșugarilor – Barcăului – Greierelui – P-ța Devei – Hațegului – Ep. I.Darabant – Măgheranului – Belșugului – H.Ibsen – Calea Aradului (sens giratoriu) – H.Ibsen – Ov.Densușianu – Ep. I.Darabant – Hațegului – P-ța Devei – Greierelui – Barcăului –Meșteșugarilor – Lăpușului – Oneștilor – St.O.Iosif – B-dul Decebal – I.Maniu- T.Moșoiu – P-ța 1Decembrie – D.Cantemir – M.Găina – Războieni – Seleușului.

http://www.bihon.ro/linia-10-revine-la-traseul-normal/1597176[/quote]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm 28 Ian 2017 11:25:06    Titlul subiectului: 188113

O intrebare adresata pentru cei care stiu sigur (vatmani ori angajati ai OTL din Oradea), as vrea doar sa ma asigur ca nu sunt pe cale gresita cu logica Smile.
Linia 4 dupa cum multi stim a fost reinfiintata pe ruta Sinteza Decebal-Emanuel-Piata Unirii-Nufarul si retur, dar traseul numai intre Pod CFR si Olosig, respectiv Nufarul si Casa de Cultura este identic cu cea veche dinainte de 1986).
Doua intrbari am:
1 Care dispecerat coordoneaza vagoanele de pe aceaasta linie? Sincer pentru mne Nufarul pare mai probabil pentru ca in ore de varf intre Pod CFR Siteza gasesti di vagoane 1R respectiv 1N coordonate de POD CFR
2. Vagoanele de pe aceasta linie pentru ca circula doar in timpul orelor de varf, raman doar pe aceasta linie (asa e logic)? Nu am avut inca ocazia sa stau sa observ toate aceste lucruri.

Ma mai intereseaza unele proceduri de deviere a vagoanelor cand de exemplu intre Pod CFR si Olosig exista un blocaj. Sa zicem un vagon pe linia 1N vine pe Decebal spre Olosig si primeste comanda sa o ia spre Gara, evident in statia liniei 3N se anunta calatorii de catre vatman. Iar calatorii din statia lniei 1N care ar merge in aceeasi directie sunt oare anuntati prin sistemul de afisaj sa se indrepte spre statiile 3N si 3R si de catre un angajat al OTL care sta in statie?. Vagonul va ramane pe linia 1N si va face ture pe inelul circular Olosig-Gara-Casa de Cultura-Piata Unirii-Emanuel-Decebal-Olosig pana la remedierea problemei?
In cazul vagoanelor de pe linia 4 vor fi alocate temporar pe linia 3?
Sa luam in calcu acum si varianta ca blocajul se formeaza intre Casa de Cultura si Depou adca afecteaza liniile 2,3 si 4. Vagoaele de pe linia 2 la intoarcere la Casa de Cultura vor schimba pe 3R si vor circula in inelul circular amintit mai sus? Linia 4 daca e comandata de dispeceratul din Nufarul va ramane cu afisajul pe 4 sau va schimba pe 1N ori 1R dupa caz?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Timi



Data înscrierii: 07/Feb/2008
Ultima vizita: 02/Mar/2024
Mesaje: 151
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum 29 Ian 2017 20:59:00    Titlul subiectului: 188126

Vagoanele care circula pe liniile 4R si 4N sunt sunt vagoane care apartin de linia 3 si sunt coordonate de dispeceratul din Nufarul. Nu se stie niciodata care sunt acele vagoane care vor merge in ziua in curs pe liniile 4R si 4N. La ora la care trebuie trimise spre Sinteza, controlorul de circulatie trimite din vagoanele care se afla in acel moment in Nufarul. Vagonul face cursa si la sosirea lui inapoi in Nufarul, el ramane pe linia 3, urmatoarea sa cursa putand fi pe oricare din liniile ce apartin de linia 3. De exemplu, un vagon poate merge pe linia 2, ajunge in Nufarul la ora la care trebuie sa plece de exemplu un 4N, e trimis pe 4N, merge la Sinteza, iar dupa sosirea inapoi in Nufarul e trimis pe 3R. Un alt aspect important aici e ca la un vagon de linia 4, cele doua capete de linie sunt Nufarul si Sinteza. Daca la linia 3 e Nufarul si Olosig, iar pe foaia de cursa a vatmanului apare N-O-N, la vagoanele de linia 4 pe foaia de cursa va apare N-S-N. Deci nu se mai noteaza nici sosirea la Olosig, nici sosirea la Pod, ci doar Sinteza plecare. Inclusiv graficul care apare pe GPS e dat pana la Sinteza. Drept urmare, odata ajuns la Pod, vatmanul nici nu trebuie sa coboare cu foaia la controlorul de circulatie pentru a o semna, statia de la Pod fiind o statie ca oricare alta din parcurs. Controlorul de la Pod are insa sarcina de a pregati linia pe cand ajunge un 4 din Nufarul, in asa fel incat atunci cand soseste un 4, sa nu existe in fata lui un 1 care sa astepte plecarea spre Sinteza. La sosirea unui 4 la Pod, nu trebuie sa existe un alt tramvai in fata lui, acel 4 fiind un vagon care soseste si pleaca imediat mai departe.

