Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Biletele și abonamentele Transbus. Puncte de vânzare.
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 20 Apr 2017 15:06:03    Titlul subiectului: 189702

http://www.campusbuzau.ro/se-elibereaza-abonamente-la-trans-bus-beneficiarii-asteptati-sa-le-ridice/

"SE ELIBEREAZĂ ABONAMENTE LA TRANS-BUS. BENEFICIARII, AȘTEPTAȚI SĂ LE RIDICE

Începând de astăzi, Trans-Bus a început eliberarea abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii vor fi în primul rând pensionarii cu venituri de până în 2500 de lei, elevii dar și persoanele care beneficiază de legi speciale. Elevilor le vor fi eliberate abonamentele la școală, în timp ce restul categoriilor vor trebui să le ridice de la centrele amenajate special de Trans-Bus.

Societatea de transport urban anunță că în perioada 19-28 aprilie 2017, se vor elibera abonamentele de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii acestei hotărâri a Consiliului Local sunt pensionarii cu o pensie de până la 2.500lei, elevii cu domiciliul în municipiul Buzău care sunt înscriși la o unitate de învățământ din municipiul Buzău și persoanele care beneficiază de prevederile legilor sociale speciale.

Eliberarea abonamentelor se face la punctele de vânzare a abonamentelor din cartier Micro 14, cap linie 5,7,8, Gara Tohaneni stația 3, 4, 7 și Sediul Trans Bus S.A . Punctele de eliberare au fost deja luate cu asalt de la primele ore ale dimineții.

Abonamentele de călătorie cu titlu gratuit pentru pensionari sunt de culoare roșie și sunt valabile pe toate liniile de transport în comun, până la sfârșitul anului 2017. Actele necesare eliberării abonamentelor pentru pensionari sunt actul de identitate copie și original, copie talon de pensie din luna curentă sau precedenta și declarație de consimțământ care se poate descărca online de pe situl www.transbusbuzau.ro dar este disponibilă și la punctul de vânzare a abonamentelor. (Mirela Copariu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 27 Apr 2017 07:41:43    Titlul subiectului: 189860

http://www.campusbuzau.ro/la-coada-in-autobuz-pentru-abonamente-trans-bus-a-prelungit-perioada-de-eliberare/

"LA COADĂ ÎN AUTOBUZ, PENTRU ABONAMENTE. TRANS-BUS A PRELUNGIT PERIOADA DE ELIBERARE

Trans-Bus Buzău a prelungit perioada de eliberare a noilor abonamente fără de care persoanele îndreptățite nu ar mai putea benefia de gratuitate pe mijloacele de transport public local. Cei care nu au intrat în posesia tichetului special și se încadrează în prevederile unei hotărâri de consiliu local pot solicita abonamente până la data de 8 mai, inclusiv. Măsura a fost luată pentru a le da posibilitatea tuturor categoriilor de persoane vizate să își ridice noile documente. Vorbim în special despre pensionari, beneficiari ai venitului minim garantat și persoane cu handicap sau însoțitori ai acestora. Elevii primesc abonamente de la școlile la care sunt înscriși.

Chiar dacă nu se mai înregistrează o aglomerație ca în primele zile ale campaniei de eliberare, încă se stă la coadă la punctele de lucru ale Trans-Bus. De pildă, la fel ca la capătul liniei 7 din Micro 14, în stația de la Gară abonamentele se dau într-un autobuz, unde este amenajat ad-hoc un birou. Unii reclamă condițiile de organizare, alții sunt mulțumiți că procedura de acordare este simplificată.

Pentru a evita astfel de situații, persoanele interesate pot merge la sediul Trans Bus, de pe Șoseaua Pogonele, unde nu se mai înregistrează o afluență ca în primele zile. Pentru a intra în posesia noilor abonamente, pensionarii trebuie să prezinte cartea de identitate sau buletinul și cuponul de pensie, în original și copie, dar să și completeze o declarație de consimțământ pentru ca Trans Bus să utilizeze și prelucreze datele cu caracter personal, asigurându-se principiul confidențialității.

