Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Pasaj subteran de la Piata Sudului
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Bucuresti: Infrastructura. lucrari, devieri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 05 Feb 2016 08:08:24    Titlul subiectului: 183654

Pasajul ar fi gata la jumatatea acestui an. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Când va fi finalizat pasajul de la Piața Sudului

Potrivit noului calendar de execuție a construcției, pasajul va fi gata abia la jumătatea anului, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei, Alexandru Ichim, conform bucurestifm.ro. Pasajul ar fi trebuit să fie gata, însă, la sfârșitul anului trecut.

Din cauza întârzierilor de execuție municipalitatea a pierdut și finațarea europeană. Pasajul Sudului făcea parte din cele opt obiective ale Municipalității care ar fi trebuit să se construiască din fonduri europene.

Și primarul sectorului 4, Daniel Băluță, solicită urgentarea lucrărilor la Pasajul Rutier de la Piața Sudului. Acesta a invocat ca motiv problemele de trafic generate de șantier. Bucureștenii sunt nevoiți să piardă zilnic timp prețios din cauza blocajelor rutiere din aceasta zonă.

Pasajul subteran de la Piața Sudului reprezintă unul dintre cele mai mari eșecuri ale Primăriei Capitalei. Proiectul a obținut finanțare europeană, însă pentru că nu a fost terminat până la 31 decembrie 2015, așa cum prevedea contractul, Primăria Capitalei a pierdut fonduri europene în valoare de 83.894.535,75 lei, sumă ce va fi acoperită din bugetul Primăriei Capitalei, pentru continuarea lucrărilor. Termenul de finalizare a pasajului a fost extins până la 30 iunie 2016. Cu 5 luni înainte de expirarea acestui termen însă, pe șantier lucrările evoluează extrem de încet. Dacă lucrările nu vor fi terminate până la sfârșitul lunii iunie, Primăria Capitalei va fi penalizată de Uniunea Europeană. Vezi aici Cum arată pasajul de la Piața Sudului cu 5 luni înainte de finalizare. GALERIE FOTO

Pasajul subteran de la Piața Sudului se realizează pe direcția Calea Văcărești – Str. Nițu Vasile și va avea o lungime de 356 de metri, din care rampa spre Văcărești, 111 metri, iar rampa spre Nițu Vasile 85 de metri. Lungimea în subteran va fi de 85 de metri, iar înălțimea de 5 metri.

Pe direcția strada Nițu Vasile - Calea Văcărești, de o parte și de alta a pasajului rutier, vor fi realizate și pasaje pietonale. În plus, va fi construit și un pasaj subteran pietonal care va face legătura între stația de metrou Piața Sudului și peroanele stației de tramvai de pe Șos. Olteniței. Un alt pasaj pietonal subteran va fi construit la capătul dinspre str. Nițu Vasile a pasajului rutier (intersecție str. Nițu Vasile cu str. Secuilor).

Contractul a fost atribuit pe 8 mai 2014 și are o valoare de 109 milioane lei (aprox. 24 milioane euro).

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 21 Feb 2016 16:45:12    Titlul subiectului: 183809

Noi restrictii de circulatie in zona, ca urmare a lucrarilor la pasaj. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Când va fi finalizat PASAJUL de la Piața Sudului. Primarul Capitalei a verificat stadiul lucrărilor

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a verificat, sâmbătă, stadiul lucrărilor la pasajul de la Piața Sudului, care ar fi trebuit finalizate în decembrie 2015. Sava speră ca, până la data de 30 iunie, pasajul să fie terminat, iar circulația în zonă să fie reluată.

La două luni de la termenul inițial de predare, lucrările sunt realizate în proporție de 40 la sută%, iar, de sâmbătă, în zonă a mai fost închisă o bandă de circulație.

Primarul Răzvan Sava a vizitat șantierul, sâmbătă, când au fost impuse noi restricții de circulație în zonă.

"Eu vreau să respecte, de asta o să-mi intensific și prezența aici în șantier, o să vin din ce în ce mai des, avem o legătură directă cu antreprenorul. Deja aici suntem în penalizări, în nerespectarea termenelor, sper ca până la 30 iunie să se finalizeze astfel încât circulația să se reia în zona asta", a spus Răzvan Sava.