In cazul unei stationari, calatorii sunt informati doar prin panourile din statii. Aici vreau sa fac o paranteza si sa spun ca multi nu afla de incidentele afisate pe panou, pentru ca incidentele sunt scrise pe primul rand de sus, ori foarte putina lume se uita si la acel rand. Pentru marea majoritate a publicului calator, panoul inseamna doar randul de jos, unde scrie in cat timp vine tramvaiul. Daca anuntul s-ar scrie acolo, oamenii ar fi mult mai repede informati. De multe ori am patit sa anunt eu o stationare si oamenii sa-mi spuna ca nu s-a anuntat nicaieri si ca nu scrie pe panouri. Apoi le-am aratat ca scrie pe randul de sus si ei mi-au spus ca n-au stiut ca trebuie sa se uite si acolo. Revenind la devieri, in cazul unei devieri, fiecare vagon ramane cu afisajul pe linia lui si face inelul, in cazul in care problema e pe unul din tronsoanele Olosig - Pod CFR sau Casa de Cultura - Nufarul. In cazul liniei 2, daca exista o problema spre Nufarul, el va pune pe 3R la sosirea la parc si va merge spre gara. Posibiltati de schimbare a liniei sunt in cazul in care un vagon a fost trimis din Nufarul pe 3N sau 2 si apare o problema pe tronsonul Casa de Cultura - Biserica Emanuel. Atunci vatmanul este anuntat si se schimba pe 3R. Sau in cazul unui vagon de la linia 1N care sosind la parc de la gara afla ca exista o problema spre Piata Unirii, el va merge spre Nufarul, dar fara sa schimbe in mod obligatoriu si afisajul. Dupa remedierea problemei, vagonul este trimis din Nufarul inapoi la pod pe linia 1R sau 1N. La un blocaj in fata unui vagon de linia 4, el poate ramane 4 si sa-si continue deplasarea imediat dupa reluarea circulatiei, sau poate schimba in linia 3 si sa ramana 3, depinde de situatie si de locul intamplarii incidentului. Aceste decizii sunt luate de dispeceri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar 31 Ian 2017 00:11:20    Titlul subiectului: 188160

Foarte explicit! Multumiri, cine cunoaste un pic reteaua intelege cum sunt coordoate lucrurile. E mai simplu decat credeam. Nu stiu daca s-a descris deja cum este structurata o luna pe schimburi si ture,oricum asta deja nu mai tine de acest topic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun 06 Noi 2017 18:09:06    Titlul subiectului: 192332