Până acum au fost eliberate peste 11.000 de abonamente pentru pensionari și aproape 8.000 pentru elevi. (Mihai Bunăziua)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 16 Iun 2017 08:56:57    Titlul subiectului: 190507

https://www.campusbuzau.ro/primaria-somata-sa-respecte-legea-in-problema-gratuitatii-persoanelor-cu-handicap/

"PRIMĂRIA, SOMATĂ SĂ RESPECTE LEGEA, ÎN PROBLEMA GRATUITĂȚII PERSOANELOR CU HANDICAP

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a transmis Primăriei să respecte legea în privința gratuității pe autobuze pentru persoanele cu handicap și a însoțitorii acestora. Demersul a fost făcut după ce presa a sesizat că legitimațiile speciale de călătorie gratuită nu mai sunt luate în seamă de Trans Bus. Societatea îi pune pe drumuri lunar pe beneficiari pentru a le acorda abonamente noi.

Situația, reflectată în premieră de Campus TV, a ajuns în atenția autorităților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Este vorba despre faptul că, deși au legitimații speciale emise, potrivit legii, de D.G.A.S.P.C., asistenții personali și persoanele cu handicap sunt chemate să ridice, lunar, abonamente de la un punct de lucru Trans Bus, tichete în baza cărora să circule gratuit. Practic, legitimațiile speciale nu le mai sunt recunoscute, contrar legii în vigoare.

În urma materielelor de presă, conducerea D.G.A.S.P.C. a decis să trimită o adresă către Primăria Buzău, prin care se solicită respectarea legii privind protecția persoanelor cu handicap.

Responsabilii D.G.A..S.P.C susțin că persoanele cu handicap și însoțitorii acestora nu ar mai trebui să fie puși pe drumuri, iar Trans Bus și Direcția de Asistență a Primăriei să ajungă la o soluție pentru decontarea cheltuielilor, fără a afecta beneficiarii.

Rămâne de văzut cum sau dacă autoritățile locale vor reacționa la solicitarea D.G.A.S.P.C. (Mihai Bunăziua)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 23 Noi 2017 15:43:23    Titlul subiectului: 192477

http://www.campusbuzau.ro/taxatoarele-s-au-linistit-deocamdata-sistemul-e-ticketing-de-la-trans-bus-amanat/

"TAXATOARELE S-AU LINIȘTIT, DEOCAMDATĂ. SISTEMUL E-TICKETING DE LA TRANS BUS, AMÂNAT

Implementarea sistemului E-ticketing, coșmarul taxatoarelor de pe autobuzele Trans Bus, a fost amânată. Se va face o nouă licitație, după ce va fi întocmit un caiet de sarcini care să corespundă cerințelor actuale ale societății. Cel mai optimist termen avansat de conducerea societății de transport public este luna martie a anului viitor.

Despre implementarea unui sistem de taxare electronică pe autobuze se vorbește încă din 2016. Deocamdată, însă, modernizarea gândită de cei de la Trans Bus va trebui să mai aștepte. Întârzierea e cauzată de faptul că prevederile formulate în vechiul caiet de sarcini nu mai corespund nevoilor actuale ale societății de transport. Astfel, va fi organizată o nouă licitație, cel mai probabil în primăvară, după întocmirea unui nou caiet de sarcini. Așadar, luând în calcul eventualele contestații, implementarea noului sistem s-ar putea lăsa așteptată tocmai până la finele anului viitor. Prilej de bucurie pentru taxatoarele societății care ar putea fi disponibilizate odată cu introducerea validării electronice a cartelelor.

