Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Stiri, articole de presa privind Transbus
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 02 Mar 2017 10:51:05    Titlul subiectului: 188610

Dacă vă vine să credeți, la Buzău s-a ajuns atât de departe cu corupția încât paraziții cu maxi-taxi-urile au ajuns să ceară deschis să nu se aducă autobuze suplimentare pentru Transbus, pentru a nu le strica lor șmenul! Shocked

http://www.campusbuzau.ro/transportatorii-privati-nu-vor-alte-autobuze-se-tem-ca-afacerile-le-sunt-puse-in-pericol/

"TRANSPORTATORII PRIVAȚI NU VOR ALTE AUTOBUZE. SE TEM CĂ AFACERILE LE SUNT PUSE ÎN PERICOL
Primăria intenționează să crească eficiența și calitatea transportului în comun din municipiu. Trans-Bus trebuie să devină principalul transportator din oraș și, în acest sens, va trebui mărit parcul de autobuze. Transportatorii privați susțin că acest lucru contravine clauzelor lor contractuale și că, prin mărirea numărului de autobuze, afacerea lor este periclitată.

Printre proiectele Primăriei din acest an se numără și achiziționarea a 20-30 de autobuze second-hand. Acestea ar trebui să contribuie la asigurarea unor condiții de transport de calitate și mai eficiente în oraș și pe anumite trasee prelungite în afara acestuia, în special pentru navetiști.

Transportatorii privați care au contracte cu primăria pentru asigurarea transportului în comun cu microbuze nu sunt de acord ca Trans-Bus să-și mărească parcul auto.

Alertați de intențiile municipalitatii, transportatorii l-au vizitat pe primar, în încercarea de a-și proteja afacerile. Ei susțin că introducerea mai multor autobuze pe traseele din oraș le-ar putea ruina afacerile.

Încă patru ani de acum înainte, contractele transportatorilor privați nu vor putea fi modificate. Microbuzele acestora vor circula pe aceleași trasee pe care circulă și autobuzele Trans-Bus, cu care au stații comune. (Corneliu Floriceanu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 02 Mar 2017 12:22:37    Titlul subiectului: 188611

Sincer, cred că dacă ar aduce microbuze conforme, construite special pentru transportul in comun, chit că ar fi second-hand, atunci nu cred că ar mai spune că afacerile le sunt puse în pericol.
Orice călător o să ia Transbus atâta timp cât autobuzele vin la același interval că si microbuzele.

_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Vin 10 Mar 2017 08:40:16    Titlul subiectului: 188815

http://www.campusbuzau.ro/masinile-parcate-ilegal-vor-fi-ridcate-de-trans-bus-600-de-lei-taxa-minima-pentru-recuperarea-autoturismelor/

"MAȘINILE PARCATE ILEGAL VOR FI RIDCATE DE TRANS-BUS. 600 DE LEI, TAXA MINIMĂ PENTRU RECUPERAREA AUTOTURISMELOR
Pe site-ul Primăriei Buzău se află în dezbatere publică Regulamentului pentru ridicarea vehiculelor de pe domeniul municipal, public și privat. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal din luna aprilie, apoi va fi pus în aplicare. Pentru recuperarea unei mașini ridicate de Trans-Bus, suma minimă de plată va fi de 600 de lei.

Pe site-ul primăriei, conducătorii auto din Buzău pot studia proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare a vehiculelor staționate neregulamentar pe domeniul public și privat.

Vehiculele, autovehiculele și remorcile staționate neregulamentar pe carosabil sau pe trotuare vor fi ridicate de Trans-Bus, care le va depozita într-un spațiu special amenajat.

Pentru ridicarea unei mașini staționate pe carosabil ori domeniul public și privat, se plătește suma de 300 de lei, la care se adaugă 200 de lei pentru transportul până la spațiul destinat depozitării.

De asemenea, pentru fiecare zi de depozitare, Trans-Bus va percepe suma de 100 de lei.

Dacă proprietarul nu-și va recupera autoturismul într-un interval de timp prestabilit, acesta va fi valorificat, pentru acoperirea cheltuielilor.

Ridicarea mașinilor nu va fi permisă în cazul în care în interiorul acestera se află una sau mai multe persoane și în cazul în care proprietarul va achita contravaloarea ridicării, înainte ca mașina să fie transportată.