După ce, sâmbătă, au fost blocate breteaua de circulație și trotuarul aferent de pe Calea Văcărești (între Str. Mărțișor și Șos. Olteniței) – sensul de mers spre B-dul C-tin. Brâncoveanu – pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a zonei pietonale, circulația în zonă s-a îngreunat și se așteaptă ca, în zilele lucrătoare, traficul să fie și mai aglomerat.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Stadiul lucrărilor la Pasajul de la Piața Sudului. De ce a pierdut Primăria banii europeni

"Este restricționată, cum a anunțat și Primăria, Calea Văcărești, de la trei benzi s-a ajuns la două benzi, ca să putem executa breteaua nouă, paralelă cu intrarea în pasaj", a spus Grigorie Verenciuc, director de proiect, citat de digi24.ro.

"Pentru a fluidia zona, suplimentăm și numărul de echipaje de la Poliția Locală", a adăugat primarul general interimar.

Lucrările de la Piața Sudului au început în august 2014. Constructorii spun că întârzierile au fost provocate, în cea mai mare parte, de niște cabluri subterane care nu apăreau în hărțile Primăriei.

Ce parere aveti despre "motivul" constructorului pentru faptul ca lucrarile au fost intarziate ? (sumbliniere cu rosu)

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pmp



Data înscrierii: 07/Iul/2006
Ultima vizita: 31/Aug/2021
Mesaje: 256
Locație: Ilfov

MesajTrimis: Dum 21 Feb 2016 21:00:40    Titlul subiectului: 183812

Cum au pierdut fondurile europene, cum nu mai au probleme... muncesc cu mai mult spor. Eu sper sa aiba totusi probleme - cu justitia. Cu toate ca, sincer, nu cred in existenta ei.

Oricum, prin frazele "pasajul e gata in proportie de 40%", dar "speram ca va fi gata in 30 iunie", se dovedeste ca domnul primar interimar ne ia de prosti sau/si e in campanie electorala.

_________________
http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_eliminam_maxi_taxi_urile_din_transportul_public_din_romania_-p28912051.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei11



Data înscrierii: 10/Feb/2009
Ultima vizita: 11/Iul/2023
Mesaje: 1863
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 22 Feb 2016 08:28:02    Titlul subiectului: 183819

Nu ca as vrea sa fiu carcotas, dar nu e asa, la o constructie s-ar putea ca prima parte sa fie mai greu de executat decat partea a doua. E ca si la mancare, mai greu e sa cureti legumele, blablabla, blablabla, cand le pui la fiert e mai simplu si mai repede.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 22 Feb 2016 08:40:45    Titlul subiectului: 183821

Acum, ce am auzit din "folclor" ar fi faptul ca au sapat pana...........au dat de metrou. Este adevarata chestia asta ?
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei11



Data înscrierii: 10/Feb/2009
Ultima vizita: 11/Iul/2023
Mesaje: 1863
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 22 Feb 2016 08:54:42    Titlul subiectului: 183824

Nu e adevarat si stiu sigur.
Oricum acolo a fost prevazuta din start constructia "pasaj rutier cu metrou" este un proiect unic desi a fost inceput in era comunista si va fi finalizat in cea capitalista.
Se observa foare usor cum tunele de metrou coboara accentuat cand ies din statia Piata Sudului spre Brancoveanu tocmai sa lase gabarit pasajului.
Mai este fix un pasaj asemanator cu metrou la Lujerului, tot asa, intâi a fost facut metroul si dupa ceva ani si pasajul. Si in cazul acesta se stia de ambele santiere si a fost un proiect unitar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 05 Mar 2016 00:13:31    Titlul subiectului: 183999

Propunerile primariei sector 4 pentru fluidizarea traficului in zona Piata Sudului, au fost respinse. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Propunerile Primăriei Sectorului 4 pentru fluidizarea traficului la P-ța Sudului NU AU FOST APROBATE

Propunerile făcute de Poliția Locală a Sectorului 4 pentru fluidizarea traficului în zona Piața Sudului nu au fost aprobate de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei. Reprezentanții Comisiei susțin că Sectorul 4 nu a prezentat pentru soluțiile propuse date de trafic pentru situația existentă și pentru cea estimată. În această situație, Comisia nu a putut formula un punct de vedere pentru a lua o decizie fundamentată. Mai mult, reprezentanții Primăriei Capitalei cer Primăriei sectorului 4, să clarifice situația juridică a unui segment din strada Cărăruia aflat în proprietate particulară și care, ca urmare, nu poate avea statut de drum public.