S-au introdus cateva schimbari in circulatia tramvaielor incepand cu weekendul trecut.
1. Avand ca antecedent weekendul de 28-29 octombrie cand circulatia tramvaielor a fost sistata pe relatia Parc Olosig-Decebal-Emanuel-Piata Unirii-Parc 1 Decembrie si linia 1R, 3R si 2 a fost sistata, circulatia tramvaielor s-a desfasurat pe relatia Nufarul-Casa de Cultura-Gara-Parc Olosig-Pod CFR tramvaiele avand indicative 1N, iar la retur ele venind cu indicativ 3N pe acelasi traseu. In acest weekend practic s-a dat peste cap logica traseelor liniilor 1N, 1R, 3N, 3R. Linia 2 nu a fost afectata. Nu s-a anuntat nici pe pagina oficiala a OTL nici in presa nu am citit modificarea potrivit caruia in zilele de sambata si duminica tramvaiele circula duoa cum urmeaza:
1N Nufarul-Casa de Cultura-Piata Unirii-Decebal-Parc Olosig-Pod CFR
3N Pod CFR-Parc Olosig-Gara-Casa de Cultura-Nufarul.
1R Nufarul-Casa de Cultura-Gara-Parc Olosig-Pod CFR.
3R Pod CFR-Parc Olosig-Decebal-Piata Unirii-Casa de Cultura-Nufarul.
Caz concret eu de pe Decebal vroiam sa ajung la Gara, am fost nevoit sa ma duc pe jos 1 statie (ca nu voi plati 3.66 RON prin SMS pentru 500m de parcurs), sa urc dealul pana la Parc Olosig si sa iau tramvaiul 3N care a venit de la Pod CFR si a oprit in statia liniei 1N, 1R (din timpul saptamanii). Am observat, ca in statia liniei 3R de la Parc olosig mai multe persoane asteptau tramvaiul sa mearga pe Decebal... cam degeaba. Panourile nu stiu daca afisau schimbarea. Practic trebuie sa folosesti 2 tramvaie pentru a ajunge de pe Decebal ori Piata Unirii la Gara sau invers in schimb se poate ajunge de la Pod CFR pana in Nufarul cu orice tramvai merge in acea directie.
Practic in aceasta logica de circulatie pentru a simplifica simbolizarea liniilor de altfel unica in lume si neinteleasa de straini se poate folosi doar linia 1 care ar circula spre Gara in ambele directii si linia 3 care sa circule pe Decebal in ambele directii nu ar mai fi nevoie de indicative "culoare" N sau R
Sa zicem un alt dezavantaj exista si in cazul celor cu abonament daca cineva doreste sa ajunga sa zicem de la Piata Rogerius la Gara si a venit un 1R si merge cu acela pana la Parc Olosig poate acolo prindea imediat un 3N spre gara in loc sa astepte urmatorul tramvai 1N, adica are doar o optiune la dispozitie asteapta pana vine 3N sa il duca pana la Gara.

2. Vagonul bidirectional 44 care asiga transportul doar in timpul saptamanii (mai demult inclusiv in weekend dealungul intregului program) in afara orelor de varf intre Pod CFR si Sinteza a fost mutat pe zilele de weekend.
3. De azi Linia Pod CFR-Sinteza dupa ora 18 are frecventa de 30 minute la minutul 15 si 45 din fiecare ora, ceea ce a generat deja nemultumiri in randul calatorilor. Evident ei urla la vatmani.

Daca acest experiment va da rezultate in scaderea costurilor de exploatare sunt sigur ca se va aplica si pentru restul zilelor saptamanii.



20171105_104919-.jpg
 Descriere:
206 pe 3N de la Pod CFR spre Nufarul la Parc Olosig.
 Mărime fișier:  1.08 MB
 Vizualizat:  de 14389 ori

20171105_104919-.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm 25 Noi 2017 09:58:30    Titlul subiectului: 192497

De azi s-a mai reglementat circulatia tramvaielor din sfarsitul saptamanii:
in loc de liniile 1 si 3 circula linia 4 al carui traseu cat de cat s-a intiparit in mintea calatorilor. Schimbarea este ca acesta circula si doar pana la Pod CFR (nu si Sinteza) si merge si spre Gara nu numai pe Decebal, adica
4N -Nufarul-Casa de Cultura-Pta Unirii-Decebal-Olosig-Pod CFR-Olosig-Gara-Casa de Cultura-Nufarul
4R - Nufarul-Casa de Cultura-Gara-Olosig-Pod CFR-Olosig-Pta Unirii-Decebal-Casa de Cultura-Nufarul
Dispeceratul de coordonare e la fel Nufarul iar la Pod CFR nu este activitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Vin 16 Mar 2018 14:35:16    Titlul subiectului: 194026

Incepand de luni se infiinteaza o noua linie de autobuz , 30 spre magazinul Leroy Merlin.
OTL: Infiintarea liniei de autobuz 30

Informăm călătorii că începând de Luni, 19 Martie 2019 se înființează linia de autobuz 30.
Traseul liniei

va fi: Ogorului – Universității C. Armatei Române - Avram Iancu – Traian Moșoiu – P-ța 1 Decembrie – P-ța Emanuil Gojdu – Gen. Magheru – Republicii – P-ța București – Ștefan cel Mare – Transilvaniei – B-dul Dacia – Ov. Densușianu – Cazaban – T.Vladimirescu – B-dul Decebal – Calea Aradului – Ogorului.
Pe traseu autobuzele vor opri în stațiile: Leroy Merlin – Cimitirul Rulikowski – Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Tării Crisurilor – Biserica cu Lună – Centrul Civic – Magazinul Crișul – Autogara Stefan cel Mare – Zimbrului – P-ța Magnoliei – Dacia Zig-Zag – Pod Rutier – P-ța Ioșia – Sala Antonio Alexe – Tudor Vladimirescu – Wiliam Shakespeare – Biserica Emanuel – Nicolae Bolcaș – Leroy Merlin.
Vă mulțumim că ați ales OTL și vă dorim călătorie plăcută

