Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Transportul pe timp de ploaie/ninsoare/viscol in Bucuresti
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Diverse (Bucuresti)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 26 Ian 2019 14:16:56    Titlul subiectului: 198604

Asa cum era de asteptat, au fost probleme si azi dimineata din cauza ploii inghetate in capitala. Copacii inghetati au cazut pe reteaua de contact, avand ca efect blocaje in circulatia troleibuzelor sau a tramvaielor: https://m.realitatea.net/stb-circulatia-mai-multor-tramvaie-si-troleibuze-blocata_2178606.html

Citat:
Circulația mai multor tramvaie și troleibuze, blocată sâmbătă dimineață - UPDATE

În toată Capitala sunt probleme privind circulația mijloacelor de transport, din cauza crengilor și a copacilor căzuți pe carosabil și pe rețeaua de contact a tramvaielor și troleibuzelor, informează reprezentanții Societății de Transport București pe pagina de Twitter.

UPDATE 11.30: Circulația tramvaielor liniei 41, la Piața Crângași, a fost reluată, precum și cea a tramvaielor liniilor 16 și 21, la Sf. Gheorghe, dar sunt în continuare linii de tramvaie și troleibuze blocate, informează Societatea de Transport București pe Twitter.

Astfel, pe bd.Mărășești / Dimitrie Pompei circulația tramvaielor liniilor 23 și 27 este blocată din cauza unui fir de contact rupt, la fel ca și la Bucur Obor, unde este blocată circulația tramvaielor liniilor 1, 34 și 46.

Pe Bd. Ferdinand, troleibuzele liniilor 69 și 85 sunt blocate din cauza unui copac căzut pe rețeaua de contact.

UPDATE: Potrivit acestora, la Piața Crângași, linia tramvaiului 41 este blocată din cauza unui cablu căzut pe rețeaua de contact, iar la capăt de linie Ghencea, în bucla de întoarcere, este un copac căzut, linia 47 de tramvaie fiind blocată.

Pe bd.Dimitrie Pompei sunt mai multe crengi lăsate pe rețeaua de contact și un copac căzut. Tramvaiele liniilor 16 și 36 întorc la Lacul Tei.

Pe de altă parte, STB anunță că în jurul orei 9:40 pe Șos. Giurgiului /str. Luica, s-a reluat circulația cu tramvaiele liniilor 7, 11 și 25.

Circulația tramvaielor liniilor 7, 11, 25, 16 și 21, precum și a troleibuzelor 70,79, 86 și 90 era blocată sâmbătă dimineața din cauza unor avarii produse de vremea nefavorabilă, conform informațiilor publicate de Societatea de Transport București pe pagina sa de Twitter.

Potrivit sursei citate, pe Șos.Giurgiului /Luica, tramvaiele liniilor 7, 11 și 25 sunt blocate din cauza unui cablu căzut pe rețeaua de contact, iar la Sf. Gheorghe, tramvaiele liniilor 16 și 21 sunt blocate din cauza unei crengi căzute pe rețeaua de contact.

De asemenea, pe str. Vatra Luminoasă, troleibuzele liniilor 70,79,86 și 90 sunt blocate din cauza firului de contact înghețat.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile


Ultima modificare efectuată guest la Lun 28 Ian 2019 09:36:57, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 26 Ian 2019 19:42:38    Titlul subiectului: 198614

Au fost probleme mari cu copacii "cazatori'. Peste 230 de copacii au cazut in capitala, datorita ghetii, cativa dintre ei si pe retelele de contact ale troleibuzelor sau ale tramvaielor. Marele noroc, daca putem spune asa, a fost faptul ca este o zi de weekend si multi sunt plecati din oras.
Articolul se gaseste aici: https://m.realitatea.net/primarii-depasiti-de-poleiul-din-capitala-e-ca-la-cutremur_2178643.html

Citat:
Primarii, depășiți de poleiul din Capitală: ”E ca la cutremur”

Primăriile din București sunt depășite de poleiul depus în aceste zile în Capitală, mai ales în ceea ce privește ruperea copacilor. Primarul sectorului 1 compară această situație cu una în caz de cutremur și spune că nu a văzut niciodată un astfel de fenomen.