În urmă cu câteva zile, Primăria Sectorului 4 a propus Primăriei Capitalei introducerea a două rute alternative pentru fluidizarea traficului în zona Pieței Sudului, unde se desfășoară lucrările la pasaj.

Propunerile au fost supuse aprobării Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei însă nu s-a putut lua nicio decizie în acest caz.

"Din cauză ca nu au fost prezentate de către solicitant nici un fel de date de trafic, existent si estimat, Comisia nu a putut formula un punct de vedere pentru a lua o decizie fundamentată. Totodată, s-a solicitat Primăriei sectorului 4, în calitate de administrator al străzii Cărăruia, să clarifice situația juridică a unui segment din acesta stradă, aflat în proprietate particulară și care, ca urmare, nu poate avea statut de drum public", au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei.

Ce a propus Sectorul 4

Poliția Locală a Sectorului 4, instituție subordonată primăriei de sector, a propus Comisiei Tehnice de Circulație doua variante de rute alternative pentru preluarea parțială a traficului pe direcția nord-sud din Piața Sudului:

1. Redeschiderea, in zilele de lucru, a aleii care trece prin Parcul Tineretului (care fusese închisă pe motive de siguranță tot la solicitarea Politiei Locale a Sectorului 4), în sens unic spre Sala Polivalentă, cu continuarea in dublu sens pe strada Piscului, până la intersecția cu bd. Tineretului, pentru circulația spre centru.

2. Deschiderea străzii Cararuia, in sens unic spre strada Martisor (și dublu sens parțial in zona de case), pentru circulatia spre periferie.

"Din punct de vedere al reglementarii de circulatie propuse, Comisia Tehnica de Circulatie a formulat urmatoarele observații: redeschiderea de luni pana vineri a aleii care trece prin Parcul Tineretului, creează confuzie pentru conducătorii auto care folosesc același traseu și în weekend; De asemenea, reglementarea doar a unei porțiuni de stradă in sens unic, continuând cu dublu sens pe cealaltă porțiune, creează premisele producerii de accidente rutiere, și totodată, scade capacitatea de circulație, fapt care nu ajută la decongestionarea traficului pe Calea Văcărești", precizează reprezentanții municipalității într-un răspuns transmis B365.ro.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 31 Mar 2016 07:28:40    Titlul subiectului: 184388

Un articol cu stadiul lucrarilor la sectorul 4, se gaseste aici.

Citat:
Care este stadiul LUCRĂRILOR la PASAJUL de la PIAȚA SUDULUI. Când vor fi finalizate

Muncitorii lucrează de zor la Pasajul de la Piața Sudului. Atât directorul de șantier, cât și primarul interimar sunt optimiști că proiectul va fi gata până la data de 30 iunie. Cu toate acestea, lucrările sunt finalizate în proporție de doar 53%. La data de 19 aprilie se va finaliza intrarea dinspre strada Nițu Vasile și vor începe lucrările finale dinspre Calea Văcărești.

Directorul de proiect al Pasajului de la Piața Sudului este încrezător cu privire la respectarea noilor termene de finalizare a lucrărilor, 30 iunie. Astfel, se lucrează în ture prelungite, chiar și în weekend sau pe timpul nopții. Cu toate acestea, stadiul lucrărilor este de 53%.

"Mai este de făcut structura de rezistență a rampei Nițu Vasile. În următoarele trei zile terminăm pereții, bretelele 1,2,3 și 4, cele de pe Nițu Vasile și de pe Văcărești, pentru a putea reda circulația, iar după 19 aprilie, dacă nu apare nicio problemă care să ne încurce, și sper că nu, vom intra pe partea ultimă de finalizare a pasajului care înseamnă 30% din placă, din tunel și rampa de intrare în Văcărești. Circulația se va devia pe cele patru bretele nou terminate și prin centru, pe două benzi, pe sens, unde niciodată nu s-a închis circulația, pe niciun sens, pe nicio direcție", a spus Grigorie Verenciuc, director de proiect.