Astfel in Oradea vor circula liniile urbane de autobuz 10-20 , 21N , 21R , 22 , 23 , 25-28 si 30. Linia 24 a fost desfiintata de cateva luni , 14 revenind la traseul original pana la Macon , iar 29 nu a fost atribuit nici unui traseu.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mar 15 Mai 2018 16:37:00    Titlul subiectului: 194878

In ultimii ani , OTL a infiintat cu ocazia noptii muzeelor , un traseu special de autobuz. Mai jos am atasat propunerea acestei rute pentru evenimentul din 2018. Sursa.
Ar fi frumos sa fie pastrat ca traseu permanent , cu mici modificari , ce credeti?



32585703_1588684614577419_3060399450938671104_n.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  440.37 kb
 Vizualizat:  de 13571 ori

32585703_1588684614577419_3060399450938671104_n.png



_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mie 16 Mai 2018 15:53:41    Titlul subiectului: 194890

Articolul ofical despre autobuzele care vor circula cu ocazia evenimentului "Noaptea Muzeelor".
OTL:
Traseul si programul de circulatie al autobuzelor in cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor” - 19/20 Mai 2018

Pentru a veni în întâmpinarea orădenilor care doresc să participe la ediția din acest an a "Nopții Muzeelor", eveniment organizat de Muzeul Tării Crișurilor, denumit generic "Muzeele orădene împreună&", în noaptea de 19/20 Mai 2018 două autobuze ale SC OTL SA vor efectua curse cu opriri în următoarele stații de pe traseu: Cimitirul Rulikowski;-Universitate-Oficiul de Cadastru-Muzeul Țării Crișurilor-Biserica cu Lună-P-ța 1 Decembrie/Bloc Turn-Centrul Civic/CEC-Magazinul Crișul- Șirul Canonicilor-Gara Centrală-Episcopia Ortodoxă-Parcul Traian-Iosif Vulcan-P-ța Ferdinand-Universitatea Partium-Autogara Decebal-Grădina Zoologică-Muzeul Țării Crișurilor-Oficiul de Cadastru-Universitate-Cimitirul Rulikowski.
Din stația Cimitirul Rulikowski autobuzele vor pleca, începând cu ora 19.00, la fiecare 30 de minute până la ora 2.00 (ultima cursă), iar de la Gara Centrală, începând cu ora 19.17, la același interval, până la ora 2.17 (ultima cursă).
Călătoria este gratuită.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Lun 30 Iul 2018 17:35:08    Titlul subiectului: 195938

Liniile 17 , 19 si 23 vor mai avea o statie in plus , 17 la gara , iar 19 si 23 la Dedeman.
OTL:
Devierea traseelor liniilor 17, 19 și 23 de autobuz

Începând de Miercuri, 1 August 2018, se vor opera modificări la traseele liniilor de autobuz 17, 19 și 23. Modificările au fost aprobate prin HCL 673

din 19 Iulie 2018.
Pe sensul de mers către Kaufland (Calea Borșului), traseul liniei 17 va fi deviat prin P-ța București, iar autobuzele vor opri, după ce vor face întoarcerea pe la sensul giratoriu, în stația Gara Centrală (comună cu liniile 11, 18 și 22).
În traseele liniilor 19 și 23 a fost inclusă stația Dedeman. Intervalul de succedare al curselor va fi de 30 de minute în intervalul orar 9.00 – 20.00, pentru linia linia 19 și în intervalul orar 9.15 – 20.45, pentru linia 23.
Noile programe de circulație pentru liniile menționate vor fi afișate în stații și pe site-ul societății.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mie 08 Aug 2018 14:14:35    Titlul subiectului: 196073

Traseul liniei 14 va fi urmatorul incepand de vineri (sursa OTL): Traseul liniei 14 de autobuz începand din 10 August 2018

Având în vedere că lucrările de amenajare a trecerii de pietoni denivelată de la intersecția str. Vasile Alecsandri

cu str. Pc. 1 Decembrie urmează să fie finalizată, începând din 10 August 2014, linia 14 va avea următorul traseu:
- Spre str. Podului-Uzinelor : Calea Armatei Române (stație cap linie Făgărașului)-Făgărașului-Calea Armatei Române-Avram Iancu-Traian Moșoiu-Parc 1 Decembrie-Independenței-T. Vladimirescu-Cazaban-Densușianu-Podului-Uzinelor;
- Spre Calea Armatei Române : Uzinelor-Podului-Densușianu-Cazaban-T. Vladimirescu-Piața Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Calea Matei Basarab- Calea Armatei Române (stație cap linie Făgărașului).