„La ora aceasta, avem toți oamenii în teren, pentru că sunt sunt 230 de copaci sau crengi rupte. Nu avem cum să toaletăm acum copacii care cad și nici nu are legătură cu faptul că dacă ar fi fost toaletați din timp nu ar fi căzut, pentru că acum s-au prăbușit copaci perfect sănătoși. Noi abia intervenim să-i luăm pe cei care cad. Este un fenoment natural pe care nu-l putem controla. Este ca la un cutremur. Nu am văzut în viața mea așa ceva. La noi în sector sunt cei mai mulți copaci”, a declarat, pentru Mediafax, Daniel Tudorache, primarul sectorul 1 al Capitalei.

În sectorul 4 al Capitalei, autoritățile încearcă să limiteze efectele căderilor de copaci, toaletând în prezent arborii cu risc mare de prăbușire, respectiv cei cu crengile foarte aplecate.

„În sectorul 4 acționăm cu peste 200 de oameni la ora actuală și cu 35 de utilaje, iar colegii vor rămâne și peste noapte să încerce să limiteze efectele acestui fenomen meteo. Până la ora actuală, am avut peste 100 de sesizări, însemnând 40 de mașini ușor avariate și 60 de arbori căzuți. În acest moment, mă aflu la o acțiune în care colegii mei toaletează arborii cu crengile mai aplecate, în zonele cu mașini parcate”, a declarat, pentru Mediafax, viceprimarul sectorului 4, Andrei Trocan.

Potrivit acestuia, la nivelul sectorului 4 sunt în jur de 18.000 de arbori care au avize de toaletare, „iar la un asemenea număr de arbori e dificil să-i toaletezi pe toți în timp util”.

Pe de altă parte, un fost primar general interimar al Capitalei spune că autoritățile ar fi trebuit să fie pregătite pentru astfel de situații, în sensul în care arborii ar fi trebuit asigurați.

„Problema noastră e că nu avem o procedură la nivelul Bucureștiului care să vizeze astfel de situații de criză, pentru că definim situații de criză când avem foarte multe apeluri la 112 într-un timp foarte scurt. Discutam și în 2015 despre o asigurare generală la toți arborii din București. Bineînțeles, în prealabil ar fi trebuit să existe o inventariere a arborilor, ceea ce nu există și nu s-a făcut niciodată, din păcate. Această asigurare generală pentru arbori ar trebui să vizeze și astfel de fenomene meteo, fie că e vorba de furtuni sau căderi abundente de apă, care odată cu frigul se transformă în gheață. Teoretic ar trebui ca fiecare ADP de sector să aibă așa-zisele celule de criză și în astfel de situații să cheme absolut toți oamenii, indiferent de ziua în care se produce un astfel de fenomen. Dar nu avem o strategie generală la nivelul Capitalei”, a declarat, pentru Mediafax, Ștefănel Marin, fost primar general interimar al Capitalei.

Autoritățile le-au cerut bucureștenilor să nu suprasolicite sistemul de urgență 112 cu apeluri privind copaci căzuți pe mașini și să lase linia liberă pentru urgențe majore, precum accidente cu victime sau incendii.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile


Ultima modificare efectuată de către guest la Lun 28 Ian 2019 09:38:11, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pelle_elena



Data înscrierii: 18/Iul/2018
Ultima vizita: 08/Apr/2024
Mesaje: 451

MesajTrimis: Sâm 26 Ian 2019 22:38:05    Titlul subiectului: 198620

STB a retras toate troleibuzele din București, după fenomenele meteo extreme. Tramvaiele, înlocuite de autobuze
STB a înlocuit toate troleibuzele. Vremea severă își spune cuvântul!

Toate troleibuzele din Capitală au fost retrase de pe traseu! Vremea extremă a făcut ca liniile de tramvai să fie blocate, astfel să fie înlocuite de autobuze. Prognoza meteo de azi, anuntată de meteorologii de la Agentia Natională de Meteorologie a arătat că s-a emis un cod galben de la orele 13:00. Acesta va fi până după-amiază, la orele 16:00. Din păcate, Bucurestiul a fost blocat astăzi.