Întrebat dacă lucrarea va fi gata până până în 30 iunie, directorul de proiect a declarat: "Sunt optimist, ca și domn primar".

"În trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul și consultantul, toți or să livreze tot ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje, s-au deviat tot ce a însemnat utilități în zonă. (...) Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut și biroul aici, o oră pe zi voi fi pe șantier, astfel încât să nu se ivească blocaje și lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul și voi avea aici un loc în care o să vin și o să supraveghez lucrările. (Stadiul lucrărilor este — n.r.) undeva la 53%", a spus și primarul interimar Răzvan Sava, aflat în vizită de lucru la șantierul de la pasaj.

Edilul a cerut constructorului să se lucreze în mai multe schimburi, inclusiv sâmbăta și duminica, să se suplimenteze și utilajele și forța de lucru, astfel încât la 30 iunie să fie finalizată lucrarea.

"De pe 19 aprilie, lucrările se vor muta în zona Văcărești, circulația va fi dată pe tronsonul între cei doi pereți, între cele două accese la subteran și se va descărca odată spre Nițu Vasile și odată va trece spre Berceni și șoseaua Olteniței (...) S-a suplimentat și numărul de echipaje de Poliție care ajută la defluirea traficului", a mai spus Sava.

Acesta a informat că sunt deja comandate scările rulante și lifturile pentru pasajele pietonale și că specialiștii au venit să ia dimensiunile exacte, ca la montaj să nu aibă probleme.

Candidat la Primăria Sectorului 4, Sava a mai anunțat că, începând de joi, va avea amplasat pe șantier un birou în care va petrece o oră în fiecare zi pentru a se asigura că lucrările merg conform planului, fără blocaje.

"De mâine am să îmi amenajez un birou și am să fiu zilnic pe șantier. Vreau să se suplimenteze forța de muncă pentru a recupera ce am pierdut în zilele ploiase și în zilele cu temperaturi negative", a declarat Sava.

De asemenea, acesta a adăugat că Pasajul de la Piața Sudului este o proritate zero pentru Primăria Capitalei în această perioadă.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mar 14 Feb 2017 21:14:54    Titlul subiectului: 188361

Azi.


IMG_20170214_170010.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.37 MB
 Vizualizat:  de 12601 ori

IMG_20170214_170010.jpg



IMG_20170214_170350.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.27 MB
 Vizualizat:  de 12601 ori

IMG_20170214_170350.jpg



IMG_20170214_170412.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.51 MB
 Vizualizat:  de 12601 ori

IMG_20170214_170412.jpg



IMG_20170214_171141.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.09 MB
 Vizualizat:  de 12601 ori

IMG_20170214_171141.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Feb 2017 13:53:34    Titlul subiectului: 188531

Pe Facebook am gasit o poza, care este mai mult decat edificatoare.......privind situatia acestui pasaj, dar, in general, situatia tuturor lucrarilor la infrastructura bucuresteana, desfasurata in ultimii 20 de ani !


16665906_1895466134018166_7914619422619525435_o.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  148.23 kb
 Vizualizat:  de 12540 ori

16665906_1895466134018166_7914619422619525435_o.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Vin 03 Mar 2017 22:29:52    Titlul subiectului: 188692

Azi s-a asternut binder peste hidroizolatia lipita alataieri pe jumatatea de rampa intrare Vacaresti care era data cu emulsie de anul trecut...
In pasajul rutier lucrari nema. S-a facut curatenie generala pe planseul pasajului rutier si pe planseul pasajului pietonal 1 dar cum hidroizolatia existenta prin santier s-a folosit la rampa de intrare Vacaresti era pauza pe plansee.
La pasajul pietonal 4 se tragea realmente tare.