Portiunea de strada (pe unde urmeaza sa circule autobuzele) marcata cu rosu pe harta din interiorul Colegiul Partenie Cosma pana in strada Fagarasului a fost asfaltata?



38694557_2325628657450780_2056350605256949760_n.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  288.35 kb
 Vizualizat:  de 12999 ori

38694557_2325628657450780_2056350605256949760_n.png



Untitled.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  59.87 kb
 Vizualizat:  de 12997 ori

Untitled.jpg



_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie 08 Aug 2018 18:20:22    Titlul subiectului: 196077

Da este asfaltata, pe trotuar este si pista de biciclete si poti ajungepe acolo la Biblioteca Judeteana si practic iesi pe Calea Matei Basarab (Parc Balcescu) pe o fosta poarta a unitatii 01326. Uita-te pe varianta de satelit se vad trecerile de pietoni. Eu in 2000 toamna mi-am depus penultimii juramantul militar pe platorul betonat care se vede in dreapta strazii asfaltate ce este acum o parcare libera....

Ultima modificare efectuată de către zsizsi la Mie 08 Aug 2018 18:54:20, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mie 08 Aug 2018 18:38:52    Titlul subiectului: 196078

Portiunea de strada care vine de la Parcul Balcescu pana la intersectia cu prelungirea strazii Bacaului (cladirea Inspectoratului Teritorial de Munca) stiu ca este asfaltata , cea pe care am marcat-o cu rosu , conform Street view din 2014 , era cu dale de beton si imi aduc aminte ca o portiune era fara nici un fel de pavaj, drum de pamant.
Daca a fost asfaltata intre timp numai bine , nu vor rupe autobuzele pe acolo , daca nu... Rolling Eyes

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie 08 Aug 2018 18:57:34    Titlul subiectului: 196079

Da, acea portiune s-a asfaltat la fel, de 2 luni in fiecare zi de la Biblioteca am venit pe acolo spre str. Fagarasului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Lun 15 Oct 2018 13:08:05    Titlul subiectului: 196722

OTL:
Modificari care vor fi operate incepand din 16 Octombrie 2018

Pentru realizarea buclei de legǎturǎ dintre Rogerius și Ioșia la transportul cu tramvaie, începând de marți, 16 octombrie 2018circulația auto va fi interzisǎ pe b-dul Decebal, de la