După-amiază vor mai fi precipitatii slabe, mai ales sub formă de ploaie si lapovită, ce vor continua să depună polei. Seara la începutul nopyii este posibil să fulguiască, apoi să se formeze ceată. Depunerile semnificative de gheată se vor mentine pe tot parcursul intervalului. Vântul va sufla slab si moderat-viteze de până la 30km/h. Temperatura va fi de -2 grade Celsius si -1 grad Celsius

STB a retras troleibuzele! Vremea severă a necesitat și ca tramvaiele să fie înlocuite
Starea vremii a făcut ca troleibuzele să fie retrase în depouri în cursul zilei de azi, 26 ianuarie. Totul s-a petrecut de la orele 16:45, după ce nenumărate defecțiuni au apărut în timpul traseelor. În acest context, reprezentanții Societății de Transport București au anunțat că linii de navetă de autobuz au fost introduse. Acestea au fost posibile în zonele în care nu existau alte alternative pentru călătorie.

Din cauza vremii, troleibuzele au fost retrase, iar tramvaiele au fost încoluite de
Din cauza vremii, troleibuzele au fost retrase, iar tramvaiele au fost încoluite de autobuze
STB a înființat trei linii de navetă de autobuz pentru zonele fără alte posibilități de călătorie precum alt tramvai sau autobuz. Acestea vor urma să circule pe tarseele:

Linia 665 va circula de la terminalul „Pajura” până la terminalul „Sfinții Voievozi”
Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul „Vasile Pârvan”
Linia 696 va circula de la terminalul „Depou Alexandria” până la terminalul „Gara de Nord”
Traficul din București a fost dat peste cap, astfel că traseele au avut parte de schimbări. Este vorba de autobuzele: 610, 621, 632 și 641, care va prelua călătorii din stațiile liniilor de tramvai: 1,10, 21, 32 și 41. Oficialii STB au anunțat, în cardul unui comunicat, că echipele de intervenție caută în continuare soluții pentru ziua de 27 ianuarie, când se speră ca circulația să vină la normal.



stb-incoluieste-autobuzele-din-bucuresti-cu-travaie.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  47.31 kb
 Vizualizat:  de 9615 ori

stb-incoluieste-autobuzele-din-bucuresti-cu-travaie.jpg



_________________
https://youtube.com/@flyalltimes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Dum 27 Ian 2019 20:28:02    Titlul subiectului: 198626

Am vazut astazi avarii serioase reteaua troleelor 61/62 chiar inainte de statia Apusului, sens spre centru. Un fir era rupt de-a lungul catorva console iar celalalt avea bucle mari. Evident era imposibil sa se circule pe acolo.

Pe site-ul STB nu apar mentiuni daca s-au circulat cu troleele astazi; apar doar referinte la niste linii de troleu ce s-au repus in functiune pe feed-ul Twitter.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 18/Apr/2024
Mesaje: 1957
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Lun 28 Ian 2019 00:14:26    Titlul subiectului: 198628

Ce bune ar fi fost niste autobuze Rocar de Simon si Daf functionale , presupun ca nu au fost suficiente autobuze Mercedes si Otokar pentru inlocuirea tuturor liniilor de troleibuz + linii de tramvai pe care au fost probleme , si probabil de aceea au fost create doar 3 linii naveta de troleibuz pentru zonele unde nu erau alte tipuri de transport in comun. Ieri (sambata) dupa ce s-a dat ordinul de intrare al troleibuzelor in garaje fiecare sofer ar fi putut iesi inapoi pe traseu cu un autobuz...

Sambata multi vatmani si soferi de troleibuz au stat blocati cu orele pe strazile Bucurestiului , fara mancare , fara caldura si fara un loc unde sa isi faca nevoile.
Mediafax:

Citat:
Sindicat: Șoferii de troleibuze acuză STB că au fost abandonați pe trasee, în frig și fără mâncare

Zeci de șoferi și vatmani ai STB acuză conducerea instituției că au fost lăsați în frig, în traseu, sâmbătă, asta după ce zeci de copaci prăbușiți au blocat atât liniile de rulare cât și cele de contact, acuză sindicaliștii de la STB.

Imaginea articolului Sindicat: Șoferii de troleibuze acuză STB că au fost abandonați pe trasee, în frig și fără mâncare

Sindicat: Șoferii de troleibuze acuză STB că au fost abandonați pe trasee, în frig și fără mâncare

Conducerea SC STB SA nu a fost interesată să își protejeze salariații și călătorii. Salariații SC STB SA au rămas abandonați cu zecile de ore în traseu, fără căldură, fără mâncare, fără ceai cald și fără sa aibă unde sa își satisfacă nevoile fiziologice. Mihai Sicoe, ce vă recomandă pe dumneavoastră pentru funcția de director de exploatare? Puteți să prezentați un raport de activitate și să ne spuneți și nouă ce ați făcut în ultimii doi ani? Vă gândiți să vă prezentați demisia de onoare?”, se arată într-o precizare a reprezentanților Sindicatului Publictrans, transmisă dumincă MEDIAFAX.