Cel mai fascinant mi se pare ca RATB a descoperit o defectiune la retelele electrice subterane de sub trotuar pe Vacaresti, vis-a-vis de baza scarilor spre Sun Plaza, desi pe acolo nu mai circula nici un troleibuz sau tramvai de multa vreme. Avaria a fost cauzata cu siguranta de santul sapat in dorul lelii de firma care a executat racordul electric al Vastint Timpuri Noi la statia trafo de pe str. Prinosului... And still... ma intreb cum au depistat-o.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Sâm 04 Mar 2017 18:47:22    Titlul subiectului: 188703

Ieri era pauza in zona cu planseu a pasajul auto. Azi pauza totala. N-a aparut masina de emulsie, n-a mai aparut carton pentru PP1... n-a mai aparut nici un fel de material. Ce carton au avut au lipit peste emulsia data pe juma' din rampa intrare Vacaresti anul trecut.
Binderul asternut ieri peste carton deja are culoarea prafului omniprezent peste tot in Piata Sudului. Santul adus in intersectie dinspre metrou vine de la semaforul urmator, deci este STM (BTMS).



32860966650_2b42c2b3d9_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  161.42 kb
 Vizualizat:  de 12439 ori

32860966650_2b42c2b3d9_c.jpg



33244148985_82aab77217_c.jpg
 Descriere:
Rampa intrare Vacaresti.
 Mărime fișier:  158.78 kb
 Vizualizat:  de 12439 ori

33244148985_82aab77217_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mar 07 Mar 2017 22:52:24    Titlul subiectului: 188767

Total adunat azi la recenzie ora 15...
-a doua jumatate de rampa intrare Vacaresti hidroizolata
-sensul Vacaresti-Nitu Vasile din pasajul rutier dat cu emulsie
-depus strat nou de praf pe Oltenitei si pe pietoni si pe orice altceva de la curatatea cu aer comprimat a planseului PP1 si a rampei de iesire Vacaresti, in vederea stropirii cu amulsie teoretic.
-rampa iesire Vacaresti buciardat peretii la baza in vederea hidroizolarii (o mica bucata este data cu emulsie)
-rampa Nitu Vasile "pilit" peretii la flex si pus dopuri pe unde supureaza (posibil cu ancore chimice).
-btms/smt are tzarc nou la covrigaria Georgi.
-ceva sudura in tzarcul de la PP3 (pasajul spre metrou)
-venit cativa paleti cu borduri (pentru rampa intrare Vacaresti presupun)
-alte maruntisuri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mie 08 Mar 2017 22:44:14    Titlul subiectului: 188785

Miscare mai slaba ca ieri. Suplimentar radierul in pasajul auto pe sensul Vacaresti-Nitu Vasile este hidroizolat (lipit cartonul peste emulsia data ieri).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 09 Mar 2017 11:57:27    Titlul subiectului: 188791

Sunt sanse sa se termina lucrarile pana la inceputul verii ?
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Joi 09 Mar 2017 19:01:50    Titlul subiectului: 188800

In ritmul asta? Sanse 0.

Anyway... rampa intrare Vacaresti are binderul asternut integral si au sosit borduri. In pasaj pe sensul Vacaresti-Nitu Vasile la pranz era inca numai cartonul, posibill pana maine sa fie asternut si binderul.
Pe planseu la PP1 agitatie mare, numai bagatori de seama, ori au gasit ceva neconform ori... cert este ca n-au avansat nicicum in sensul hidroizolarii.
Se sparge suprabetonarea la limita portiunii de planseu superior a pasajului rutier in vederea unei continuari pe portiunea curenta in lucru.
Pe rampa Nitu Vasile liniste, or fi terminat de slefuit peretii. In capatul rampei s-a mai spart putin beton in vederea racordarii la carosabilul vechi, ramane de evacuat si apoi turnat betonul nou.



33301561186_31a12fc22b_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  147.6 kb
 Vizualizat:  de 12311 ori

33301561186_31a12fc22b_c.jpg



33342230535_ac59b35809_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  146.69 kb
 Vizualizat:  de 12311 ori

33342230535_ac59b35809_c.jpg



33342231605_86733b9d91_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  125.86 kb
 Vizualizat:  de 12311 ori

33342231605_86733b9d91_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mar 14 Mar 2017 21:15:07    Titlul subiectului: 188909

S-a evacuat molozul din buza rampei de iesire Vacaresti, semn ca odata uscat radierul se apuca si aici de emulsie-carton-binder.
Continua lipirea cartonului pe radier in pasajul auto, sensul Nitu Vasile-Vacaresti.
Se aseaza bordurile pe rampa de intrare Vacaresti.