Momentan, Trans Bus continuă să folosească vechiul sistem de taxare, folosind controlori. Conform conducerii societății, odată introdus sistemul E-ticketing, bugetul companiei ar avea de câștigat aproape 200.000 de lei pe lună, bani reprezentând salariile actuale ale taxatoarelor. Totuși, conducerea Trans Bus ține să precizeze că implementarea noului tip de validare a biletelor nu va însemna disponibilizarea tuturor controlorilor.

E-ticketing este un sistem electronic de taxare, bazat de cartele, folosit, în general, în toate statele europene. Călătorii își procură carduri de călătorie și pontează apoi, obligatoriu, cu ajutorul unui aparat instalat în autobuz, la fiecare cursă. (Andrei Solomon)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 09 Ian 2018 13:33:16    Titlul subiectului: 193135

Mi se pare o idee proastă, probabil își va face apariția blatismul...

http://www.campusbuzau.ro/soferii-de-autobuz-nu-mai-vand-bilete-se-reinfiinteaza-casele-de-bilete/

"ȘOFERII DE AUTOBUZ NU VOR MAI VINDE BILETE. SE REÎNFIINȚEAZĂ CASELE DE BILETE

Noi modificări în ceea ce privește tranportul public local. Șoferii de autobuze nu vor mai încasa banii și nu vor mai elibera bilete. Vor fi, însă, înființate 12 centre de unde buzoienii își vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente. De asemenea, pasagerii prinși fără bilet vor trebui să plătească o suprataxă de 30 de lei.

Societatea de transport local a luat o nouă decizie în ceea ce privește încasarea banilor și eliberarea biletelor. În scurt timp, șoferii de autobuz vor fi degrevați de această sarcină. Vor fi reînființate centrele de distribuție a tichetelor de călătorie, însă, mare atenție! Acestea nu vor exista în toate stațiile, ci vor fi în total 12. De aici se vor putea cumpăra atât biletele ce vor fi taxate direct în autobuz, cât și abonamentele.

Dacă buzoienii care circulă cu autobuzul au sau nu bilete, dar și dacă au fost compostate, vor verifica echipele de supracontrol. În cazul în care vor descoperi călători care circulă fraudulos, aceștia vor fi obligați să achite o suprataxă de 30 de lei.

Această soluție va funcționa până în momentul în care va fi introdus sistemul de eticketing. Și atunci, însă, se vor menține casele de bilete, pentru că aici buzoienii își vor putea încărca cartelele și solicita abonametele. (Mirela Copariu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 14 Feb 2018 11:48:23    Titlul subiectului: 193588

În sfârșit, măsuri nu prea populare, dar care trebuiau luate demult, trebuie să înceteze acest troc infect "voturi contra pomeni pentru manipulabili din banii la contribuabili" Twisted Evil

http://www.campusbuzau.ro/se-modifica-regulile-la-trans-bus-elevii-pensionarii-si-somerii-statut-special/

"SE MODIFICĂ REGULILE LA TRANS BUS. ELEVII, PENSIONARII ȘI ȘOMERII, STATUT SPECIAL

Primarul Constantin Toma va înainta consilierilor locali un proiect de hotărâre, care, dacă va fi adoptat, va aduce modificări în regulamentul de transport local. Mai exact, în propunere se menționează că elevii, pensionarii și șomerii pot circula gratuit pe o singură linie. Totodată, prețul abonamentului pe care cele trei categorii îl vor plăti pe viitor va fi de 30 de lei. Mai mult decât atât, de la 1 martie se va scumpi și biletul, de la 1,5 lei la 2 lei.
În urma unei dezbateri publice pe tema transportul public în comun, municipalitatea a găsit mai multe soluții prin care să ofere unele facilități buzoienilor care folosesc autobuzele societății Trans Bus. Într-un final s-a ajuns la o variantă, pe care primarul municipiului Buzău, Constantin Toma urmează să o propună aleșilor locali în ședința Consiliului Local Municipal. Mai exact, potrivit propunerii, elevii, pensionarii și șomerii vor avea gratuitate pe o singură linie, iar prețul unui abonament pe toate liniile ar urma să fie redus la 30 de lei.