intersecția cu str. Iuliu Maniu pânǎ la intersecția cu str. Tuberozelor, pe sensul de deplasare spre Piața Decebal și pe str. Primǎriei, în ambele sensuri de circulație, de la str. Tuberozelor pânǎ la b-dul Decebal.Perioada estimatǎ pânǎ la reluarea circulației auto este de o lunǎ de zile.
Pe durata executǎrii lucrǎrilor, la transportul public urban prin curse regulate, vor fi efectuate următoarele modificări:
TRANPORT PUBLIC URBAN PRIN CURSE REGULATE EFECTUATE CU TRAMVAIE
Tramvaiele vor circula numai pe releția: Nufǎrul-Piața Emanuil Gojdu-Gara Centralǎ-Olosig-Piața Rogerius-Pod CFR- (Sinteza) și retur.
TRANPORT PUBLIC URBAN PRIN CURSE REGULATE EFECTUATE CU AUTOBUZE
LINIA T1
Pentru deservirea cǎlǎtorilor care circulau cu tramvaie pe relația Piața Emanuil Gojdu-Piața Unirii-Biserica Emanuel-Parc Olosig se înființeazǎ Linia T1 de autobuz cu traseul și stațiile prezentate în continuare.
DUS: Piața 1 Decembrie (stație cap linie Emanuil Gojdu)-Independenței-Piața Unirii (stație Piața Unirii/Pasaj Vulturul Negru)-Primǎriei (stație Universitatea Parțium)-Tuberozelor (stație Tuberozelor nr. 19)-b-dul Decebal (stații Pod Decebal, Dumbravei, Doinei)-Eroul Necunoscut (stație cap linie Parc Olosig).
ÎNTORS: Eroul Necunoscut (stație cap linie Parc Olosig)-b-dul Decebal (stații Doinei, Piața Decebal, Pod Decebal)-Iuliu Maniu (stații Centru istoric 1, Centru istoric 2, Biserica cu Lunǎ)-Traian Moșoiu-Piața 1 Decembrie (stație Piața 1 Decembrie/Bloc Turn)-Piața Emanuil Gojdu- Piața 1 Decembrie (stație cap linie Emanuil Gojdu).
LINIA T2
Pentru deservirea cǎlǎtorilor care circulau cu tramvaie pe relația Piața Emanuil Gojdu-Piața Unirii-Calea Aradului-Aviatorilor-Lipovei se înființeazǎ Linia T2 de autobuz cu traseul și stațiile prezentate în continuare.
DUS: Piața 1 Decembrie (stație cap linie Emanuil Gojdu)-Independenței-Piața Unirii (stație Piața Unirii/Pasaj Vulturul Negru)-Primǎriei (stație Universitatea Parțium)-Tuberozelor (stație Tuberozelor nr. 19)-b-dul Decebal (stații Calea Aradului nr. 9, Poliția Municipiului)-Aviatorilor (stații Aviatorilor, Piața Ghioceilor, Lipovei)-Lipovei (stații Hațegului, Ioșia stație cap linie).
ÎNTORS: Lipovei (stații Ioșia cap linie, Hațegului, Lipovei)-Aviatorilor (stație Piața Ghioceilor)-Calea Aradului (stații Calea Aradului, Poliția Municipiului, Liceul Teologic Emanuel)-Iuliu Maniu (stație Centru istoric 2)-Traian Moșoiu (stație Biserica cu Lunǎ)-Piața 1 Decembrie (stație Piața 1 Decembrie/Bloc Turn)-Piața Emanuil Gojdu-Piața 1 Decembrie (stație cap linie Emanuil Gojdu).
LINIA 21R
Blocarea circulației auto prezentatǎ impune devierea traseului Liniei 21R de autobuz pe sensul de circulație spre Piața Decebal.
Traseul acestei linii va fi urmǎtorul: Ogorului (Auchan)-Calea Aradului-deviat pe Oneștilor (stație Oneștilor nr. Nr. 15)-Tudor Vladimirescu (stații T. Vladimirescu, Wiliam Shakespeare)-b-dul Decebal, iar în continuare treseul va rǎmâne nemodificat pânǎ la stația cap linie Auchan.
Pânǎ la reluarea circulației auto, stația Biserica Emanuel, situatǎ pe traseele liniilor 19, 20, 21N, 28 și 30 de autobuz se desființeazǎ. S-a înființat stația Calea Aradului nr. 9, inlocuitoare pentru aceastǎ stație.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
zsizsi



Data înscrierii: 31/Oct/2005
Ultima vizita: 04/Noi/2023
Mesaje: 1072
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar 16 Oct 2018 08:13:34    Titlul subiectului: 196730

Azi dupa 08.30 a inceput eliberarea zonei "Emanuel". Linia 2 s-a retras la Nufarul linia 3N si 3R la fel si linia 1N, 1R la Pod CFR, Din cele 36 de vagoane prezente pana atunci pe traseu, multe s-au retras in depou acei vatmani pe ziua de azi fiind pontati de "ora opt". Vagoanele de pe 3 si 2 ramase afara au fost regrupate pe linia 4R si trimise spre Pod CFR de unde se intorc ca si 4N tot pe la Gara in directia Nufarul. La fel si vagoanele de pe linia 1R si 1N ramase in tura la Pod CFR s-au schimbat in 4N si au circulat pe la Gara pana la Nufarul de unde s-au intors pe 4R la Pod CFR. Este vorba de circa 13 vagoane cate am reusit sa numar.