Noutatea absoluta: se placheaza peretele in pasajului auto pe partea halei verzi!!!
Culoarea este... deplorabila.



32598354474_8977042bc0_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  121.46 kb
 Vizualizat:  de 12242 ori

32598354474_8977042bc0_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mie 15 Mar 2017 21:55:33    Titlul subiectului: 188928

Au inceput sa lipeasca placi si pe peretele dinspre Megaimage al rampei Nitu Vasile. Au maturat rampa de iesire Vacaresti cu Unimogul cu perie, deci maine posibil emulsie. Finisorul de asfalt a fost mutat de pe rampa Nitu Vasile pe Vacaresti, posibil sa fi turnat putin binder in pasaj pe sensul asta, dar nu complet in orice caz.


33418426196_e31443744d_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  149.23 kb
 Vizualizat:  de 12200 ori

33418426196_e31443744d_c.jpg



33075676670_94145d5a6c_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  139 kb
 Vizualizat:  de 12200 ori

33075676670_94145d5a6c_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Joi 16 Mar 2017 17:13:30    Titlul subiectului: 188942

Se hidroizoleaza planseul PP1 (finally...). Continua placarea in rampa Nitu Vasile pe peretele de pe partea halei verzi si a inceput si pe peretele de pe partea BT-Megaimage. Se lipeste in continuare carton pe radier in pasajul auto. Un sir de borduri a fost asezat pe rampa intrare Vacaresti, altele nu au mai venit. Pe rampa de iesire inca lipseste mare parte din emulsie. Se sapa prin mai multe puncte pentru tubulatura BTMS/SMT, ce ajunge din intersectia inclusiv la intersectiile cu Secuilor si Martisor!


33432834616_91f7e0c5e7_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  111.44 kb
 Vizualizat:  de 12179 ori

33432834616_91f7e0c5e7_c.jpg



32630333284_7291b81a50_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  113.11 kb
 Vizualizat:  de 12179 ori

32630333284_7291b81a50_c.jpg



33090149670_b5d9939f10_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  125.08 kb
 Vizualizat:  de 12179 ori

33090149670_b5d9939f10_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Vin 17 Mar 2017 22:25:09    Titlul subiectului: 188960

Intai sa incep cu o stire... la sectorul 4 politia locala amendeaza tot ce este masina parcata pe trotuare si la trecerile de pietoni pe arterele pe care le-a spalat in ultima perioada (see my flickr). Twisted Evil Deci aveti grija pe unde parcati in perioada urmatoare.

Si acum la pasaj. PP1 este hidroizolat, hai cu protectia si umplutura!



33112115060_6ed99e5f00_c.jpg
 Descriere:
Rampa Niti Vasile, se placheaza peretii.
 Mărime fișier:  175.27 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33112115060_6ed99e5f00_c.jpg



33454576736_be3ee8ffbc_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  119.9 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33454576736_be3ee8ffbc_c.jpg



33367287801_973023a83f_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  115.82 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33367287801_973023a83f_c.jpg



33454577486_d29cc8d2b2_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  131.25 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33454577486_d29cc8d2b2_c.jpg



33454574876_b54ff1c933_c.jpg
 Descriere:
Rampa intrare Vacaresti.
 Mărime fișier:  84.98 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33454574876_b54ff1c933_c.jpg



33454580016_c67bec6ba7_c.jpg
 Descriere:
Rampa iesire Vacaresti.
 Mărime fișier:  124.98 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33454580016_c67bec6ba7_c.jpg



33495554955_5502666a03_c.jpg
 Descriere:
In pasaj pare ca s-a asternut integral binderul.
 Mărime fișier:  119.48 kb
 Vizualizat:  de 12141 ori

33495554955_5502666a03_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Lun 20 Mar 2017 22:03:26    Titlul subiectului: 189123