Trans-Bus SA va primi 75 la sută din totalul sumelor încasate din această activitate iar 25 la sută vor merge către bugetul local.

Toate sugestiile și opiniile cetățenilor cu privire la acest proiect pot fi depuse la camera 6 din Primărie până cel târziu la 14 aprilie.

Proiectul final va fi supus aprobării aleșilor locali în ședința Consiliului Local Municipal din luna aprilie. (Corneliu Floriceanu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 21 Mar 2017 14:10:46    Titlul subiectului: 189132

http://adevarul.ro/locale/buzau/dezamagire-printre-localnicii-maracineni-aparitia-afise-anunta-scoaterea-curselor-maxi-taxi-1_58ca487e5ab6550cb860e858/index.html

"Dezamăgire printre localnicii din Mărăcineni, după apariția unor afișe care anunță scoaterea curselor cu maxi-taxi

16 martie 2017

de Iulian Bunila

Dezamăgire printre localnicii din Mărăcineni, după apariția unor afișe care anunță scoaterea curselor cu maxi-taxi

Este din nou tensiune printre localnicii din Mărăcineni, mai ales în rândul navetiștilor, după apariția pe raza comunei a mai multor afișe care anunță eliminarea liniei de maxi-taxi și scumpirea călătoriei cu autobuzele Trans Bus.

La începutul săptămânii, au apărut în Mărăcineni, mai ales în apropierea stațiilor de autobuz și în magazinele sătești, afișe printate pe foi A4 prin care se anunță două măsuri importante legate de transportul public, valabile de la data de 1 mai.

”Ca urmare a deciziei municipiului Buzău (Primăria Buzău) începând cu data de 01 mai 2017, microbuzele nu vor mai circula pe raza comunei Mărăcineni. De la aceeași dată contravaloarea unei călătorii cu autobuzele Trans Bus se va majora la 3 lei biletul”, este mesajul de pe afișele despre care unii proprietari de magazine spun că le-au primit de la ”funcționari ai primăriei”.

Afișele nu aparțin autorităților! Directorul Trans Bus, Gică Toader, a declarat că nu știa nimic despre proveniența afișelor iar primarul Buzăului, Constantin Toma, declară că zvonurle au fost răspândite de operatorii de maxi-taxi, pentru a crea tensiuni.

”Acestea sunt niște provocări făcute ca să agite lumea de către cei cu maxi-taxi. Nu am informații despre o asemenea decizie. Bineîneles că intențiile nostre merg către mai multe variante însă nu am pus nimic pe hârtie, pentru că trebuie luate hotărâri în consiliile locale, trebuie băgate în dezbatere publică. Nu neg însă că valoarea de 3 lei pentru bilet mi se pare mare pentru o cursă până la Mărăcineni. Ideea este că nu sunt afișele noastre”, a declarat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 30 Mar 2017 10:05:37    Titlul subiectului: 189364

http://www.campusbuzau.ro/autobuze-sau-maxi-taxi/

"AUTOBUZE SAU MAXI-TAXI ? BUZOIENII ÎȘI VOR PUTEA ALEGE MIJLOACELE DE TRANSPORT URBAN

Primăria va începe să achiziționeze autobuze pentru transportul citadin încă din acest an. Noua politică a edililor nemulțumește transportatorii privați, deoarece oferă o alternativă atrăgătoare pentru buzoieni. Aceștia vor avea posibilitatea să aleagă mijloacele de transport urban in funcție de preț și de confortul oferit pe parcursul deplasării.

Pentru ca Primăria să poată accesa fonduri europene pentru Mobilitatea Urbană, societatea de transport în comun Trans Buz va trebui să devină rentabilă. Adică să aibă minim un leu profit.

Din acest motiv, parcul auto va avea nevoie de un număr mai mare de autobuze.

În bugetul municipal, aprobat ieri de consilierii locali, sunt prevăzute și sumele necesare pentru primele achiziții.

Spre nemulțumirea transportatorilor privați, mărirea numărului de autobuze va însemna și o concurență puternică pentru transportul de persoane cu maxi-taxi.