Aceste măsuri sunt propuse pentru a se face tranziția către un regulament definitiv în ceea ce privește cele trei categorii sociale, cu atât mai mult cu cât biletul pentru o călătorie pe Trans Bus va crește de la 1 martie de la 1,5 lei la 2 lei.

În ceea ce îi privește pe locuitorii din comunele Săpoca, Mărăcineni și Vadu Pașii care vor folosi autobuzele Trans Bus, pentru a ajunge la destinațiile dorite, aceștia vor plăti 3 lei pentru un bilet. Recent, în parcul auto al societății Trans Bus au sosit 9 autobuze, toate cu burduf, care vor fi văzute, cât de curând, pe rutele Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii. (Mirela Copariu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 16 Feb 2018 11:04:23    Titlul subiectului: 193603

http://adevarul.ro/locale/buzau/veste-elevii-tara-calatori-gratis-autobuzele-trans-bus-1_5a8565f1df52022f75958399/index.html

"Veste bună pentru elevii de la țară: pot călători gratis cu autobuzele Trans Bus

15 februarie 2018

de Iulian Bunila

Elevii din mediul rural pot circula gratuit cu autobuzele Trans Bus în baza unui abonament subvenționat de Primăria municipiului Buzău. Hotărârea a fost luată de consilierii municipali în ședința CLM de joi. Până în prezent, de acest avantaj beneficiau doar elevii cu reședința în municipiul Buzău. Elevii care locuiesc în mediul rural vor avea de azi posibilitatea de a circula gratuit cu mijloacele de transport public în comun ale societății Trans Bus, în baza unui abonament ce este subvenționat de municipalitatea buzoiană. Cei mai avantajați sunt copiii din Mărăcineni și Săpoca, unde ajunge autobuzul 2, și în curând cei din Vadu Pașii, care urmează să aibă traseu de autobuz. De asemenea, atât elevii din municipiu cât și cei din județ vor primi un abonament gratuit pe o singură linie, iar la prețul special de 30 lei, adică o treime din prețul întreg al unui abonament, au posibilitatea de a circula pe toate traseele Trans Bus. Consilierii locali municipali au aprobat proiectul de hotărîre înaintat de conducerea Primăriei, prin care a solicitat ca nu numai elevii care locuiesc în municipiul Buzău să beneficieze de această facilitate, ci toți elevii care învață în municipiul Buzău, chiar dacă au domiciliul în mediul rural. "

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 02 Mar 2018 12:42:04    Titlul subiectului: 193837

Iată ce se întâmplă când reintră pe trasee operatorii normali, operatori privați își dau arama pe față și reduc tarifele la normal...

Interesant e că în articol apar poze cu noile autobuze articulate ale Transbus!

http://adevarul.ro/locale/buzau/dupa-trans-bus-trimis-autobuzele-urbane-satele-vadu-pasii-concurenta-injumatatit-tarifele-1_5a99205ddf52022f7522040c/index.html

"După ce Trans Bus a trimis autobuzele urbane până în satele din Vadu Pașii, concurența a înjumătățit tarifele

2 martie 2018

de Iulian Bunila

Sătenii din comuna Vadu Pașii au primit joi o veste excelentă, după ce prețul biletului practicat de transportatorul regional s-a redus la jumătate, de la 5 lei la doar 2,5 lei. Măsura a venit după ce operatorul de transport care efectuează curse de la Buzău către Robeasca s-a ales cu o concurență serioasă din partea companiei municipale Trans Bus pe o porțiune din traseu, până în satul Stăncești.