Potrivit președintelui Publictrans, Florin Ivan, cei mai afectați au fost șoferii de troleibuze.

Mulți dintre ei au stat blocați în troleibuze de sâmbătă dimineață până după orele 18 din cauza copacilor care au căzut pe liniile de rulare. STB ar fi trebuit să fie pregătită să facă față unei astfel de situații, să aibă o celulă de criză”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Ivan.

Pompierii din București și Ilfov au intervenit până duminică la ora 6.00, în 1.810 cazuri provocate de polei. 220 de autoturisme au fost avariate în urma căderii copacilor plini de gheață. Cele mai multe solicitări au fost în Capitală, respectiv 1.700, iar în județul Ilfov s-au înregistrat 110. Din cauza copacilor, două persoane au fost rănite și transportate la spitale.

_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 28 Ian 2019 09:34:35    Titlul subiectului: 198631

Ca si contribuabil in capitala, eu cer DEMISIA directorului de exploatare de la STB SA, Mihai Sicoe. Dupa parerea mea acest om nu mai are ce sa caute in functie.
De asemenea cer DEMISIA directorului general al STB pentru modul in care au gstionat situatia.
Este dreptul meu sa cer asta, avand in vedere ca sunt contribuabil la bugetul capitalei si de asemenea, luna de luna achizitionez un abonament pe toate liniile.
Parerea mea este ca angajatii STB ar trebui sa faca greva generala pana pleaca din functie directorul de exploatare al STB, Mihai Sicoe.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Acier



Data înscrierii: 15/Feb/2006
Ultima vizita: 18/Apr/2024
Mesaje: 366
Locație: Bucuresti 3 - Vitan

MesajTrimis: Mar 29 Ian 2019 00:09:07    Titlul subiectului: 198655

guest a scris:
luna de luna achizitionez un abonament pe toate liniile

Am renuntat la abonament acum un an, ca forma de protest tacut, plateam pro bono un avans pentru servicii inexistente. Prefer plata per calatorie si observ cu atentie lipsa de atitudine civica a STB-ului in tandem cu performantele negative.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 29 Ian 2019 11:34:05    Titlul subiectului: 198660

Vremea va intra intr-un proces de incalzire. Ca rezultat toata gheata din copaci va cadea. Trebuie atentie in zona statiilor de autobuz sau troleibuz, ca sa nu aveti surprize neplacute datorita ghetii „cazatoare”.
_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 24 Mai 2019 22:41:43    Titlul subiectului: 200910

Probleme cu transportul in comun in urma furtunii de azi, dupa masa. Circulatia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocata 20 de minute. De asemenea, la unele statii de metrou au fost probleme din cauza ploilor abundente. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Ploaia a făcut ravagii în București. Străzi, stații de metrou și de tramvai, inundate

Mai multe artere importante și străzi din Capitală au fost inundate în urma unei ruperi de nori de aproximativ 40 de minute care a lovit Bucureștiul și zonele limitrofe vineri după-amiază. Zeci de filmări postate pe rețelele de socializare arată dimensiunea potopoului, cât și viciile majore de infrastructură.

Toată zona Aviatorilor a fost inundată, în urma ploii abundente, atât la nivelul străzii, cât și în stația de metrou.

„Ca urmare a fenomenelor meteo ce se manifesta în București și județul Ilfov, pompierii din cadrul ISUBIF intervin pentru extragerea apei acumulate în subsoluri, case, dar și pe străzi în zona Grădinii Zoologice, str Erou Iancu Nicolae dar și pe strada Mașina cu Pâine. Se intervine cu motopompe remarcabile și transportabile”, potrivit Bogdan Toma, reprezentant ISU București, conform libertatea.ro.

Și circulația tramvaielor liniei 41 a fost blocată timp de 20 de minute, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui cablu electric care a căzut pe rețea, a anunțat, vineri, Societatea de Transport București (STB).

Blocajul s-a produs între orele 16:00 - 17:00, pe Șoseaua Virtuții, la Pod Ciurel.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:45:07    Titlul subiectului: 200916

Ieri, Bucurestiul a avut parte de o rupere de nori, dupa masa. In unele cartiere, din estul orasului, cantitatea de apa inregistrata in mai putin de o ora, a ajuns la 35 litri/mp.

