Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Arhiva accidentelor implicand transportatori
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 02 Dec 2016 17:06:42    Titlul subiectului: 187323

Protest al anhajatilor de la uzinele Dacia, referitor la conditiile de transpirt. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Protest de amploare, vineri dimineață, la Uzinele Dacia din Pitești. Muncitorii au ieșit în stradă nemulțumiți de condițiile de transport. UPDATE: Reprezentanții Automobile Dacia consideră incorect protestul angajaților față de condițiile de transport, deoarece acesta a avut loc "în ciuda acțiunilor clarificate, comunicate și stabilite într-o ședință comună a conducerii societății cu reprezentanții sindicatului".

Aproximativ 1.500 de angajați și sindicaliști ai Dacia au declanșat un protest spontan, vineri dimineață, împotriva condițiilor de transport pe care le oferă producătorul auto.

Muncitorii au ieșit în stradă nemulțumiți de condițiile de transport. Oamenii se tem pentru viața lor după ce, în ultima perioadă, au avut loc două accidente cu peste 100 de răniți, în care au fost implicate autobuzele de navetiști.

Angajații se tem că viețile lor sunt puse în pericol, transmite corespondentul Realitatea TV. Două accidente cu autobuzele de serviciu au băgat în spital zeci de oameni.

Protestatarii cer conducerii să achiziționeze noi autobuze deoarece mașinile vechi nu mai fac față normelor tehnice. Angajații Dacia amenință că vor urma noi proteste de amploare dacă nu se iau măsuri pentru reînnoirea parcului auto al uzinei.

În replică, conducerea Automobile Dacia consideră incorect protestul angajaților față de condițiile de transport și precizează că acest protest a generat pierderi de producție.

Conform reprezentanților Automobile Dacia în data de 29 noiembrie, a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului de Securitate și Sănătate în Munca (CCSM) în cadrul căreia președintele-director general al companiei și reprezentanții Sindicatului Automobile Dacia (SAD) au stabilit împreună acțiuni care au fost apoi comunicate angajaților.

Printre acțiunile deja întreprinse se numără și solicitarea ca Autoritatea Rutiera Româna (ARR) și Registrul Auto Român (RAR) să verifice din nou, cât mai curând posibil, dacă societățile care asigură transportul salariaților respectă toate prevederile legale', se arată în comunicatul companiei.

Președintele-director general Dacia, Yves Caracatzanis, reafirmă că "prioritatea numărul unu a companiei este securitatea și sănătatea angajaților, atât la locul de muncă cât și în timpul deplasării la și de la locul de muncă". Planul de acțiuni pentru transport va fi coordonat cu rigurozitate, iar monitorizarea acestuia va avea loc în cadrul CSSM.

Automobile Dacia colaborează cu trei operatori independenți pentru transportul salariaților săi, iar anual se parcurg trei milioane de kilometri pentru a se asigura necesarul de transport al salariaților. Cele trei societăți și mijloacele lor de transport sunt autorizate și certificate de autoritățile competente, subliniază Automobile Dacia.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 13 Dec 2016 10:48:03    Titlul subiectului: 187412

Un microbuz scolar s-a rasturnat intr-o comuna din judetul Olt. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Microbuz cu elevi, răsturnat. PLAN ROȘU de intervenție

Un microbuz care transporta 15 elevi s-a răsturnat în această dimineață într-o comună din județul Olt. Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spitalul din Slatina. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Microbuzul transporta 17 persoane, dintre care 15 elevi, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, însoțiți de un profesor.

Elevii mergeau de la Voineasa la Balș. Cele trei victime sunt fete, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, care au fost transportate la Spitalul Județean Slatina, o fată de 15 ani suferind răni mai grave, iar colegele sale, traumatisme cranio-cerebrale de diverse grade.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Basasteanu a spus că a fost activat planul rosu de interventie, la Voineasa deplasându-se mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Judetean de Ambulanță.

"La acest moment, echipajele sunt la fața locului. Se întreprind măsurile specifice planului roșu de intervenție. Împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi elucidate ulterior", a declarat Alin Basasteanu pentru Realitatea TV.

La fața locului au ajuns patru ambulanțe SMURD, una de transport victime multiple, precum și patru salvări ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Sursa foto: www.realitatea.net



accident_olt_elevi_94911600.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  44.6 kb
 Vizualizat:  de 17816 ori

accident_olt_elevi_94911600.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 03 Feb 2017 08:42:52    Titlul subiectului: 188204

Un microbuz cu 16 pasageri, s-a ciocnit cu un camion in judetul Cluj. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un camion. 12 victime în accident, PLAN ROȘU

Un microbuz s-a ciocnit cu un camion, 12 persoane au fost ranite. Traficul este blocat pe DN1C, în județul Cluj și s-a instaurat planul roșu de intervenții.

Șaisprezece persoane au fost rănite, vineri dimineață, în urma unui accident produs pe drumul național (DN) 1C, în județul Cluj, unde un microbuz și un autotren s-au ciocnit, traficul fiind oprit.

Accidentul s-a produs vineri dimineață, pe DN1C Cluj-Napoca - Gherla, în zona localității clujene Răscruci, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

În microbuz se aflau 15 pasageri Adrian Creangă, sunt 12 răniți, dintre care 3 în stare gravă, a declarat pentru Realitatea TV inspectorul principal la Poliția Română.

Toate victimele erau conștiente la intervenția echipajelor de salvare, a declarat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Un microbuz cu pasageri și un autocamion s-au ciocnit în zonă, din primele informații 16 persoane fiind rănite.

”Sunt 16 victime, din primele informații toate conștiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Andrei Biriș Maior, citat de News.ro.

