Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Plata calatoriei prin SMS
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Tarife, bilete, validatoare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mar 24 Apr 2012 15:29:41    Titlul subiectului: Plata calatoriei prin SMS 155304

S-a introdus si plata calatoriei prin SMS, deocamdata la abonamentul de o zi. Stirea pe site-ul RATB:

http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=223

Site RATB a scris:
Printr-un singur SMS la numărul 7456, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Orange și Vodafone, călătorii vor putea achita contravaloarea unui abonament de o zi, valabil pe toate liniile de transport urban. Plata poate fi efectuată de pe orice tip de telefon mobil.

Prețul este același cu cel plătit la punctele de vânzare RATB, respectiv 9,6 lei (TVA inclus), fără alte costuri suplimentare.

Înainte de momentul urcării în vehiculele RATB, călătorii vor trimite un SMS, cu textul A, la numărul 7456. În câteva secunde, vor primi un mesaj, care va conține un cod ce va confirma efectuarea tranzacției.

Obligația călătorilor este de a păstra SMS-ul pe toată durata zilei, până la expirarea valabilității abonamentului.

Siguranța plății prin SMS este garantată de platforma de operare, care este prevăzută cu un mecanism antifraudă.


Numai ca textul contine si o minciuna: Pretul abonamentului pe o zi nu e 9.6 lei ci fix 8 lei. Intr-adevar se platesc 9.6 lei dar doar atunci cand ti-l incarci pe cardul Multiplu, ori acum nu exista nici un card! Ma indoiesc ca n-a remarcat nimeni din cei ce au emis comunicatul asta, totusi i-au dat drumul in speranta ca nu s-o observa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 09 Noi 2012 12:47:26    Titlul subiectului: 160363

Incepand din luna asta, plata prin SMS a abonamentului de o zi se extinde si in reteaua RCS&RDS
http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=266

Citat:
Plata prin SMS a abonamentului RATB de o zi se extinde și în rețeaua RCS & RDS

Începând din această lună, plata prin SMS a abonamentului RATB de o zi, valabil pe toate liniile urbane, este posibilă și în rețeaua de telefonie mobilă RCS & RDS.
Abonamentul poate fi achziționat de utilizatorii serviciilor Digi Mobil din rețeaua RCS & RDS printr-un SMS conținând litera A, transmis la numărul 7456. Abonamentul este valabil până la orele 24:00 ale zilei în care a fost transmis SMS-ul. Solicitantul primește confirmarea activării abonamentului la interval de doar 15 – 30 secunde, printr-un alt SMS, primit pe telefonul său mobil.
Prețul SMS-ului de activare a abonamentului RATB de o zi este de 1,75 Euro, fără TVA și echivalează cu prețul titlului de călătorie.
Odată cu confirmarea plății, abonatul Digi Mobil primește un cod de control alocat titlului de călătorie achiziționat, cod pe care îl va prezenta controlorilor care ar putea solicita dovada plății călătoriei. Codul de control este valabil doar pentru telefonul mobil de pe care s-a trasmis SMS-ul de activare a titlului de călătorie.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
boy4ever



Data înscrierii: 31/Mar/2008
Ultima vizita: 22/Feb/2024
Mesaje: 355
Locație: Targu Jiu

MesajTrimis: Vin 09 Noi 2012 21:15:04    Titlul subiectului: 160374

1. Cum adica acel cod e valabil doar pe telefonul mobil de pe care s-a trimis SMS-ul? Esti obligat sa mentionezi si ce tip de telefon ai? Sau controlorul intreaba si nr. de telefon?
2. Sa inteleg ca astfel se va putea circula aproape gratis? Ca daca e asa cine isi mai ia bilet? Urca in autobuz cu SMS-ul scris si numarul deja introdus si daca e sa apara controlorul da "send" si gata. Exista anumite elemente de securitate impotriva fraudei prin acest sistem?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Flat



Data înscrierii: 11/Feb/2010
Ultima vizita: 13/Iul/2016
Mesaje: 43
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 12 Noi 2012 17:25:08    Titlul subiectului: 160405

Aparent nu te poti baza pe intervalul de raspuns, care e mai mare de 30 de secunde. Oricum e un plus pentru RATB, daca toti blatistii dintr-un autobuz ar da SMS cand se urca controlul ar creste incasarile cu 500%.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai565



Data înscrierii: 19/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Apr/2015
Mesaje: 61
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 05 Ian 2015 20:22:03    Titlul subiectului: 176288

Începând cu data de 01.01.2015, serviciul de vânzare a titlurilor de călătorie de tip abonament de o zi prin SMS va fi suspendat temporar.


http://www.ratb.ro/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 06 Ian 2015 23:21:41    Titlul subiectului: 176311

Nu inteleg motivul acestei hotarari ? Practic este un regres.
Articolul din b.365.ro prezinta mai multe detalii despre acest tip de abonament, dar nu precizeaza exact care sunt cauzele suspendarii temporare a acestui tip de abonament. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Anunț surprinzător de la RATB: a suspendat abonamentele de o zi prin SMS

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a suspendat abonamentele de o zi prin SMS, începând cu data de 1 ianuarie 2015.