Echipa de lipitori de placi de pe peretele de pe partea Piata-Hala Verde a rampei Nitu Vasile a fost mutata sa lipeasca primele doua randuri de placi pe peretele cu borduri la baza de pe rampa de intrare Vacaresti. Echipa de lipitori de pe peretele Scoala-BT-Megaimage au ramas pe pozitie. S-a betonat la PP4, s-a mai mesterit si pe la gardul cimitirului. S-au montat borduri in pasajul auto dinspre Rampa Nitu Vasile, pe centru, si sunt dispuse si pe margini. Au mai venit borduri si placi, pe rampa iesire Vacaresti s-a curatat cu aer comprimat (alta zi prafuita) si se aplica emulsia, cu trafaleti.
La PP1 de bine ce s-a terminat hidroizolatia... azi a taiat un slit trasversal in beton prin ea! In capatul dispre Megaimage totusi au asezat cateva plase de buzau semn ca vor sa faca protectia.

Later edit: bogdaproste flickr, ca faci resize automat! Spoilers! (pe flickr sunt cateva bonusuri de la constructii private ca de obicei, azi AFI soseaua Progresului si Skanska Campus 6 de la Milea cu Maniu, in caz ca vreti sa vedeti diferenta fata de lucrarile publice).



33173625030_4e862695ed_c.jpg
 Descriere:
Rampa intrare Vacaresti.
 Mărime fișier:  128.06 kb
 Vizualizat:  de 11968 ori

33173625030_4e862695ed_c.jpg



33428309421_af04b80169_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  100.81 kb
 Vizualizat:  de 11968 ori

33428309421_af04b80169_c.jpg



33428295681_bc7f1b920c_c.jpg
 Descriere:
Rampa iesire Vacaresti.
 Mărime fișier:  112.85 kb
 Vizualizat:  de 11968 ori

33428295681_bc7f1b920c_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mar 21 Mar 2017 19:19:41    Titlul subiectului: 189137

Se lipeste cartonul pe radier in rampa iesire Vacaresti. Daca termina azi de maine teoretic urmeaza binder.
Continua placarea peretelui dinspre liniile de tramvai in rampa intrare Vacaresti. Material berechet.
Continua placarea si pe peretele de pe partea scolii, din rampa Ntu Vasile.
La marele gropan unde va veni racordul rampa-carosabil existent era adunare generala de dorei care sa admire compactorul...
La intrarea in pasajul auto, in rampa Nitu Vasile erau o nacela si o macara cu platforma in carlig (tot pe post de nacela) din care se mesterea pe la parapet.

la PP1 s-a asezat integral plasa sudata peste hidroizolatie. Deci maine posibil betonare.

P.S. Am inteles ca sc**afa municipala a spus presei ca deschide pasajul imediat dupa Paste? Delireaza, v**a nebuna... Poate dupa pastele cailor!



33416034612_97409690bf_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  145.17 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33416034612_97409690bf_c.jpg



33416034262_abcdb59167_c.jpg
 Descriere:
Rampele Vacaresti.
 Mărime fișier:  164.06 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33416034262_abcdb59167_c.jpg



33416034612_97409690bf_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  145.17 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33416034612_97409690bf_c.jpg



33416033912_726b3fb3e3_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  164.25 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33416033912_726b3fb3e3_c.jpg



33532081366_3fb766a667_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  173.47 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33532081366_3fb766a667_c.jpg



33416033342_4759e116c4_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  163.67 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33416033342_4759e116c4_c.jpg



33443702691_f1d939a25f_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  178.25 kb
 Vizualizat:  de 11902 ori

33443702691_f1d939a25f_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mie 22 Mar 2017 20:30:34    Titlul subiectului: 189170

Euroconstructii au prins un pic de viteza.

Au adus razatoare de asfalt la rampele Vacaresti, pentru lucrari la racordarea in carosabilul vechi.

In premiera, pasajul auto are binderul asternut pe radier integral din cap de parapet.
Vacaresti in cap de parapet Ntu Vasile si invers, ultima bucata fiind asternuta de ieri pana azi, pe rampa iesire Vacaresti!

S-a betonat groapa din buza rampei Nitu Vasile, poate aici sa mai trebuiasca putin binder!
In premiera, asta seara deja se puneau cateva borduri in capatul trotuarului de pe partea cimitirului, la hala verde!

S-a turnat betonul de protectie peste plasa sudata asezata peste hidroizolatia de pe ultima bucata de planseu PP1.