Potrivit Infotrafic, circulația rutieră pe DN1C, la kilometrul 25, în zona în care s-a produs accidentul, este complet blocată la ora transmiterii acestei știri.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 15 Feb 2017 11:50:54    Titlul subiectului: 188369

Seria neagra continua. Miercuri dimineata, in Ungaria, la 2 km de granita cu Romania, a avut loc un accident in care a fost implicat un autocar cu romani. Cel putin patru morti si 17 raniti (atat romani, dar si alte nationalitati). Din poze, am vazut ca ar fi vorba despre un autocar de la Eurolines. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident cu un autocar românesc la granița cu Ungaria: 4 morți și 17 răniți. UPDATE: Vama, închisă

Un accident cu un autocar românesc s-a produs miercuri dimineață, la doi kilometri de granița Ungariei cu România. Primele informații susțin că patru români și-au pierdut viața și că există mai mulți răniți. În autocar se aflau 25 de persoane.

UPDATE: Bilanțul morților în accidentul în care a fost implicat un autocar românesc a urcat la patru persoane. Numărul răniților s-ar ridica la aproximativ 17, deocamdată.

UPDATE: Vama Nădlac II a fost închisă, miercuri dimineață, în urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontieră, în urma unei solicitări formulate de către autoritățile statului vecin. Traficul a fost deviat prin Vama Nădlac I, respectiv pe DN7.

UPDATE: Raed Arafat, secretar de stat MAI, a dat informații despre starea răniților la Realitatea TV, explicând că o parte a acestora ar putea fi adusă în România pentru îngrijiri.

"În accident este implicat un autocar înmatriculat în România. Am luat decizia de a trimite echipe de intervenție la fața locului, chiar dacă accidentul a avut loc în țara vecină. Sunt echipe de intervenție din Arad, Timișoara. Unde vor fi duși pacienții depinde de decizia colegilor din Ungaria și de starea pacienților", spune Arafat.

Conform primelor informații, în accidentul din Ungaria a fost implicat un autocar românesc, un TIR și mai multe mașini mici.

Potrivit lui George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, trei persoane și-au pierdut viața, alte șapte fiind rănite, informează newsar.ro.

Primele informații dau ca posibilă cauză a accidentului vizibilitatea foarte redusă și ceața densă.

Iata motivul pentru care viitorul transportului de persoane trebuie sa apartina aviatiei si nu transportatorilor rutieri. Transportul rutier de lung parcurs ar trebui pur si simplu..........eliminat. Ar muri mai putini oameni. Trebuie facute investitii in infrastructura aeroportuara si impuse taxe mari transportatorilor rutieri pana la eliminarea definitiva a acestora.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile


Ultima modificare efectuată de către guest la Joi 16 Feb 2017 09:46:25, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 16 Feb 2017 09:45:38    Titlul subiectului: 188386

Detalii suplimentare privind accidentul de ier, din apropiere de grnita dintre Ungaria si Romania. Din totalul victimelor, un mort si 6 raniti au fost cetateni romani, restul de alte nationalitati. Autocarul apartine companiei EuroLines, dar a fost inchiriat catre o alta firma de transport. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Carambol în Ungaria. Proprietarul autocarului explică cum s-a întâmplat tragedia

Un autocar românesc a fost implicat, miercuri dimineață, într-un accident ce a avut loc la doi kilometri de granița Ungariei cu România. Proprietarul autovehicului explică care au fost cauzele care au dus la producerea tragediei, care s-a soldat cu un român mort și alți șase răniți

Autocarul românesc aparține unei firme de transport și a fost închiriat de compania Eurolines. Proprietarul grupului, Dragoș Anastasiu, a relatat cum s-a întâmplat accidentul.

“Este vorba despre o firmă din Sibiu, unul dintre mulții transportatori cu care colaborăm. Știm că la doi kilometri de vamă, pe banda de siguranță, erau tiruri care așteptau să intre în vamă, pe autostradă, și autocarul mergea pe banda a doua. Vizibilitatea era 100 de metri, ceață, și pe banda a doua, la un moment dat, două microbuze, probabil accidentate anterior între ele, stăteau. Nu exista niciun pic de avertizare. Și autocarul nu a mai avut cum să le evite, a tras în dreapta, a nimerit și microbuzele și s-a oprit într-unul dintre tirurile care stăteau pe banda de siguranță. Nimeni din autocar nu are nimic, au plecat de mult de acolo. Cei 17 pasageri din autocar, pasageri ai Eurolines, n-au pățit nimic. Firma se cheamă Danvi, dar parcă sunt din București sau Sibiu. El a circulat pe linia Hamburg-București închiriat de Eurolines. Ultima oară când l-am nimerit noi pe GPS, autocarul avea 90 km la oră, dar GPS-ul măsoară din 5 în 5 minute, deci nu știm exact cât avea”, a spus Anastasiu, potrivit Profit.ro.

Ultimul bilanț negru privind accidentul produs miercuri dimineață la granița Ungariei cu România arată că numărul persoanelor care și-au pierdut viața s-a ridicat la cinci, iar cel al răniților, la 17.

Sursa foto: www.realitatea.net



accident_ungaria_3_800x450_17078500.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  51.23 kb
 Vizualizat:  de 17623 ori

accident_ungaria_3_800x450_17078500.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 21 Mar 2017 09:03:25    Titlul subiectului: 189129

"Bombele pe patru roti" continua sa faca victime pe soselele romanesti. Ieri, un microbuz scolar s-a rasturnat intre Deva si Hunedoara. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Un microbuz școlar s-a răsturnat. Șoferul era băut și spune că a adormit la volan

Un microbuz școlar în care se aflau 17 elevi a derapat și s-a răsturnat pe marginea unei șosele dintre Deva și Hunedoara. 13 elevi au fost răniți și au fost transportați la spital. Șoferul consumase băuturi alcoolice.