Odată cu introducerea pe trasee a unui numar mai mare de autobuze, automat, timpii de așteptere se vor micșora considerabil.

În acest fel, buzoienii vor avea posibilitatea reală de a alege între transportul urban privat și cel oferit de Trans Buz in funcție de raportul preț – confort oferit de cele două variante de deplasare în municipiul Buzău.

(Corneliu Floriceanu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 27 Noi 2017 16:09:57    Titlul subiectului: 192559

http://adevarul.ro/locale/buzau/video-mai-multe-doamne-volanul-autobuzelor-unii-admira-altii-trimit-cratita-1_5a1c00c05ab6550cb8961aaf/index.html

"Tot mai multe femei la volanul autobuzelor: „Unii ne admiră, alții ne trimit la cratiță“

27 noiembrie 2017

de Iulian Bunila

Din ce în ce mai multe femei sunt văzute la volanul autobuzelor din municipiul Buzău. Atragerea doamnelor într-o meserie care pe vremuri era numai a bărbaților ține de strategia de modernizare a societății de transport public urban. Majoritatea șoferițelor provin din rândul fostelor taxatoare care s-au ambiționat să obțină permisul pentru această categorie de autovehicule.

Diana Ivașcu are 38 de ani și de câteva luni conduce autobuze prin Buzău. Este pasionată de mașini și de dragul lor a avut ambiția să obțină permis categoria D. Când destinul i-a surâs, a ajuns acolo unde și-a dorit cel mai mult,la volanul unui autobuz. ”E o plăcere să conduc autobuzul. Dacă ar fi să aleg între bucătărie și condus, aș alege din start condusul, pentru că ai responsabilități, ai satisfacții, care te hrănesc sufletește. Când ne văd la volanul autobuzelor unii ne admiră, alții ne trimit la cratiță dar am învățat să nu băgăm în seamă răutățile”, spune Diana Ivașcu, șofer la Trans Bus Buzău. Aducerea femeilor la volanul autobuzelor este, potrivit conducerii Trans Bus, parte a strategiei de modernizare a societății de transport public, care nu constă doar mărirea flotei de mașini ci și în creșterea calității serviciilor. ”Sunt mai atente, mai grijulii cu călătorii și mai apreciate de cei pe care îi transportă. Am văzut situații când doamna șofer le zâmbește oamenilor și acest lucru place, dă bine. În urmă cu ceva ani era de neimaginat ca femeile să conducă, pentru că presupunea un efort mai mare, pe autobuze greoaie, dar și altă mentalitate”, spune Gică Toader, directorul Trans Bus Buzău. Acum, la Trans Bus sunt deja șase șoferițe, multe din rândul fostelor taxatoare, și urmează să fie angajate încă două până la sfârșitul anului."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 12 Dec 2017 10:11:31    Titlul subiectului: 192748

http://www.campusbuzau.ro/creste-trans-bus-parcul-auto-va-ajunge-la-110-autobuze/

"CREȘTE PARCUL AUTO AL TRANS BUS. CAPACITATEA DE TRANSPORT VA AJUNGE LA 110 AUTOBUZE
Anul acesta, vor sosi la Buzău toate autobuzele second-hand achiziționate de Trans Bus. Cele cu burduf vor intra în țară în luna ianuarie 2018 și vor fi folosite în principal pe traseele extinse în afara orașului. După ce vor fi achiziționate și autobuzele noi prevăzute pentru anul viitor, capacitatea de transport urban de călători va ajunge la un număr de 110 autobuze.

Aportul autobuzelor importate din Olanda până acum s-a făcut deja simțit în municipiul Buzău.

Au început să sosească și cele din al doilea lot, pe care Trans Bus le-a achiziționat în acest an. Se are în vedere și asigurarea unui transport rapid și eficient pentru navetișii din localitățile mai apropiate de municipiu, care lucrează în oraș.

Extinderea traseelor urbane în afara orașului va respecta toate rigorile legii pentru a nu încălca drepturile contractuale ale transportatorilor județeni.

Autobuzele cu burduf care vor asigura în principal transportul din afara orașului vor începe să sosească la Buzău încă de la începutul anului următor.