De mai bine de un an, autoritățile din comuna Vadu Pașii se luptă ca operatorul Primăriei Buzău,compania de transport în comun Trans Bus, să preia și călătorii din localitatea lor. Pentru ca sătenii să beneficieze de curse regulate, prețuri mici la bilete și condiții decente de transport, autoritățile din Vadu Pașii au colaborat cu cele din municipiul Buzău pentru a urma pașii ceruți de legislație. De Mărțișor, Trans Bus a început să trimită autobuze articulate în satele limitrofe din Vadu Pașii. Spre surprinderea călătorilor din zonă, a ieftinit biletele și operatorul județean. Până pe 1 martie, oamenii scoteau din buzunare câte cinci lei pentru un bilet până la Buzău deși satele cele mai îndepărtate sunt la mai puțin de 10 kilometri de municipiu. ”Am observat că cei care operează pe același traseu au scăzut prețul la jumătate, de la cinci lei la doi lei și cincizeci de bani, călătoria fiind cu 50 de bani mai ieftină decât la noua companie intrată pe piață. Nu știm cât va dura această situație însă noi nu putem decât să ne bucurăm că locuitorii comunei au și alternative ieftine iar numărul de mașini de pe traseu a crescut considerabil. Ne-am străduit să oferim condiții deosebite de transport și mașini moderne cum nu au exitat până acum la noi”, ne-a declarat primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon. Comuna Vadu Pașii a devenit acționar al companiei Trans Bus după achiziția unei acțiuni în cadrul societății. Prețul unei călătorii din municipiul Buzău și până în comuna Vadu Pașii cu autobuzele urbane va fi de 2,5 și 3 lei, în funcție de distanța față de oraș."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 19 Mar 2018 13:50:30    Titlul subiectului: 194063

http://www.campusbuzau.ro/tonete-pentru-bilete-si-abonamente-vor-fi-functionale-inainte-de-1-aprilie/

"TONETE PENTRU BILETE ȘI ABONAMENTE. VOR FI FUNCȚIONALE ÎNAINTE DE 1 APRILIE

Se apropie 1 aprilie, dată de la care sunt anunțate modicări în cadrul regulilor de transport local. Tocmai de aceea, directorul Trans Bus vine cu lămuriri cu privire la modalitatea de distribuire a abonamentelor și biletelor. Noutățile sunt că mare parte dintre tonetele sociatății au fost deja amplaste în stațiile din oraș, dar și faptul că se vor vinde bilete de autobuz și la chioșcurile de ziare din municipiu.

Începând cu data de 1 aprilie, elevii și pensionarii din municipiu vor putea circula gratuit doar pe o singură line, iar pentru un abonament întreg pot beneficia de reducere. În acest sens, în oraș au fost amplasate tonete de unde se pot elibera abonamente și cumpăra bilete. În total, în oraș vor fi 14 astfel de puncte. Mai mult decât atât, bilete se vor vinde și la chioșcurile de ziare din municipiu.

Doritorii pot solicita abonamente de la orice tonetă a Trans Bus. Mare atenție, însă, toate aceste puncte vor fi legate într-o rețea electronică, astfel că dacă se vor solicita mai multe abonamnete de la chioșcuri diferite, solicitantul poate fi prins.

În viitorul apropiat, societatea de transport intenționează să amplaseze în stațiile de autobuz automate pentru eliberarea biletelor. (Mirela Copariu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 10 Mai 2018 13:11:49    Titlul subiectului: 194771

http://www.campusbuzau.ro/20-de-bilete-pentru-pensionari-si-someri-de-la-1-iunie-pentru-calatoriile-trans-bus/

"20 DE BILETE PENTRU PENSIONARI ȘI SOMERI, DE LA 1 IUNIE, PENTRU CĂLĂTORIILE TRANS BUS
Din prima zi a lunii iunie, pensionarii, șomerii și persoanele fără venit vor putea călători cu biletele speciale emise de Trans Bus. Tichetele vor fi distribuite la tonetele Trans Bus începând din data de 15 mai.