ACTUALIZARE 11.08: Șoferul microbuzului le-a explicat polițiștilor că, pe fondul oboselii, a adormit la volan, potrivit News.ro.

ACTUALIZARE 10.39. În total, 13 copii au ajuns la spital.

ACTUALIZARE 09.43: Șoferul microbuzului școlar consumase băuturi alcoolice. Polițiștii spun că alcooltestul a arătat o concentrație de 0,34. Bărbatul a fost dus la spital, pentru analize de sânge.

Copiii au suferit răni ușoare și sunt conștienți, potrivit ISU. Patru elevi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe de la Deva și alți patru la Hunedoara. Ceilalți nouă elevi sunt evaluați la fața locului, și cel mai probabil vor fi și ei duși la spital pentru analize.

Accidentul a avut loc puțin înainte de ora opt în această dimineața, în localitatea Cristur. Elevii erau transportați din Hunedoara la o școală din Deva. Polițiștii spun că pe fondul șoselei alunecoase, după ce noaptea trecută a plouat, microbuzul a derapat și s-a răsturnat într-un șanț.

Polițiștii au deschis un dosar pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Traficul în zonă este îngreunat.

Din fericire copii au scapat cu bine, dar pericolul ramane. Cate accidente trebuie sa se mai intample pe soselele romanesti, cati oameni trebuie sa moara pentru ca sa scapam definitiv de aceste "bombe rutiere" ?

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 21 Mar 2017 09:08:54    Titlul subiectului: 189130

Ziua si accidentul. Azi, un midibuz Isusu a fost implicat intr-un accident, pe DN1, Bucuresti-Ploiesti, la km 49. De data asta vina a fost a camionului. Atat soferul midibuzului cat si cel al camionului au decedat in urma impactului. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident îngrozitor pe DN1: doi morți și 7 răniți. Un elicopter SMURD la fața locului

Două persoane au murit, iar alte 7 au fost rănite în urma unui accident pe DN1, în dreptul localității Românești (între București și Ploiești), în care au fost implicate trei autovehicule: un camion, un microbuz de pasageri și un autoturism. UPDATE: cele două persoane decedate sunt șoferii microbuzului și camionului.

UPDATE: Persoanele decedate sunt doi bărbați cu vârste de 30 și respectiv 45 de ani, fiind vorba despre șoferul autocamionului și cel al microbuzului. O femeie de 26 de ani, care este grav rănită, a fost preluată de elicopterul SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

UPDATE: Traficul a fost reluat, pe un fir alternativ, în ambele sensuri, dirijat de polițiști la kilometrul 49. Se estimează reluarea traficului, în condiții normale, în aproximativ 30-45 de minute.

Un microbuz de pasageri a fost lovit de un camion la km 49 de pe DN1. Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unui accident rutier produs, marți dimineață, pe drumul național (DN) 1, în județul Prahova, în care au fost implicate un autocamion, un microbuz și un autoturism.

"Din păcate avem doi decedați. Este vorba de un microbuz, un autoturism și o mașină de transport marfă. Se intervine chiar acum, colegii de la fața locului decid dacă pacienții ajung la Ploiești sau București și dacă este cazul să fie luat cineva cu elicopterul", a declarat la Realitatea TV Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pentru a se permite acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului, traficul rutier va fi blocat pe DN1 București - Ploiești, la kilometrul 49, la Românești, începând cu ora 07.30.

Un elicopter SMURD și 8 autospeciale speciale de intervenție au fost trimise la fața locului.

Sursa foto: www.realitatea.net



accident_dn1_21_33858900.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  35.16 kb
 Vizualizat:  de 17504 ori

accident_dn1_21_33858900.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 22 Mar 2017 10:35:23    Titlul subiectului: 189153

Cei aflati in midibuzul implicat in accident erau angajatii Therme Bucuresti. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Therme București: Șase dintre victimele accidentului de dimineață sunt angajați ai societății

Firma Therme București anunță, într-un comunicat de presă, că șase dintre victimele din accidentul produs marți dimineața pe DN1, în zona localității Bărcănești, sunt angajați ai societății, iar microbuzul în care se aflau aparține unei companii terțe cu care firma are contract.

"Accidentul care s-a produs în această dimineață, pe DN1, în dreptul localității Bărcănești, a avut loc între microbuzul unei companii terțe cu care Therme București are contract de prestări servicii de transport al angajaților și un tir.

Din rezultatele preliminare ale anchetei, rezultă că tirul a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de microbuzul care circula regulamentar pe propria bandă de sens. În urma accidentului, mai multe persoane transportate în microbuz au fost rănite, șase dintre ele fiind angajați ai Therme București. Niciuna dintre persoanele care au decedat nu este angajat al centrului. Therme București se preocupă constant de starea răniților și de modul în care aceștia sunt tratați", se arată într-un comunicat de presă transmis de Therme București.

Potrivit polițiștilor rutieri, din primele cercetări, impactul inițial ar fi avut loc între autoturism și camion. Autoturismul circula pe prima bandă, spre Ploiești, iar în paralel, pe a doua bandă, mergea camionul. Anchetatorii spun că din primele cercetări a reieșit că șoferul camionului ar fi încercat să schimbe banda, moment în care a acroșat autoturismul. În acel moment, cele două vehicule au ajuns pe contrasens, unde camionul s-a izbit de microbuz.

Cei opt pasageri din microbuz au fost transportați la spital, patru dintre victime fiind în stare gravă. În același accident, șoferii camionului și microbuzului au murit.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1950
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mie 03 Mai 2017 00:47:32    Titlul subiectului: 189911

Saptamana trecuta un nevazator a fost aruncat dintr-un autobuz deoarece acesta avea cainele ghid cu el.
-Un nevăzător, „aruncat” din microbuz de șofer, deși avea bilet!