Împreună cu autobuzele existente, cu cele second-hand achiziționate în acest an și cu cele noi, care vor fi cumpărate anul viitor, flota Trans Bus va ajunge la 110 autobuze. (Corneliu Floriceanu)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 30 Ian 2018 16:25:22    Titlul subiectului: 193417

Pe scurt, se introduce un traseu nou și, mai ales, se aduc autobuze articulate!!! Shocked Suuuper!

http://adevarul.ro/locale/buzau/autobuzele-transbus-vor-ajunge-saptamana-viitoare-comuna-vadu-pasii-1_5a6f333adf52022f75f82983/index.html

"Autobuzele Transbus vor ajunge de săptămâna viitoare până în comuna Vadu Pașii

29 ianuarie 2018

de Iulian Bunila

Până când vor introduce în noul traseu autobuzele operatorului de transport din municipiu, autoritățile Buzăului mai au nevoie de avizul Consiliului Județean, care este așteptat în următoarele zile. De săptămâna viitoare, autobuzele vor circula pe DJ203K până la Săpoca dar și până la Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești. „Sper să fie aprobat și la Consiliul Județean miercuri, noi suntem disponibili, au venit 15 autobuze și am putea începe transportul de săptămâna viitoare. Avem o legătură foarte bună și cu Consiliul Județean și cu Primăria Vadu Pașii se va merge pe la Mărăcinei, Podul Câlnău, Vadu Pasii, Stăncești și Scurtești. Totodată avem o echipă de la Transbus plecată în Olanda pentru a recepționa autobuzele cu burduf care vor ajunge a Buzău și vor fi introduse în special pe rutele suburbane”, a declarat primarul Constantin Toma. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de miercuri figurează două proiecte de hotărâre privind exprimarea acordului ca autobuzele operatorului de transport din municipiul Buzău să circule pe DJ203K, până la Săpoca, dar și până la Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lenta1



Data înscrierii: 09/Dec/2013
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 551
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 30 Ian 2018 20:12:55    Titlul subiectului: 193419

Sunt curios ce autobuze o sa fie. De la Womy nu cred ca au ce sa aduca, tot ce au pe stoc sunt 9 autobuze Volvo B10MG.
_________________
Iubesc autobuzele si troleibuzele MAZ Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Robert



Data înscrierii: 26/Iun/2015
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 1026
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar 30 Ian 2018 21:43:05    Titlul subiectului: 193421

Acum ceva timp am văzut pe un alt forum de transport o poză cu un articulat de la Connexxion ce rula pe autostrada A1 sau A2 (nu mai țin minte exact)

Ținând cont de locația acestuia și cele mai sus descrise de voi, e posibil să fie pentru Buzău. Modelul era Volvo B10MG Berkhof 2000
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 13 Mar 2018 11:34:14    Titlul subiectului: 193968

http://www.campusbuzau.ro/acordati-prioritate-autobuzelor-soferii-nemultumiti-ca-asteapta-in-alveole/

"ACORDAȚI PRIORITATE AUTOBUZELOR! ȘOFERII, NEMULȚUMIȚI CĂ AȘTEAPTĂ ÎN ALVEOLE

O simplă regulă de circulație privind acordarea de prioritate este încălcată sistematic în orașul Buzău. Șoferii de autobuze sunt nevoiți să aștepte și mai mult pentru a pleca din stații, din cauza conducătorilor auto care nu le permit ieșirea din alveole. Polițișii de la Rutier confirmă acest fapt, dar spun că se dau și multe amenzi din acest motiv.

Într-un municipiu din ce în ce mai aglomerat, regula acordării de prioritate pentru autobuzele de transport public în comun, atunci când trebuie să iasă din stațiile prevăzute cu alveole pare a fi uitată la Buzău.

Sunt zone, mai ales cele aglomerate, unde șoferii de la Trans Bus stau secunde bune pentru a reuși să reintre pe banda de circulație, din cauza celor care nu le acordă prioritate.

Codul rutier prevede clar cine și cum trebuie să acorde prioritate în aceste condiții.

Responsabilii de la Poliția Rutieră cunosc și ei faptul că șoferii de pe autobuze se confruntă cu astfel de probleme în trafic și au periodic acțiuni pe această temă.