LE: Azi dupa modificarea traseului tramvaielor au ramas de serviciu 17 vagoane. A fost cred cea mai bine deservita zi, Pe acest traseu erau la un moment da vagoane la fiecare a doua statie, era situatie in care se ajungeau din urma. Dupamasa la 17.15 inca era situatie si mai incarcata cand 8 vagoane erau la un moment dat pe traseu.



or 16.10.2018 regrupare linie 3 pe 4R harta .jpg
 Descriere:
Retragerea de pe linia 3R ultimul vagon pe traseu la 08.45
 Mărime fișier:  107.49 kb
 Vizualizat:  de 12441 ori

or 16.10.2018 regrupare linie 3 pe 4R harta .jpg



or 16.10.2018 linia 4R unidirectional harta.jpg
 Descriere:
Dupa intrarea tuturor vagoanelor pe 4R harta arata splendid. Ca la Praga sau Ostrava, veneau tramvaiele una dupa alta.
 Mărime fișier:  75.21 kb
 Vizualizat:  de 12441 ori

or 16.10.2018 linia 4R unidirectional harta.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pelle_elena



Data înscrierii: 18/Iul/2018
Ultima vizita: 11/Mar/2024
Mesaje: 451

MesajTrimis: Sâm 27 Oct 2018 14:13:16    Titlul subiectului: Infiintare noi linii de autobuz in Oradea 196906

Mai nou, OTL infiinteaza tot mai multe linii de autobuze. Pe langa linia 30, care merge la Leroy Merlin se infiinteaza alte 3 linii de autobuz. Iata un link:

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-48-49/otl-nfiineaz-trei-noi-linii-de-autobuz-dou-ctre-parcul-industrial-i-i-una-pn-la-piaa-100-144891.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Sâm 27 Oct 2018 17:35:59    Titlul subiectului: 196911

Nu stiu cat succes va avea linia aceea la noua piata de vechituri. Nu vad prea multa lume sa se urce pentru o statie si sa mai plateasca si 6 lei un bilet cu doua calatorii (pentru cei fara abonament); multi vor prefera sa traverseze centura riscandu-si viata , asa cum se intampla si in prezent cu cei care vor sa ajunga la Carrefour sau cei care isi parcheaza masinile pe centura pentru a merge la vechea piata de vechituri. Poate ar fi fost mai utila daca pornea de la autogara Decebal/Livella sau daca liniile de autobuz care merg la supermarketurile din zona ar fi fost prelungite pana acolo (19, 20 , 21N , 21R , 23 sau 30).
_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
pelle_elena



Data înscrierii: 18/Iul/2018
Ultima vizita: 11/Mar/2024
Mesaje: 451

MesajTrimis: Sâm 27 Oct 2018 18:53:51    Titlul subiectului: 196912

Cam ai dreptate... Very Happy Dar mă gândesc că pe liniile 31 și 32 vor fi autobuze Isuzu pentru că pe liniile care merg in parcul industrial( exemplu linia 27)tot Isuzu merge. Iar pe C100 cred că vor fi midibuze Karsan.
Am dreptate Question

_________________
https://youtube.com/@flyalltimes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Joi 08 Noi 2018 22:19:55    Titlul subiectului: 197076

Traseul spre noua piata de vechituri va fi modificat , capatul va fi mutat pe strada Islazului. Dintr-un articol pe care l-am citit la duminica , am inteles ca autobuzul/autobuzele au fost pline si au stat mai mult blocate pe centura.
Bihoreanul:Un nou traseu spre Piața 100: Autobuzele OTL vor prelua călătorii din strada Islazului
Un nou traseu spre Piața 100: Autobuzele OTL vor prelua călătorii din strada Islazului
Pentru a fluidiza accesul spre noua Piață 100, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că stația de unde vor fi preluați călătorii de către autobuzele OTL a fost mutată la intrarea în str. Islazului.

Astfel, cei care vor să ajungă la Piața 100 nu vor mai urca din stația situată în parcarea de la Auchan, ci vor fi preluați dintr-o stație amenajată la intrarea în str. Islazului, colț cu piața veche. De aici, autobuzele vor merge pe lângă Cartierul Europa, după care o vor lua în dreapta spre sensul giratoriu, vor intra direct în Piața 100, după care se vor întoarce pe centură, traficul nefiind aglomerat pe sensul opus. Autobuzele vor circula în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 8.00. Frecvența mijloacelor de transport va fi din 10 în 10 minute, până la ora 14.00. Transportul pietonilor este gratuit, fiind suportat de către Administrația Domeniului Public Oradea.


Articolul la care faceam referire mai sus: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-20-48/trafic-paralizat-miile-de-oradeni-care-s-au-dus-la-piata-100-au-blocat-soseaua-de-centura-foto-145089.html .

