Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Buncar facut din AUTOBUZE !!!

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie 14 Mar 2018 01:48:53    Titlul subiectului: Buncar facut din AUTOBUZE !!! 193976

Un pasionat de autobuze a reusit in anii '80 sa cumpere 42 de autobuze scolare vechi, le-a ingropat in ciment, si, cu timpul, a facut un mare buncar din ele! Am vazut articolul asta inca din noiembrie 2017, dar acum il postez.

http://stirilepro.tv/a-cumparat-42-de-autobuze-scolare-apoi-le-a-ingropat-si-a-turnat-ciment-peste-ele-cand-le-a-spus-oamenilor-de-ce-a-facut-asta-si-au-facut-toti-cruce-dar-asta-nu-e-tot-stai-sa-vezi-cum-arata-inaun/

Citat:
A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Când le-a spus oamenilor de ce a făcut asta, și-au făcut toți cruce! Dar asta nu e tot! Stai să vezi cum arată înăuntru, mai ceva ca-n filme:

Cu toate problemele care se întâmplă în lume, nu este de mirare că unii se gândesc la ce este mai rău. Fie că este vorba despre un nou război mondial sau chiar de sfârșitul lumii, există oameni care își fac provizii pentru zilele cele negre.

Nimic nu pare sigur în această lume, iar Bruce Beach din Horning’s Mills, Canada, este de aceeași părere. Bărbatul a reușit în cinci ani să facă un lucru de-a dreptul remarcabil. Planul lui este unul care ar putea părea nebunesc, însă acesta crede că este imbatabil.

Aceasta a creat un buncăr atât de neobișnuit, încât trebuie să îl ezi pentru a crede că a fost în stare de așa ceva. Însă Bruce știe, că dacă lumea va avea probleme, el va fi cel care va râde la urmă.

În 1970, acesta s-a mutat din Chicago într-o zonă rurală din Canada. În timpul Războiului Rece, acesta a început să se gândească ce s-ar putea întâmpla în cazul unul atac nuclear.

Iar micuțul oraș era locul ideal pentru a construi ceva nemaivăzut. Între 1980 și 1985, el a cumpărat 42 de autobuze școlare, pe care le-a adus pe proprietatea sa. Le-a pus în pământ, apoi a turnat ciment pe ele, numindu-și buncărul „A doua arcă”.

Structura pe care a făcut-o poate susține 500 de persoane și este împărțită în diferite zone de interes, precum dormitoare, băi, spălătorii sau bucătărie și camere de zi. În ultimii 35 de ani, a muncit zi de zi pentru a se asigura că buncărul său este pregătit în caz de urgență.

Cei care l-au văzut cred că este o nebunie, însă imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, deoarece sunt asigurată apă privată, combustibil pentru trei luni și comunicare externă prin intermediul unei stații, dar și o cameră de decontaminare.

Iată mai multe imagini fabuloase din interior, cu cel mai mare buncăr din lume:



24-glob-foto-1-2-col.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  49.78 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

24-glob-foto-1-2-col.jpg



24-glob-foto-2-4-col.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  74.93 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

24-glob-foto-2-4-col.jpg



151302421028678da0.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  43.95 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

151302421028678da0.jpg



largest-bunker-on-the-world-2.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  57.62 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-2.jpg



largest-bunker-on-the-world-4.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  34.33 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-4.jpg



largest-bunker-on-the-world-3.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  50.08 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-3.jpg



largest-bunker-on-the-world-7-1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  55.23 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-7-1.jpg



largest-bunker-on-the-world-9.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  50.45 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-9.jpg



largest-bunker-on-the-world-19.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  47.17 kb
 Vizualizat:  de 7784 ori

largest-bunker-on-the-world-19.jpg




Ultima modificare efectuată de către Rocar la Mie 14 Mar 2018 01:57:59, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie 14 Mar 2018 01:52:20    Titlul subiectului: 193977

Si inca un articol pe aceeasi tema:

https://www.click.ro/entertainment/stiri-ciudate/si-facut-buncar-din-42-de-autobuze

Citat:
S-a inspirat după Arca lui Noe! Bruce Beach, în vârstă de 83 de ani, și-a construit cel mai mare buncăr privat care să-l scape de sfârșitul lumii. Pentru a-l realiza, el a îngropat 42 de autobuze.