O amendă pentru neacordarea de prioritate autobuzelor care ies din alveolă este de 290 de lei. (Mihai Bunăziua)"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Vin 12 Apr 2019 16:18:12    Titlul subiectului: 200219

Se modifică programul unor tonete de bilete. Iată comunicatul Transbus:
http://www.transbusbuzau.ro/program-tonete-piata-centrala-clublul-politistilor-lidl/
Citat:
Program Tonete – Piata Centrala, Clublul Politistilor – LIDL

S.C. Trans Bus S.A. aduce la cunoștința călătorilor ca incepand cu data de 09 Aprilie 2019, programul de lucru la tonelete Piata Centrala, Clubul Politistilor si Magazin Lidl se modifica dupa cum urmeaza:

Piata Centrala (vis-a-vis de Mc Donald’s):

Luni – Vineri: 6:00 – 21:00
Sambata – Duminica: 6:00 – 20:00

Clubul Politistilor:

Luni – Vineri: 6:00 – 21:00
Sambata – Duminica – 6:00 – 20:00

Magazin Lidl:

Luni – Vineri: 6:00 – 21:00
Sambata – Duminica – 6:00 – 20:00

De asemenea, se modifică orarul liniei 22. Iată comunicatul:
http://www.transbusbuzau.ro/incepand-cu-data-de-8-aprilie-2019-se-modifica-orarul-de-circulatie-pentru-linia-22/
Citat:
Incepand cu data de 8 Aprilie 2019 se modifica orarul de circulatie pentru linia 22

Stimati calatori,

Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 8 Aprilie 2019 se modifica orarul de circulatie pentru linia 22, modificari generate de solicitarile si recomandarile d-voastra.

Orarul de ciruculatie fiind urmatorul:

Gara C.F.R – Fulga– Luni – Vineri: 05:40-06:37-07:37-09:37-10:37-11:37-12:37-13:37-14:37-15:37-16:37-17:37-18:45-19:45-20:45

Gara C.F.R – Fulga – Sambata – Duminica:05:40-06:30-08:30-10:00-11:30-13:00-14:30-16:00-17:30-19:10–20:40

Fulga – GARA C.F.R – Luni – Vineri:04:50-05:50-06:50-08:07-09:37-11:07-12:07-13:07-14:07-15:07-16:07-17:07-18:07-19:07-20:15

Fulga – GARA C.F.R – Sambata – Duminica: 06:00-07:00-08:00-10:00-11:30-13:00-14:30-16:00-17:30-19:00

Va multumim.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Vin 26 Apr 2019 19:45:47    Titlul subiectului: 200469

Programul vehiculelor Transbus din perioada sărbătorilor:
http://www.transbusbuzau.ro/programul-de-transport-in-perioada-26-04-01-05-2019/
Citat:
Programul de transport public al operatorului regional S.C. Trans Bus S.A., în perioada 26.04.-01.05.2019, este următorul:

în ziua de vineri 26.04.2019(Vinerea Mare) se va desfășura programul din zilele de sâmbătă cu efectuarea tuturor traseelor pentru zonele industriale,
în ziua de sâmbătă 27.04.2019 programul va fi cel pentru zilele de sâmbătă cu efectuarea tuturor traseelor pentru zonele industriale,
în ziua de duminică 28.04.2019(Prima zi de Paști) va fi zi liberă, operatorul nu va executa activități de transport,
în ziua de luni 29.04.2019(A doua zi de Paști) operatorul va executa activitățile de transport prevăzute în programul zilelor de duminică fără să execute însă cursele destinate zonelor industriale,
în ziua de marți 30.04.2019(zi liberă pentru bugetari) programul va fi cel pentru zilele de sâmbătă cu efectuarea tuturor traseelor pentru zonele industriale,
în ziua de miercuri 01.05.2019(ziua internațională a muncii) programul va fi cel pentru zilele de sâmbătă cu efectuarea tuturor traseelor pentru zonele industriale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Vin 26 Apr 2019 19:48:04    Titlul subiectului: 200470

Se modifică orarele Transbus, începând cu data de 2 mai. De asemenea, se poate circula cu abonament pe tronson comun. Iată comunicatul:
http://www.transbusbuzau.ro/modificare-programd-de-transport-incepand-cu-02-05-2019/
Citat:
Stimați călători vă aducem la cunoștință că începând cu data de 02.05.2019 se produc următoarele modificări în programul de transport public al operatorului regional TRANS BUS S.A. după cum urmează:

Traseul 5 : se introduce în programul de duminica o semi cursă cu plecare la ora 05:39 din stația Pod Vadu Pașii.
Traseul 6 : cursa cu plecare din stația Gară de la ora 22:00 devine 22:10 de luni până duminică.
Traseul 7 : în intervalul orar 19:30-21:00 se va trece la o frecvență de 15-17 min între autobuze.
Traseul Zona 122 : traseul își va modifica itinerariul astfel: din stația Șos. Brăilei va intra pe str. Horticolei apoi pe B-bul Republicii spre Gară, traseul va continua pe B-dul 1 Decembrie 1918 spre Drăgaică și Șos. Spătarului.
Traseul 14 : în programul de luni până vineri, se vor executa 16,5 curse cu o frecvență de 60 min, pentru sâmbătă-duminică vor fi efectuate 12,5 curse cu frecvența de 60-90 min.
Traseul Zona 121 : se va modifica ora de plecare din stația Horticolei de la ora 23:15 la 23:25.
Traseul 13: se înființează un traseu nou Buzău-Verguleasa-Tăbărăști-Gălbinași-Bentu care să asigure în principal orele de intrare ieșire de la muncă și școli.
Traseul 15 : pentru sâmbăta-duminica plecarea din stația Horticolei de la ora 06:45 devine 06:30, plecarea din Stîlpu de la ora 07:45 devine 07:20 și plecarea din Stîlpu de la ora 21:15 devine 21:25.
Traseul 17 Buzău-Lipia-Merei: se desființează numărul urmând a fi folosit pentru un traseu care va deservi stațiunea Sărata Monteoru în timpul sezonului estival.
Traseul 18 : se modifică itinerariul astfel: Buzău-Merei-Gura Sărății-Monteoru-Gura Sărății-Nenciulești.
Traseul 19 : plecarea din Monteoru de la ora 05:00 devine 05:15 respectiv plecarea de 06:00 devine 06:15.
Traseul 20 : se suplimentează cu 1,5 numărul de curse prin introducerea unei mașini sub formă de zonă cu plecare din Horticolei la 19:30, care va pleca apoi din Nenciulești la 21:00 pentru aducerea muncitorilor la schimbul 3.
Traseul 22 : se introduc două stații noi și anume Ulița Bercii situată între stațiile Școală Aldeni și Pantelimon, respectiv Căldărușa aflată între stațiile Ignătescu și Bar Marcel.

De asemenea aducem la cunoștința călătorilor că pe porțiunea de traseu comun a mai multor linii de transport, titlul de călătorie tip abonament eliberat pentru una dintre aceste linii se poate utiliza și pentru celelalte, dar numai pe tronsonul comun al acestora între stații consecutive.

Prin tronson comun se înțelege porțiunea de traseu dintre două(sau mai multe) stații consecutive pe care liniile se suprapun.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Sâm 31 Aug 2019 20:56:32    Titlul subiectului: 202358

Din septembrie, Transbus montează POS-uri contactless. Iată un articol pe această temă:
https://www.buzoienii.ro/cum-vor-putea-circula-buzoienii-cu-autobuzul-din-septembrie/
Citat:
Cum vor putea circula buzoienii cu autobuzul din septembrie

Pe lângă plata prin SMS, în fiecare autobuz se vor monta câte două POS-uri contactless (chiar trei în autobuzele cu burduf).

„S-a început deja montarea lor, în unele autobuze sunt deja funcționale, iar clienții le folosesc. Călătorii care doresc nu mai trebuie să cumpere bilete de la tonete. Doar apropie cardul contactless de POS și iau chitanța care atestă că au plătit. E o colaborare a noastră cu BCR, în mai multe orașe din țară se folosește acest procedeu”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Până la sfârșitul anului, conducerea Trans-Bus urmează să implementeze și sistemul de taxare electronică. Biletele și abonamentele vor avea cod de bare și vor fi citite de validatoarele ce se vor monta în autobuze.

Vor dispărea din acel moment „anticele” compostoare de bilete.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BUZĂU Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community