Bucureștenii nu mai pot plăti abonamentele de o zi prin SMS, după ce RATB a luat decizia de a suspenda temporar plata titlurilor de călătorie de tip abonament de 1 zi prin SMS. Măsura a fost pusă în aplicare începând cu data de 1 ianuarie 2015 și în prezent nu se știe când va fi repus în funcțiune acest serviciu.

Serviciul de plată a titlurilor de călătorie de tip abonament de 1 zi prin SMS a fost implementat pe 26 aprilie 2012. Astfel, printr-un singur SMS la numărul 7456 călătorii puteau achita contravaloarea unui abonament de o zi, valabil pe toate liniile de transport urban, siguranța plății prin SMS fiind garantată de platforma de operare, care era prevăzută cu un mecanism antifraudă. Călătorii aveau obligația să păstreze SMS-ul pe telefonul mobil pe toată durata zilei, până la expirarea valabilității abonamentului.

Pentru a beneficia de acest abonament, călătorii trebuiau să trimită un SMS, cu textul A, la numărul 7456, înainte de a urca în vehiculele RATB. După câteva secunde aceștia primeau un mesaj cu codul care confirma efectuarea tranzacției. Deși achiziționarea abonamentului de 1 zi prin SMS trebuia făcută înainte de momentul urcării în vehiculele RATB, mulți călători apelau la acest serviciu doar atunci când îi vedeau pe controlorii RATB în mijloacele de transport în comun.

Conform reprezentanților RATB, serviciul a prins mai bine la călătorii tineri, obișnuiți să utilizeze tehnologii noi.

Inițial, prețul abonamentului de o zi prin SMS era de 1,75 euro+TVA, respectiv 9,6 lei (TVA inclus). Începând cu data de 2 iunie 2014, abonamentul de 1 zi prin SMS s-a ieftinit până la 1,6 euro + TVA, echivalentul a 8,8 lei cu TVA inclus, calculat la cursul valutar mediu din mai 2014. Pentru abonații Orange, SMS-ul de comandă avea un cost de 0,05 euro+TVA, astfel că, prețul total al abonamentelor pentru o zi achiziționate prin SMS la 7456 ajungea la 1,65 euro+TVA.

Contravaloarea titlului de călătorie achiziționat apărea în următoarea factură telefonică, în cazul în care plata era facută de pe un telefon cu abonament sau era scăzută din creditul inițial, dacă plata era efectuată de pe un telefon cu cartela telefonică prepay.

Acest serviciu includea și posibilitatea achitării călătoriilor pentru mai multe persoane de pe acelasi telefon. Pentru această facilitate călătorii trebuiau să trimită câte un SMS de comandă pentru fiecare persoană în parte și să se obțină câte un SMS de răspuns cu câte un cod unic pentru fiecare. Mai multe detalii aici.

La centrele de încărcare și emitere carduri RATB, abonamentele de o zi costă 8 lei, dacă aveți un card Activ, însă sunt mai scumpe decât cele achiziționate prin SMS, dacă nu aveți un card Activ. Astfel, dacă optați pentru încărcarea unui abonament de o zi valabil pe toate liniile RATB pe un card Multiplu, care nu poate fi reîncărcat, veți plăti 9,6 lei, din care 1,6 lei reprezintă prețul cardului, iar dacă nu aveți un card Activ și optați pentru încărcarea unui abonament de o zi pe un card nenominal veți achita 11,7 lei, din care 3,7 lei reprezintă prețul cardului. În schimb, cei care dețin carduri Active nominale sau nenominale și reîncarcă aceste carduri la centrele RATB, plătesc 8 lei pentru un abonament pentru o zi valabil pe toate liniile urbane.

Câte abonamente de 1 zi prin SMS a vândut RATB

De la implementarea serviciului și până la finele lui 2013, RATB a vândut aproape 169.000 de abonamente de 1 zi prin SMS, al căror preț se ridică la peste 335.000 euro cu TVA inclus. Din valoarea totală a abonamentelor de 1 zi prin SMS vândute în perioada 26 aprilie 2012 - 31 decembrie 2013 Regia a încasat peste 1,35 milioane lei, echivalentul a circa 307.000 euro.