Un episod incredibil s-a petrecut la Târgu Frumos. Un bărbat nevăzător din Pașcani a fost agresat de șoferul unui mijloc de transport, deși avea bilet.

Petrică Iordache, un bărbat din Pașcani, a vrut să călătorească până la Sibiu, cu un microbuz din Târgu Frumos. Astfel, cu două zile înainte de călătorie, el a sunat la o firmă de transport, și-a rezervat bilet și a anunțat că va fi însoțit de câinele său, antrenat special pentru a-l ajuta.

Chiar dacă i s-a spus că totul e în regulă, acesta a avut o surpriză neplăcută în ziua călătoriei. Dat fiind că era din Pașcani, Petrică a vorbit ca microbuzul să-l ia de pe drum, de la o benzinărie.

La locul întâlnirii însă, șoferul microbuzului a refuzat să-l ia în mașină. Ba mai mult, l-a împins atunci când a vrut să se urce și i-a lovit câinele însoțitor. ATENȚIE! PETRICĂ IORDACHE ESTE NEVĂZĂTOR!

Bărbatul din Pașcani a sunat la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj de poliție. Culmea! Oamenii legii nu au luat nicio măsură împotriva șoferului care a comis un abuz, astfel că Petrică a fost nevoit să aștepte patru ore, până la sosirea unui nou microbuz.-
https://www.bugetul.ro/un-nevazator-aruncat-din-microbuz-de-sofer-desi-avea-bilet-ce-a-facut-politia/
Acel echipaj care nu l-a ajutat pe bietul nevazator nu merita sa poarte uniforma Politiei Romane. Umanitatea difera de la persoana la persoana , astazi un politist a oprit traficul in una dintre cele mai aglomerate intersectii din Oradea , pentru ca o ratusca cu bobocii ei sa treaca in siguranta strada.
http://www.digi24.ro/stiri/diverse/video-a-oprit-traficul-ca-sa-treaca-o-coloana-oficiala-formata-din-rate-716148

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 03 Mai 2017 07:22:18    Titlul subiectului: 189913

Chestia asta este nesimțire pură. După ce l-au asigurat că totul este ok șoferul a refuzat să îl ia. Pe lângă asta a lovit și câinele și la împins pe domn, asta este agresiune. Părerea mea este că trebuie acționat în instanță, atât asupra șoferului cât și asupra echipajului de poliție.
_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 05 Mai 2017 07:50:12    Titlul subiectului: 189952

A fost mare scandal, am inteles ca insusi ministra de interne l-a sunat pe om sa isi ceara scuze. Soferul respectiv ar trebui sa nu mai lucreze niciodata in aceasta bransa, de asemenea sa raspunda penal pentru faptele sale.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 23 Iun 2017 20:09:35    Titlul subiectului: 190704

Un autocar s-a rasturnat in zona Paraul Rece. Soferul a pierdut controlul volanului intr-uan din curbe. Sunt 17 raniti. Traifucl in zona este si acum blocat. Articolul se gaseste aici.

Citat:
UPDATE. Autocar cu 37 de pasageri, răsturnat pe drumul dintre Râșnov și Pârâul Rece: 17 răniți grav

Un autocar ce transporta 37 de persoane s-a răsturnat pe DN 73 A.
UPDATE 20.50: Autocarul implicat în accidentul de pe DN73 A nu transporta copii.

Autocarul implicat vineri într-un accident rutier pe DN73 A între Râșnov și Pârâul Rece nu transporta copii, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

"Este vorba despre un autocar cu pasageri adulți, care mergeau într-un team building, la o cabană din zona Bănicel. În acest moment se acționează pentru salvarea victimelor. Traficul în zonă este blocat în totalitate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Vom reveni cu informații", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră circulația rutieră este oprită în județul Brașov, pe DN73A, între localitățile Predeal și Pârâul Rece, la kilometrul 12, din cauza accidentului de autocar.

UPDATE. Centrul Infotrafic: cauza accidentului - pierderea controlului volanului în curbă

UPDATE. Bilanțul răniților, reevaluat: 17 persoane au fost rănite, cinci fiind în stare gravă.

UPDATE ORA 20.00. Prefectul județul Brașov: 20 persoane rănite în accidentul de pe DN73A, toate conștiente

Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov, a declarat că în urma accidentului de autocar de pe DN73A sunt rănite 20 de persoane, toate fiind conștiente, echipajele de intervenție lucrând pentru descarcerarea unei persoane, în timp ce o a doua a fost descarcerată deja.

"Sunt aproximativ 20 de persoane asupra cărora se intervine în momentul de față, mai mult sau mai puțin afectate", a spus prefectul. El a precizat că printre pasagerii autocarului se aflau atât persoane adulte, cât și copii.

Accidentul a avut loc între Predeal și Pârâul Rece, în condiții nefavorabile de drum. S-a pus în aplicare planul roșu la nivelul județului Brașov. Vor fi aduse la fața locului și ambulante SMURD din județele limitrofe. Se intervine pentru acordarea primului ajutor medical. Se pare că ar fi și 2 persoane încarcerate.

"Din 37 de persoane, avem 12 răniți, din care un rănit este încarcetat, 10 sunt cu leziuni la nivelul membrelor. Au fost trimise echipaje de la Brașov și de la Prahova", a spus Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Conform IGSU, la locul evenimentului salvatorii intervin cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD, patru autospeciale pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje ale serviciului județean de ambulanță fiind și ele prezente la acțiune.

"În sprijin, la locul intervenției au fost prealertate autospeciale pentru transport personal și victime multiple de la ISU Sibiu, Covasna și Prahova", anunță IGSU.

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova a anunțat că intervine la accident cu două echipaje.