Sa vedem cum s-a prezentat situatia dupa ora 17:15.
Intrarea in Bucuresti, dinspre comuna Pantelimon, a fost cu aventuri. Era sa ramanem blocati in lacul aparut pe bulevardul Biruintei. In cele din urma am trecut. Nu stiu cum s-au descurcat autobuzele de pe liniile regionale care ajung la Branesti si Islaz. Autobuzele Mercedes Citaro, au garda joasa.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:47:16    Titlul subiectului: 200917

In zona Piata Iancului se circula destul de greu. Pe Mihai Bravu era coloana de masini pana la intersectia cu Ferdinand. Cel mai probabil, coloana de masini se intindea pana la Bucur Obor.
Dar, tramvaiele circulau, desi era apa pe calea de rulare.



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 003.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  94.17 kb
 Vizualizat:  de 9085 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 003.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 004.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  96.22 kb
 Vizualizat:  de 9085 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 004.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 008.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  101.47 kb
 Vizualizat:  de 9085 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 008.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 006.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  97.24 kb
 Vizualizat:  de 9085 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 006.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 007.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  98.28 kb
 Vizualizat:  de 9085 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 007.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:48:26    Titlul subiectului: 200918

Sigur, unii smecheri s-au crezut "tramvai" si au mers cu Mercedseul din dotare pe banda unica destinata tramvaielor.


Vijelie in Bucuresti, 24 mai 009.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  94.24 kb
 Vizualizat:  de 9083 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 009.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 010.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  96.2 kb
 Vizualizat:  de 9083 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 010.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:52:39    Titlul subiectului: 200919

Am avut drum pe la F64, pe bulevardul Unirii si apoi am mers in statie la 133 (sens spre Foisor), aflata la intersectia B-dul Unirii cu str. Traian.
Am asteptat mai mult de 20 de minute in statie, in timp ce ploua, dar nu venea nimic dinspre Timpuri Noi.
In celalalt sens a venit doar un singur autobuz de pe linia 133.
E clar, mi-am spus, s-a blocat pe Dacia.
Ma intorc la Unirii, iau metroul pana la Romana, si ajuns acolo, am vazut de ce nu venea 133. Pai totul era aproape blocat pe bulevardul Dacia, de la Romana pana la intersectia cu calea Mosilor.
Am mers pe jos pana acasa si am tras si cateva cadre pentru a ilustra ce s-a intamplat ieri dupa masa.

Primele poze sunt de la intersectia dintre bulevardul Dacia si str. Polona.
Nebunie era si mai inainte de intersectia, la ASE, la intersectia cu calea Dorobantilor.
Cei care veneau de pe Dorobantilor nu puteau merge din cauza celor de pe Dacia, care blocau centrul intersectiei.



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 011.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  109.5 kb
 Vizualizat:  de 9082 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 011.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 013.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  116.5 kb
 Vizualizat:  de 9082 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 013.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 014.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  120.56 kb
 Vizualizat:  de 9082 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 014.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 015.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  124.08 kb
 Vizualizat:  de 9082 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 015.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:56:11    Titlul subiectului: 200920

Ajuns la intersectia dintre Dacia si str. Alecu Russo/str. Icoanei, dezastrul era si mai mare.
Cei care veneau dinspre Stefan cel Mare, pe sos. Tunari, apoi str. Alecu Russo, inclusiv autobuzele de pe liniile 135 si 605 nu puteau sa intre pe b-dul Dacia, din cauza faptului ca acest bulevard era aproape paralizat. Am vazut doua de 605 si doua de 135, prinse in blocaj.
Calatorii care asteptau aceste autobuze, cred ca "imbatraneau" in statii pana veneau autobuzele.



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 016.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  98.02 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 016.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 027.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  114.21 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 027.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 018.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  112.21 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 018.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  98.5 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 019.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 020.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  101.61 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 020.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 021.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  113.86 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 021.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 022.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  100.26 kb
 Vizualizat:  de 9081 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 022.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 15:59:18    Titlul subiectului: 200921

Un pic mai sus, la intersectia dintre bulevardul Dacia si str. Viitorului/sstr. Vasile lascar, nebunia era si mai mare. Aici intra in ecuatie si tramvaiul.
Era blocat si Viitorului inspre Stefan cel Mare si str. Vasile Lascar (in ambele sensuri). Cei care vroiau sa faca stanga, in intersectie, nu prea mai aveau nici o sansa. Aici este vorba si de 605, care trebuia sa faca stanga de pe str. Vasile Lascar, pe bulevardul Dacia.