Noua variantă de gratuitate pe autobuzele Trans Bus va intra în vigoare de la 1 iunie. Beneficiari vor fi pensionarii, persoanele fără venituri și șomerii. Tichetele destinate acestora, 20 pentru fiecare persoană, vor putea fi solicitate de la toate tonetele societății de transport, începând cu data de 15 mai.

Până la intrarea în vigoare a hotărîrii de Consiliu Local, pensionarii au posibilitatea de a opta pentru gratuitate pe un singur traseu sau pentru abonamentul de 30 de lei, pe toate liniile.

Din păcate, legislația nu le permite autorităților locale să acorde gratuitate și elevilor din satele județului care învață în municipiu. Doar primăriile din comunele incluse în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară au posibilitatea de a acorda această facilitate elevilor de pe raza localităților respective. (Andrei Solomon)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 14 Mai 2018 13:37:13    Titlul subiectului: 194869

http://www.campusbuzau.ro/reguli-stricte-la-trans-bus-lipsa-biletului-se-amendeaza-pe-loc/

"REGULI STRICTE LA TRANS BUS. LIPSA BILETULUI SE AMENDEAZĂ PE LOC

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Aceasta pare să fie deviza reprezentanților Trans Bus, care se declară neiertători în prinvința buzoienilor care încearcă să călătorească fraudulos cu mijloacele de transport în comun. Până la acest moment au fost aplicate atât sancțiuni, cât și suprataxări persoanelor prinse fără bilet, ori cu biletul necompostat.

Echipele de supracontrol ale Trans Bus și-au intrat în atribuții, iar în cazurile în care descoperă călători fără bilet, ori cu biletul necompostat nu stau la discuții. Fie se aplică suprataxa de 30 de lei, fie direct amendă.

În ultima perioadă, atât călătorii dar și angajații Trans Bus au fost bulversați de schimbările impuse de societatea de transport local.

Călătorii care nu au timp să își mai cumpere bilet, ori nu găsesc nicio tonetă deschisă au posibilitatea să își achiziționeze tichete de călătorie de la șoferul autobuzului, prețul fiind de 3 lei pentru o călătorie. (Mirela Copariu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 19 Oct 2018 07:26:36    Titlul subiectului: 196744

http://www.campusbuzau.ro/bilete-de-autobuz-si-prin-sms-aplicatia-va-fi-valabila-de-saptamana-viitoare/

"BILETE DE AUTOBUZ ȘI PRIN SMS. APLICAȚIA VA FI VALABILĂ DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE
Călătorii Trans Bus vor avea posibilitatea să cumpere bilete prin SMS, fără a mai trece pe la ghișee și fără a mai apela la serviciile șoferilor. Aplicația va fi valabilă de săptămâna viitoare iar controlorii vor putea verifica dacă respectivul călător a cumpărat, sau nu, bilet.

De săptămîna viitoare, buzoienii care obișnuiesc să circule cu autobuzul vor avea posibilitatea să achite contravaloarea unui bilet de călătorie și prin SMS. De asemenea, două tipuri de abonamente vor putea fi plătite la fel. Vor beneficia, în principal, cei care sunt prea grăbiți pentru a se opri la tonetele din stații și cei care nu vor să achite trei lei șoferului.

Printr-un mesaj text care să conțină codul liniei pe care se circulă, la 7494, călătorul va achita instant costul unui bilet. El va primi în 3-4 secunde confirmarea că a achitat călătoria, împreună cu un cod, pentru eventualitatea în care este controlat.

Operatorul buzoian a afișat și pe site-ul societății atât tarifele cât și procedura. O călătorie plătită prin SMS va costa 2.32 lei. Vor fi postate atât în stații, cât și în autobuze mai multe afișe care vor explica în detaliu procedura de achiziție a biletului de călătorie prin sms.

Costul unui bilet achiziționat de la tonetă este 2 lei, în timp ce călătorii grăbiți trebuie să achite șoferului 3 lei. (Andrei Solomon)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community