În satul canadian liniștit Horning’s Mills, la 100 kilometri distanță de Toronto, se află Arca 2 a lui Bruce Beach. La suprafață, pare o proprietate rurală obișnuită, însă în pământ este îngropat uriașul adăpost antinuclear. Buncărul are o suprafață de 930 de metri pătrați și este compus din 42 de autobuze școlare îngropate la 4,2 metri sub pământ și acoperite cu beton.

Arca 2 este astfel concepută încât să poată găzdui 500 de oameni timp de câteva luni în caz de dezastru. Beach l-a dotat cu tot ce este nevoie pentru supraviețuire, de la provizii de alimente, un puț subteran pentru aprovizionarea cu apă, țevi pentru canalizare, generatoare de alimentare cu energie electrică și cabluri pentru rețeaua ce deservește întreg adăpostul, 64 de computere, telefoane, chiar și scaun de dentist și cabinet medical complet utilat. Bruce Beach și-a început proiectul în 1980 în timpul în care Războiul Rece a luat maximă amploare. Se temea că oricând poate izbucni un război nuclear, iar acum este fericit că este la adăpost în caz că o nenorocire ar aduce sfârșitul lumii. De atunci s-a mutat la țară, împreună cu soția sa, Jean, astăzi în vârstă de 90 de ani, fiindcă este convins că zona rurală e mai sigură decât cea urbană. Fostul inginer electrotehnician a construit buncărul pe proprietatea socrilor săi. A cumpărat autobuzele școlare care erau scoase din uz la prețuri convenabile. Nu vrea să dezvăluie cât a cheltuit pentru a crea Arca 2.

Recunoaște doar că a trebuit să arunce cantități mari de alimente depozitate în buncăr drept provizii pe măsură ce au expirat. “Obișnuiam să spun că sfârșitul lumii va avea loc înainte de a se sfârși viitorii doi ani. Dar acum zic că va fi și mai curând. Dacă greșesc, îmi voi revizui calculele”, spune bătrânul care nu înțelege de ce lumea îl crede nebun. Beach mai spune că guvernul a cerut să fie anchetat de 30 de ori de când a început construncția buncărului. L-a construit fără autorizație, fiindcă i s-a refuzat să i se dea această autorizație. Pompierii spun că e lipsit de siguranță, însă bărbatul are și mulți susținători. Există persoane care și-au rezervat deja un loc în arca sa în caz de dezastru. Persoanele care vor să viziteze buncărul sunt primite cu bucurie să facă un tur sub pământ.



24-glob-foto-3-2-col-autobuze.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  70.66 kb
 Vizualizat:  de 7783 ori

24-glob-foto-3-2-col-autobuze.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie 14 Mar 2018 01:55:59    Titlul subiectului: 193978

Si, pentru ca ma documentez bine Smile , aici si un articol cu video!

https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/a-cumparat-42-de-autobuze-scolare-apoi-le-a-ingropat-si-a-turnat-ciment-peste-ele-toata-lumea-l-a-453432.html

Citat:
A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Toată lumea l-a crezut nebun până și-au dat seama de ce făcea asta (GALERIE FOTO+VIDEO)

A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele, iar toată lumea a crezut că este nebun.

Doar că Bruce Beach din Horning’s Mills, Canada, în vârstă de 83 de ani a avut o altă idee, care acum li se pare tuturor a fi genială.

Bătrânul a petrecut 50 de ani din viață pentru a construi un buncăr, care să-l ajute să se ferească de un atac nuclear.

Bărbatul și-a numit buncărul „A doua arcă”. Structura pe care a făcut-o poate susține 500 de persoane și este împărțită în diferite zone de interes, precum dormitoare, băi, spălătorii sau bucătărie și camere de zi.

Cei care l-au văzut cred că este o nebunie, însă imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, deoarece sunt asigurată apă privată, combustibil pentru trei luni și comunicare externă prin intermediul unei stații, dar și o cameră de decontaminare, scrie The Sun.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
castrosua



Data înscrierii: 24/Noi/2006
Ultima vizita: 24/Feb/2024
Mesaje: 945
Locație: New York (SUA)

MesajTrimis: Mie 14 Mar 2018 06:27:25    Titlul subiectului: 193984

In categoria wtf! lol. Mai bine as fi cumparat un buncar deja facut. M-am uitat aici (am sunat la agenti imobiliari deja) si imi cam face cu ochiul un buncar subteran, cu siloz de lansare (gol, desi mi-ar place sa am racehta mea personala lol)

Insa au inceput sa creasca in valoare, mai ales cu Coreea de Nord.

_________________
https://www.bitchute.com/channel/dac_dynasty/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community