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 023.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  113.33 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 023.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 024.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  101.91 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 024.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 025.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  106.68 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 025.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 026.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  114.39 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 026.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 028.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  108.24 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 028.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 028.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  108.24 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 028.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 029.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  108.27 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 029.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 030.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  100.42 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 030.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 031.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  106.15 kb
 Vizualizat:  de 9080 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 031.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 16:01:14    Titlul subiectului: 200922

Aceeasi nebunie si la intersectia dintre bulevardul Dacia si str. Toamnei.
Cum aceasta iontersectie nu este semaforizata iar numarul celor care vin de pe Toamnei este mare, acestia, la un moment dat incercau sa forteze intersectia cu nebuniile d erigoare ce decurgeau de aici.



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 033.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  105.37 kb
 Vizualizat:  de 9079 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 033.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 034.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  95.93 kb
 Vizualizat:  de 9079 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 034.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 035.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  86.82 kb
 Vizualizat:  de 9079 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 035.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 25 Mai 2019 16:03:48    Titlul subiectului: 200923

Intre Piata Romana si Piata Gemeni am ajuns din urma 15 autobuze sau troleibuze, aproape blocate pe bulevardul Dacia, plus autobuzele de pe liniile 135 si 605,. blocate in intersectii, plus un tramvai, de pe linia 16 blocat in intersectie.

Dupa parerea mea, principala vinovata este Politia Rutiera. De ce nu au fost prezent in intersectii, cate patru politisiti/intersectie, ca sa dirijeze traficul

De ce platim taxe si impozite ?
Ca sa se imbuibe niste NENOROCITI din posturile de conducere de la Politia Rutiera si Primaria Capitalei ?

Care sunt solutiile celor de la PMB la nebunia asta ?
Numai datul din gura ?



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 036.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  105.85 kb
 Vizualizat:  de 9078 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 036.jpg



Vijelie in Bucuresti, 24 mai 037.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  98.91 kb
 Vizualizat:  de 9078 ori

Vijelie in Bucuresti, 24 mai 037.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 07 Feb 2020 12:11:39    Titlul subiectului: 205514

Se pare ca autoritatile locale au fost luate iar prin surrpindere, ieri dimineata. "Surprinzator" si chiar "socant" pentru edili, a nins la inceput de februarie in Bucuresti Laughing
Abia in seara zilei de 5 februarie a venit primul viscol al iernii, cu doua luni intarziere. In dimineata zilei de 6 februarie, stratul de zapada masura 25 cm la statia meteo Filaret si mai mult de 30 cm la statia meteo Baneasa.
Ieri dimineata am fost la un congres al fermierilor, la hotelul Crown Plaza, situat pe bulevardul Poligrafiei, nu departe de Piata Presei Libere.
Fiind in intarziere am luat taxiul. Daca, pana la Piata Romana s-a circula fara probleme, ei bine, de acolo a inceput "tambalaul". In primul rand, este pentru prima oara in ultimii ani cand am vazut ca nu bagasera nici macar o lama pe arterele principale. Marele noroc ca nu a fost frig (temperatura era de -1 grad Celsius) si ninsoarea s-a oprit. Asadar, pe arterele principale era o zloata de toata frumusetea.
La Piata Victoriei, inspre Charles de Gaule, circulatia era blocata. O luam pe Ion Mihalache. Si aici, traficul era aproape paralizat. Intre Piata 1 Mai si intersectia cu str. Turda, nu mai era disponibila nici macar o banda pe sens, din cauza zapezii plus a masinilor parcate. Se circula pe linia de tramvai.
Intersectia cu Turda era aproape blocata. Traficul pe bulevardul Averescu (spre Arcul de Triumf era aproape paralizat). Am mers pe stradute, ca sa iesm pe bulevardul Expozitiei. Nenorocire pe stradute, era sa ramanem blocati pe acolo. Am iesit la bulevardul Expozitiei si apoi am luat-o pe str. Traian Vasile, care da in bulevardul Poligrafiei. Pe Traian Vasile, sens spre Poligrafiei, era o coloana de masini de toata frumusetea.