Potrivit Raportului de Activitate aferent anului 2013 întocmit de RATB, Regia a vândut în 2013 peste 126.186 abonamente de 1 zi prin SMS, de trei ori mai multe față de anul anterior. "Din punct de vedere al modalității de plată a titlurilor, este în continuare agreată plata în numerar care deține circa 95% din totalul încasat din vânzări. Începând cu data de 26.04.2012 Regia Autonomă de Transport București a diversificat modalitățile de încasare a titlurilor de transport comercializate prin introducerea plății acestora prin SMS (folosind telefonul mobil). Prin intermediul acestei forme de plată, în anul 2013 călătorii au achiziționat 126.186 abonamente de 1 zi, (reprezentând 76,68% din totalul abonamentelor de 1 zi vândute), cu 83.483 bucăți mai mult față de abonamentele de 1 zi achiziționate în anul 2012, rezultând o creștere cu 195,50%. Este de menționat evoluția acestei metode de plată, în condițiile în care în cursul anului 2012 acest mod de achiziționare al abonamentelor de 1 zi a reprezentat numai 48,44% din totalul legitimațiilor valabile 1 zi vândute", arată Regia în raport.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
folkfan



Data înscrierii: 29/Ian/2010
Ultima vizita: 14/Iun/2022
Mesaje: 634
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 07 Ian 2015 23:56:05    Titlul subiectului: 176341

Pai articolul iti explica exact motivul, chiar cu lux de amanunte Smile
_________________
Andrei Ionel
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 08 Ian 2015 12:04:31    Titlul subiectului: 176348

Nu prea tin explicatiile, de aceea nu le-am luat in consideratie. Ori vrem sa urmam calea spre progres ceea ce implica si niste costuri ori ne reintoarcem in epoca de piatra a transportului in comun.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
folkfan



Data înscrierii: 29/Ian/2010
Ultima vizita: 14/Iun/2022
Mesaje: 634
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 08 Ian 2015 23:17:04    Titlul subiectului: 176367

Pai calea spre progres implica faptul ca fentam in continuare controalele si in loc sa tinem biletele la indemana langa compostor, acum tinem telefoanele Smile
_________________
Andrei Ionel
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 16 Ian 2015 08:27:17    Titlul subiectului: 176518

Era simplu, putea sa fie o pauza de 2 minute pana la primirea SMS-ului, cum este in Praga de exemplu.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai565



Data înscrierii: 19/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Apr/2015
Mesaje: 61
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 31 Ian 2015 17:05:16    Titlul subiectului: 176935

Această opțiune este disponibilă tuturor clienților rețelelor Vodafone, Orange și DIGI, indiferent dacă au abonamente sau cartele preplătite. Contravaloarea titlului de călătorie achiziționat va apărea în următoarea factură telefonică, în cazul în care plata a fost facută de pe un telefon cu abonament sau va fi scăzută din creditul inițial, dacă plata a fost efectuată de pe un telefon cu cartela telefonică preplătită.
In acest mod, momentan, se poate plăti abonamentul de o zi.


Vrei un abonament cu valabilitate de o zi?

Trimite litera A prin SMS la 7456 și vei avea un abonament de călătorie pentru întreaga zi direct pe telefonul tau mobil. Abonamentul este valabil pentru ziua în curs, până la ora 24:00. Numărul 7456 este valabil în rețelele Vodafone, Orange și DIGI.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 31 Mai 2016 21:36:03    Titlul subiectului: 185458

A revenit plata prin SMS: http://www.ratb.ro/sms_new.php

E bine ca RATB-ul s-a intors la normalitate.

Citat:
Plata prin SMS a călătoriei cu mijloacele RATB

Printr-un singur SMS trimis la numărul 7458, disponibil în rețelele de telefonie mobilă, călătorii vor putea achita contravaloarea unui abonament de o zi, valabil pe toate liniile de transport urban sau pentru o călătorie pe liniile Expres.

Facilitatea de plată este valabilă pentru:

Abonamentul de o zi (toate liniile urbane)

Linia Expres 780 (o călătorie)

Linia Expres 783 (o călătorie)

Atenție! Această modalitate de plată nu este valabilă pentru mijloacele de transport ale liniilor preorășenești.

Plata poate fi efectuată de pe orice tip de telefon mobil.

Prețul pentru abonamentul de o zi este de 1,65 euro+TVA (8,79 lei, TVA inclus). Prețul pentru o călătorie pe liniile expres este de 0.75 euro+TVA (3,99 lei, TVA inclus). SMS-ul de comandă este gratuit în rețelele Vodafone, Telekom și DigiMobil, iar în rețeaua Orange are un cost de 0,05 euro+TVA.