Sursa foto: www.realitatea net.
Nota: Cred ca sunt doua poze diferite, in poze autocarele au culori diferite.
Dar nu asta este important. Intrebarea este, cate accidente mai trebuie sa fie, cati oameni mai trebuie sa moara, epntru ca sa se schimbe ceva in domeniul transportului de persoane ???



autocar_rasturnat_46181200.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  43.66 kb
 Vizualizat:  de 16714 ori

autocar_rasturnat_46181200.jpg



rasturnat_20341000.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  52.91 kb
 Vizualizat:  de 16714 ori

rasturnat_20341000.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 06 Iul 2017 21:54:14    Titlul subiectului: 190954

Tragedia de la Scanteia era foarte aproape sa se repete azi, in judetul Teleorman. Consider ca doar un noroc Divin a facut ca sa nu se repete nenorocirea de la Scanteia. Din pacate o persoana a decedat si alte 17 au fost ranite. Nu este vina soferului de microbuz, de aceasta data, dar fondul problemei ramane. Circulam cu niste "bombe pe patru roti" in Romania, fie ca vorbim de microbi (a se citi microbuze) fie ca vorbim de autocare.

Articolul se gaseste aici.

Citat:
Plan ROȘU de intervenție în Teleorman. Accident între un MICROBUZ și un TIR. 17 RĂNIȚI, printre care 3 copii

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Teleorman, cu un microbuz și un TIR implicate, astfel că a fost activat planul roșu de intervenție.

UPDATE 16:30 - În accident au fost implicate 17 persoane. Dintre acestea, 14 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria, iar 4 se afla în stare gravă.

Cele 2 elicoptere SMURD au preluat deja 2 dintre victimele aflate în stare gravă.\

Acestea vor fi transportate la București, dupa cum urmeaza: cu elicopterele SMURD: - 1 copil la Bagdasar - 1 adult la Floreasca; cu autospeciala de transport victime multiple: - 3 adulți la Floreasca.

UPDATE 16:00 - Pana in acest moment, 15 persoane au fost asistate medical la fața locului, iar 10 dintre acestea necesită transport la spital. Doua elicoptere SMURD s-au deplasat la Unitatea de Primire Urgențe Alexandria pentru a prelua victimele aflate în stare gravă.

UPDATE 15:50 - „Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un TIR și un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri.

Potrivit primelor informații, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparține șoferului de TIR”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, Circulația pe DN52 este întreruptă, în zona accidentului, pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc în județul Teleorman, localitatea Furculesti, pe DN 52. Deocamdată nu se știe decât că au fost implicate un TIR si un microbuz.

Din informațiile furnizate de cel care a sunat la 112 a rzultat că există posibilitatea să fie mai multe victime, drept care s-a activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Teleorman, informează purtatorul de cuvânt ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir.

La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Teleorman.

De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, iar în cazul în care echipajele de la fața locului îl solicită, aparatul de zbor poate să intervină în zonă.

Potrivit primelor informații, sunt cel puțin 17 răniți, printre care și trei copii, în urma impactului dintre TIR și microbuz.

Sursa foto: http://evz.ro



acc-4-465x390.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  42.34 kb
 Vizualizat:  de 16644 ori

acc-4-465x390.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar 25 Iul 2017 14:00:17    Titlul subiectului: Accident teribil in Ungaria, cu o duba 191256

Astazi a avut loc un accident teribil in Ungaria, pe DN 55, in urma caruia trei romani si-au pierdut viata. Una din cauze ar fi ca soferul a adormit la volan. Duba in care se aflau noua persoane a intrat, in mod straniu, intr-un TIR stationat pe marginea drumului.

Personal, ma ingrozesc cand observ ca prin Romania e plin de astfel de dube destinate transportului de persoane, parca din plastilina, exact de acelasi model ca cea din poze.

Iata si link-ul. Pe masura ce se vor mai face update-uri, voi actualiza si eu mesajul.

https://vocea.biz/actual/2017/jul/25/trei-romani-au-murit-iar-alti-sase-au-fost-raniti-intr-un-accident-in-ungaria/


Citat:
"Trei români au murit, iar alți șase au fost răniți într-un accident în Ungaria

Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de marți și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare, transmite News.ro. Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetățeni români, precum și cu rănirea altor șase cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate, precizează MAE.

Conform sursei citate, toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

UPDATE: Potrivit polițiștilor din Ungaria, accidentul s-a produs pe DN 55 în Hajdu. Autoritățile spun că un microbuz cu numere de Bulgaria a intrat, în circumstanțe neelucidate, într-un TIR aflat pe marginea drumului, în zona destinată parcării. Polițiștii au fost alertați la ora 11:35, ora locală. Din primele cercetări se pare că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan.

Două persoane au mai fost transportate în stare foarte gravă la spitalul din Debrecen, în timp ce un alt pasager a suferit, de asemenea, răni grave. Alți trei pasageri din microbuz au suferit răni ușoare.

UPDATE 18.20: Șoferul microbuzului implicat în accidentul grav din Ungaria, în urma căruia trei români au murit și alți șase au fost grav răniți, ar fi adormit la volan, iar autovehiculul a ieșit de pe carosabil și a lovit din spate un TIR parcat într-o zonă de odihnă.

Potrivit reprezentanților Căpităniei de Poliție Hajdu Bihar, județ pe raza căruia s-a produs accidentul rutier, polițiști rutieri ungari au stabilit, din primele cercetări, că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan, moment în care microbuzul a ieșit de pe carosabil și a lovit din spate un TIR ce se afla parcat într-o zonă de odihnă.

În microbuz se aflau în total nouă persoane, respectiv două femei și șapte bărbați, iar în urma accidentului un bărbat în vârstă de 28 de ani și ambele femei, în vârstă de 41 și 52 ani, au murit pe loc.