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
pelle_elena



Data înscrierii: 18/Iul/2018
Ultima vizita: 11/Mar/2024
Mesaje: 451

MesajTrimis: Mie 21 Noi 2018 17:10:48    Titlul subiectului: 197341

Ma autocorectez, pe linia C100 nu vor merge midibuze Karsan. Circula Solaris Urbino 12 si MAN-urile articulate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Patrick



Data înscrierii: 05/Noi/2018
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 57
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi 06 Dec 2018 19:09:23    Titlul subiectului: 197582

S-a reluat circulatia pe linia 2.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Sâm 29 Dec 2018 00:52:24    Titlul subiectului: 198018

Cateva dintre plaurile OTL pentru 2019: crearea unei noi linii de autobuz care sa deserveasca zona centrala , (re)construirea unei linii de tramvai spre cartierul Episcopia si fara reclame pe tramvaie.
Bihoreanul: Planuri pentru 2019: OTL va înființa o nouă linie de autobuz pentru zona centrală a Oradiei
Planuri pentru 2019: OTL va înființa o nouă linie de autobuz pentru zona centrală a Oradiei

​Pe lista de priorități a societății de transport în comun pentru anul 2019, se numără înființarea unei linii noi de autobuz care să deservească exclusiv zona centrală.

Cu autobuzul pe Mihai Eminescu

Măsura, anunțată vineri, într-o conferință de presă, de directorul OTL, Viorel Pop, vizează îmbunătățirea sistemului de transport în comun prin acoperirea unor zone centrale încă nedeservite, cum ar fi zona străzii Mihai Eminescu.

"Noua linie va deservi strada Sovata, pornind de la Liceul Ortodox Roman Ciorogariu, pentru a înainta pe lângă podul Decebal și podul Centenar, ca să intre pe strada Mihai Eminescu. Aceasta va trece pe lângă Prefectură, cu retur pe lângă Primărie pe podul Centenar, strada Sfântul Apostol Andrei și înapoi la Liceul Ortodox", a spus Viorel Pop.

Potrivit directorului, noua linie va deservi zona centrală a orașului în care sunt situate instituții școlare importante precum Colegiul Național Mihai Eminescu sau Școala Gimnazială Oltea Doamna.

"Linia va deservi zona care în prezent nu este acoperită, iar călătorii au de mers cam 5 minute pe jos", a spus Pop.

Tramvaiul de Episcopia

Pe lista de priorități a societății pentru anul viitor se mai numără extinderea liniilor de tramvai din oraș.

Pe lângă noua linie care va lega de-a lungul pârâului Peța zona Calea Aradului de campusul universitar și strada Nufărului, cu termen de predare pentru anul 2020, conducerea OTL își dorește o nouă linie care să deservească o zonă deocamdată neacoperită.

"Pregătim o nouă linie de tramvai pe care să o ducem în Episcopia. Aceasta va avea 12 kilometri de cale dublă, ceea ce înseamnă un total de 24 kilometri de linie", a spus Pop.

Potrivit directorului, la finalizarea noii căi de comunicație amplasată de-a lungul Peței, OTL va avea în total 38 kilometri de cale dublă de linie de tramvai, iar până în 2030 lungimea acesteia va crește la 60 de kilometri de cale dublă.

"Tramvaiul este un mijloc de transport ecologic și vrem să îl dezvoltăm în continuare", a declarat directorul. De altfel, în prezent 65% din clienții OTL folosesc tramvaiul și doar 35% circulă cu autobuze.

Principalele puncte de încărcare cu călători ale tramvaielor sunt situate la piața din Rogerius, Nufărul la Bisericuță și capătul de linie din Nufărul.

Fără reclame pe tramvaie!

Pentru anul viitor, OTL se pregătește să preia parte din primul lot de 10 tramvaie comandat pe fonduri europene de la Astra Călători Arad. Cel de-al doilea lot va reveni orașului în anul 2021.

"S-a discutat cu constructorul designul noilor tramvaie. Acestea vor fi albastru cu roșu, după culorile orașului. Nu vom mai permite afișarea de reclame pe tramvaiele noi, dar nici pe actualele Siemens sau KT4 de culoare galbenă", a spus directorul.

Astfel, vor mai rămâne reclame doar pe tramvaiele vechi, care din anul 2019 se vor și retrage din circulație.

"Vom încerca să le vindem altor societăți de transport sau, dacă nu reușim, o să le dăm la fier vechi", a declarat directorul.

Tot pentru anul 2019, OTL își propune mărirea peroanelor din stațiile de tramvai la 37 metri, astfel încât să poată cupla două garnituri galbene. În acest fel, capacitatea de transport va fi mărită la 250 - 300 persoane pe tramvai.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BIHOR Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare
Pagina 3 din 9

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community