In premiera, se lucreaza in PP2! Se face curatenie cu aer comprimat inauntru, deci vor incepe placarile!

In premiera, sirurile de borduri centrale de pe rampa Nitu Vasile au continuitate in pasajul auto si merg pana in rampele Vacaresti. Deja se aseaza primul sir de borduri si pe rampa de iesire Vacaresti.

S-a betonat pe la santurile BTMS, raspandite de-a lungul pasajului. Santul care vine de intersectia cu racordul soselei Berceni sens spre centru este si partial asfaltat (stangaci).



IMG_20170322_165412.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  111.94 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165412.jpg



IMG_20170322_165558.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  106.75 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165558.jpg



IMG_20170322_165628.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  116.57 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165628.jpg



IMG_20170322_165931.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  76.01 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165931.jpg



IMG_20170322_165939.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  76.61 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165939.jpg



IMG_20170322_165942.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  62.97 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_165942.jpg



IMG_20170322_170010.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  69.36 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_170010.jpg



IMG_20170322_170405.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  78.78 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_170405.jpg



IMG_20170322_170416.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  87.69 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_170416.jpg



IMG_20170322_170424.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  79.5 kb
 Vizualizat:  de 11843 ori

IMG_20170322_170424.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Mie 22 Mar 2017 22:10:47    Titlul subiectului: 189186

Continuarea.


IMG_20170322_170613.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  80.3 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_170613.jpg



IMG_20170322_170618.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  77.21 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_170618.jpg



IMG_20170322_170714.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  73.03 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_170714.jpg



IMG_20170322_170935.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  93.9 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_170935.jpg



IMG_20170322_171359.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  82.88 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_171359.jpg



IMG_20170322_171403.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  83.07 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_171403.jpg



IMG_20170322_171415.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  75.42 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_171415.jpg



IMG_20170322_171418.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  53.59 kb
 Vizualizat:  de 11842 ori

IMG_20170322_171418.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
133 313



Data înscrierii: 07/Feb/2017
Ultima vizita: 22/Sep/2017
Mesaje: 169

MesajTrimis: Joi 23 Mar 2017 15:39:06    Titlul subiectului: 189217

Sunteti pe receptie? Sunt muncitori in TOATE ce e 4 pasaje pietonale.
La PP1 si PP2 in cate o gura de intrare de la refugiile de tramvai este cate un rezervor de apa (din ala de plastic in cusca metalica), semn ca se face adeziv sau alt amestec cu pulberi inauntru. La PP1 n-au inceput umplutura peste planseu betonul fiind proaspat de ieri dar se face curatenie ptrintre fierataniile depozitate de pe planseul pasajului auto.
La PP3 sunt reflectoare inauntru, se vede prin accesul la refugiu de tramvai, deasupra au adus si un generator cu reflectoare (sau "compresor cu reflectoare", cum zic unii mai slabi cu tehnica).
La PP4... se stie.

S-a mai asfaltat pe la santurile BTMS, si se lcureaza la o sapatura langa semaforul de la breteaua de racord Berceni-Oltenitei din fata blocului unde face statie 232.

S-a reluat lipirea de placi pe ambii pereti ai rampei Nitu Vasile.

Se monteaza al doilea sir de borduri in rampa iesire Vacaresti.

Va tineti bine? Se ASFALTEAZA, se asterne primul strat peste binder in rampa intrare Vacaresti!

Greu cu pozele zilele astea, contrejour pe toata linia... dar mai tarziu pun cateva cadre.

Sper ca au in vedere iluminatul sa nu se treazeasca cu totul placat si...
Twisted Evil



33477315741_45dd664ab2_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  138.02 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

33477315741_45dd664ab2_c.jpg



33223031780_af8d069560_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  120.22 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

33223031780_af8d069560_c.jpg



33606225195_46444ac91c_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  101.96 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

33606225195_46444ac91c_c.jpg



33606229755_3576d86f7e_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  86.78 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

33606229755_3576d86f7e_c.jpg



33606224795_b20de6d658_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  99.37 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

33606224795_b20de6d658_c.jpg



32792379313_07a951eb06_c.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  125.1 kb
 Vizualizat:  de 11802 ori

32792379313_07a951eb06_c.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Bucuresti: Infrastructura. lucrari, devieri Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community