Potrivit polițiștilor ungari, atât pasagerii, cât și șoferul microbuzului sunt cetățeni români care se întorceau în România din Marea Britanie.

Cercetările în acest caz nu sunt încă încheiate și polițiștii din Ungaria continuă verificările, urmând a stabili cu exactitate dacă șoferul microbuzului este vinovat de producerea acestui accident.

În accidentul petrecut marți dimineață în Ungaria, alte șase persoane au fost rănite, două fiind în stare critică, internate la spitalul din Debrețin.

O echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

Sursa foto si video: Politia din Ungaria"



accidentul_08139800.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  251.22 kb
 Vizualizat:  de 16482 ori

accidentul_08139800.jpg



trei_persoane_70394600.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  122.06 kb
 Vizualizat:  de 16482 ori

trei_persoane_70394600.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin 28 Iul 2017 14:31:15    Titlul subiectului: 191287

Cel puțin 54 de persoane au fost rănite în gara Francia din Barcelona, în urma unui accident feroviar. Un tren s-a izbit de un amortizor de pe calea ferată.

https://vocea.biz/international/2017/jul/28/cel-putin-48-de-raniti-in-urma-unui-accident-feroviar-in-barcelona-video/

Citat:
Cel puțin 54 de răniți în urma unui accident feroviar în Barcelona, printre ei și un român – VIDEO

Cel puțin 54 de persoane au fost rănite în gara Francia din Barcelona, în urma unui accident feroviar. Un tren s-a izbit de un amortizor de pe calea ferată.

UPDATE: Un român a fost rănit în accidentul feroviar produs vineri în Barcelona, acesta având răni ușoare și fiind internat într-un spital, anunță MAE.

Conform MAE, până în prezent autoritățile locale au confirmat existența unui cetățean român printre victimele accidentului. Acesta se află internat într-o unitate spitalicească din Barcelona, prezentând răni ușoare.

Oficiul Consular a contactat unitatea spitalicească pentru a obține informații cu privire la situația acestuia.

UPDATE: Consulatul General al României la Barcelona are în atenție accidentul feroviar produs vineri și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare privind existența unor cetățeni români printre victime.

Până în acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară, se arată în răspunsul MAE la solicitarea News.ro.

Consulatul General al României la Barcelona monitorizează cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

UPDATE: “Este un tren regional care venea din localitatea Sant Vicenç de Calders. Nu sunt morți, ”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Protecției Civile, conform News.ro

Potrivit EvoNews, în jur de 18 persoane urmează să fie transportate la spital, cinci dintre acestea fiind rănite grav.



tren-1024x572.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  97.54 kb
 Vizualizat:  de 16350 ori

tren-1024x572.jpg



13788208.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  78.57 kb
 Vizualizat:  de 16350 ori

13788208.jpg



tren2-1024x575.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  78.21 kb
 Vizualizat:  de 16350 ori

tren2-1024x575.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 03 Aug 2017 21:51:57    Titlul subiectului: 191357

Un autocar cu 40 de persoane s-a rasturnat in judetul Tulcea. articolul se gaseste aici.

Citat:
Un autocar cu aproape 40 de persoane la bord s-a răsturnat

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, în satul tulcean Nufăru, în timpul unui eveniment rutier în care a fost implicat un autocar cu aproape 40 de pasageri la bord.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ), autocarul efectua o cursă ocazională între Murighiol și București, atunci când, la ieșirea din satul Nufăru, în apropierea unei curbe în pantă, șoferul a scăpat de sub control autovehiculul, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni tehnice.

Nemaiputând frâna, autocarul a continuat să coboare panta, iar pentru a preveni o tragedie, șoferul a tras autovehiculul în afara carosabilului, acesta oprindu-se într-un șanț.

'Șoferul autocarului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar IPJ continuă cercetările pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier va verifica starea tehnică a autovehiculului', a declarat pentru Agerpres șeful Serviciului Cabinet al IPJ Tulcea, comisar șef Lucian Țugui.

După evenimentul rutier, toate persoanele aflate în autocar au coborât cu bagajele pe marginea drumului în așteptarea unui alt autovehicul care să-i transporte la destinații.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Delta a asigurat intervenția, astfel încât integritatea pasagerilor să nu fie afectată.

Doi din cei aproape 40 de călători din autocar au fost internați în Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Tulcea. În funcție de rezultatul investigațiilor medicale, conducerea SJU va stabili dacă cei doi răniți rămân internați la Tulcea sau vor fi transferați în alte unități spitalicești din țară.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi 10 Aug 2017 13:45:16    Titlul subiectului: 191378

Accident implicând un microbuz și un autocar.

Iată și link-ul: http://www.soferi.biz/anunt-de-ultima-ora-tragedia-pe-drumul-judetean-792-c-care-a-indoliat-romania-e-cod-rosu-de-interventie-mai-multi-morti-si-raniti/

Citat:
Tragedie rutiera în aceasta dimineață pe Drumul Județean 792 C, intre Curtici și Sântana. 2 oameni au murit și alți doi au fost răniți în urma impactului dintre un autocar și un microbuz, informează aradon.ro

Accidentul rutier a avut loc joi, în jurul orei 06:00, la intersecția DN 79 cu drumul ce duce spre Sântana. Inspectoratul pentru Situații de Urgenta Arad a declanșat parțial codul rosu de intervenție deoarece în urma impactului au rezultat multiple victime.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor. Traficul rutier este blocat în ambele sensuri de mers.

"A fost activat codul rosu de intervenție. La fata locului acționează pentru salvarea victimelor și transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulante SMURD, o autospeciala pentru stingerea incendiului. Si trei echipaje ale Serviciul de Ambulanta din Arad", informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgenta.