Pentru obținerea unui abonament urban pentru o zi, înainte de momentul urcării în vehiculele RATB, călătorii vor trimite un SMS, cu textul A la numărul 7458. În câteva secunde, vor primi un mesaj care va conține un cod ce va confirma efectuarea tranzacției. Pentru linia Expres 780, mesajul către numărul 7458 trebuie să conțină textul E780, iar pentru linia Expres 783, mesajul trebuie să conțină textul E783.

Obligația călătorilor este de a păstra SMS-ul pe toată durata zilei, până la expirarea valabilității abonamentului sau, în cazul liniilor Expres, până la efectuarea integrală a călătoriei.

Siguranța plății prin SMS este garantată de platforma de operare, care este prevăzută cu un mecanism antifraudă.

Cei interesați pot afla detalii la numărul de telefon 021.311.13.98 sau la adresa de e-mail info@ratb.ro.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 20 Mai 2017 15:40:30    Titlul subiectului: 190119

Plata prin SMS este suspendata temporar. Stie cineva de ce ?
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 17 Iun 2017 15:25:28    Titlul subiectului: 190555

Merge din nou serviciu de plata prin SMS.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 13 Apr 2019 19:22:53    Titlul subiectului: 200234

Ce am constatat in ultimul timp este faptul ca plata calatoriei prin SMS nu prea este popularizata. In afara de site-un STB si afise, destul de mici (ca dimensiuni) la gheretele STB, nu prea am vazut afise vizibile, in mijloacele de transport STB, asa cum se intampla in cazul Clujului sau Constantei, de exemplu.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Dum 14 Apr 2019 10:58:27    Titlul subiectului: 200244

Eu cred că e afișată așa cum trebuie, cu excepția faptului că afișul ar trebui să fie mai mare și pus la loc vizibil din prima călătorului. În plus, ar fi binevenită plata prin SMS la liniile regionale. Iar liniile expres ar trebui să fie unificate sub forma "E78x", să nu le mai înșire pe toate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 14 Apr 2019 12:12:52    Titlul subiectului: 200247

Da-mi un exemplu practice de afisaj vizibil privind plata prin SMS? Insotit si de fotografii
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 25 Apr 2019 13:39:40    Titlul subiectului: 200439

Revin eu cu un exempu insotit de poze. Fix unde trebuia sa fie afisul mai vizibil, nu este nimic. Adica in zona de mijloc al autobuzului. Acolo urca majoritatea oamenilor. Din cate se vede in cele doua poze, spuneti-mi si voi vi se pare vizibil afisul cu anuntul platii prin SMS ? Laughing

Sigur, daca folosesc zoom-ul camerei foto (am 10 x zoom), putem vedea ce scrie pe afisul amplasat in fata Laughing

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Joi 25 Apr 2019 13:59:00    Titlul subiectului: 200440

Da, acolo mă refeream și eu, la mijloc, că în față (și uneori în spate) există. Scuze că ți-am răspuns așa târziu, nu am văzut notificarea la acest topic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 26 Apr 2019 20:40:50    Titlul subiectului: 200482

Afisele erau si la mijloc, dar in multe autobuze au fost smulse de calatori.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tramvaiul



Data înscrierii: 16/Oct/2008
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 92
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 14 Mai 2019 11:03:31    Titlul subiectului: 200760

Pe site-ul STB scrie că plata călătoriei prin SMS este suspendată temporar.
Citat:
STB SA suspendă temporar plata titlurilor de călătorie prin SMS

Ca urmare a expirării contractului dintre STB SA și 4PAY SYSTEMS SRL, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie “Abonamente de o zi" și "Călătorii expres" a fost suspendat temporar.

În urma licitației publice noul contract a fost atribuit firmei SC SMS TICKETING SRL, urmând a fi implementat în termen de 10 zile de la semnare.

Până la finalizarea implementării acest serviciu rămâne suspendat urmând ca STB SA să comunice public reintrarea în funcțiune a acestuia.

http://stbsa.ro/comunicat1.php?nrcom=1037
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 14 Mai 2019 13:00:19    Titlul subiectului: 200769

Rusinos pentru aceasta companie de transport.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 05 Iun 2019 07:28:53    Titlul subiectului: 201061

S-a deblocat plata prin SMS: http://stbsa.ro/sms_new.php

Sursa foto: stbsa.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 02 Iul 2019 07:34:28    Titlul subiectului: 201365

In unele mijloace de transport in comun, au aparut noi afise cu modalitatea de plata prin SMS.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Mar 02 Iul 2019 07:39:12    Titlul subiectului: 201368

Interesant mesajul vertical... "UREZI" Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Tarife, bilete, validatoare Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community