Sursa foto: aradon.ro și ISU Arad



accident_2_aradon_54857200.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  15.19 kb
 Vizualizat:  de 16148 ori

accident_2_aradon_54857200.jpg



isu_4_10990800.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  11.94 kb
 Vizualizat:  de 16148 ori

isu_4_10990800.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar 12 Sep 2017 22:00:53    Titlul subiectului: 191635

Treisprezece persoane au fost rănite după ce un autocar ce transporta muncitori s-a ciocnit de o autoutilitară pe drumul ce leagă localitățile Pișcolt și Petrești, din județul Satu Mare.

https://vocea.biz/actual/2017/sep/11/cel-putin-cinci-raniti-dupa-ce-un-camion-si-un-autocar-cu-pasageri-s-au-ciocnit-pe-dn-19/


Citat:
Treisprezece persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut luni după-masă pe Drumul Național 19, între localitățile Pișcolt și Petrești, în județul Satu Mare.

Un autocar ce transporta muncitori aduși din Serbia s-a ciocnit de o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de poliție. Una dintre victime, o femeie, aflată în stare gravă, a fost transportată cu elicopterul la un spital din Oradea.

Celelalte victime vor fi tratate la spitalele din județ.

Ceilalți pasageri ai autocarului vor fi cazați peste noapte la un hotel din municipiul Satu Mare.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Sursa foto: PresaSM.ro



imagini-accident-grav-pe-dn19.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  10.61 kb
 Vizualizat:  de 15758 ori

imagini-accident-grav-pe-dn19.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 13 Sep 2017 07:21:05    Titlul subiectului: 191640

Un incident mai vechi, care arata ca multi dementi circula pe strazile tarii... Rolling Eyes

http://adevarul.ro/locale/galati/imagini-starnit-furie-internet-sofer-autobuz-blocat-soseaua-mers-kilometri-intregi-mijloc-nu-putea-depasit-video-1_599fcc075ab6550cb84bbf60/index.html

"Imagini care au stârnit furie pe internet. Un șofer de autobuz a blocat șoseaua: a mers kilometri întregi pe mijloc, pentru a nu putea fi depășit

25 august 2017

de Costel Crangan

Autobuzul care a blocat traficul pe o șosea din județul Galați

Incidentul a fost filmat de un șofer care mergea în aceeași direcție și care a fost cât pe ce, în două rânduri, să fie aruncat în șanț în timp ce încerca să depășească autobuzul.

Un nou caz de agresivitate nejustificată în trafic a declanșat reacții în lanț pe internet. Mii de oameni au vizionat și au făcut sute de comentarii, pe alocuri de-a dreptul furioase, la un film postat de un gălățean pe Facebook, din care se vede cum șoferul unui autobuz blochează agresiv șoseaua pentru a nu putea fi depășit. Filmarea a fost făcută în urmă cu câteva zile de gălățeanul Marius Bobaru, fiind postată în Grupul Șoferilor din Galați, pagină de Facebook ce numără aproape 28.000 de membri și este principalul ghid al traficului rutier de pe raza județului Galați, dar și a județelor limitrofe. Incidentul a avut loc pe DJ 242B, în apropiere de orașul Târgu Bujor, pe sensul de mers către orașul Berești. Marius Bobaru, care conducea un autoturism, a povestit cum s-a produs totul. „La ieșirea din Moscu spre Berești, este un pod, în rampă, dungă continuă. Șoferul de pe autobuzul pe GL 70 GGI a oprit au coborât oamenii chiar în acel loc, fără să-i pese că blochează traficul. Ok, am zis. Stă puțin, aștept, că nu mor! Doar că nu mai cobora sau urca nimeni, dar autobuzul nici că pleca din ,,stație” - vorba vine, că nu era stație – iar drumul rămânea blocat, în vreme ce șoferul coborâse și el”, a povestit Marius Bobaru. Urmarea firească a fost că șoferul autoturismului „a îndrăznit” să claxoneze, lucru care a declanșat o reacție neașteptată din partea șoferului de autobuz. „După ce am dat un prin claxon, șoferul (unul care a făcut să se clatine autobuzul când a binevoit sa urce) stătea de vorbă cu alt cetățean. S-a uitat la mine și atât. Am mai claxonat o dată și a binevoit să urce la volan. Apoi, în mers, în două rânduri m-a șicant în trafic foarte agresiv. Prima oară în afara localității Moscu, când am încercat să îl depășesc și aproape m-a aruncat în șanț. A doua oară după Băneasa până la intrare în Balintești, când a mers intenționat exact pe mijlocul șoselei”, a mai povestit Marius Bobaru. Cazul a stârnit sute de comentarii pe internet, cei mai mulți dintre cei care au comentat sugerând că filmarea trebuie pusă la dispoziția Poliției deoarece jocul agresiv al șoferului putea să se soldeze cu o tragedie. Unii au vorbit chiar despre necesitatea ca examenul psihologic în cazul șoferilor care transportă pasageri să fie făcut cu mai multă atenție. Mai mult decât atât șoferii au sărit în ajutorul lui Marius Bobaru și cu informații complementare: de la ce firmă este șoferul agresiv, unde are sediul, dar și povestiri despre situații similare, care arată cu persoana în cauză și-a făcut un obicei din a șicana ceilalți conducători auto. Marius Bobaru a mai spus că va pune filmul la dispoziția Poliției Rutiere, fiind decis să reclame incidentul."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 28 Sep 2017 14:51:24    Titlul subiectului: 191811

Accident grav in judetul Constanta, intre Medgidia si CUza Voda, in care au fost implicate un autobuz si un autoturism. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Planul Roșu de Intervenție. 3 oameni au murit într-un accident grav, produs între un autobuz și un autoturism

Un accident deosebit de grav a avut loc joi, pe drumul județean 222 din Constanța, între un autoturism și un autobuz în care se aflau 8 persoane.

Știrea este în curs de actualizare!

Trei persoane au murit, una este în comă, iar alte șase - șapte persoane sunt cu politraumatisme, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Rănitul care se află în comă, un bărbat de 30 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD. Alte șapte persoane au fost transportate cu ambulanțele la spital.

În continuare traficul în zonă este complet blocat.

Accidentul avut loc între localitățile Medgidia și Cuza Vodă.

La nivelul județului Constanța s-a activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor și 5 echipaje medicale SAJ.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 07 Oct 2017 19:49:59    Titlul subiectului: 191952

Un accident in care a fost implicat un autocar cu canadieni a avut loc azi, in jud. Brasov, la Feldioara. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Autocar cu 32 de turiști canadieni, implicat într-un accident deosebit de grav în Brașov. Doi oameni au murit

Doi oameni au murit sâmbătă, 7 octombrie, la Feldioara, județul Brașov, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un autocar. Un accident rutier grav a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 7 octombrie, pe DN 13, la ieșirea din Brașov spre localitatea Feldioara. Un autoturism a intrat într-un autocar, într-o curbă deosebit de periculoasă, iar cei doi pasageri ai mașinii care a provocat accidentul și-au pierdut viața. Autocarul a ajuns pe cămpul de lângă șosea în urma impactului cu autoturismul. La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, unul de descarere și un echipaj cu apă și spumă, potrivit reprezentantului ISU Brașov, Ciprian Sfreja. În autocar se aflau 34 de persoane, dintre care 32 erau de turiști canadieni, care erau cazați în Poiana Brașov. Nicio persoană din autocar nu a fost rănită. Traficul pe DN 13 a este blocat în urma producerii accidentului.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm 04 Noi 2017 15:34:53    Titlul subiectului: 192299

"Accident în Curtea de Argeș: O mașină și un microbuz s-au ciocnit"

Citat:
Un microbuz de transport persoane și o mașină s-au ciocnit, sâmbătă, în Curtea de Argeș, înregistrându-se scurgeri de combustibil. O singură persoană a fost rănită.

Potrivit ISU Argeș, în accident au fost implicate o mașină și un microbuz de transport persoane gol.

În urma impactului, s-au înregistrat scurgeri de combustibil.

ISU a intervenit cu o autospecială și SMURD.

În urma impactului, o singură persoană a fost rănită, aceasta suferind plăgi deschise la un picior.


Macar nu sunt morti... Dar masinile intra la dauna totala.



whatsapp-image-2017-11-04-at-11-58-19.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  89.54 kb
 Vizualizat:  de 15269 ori

whatsapp-image-2017-11-04-at-11-58-19.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Trix



Data înscrierii: 02/Aug/2006
Ultima vizita: 04/Noi/2020
Mesaje: 1194

MesajTrimis: Sâm 09 Dec 2017 21:26:11    Titlul subiectului: 192699

Astăzi dimineață în jurul orelor 6:30-7:00, un microbuz care făcea curse regulate dinspre Cosoba spre București a luat foc în localitatea Dragomirești Vale, la ieșirea dinspre intersecția cu șoseaua de centură. Din afirmațiile unui martor ocular cu care am discutat, incendiul a izbucnit în față la bord, după ce la scurt timp înainte șoferul fusese atenționat că miroase a ars. Călătorii au reușit să coboare din microbuz, dar se pare că cel puțin două persoane au fost scoase din microbuz de pompieri, însă starea acestora nu este cunoscută. Seara am trecut prin zonă, însă nu mai era nicio urmă a incidentului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Carligu



Data înscrierii: 20/Ian/2015
Ultima vizita: 17/Ian/2024
Mesaje: 162
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum 10 Dec 2017 11:55:54    Titlul subiectului: 192710

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/accident-grav-la-borsec-autocar-rasturnat-cu-20-de-oameni-doi-morti--167501.html

"Autocar cu peste 20 de persoane s-a răsturnat în Harghita; cel puțin doi oameni au murit. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), au fost trimise la fața locului o autospecială de stingere, două de descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

”Până la acest moment, două persoane au fost declarate decedate, 11 prezintă diverse traumatisme, iar alte 7 sunt în curs de evaluare medicală”, arată IGSU.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, forțele de intervenție au fost suplimentate cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare și o descarcerare din cadrul ISU Neamț. "
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm 30 Dec 2017 00:52:15    Titlul subiectului: 193013

" Un autobuz a intrat într-un grup de pietoni la Moscova. Trei răniți

Un autobuz a intrat vineri într-un grup de pietoni la Moscova, trei persoane fiind rănite. "


http://m.romanialibera.ro/international/un-autobuz-a-intrat-intr-un-grup-de-pietoni-la-moscova-trei-raniti-703220

Citat:
Un autobuz a intrat într-un grup de pietoni la Moscova. Trei răniți

Un autobuz a intrat vineri într-un grup de pietoni la Moscova, trei persoane fiind rănite.

Accidentul a avut loc în apropierea stației de metrou Șodnenskaia, din nord-vestul capitalei ruse, când o mașină a lovit autobuzul, care a intrat în grupul de pietoni.

”Conform celor mai recente informații, trei oameni au fost răniți, iar două persoane au fost resuscitate cu succes”, a declarat o sursă din interiorul forțelor de securitate. Zona în care a avut loc accidentul a fost izolată și autoritățile au demarat o anchetă.

La începutul acestei săptămâni un alt autobuz a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un pasaj pietonal aglomerat din Moscova, cel puțin patru persoane fiind ucise.



703220-yLlsDgxOU2qhxIGNnFAwMT0hzCXRMKEC.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  44.69 kb
 Vizualizat:  de 14801 ori

703220-yLlsDgxOU2qhxIGNnFAwMT0hzCXRMKEC.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 5 din 8

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community