Inainte sa plec de acasa, ma uitasem la TV. Pe nu stiu care post, directorul STB, dadea asigurari ca totul este in regula. Dupa doua ore m-am lamurit de un lucru. Noul director general al STB este un MARE IDIOT ! La fel ca si primarita capitalei ! Breee, tampitilor, mancatori de pomana de bani publici, daca era dupa mine, a doua zi va zburam din posturile de conducere !
E posibil ca la 25 de cm de zapada sa fie asa haos pe strazi ? Probabil ca este mult haos si in creierele voastre, singurul vostru neuron functional se simte singur !!!

Surse harti strat de zapada: Site ANM, www.meteoromania.ro



SZA_orar_interpolat 6 februarie_ora_20.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  320.69 kb
 Vizualizat:  de 8267 ori

SZA_orar_interpolat 6 februarie_ora_20.png



SZA_orar_interpolat 6 februarie_ora_14.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  118.95 kb
 Vizualizat:  de 8259 ori

SZA_orar_interpolat 6 februarie_ora_14.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile


Ultima modificare efectuată de către guest la Vin 07 Feb 2020 12:28:31, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 07 Feb 2020 12:21:26    Titlul subiectului: 205515

Un articol din b365.ro despre haosul din prima parte a zilei de ieri, din capitala, se gaseste aici.

Citat:
Trafic de COȘMAR în Capitală: Linia tramvaiului 41 a fost blocată. Pe alte 5 linii nu se circulă

Circulația tramvaiului 41 este blocată, după ce un autobuz a derapat pe linia de tramvai în Piața Presei Libere.

Practic, de la Piața Presei nu pleacă niciun tramvai, în timp ce, pe sensul opus, tramvaiele sunt blocate în zona Agronomie. În plus, tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 și 47 sunt blocate pe Șoseaua Progresului, la INOX, pe sensul Șoseaua Viilor, anunță STB.

În urma ninsorilor care au căzut în București, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, la sediul Primăriei Capitalei, joi, de la ora 11:00, Comandamentul de iarnă. În Capitală a nins abundent, iar stratul de zăpadă depășește 20 de centimetri. Conform celor de la ISUBIF, în cursul nopții au avut loc peste 100 de intervenții în București, din cauza copacilor rupți, a semafoarelor, stâlpilor sau a panourilor publicare care au căzut.

Sursa foto: http://www.b365.ro/



media_158097228503299900_91748000.jpeg
 Descriere:
 Mărime fișier:  186.23 kb
 Vizualizat:  de 8264 ori

media_158097228503299900_91748000.jpeg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 07 Feb 2020 12:31:42    Titlul subiectului: 205517

Aceasta imagina a devenit virala, atat pe retelele de socializare cat si in mass-media.

Eu sunt de parere ca directorul general al STB ar trebui demis pe loc pentru ce s-a intamplat in dimineata zilei de ieri.

Sursa foito: Grup Facebook Vatman



84413145_123092509226998_6414875402828775424_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  112.98 kb
 Vizualizat:  de 8258 ori

84413145_123092509226998_6414875402828775424_n.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 14 Iul 2023 07:19:40    Titlul subiectului: 216599

Ceva probleme in aceasta dimineata, din cauza vijeliei. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Avertizare cod galben pentru București - Fenomenele extreme au făcut distrugeri - Transportul public, dat peste cap, copaci căzuți, mașini distruse

Vremea face ravagii și în București, vineri dimineață. A fost emisă o avertizare cod galben.

Autoritățile anunță la ora 7:20 că linia tramvaiului 41 este blocată în ambele sensuri în zona podului Grant din Capitală. Mai mulți copaci au căzut în diferite zone al Bucureștiului și mai multe mașini au fost distruse. Pompierii intervin de urgență.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 26 Noi 2023 13:51:15    Titlul subiectului: 217366

Primele probleme pentru STB nu au fost din cauza ninsorii ci din cauza copacilor cazuti. Articolul se gaseste aici

Citat:
Probleme cauzate de prima ninsoare în București. Copaci căzuți, mașini avariate, linii STB afectate

Prima ninsoare din București a cauzat mai multe probleme. Mai mulți copaci din Capitală au fost doborâți de vânt, au fost avariate mai multe mașini și vremea rea a afectat mai multe linii STB. ISU B-IF a transmis o listă cu recomandări pentru cetățeni.

Probleme cauzate de prima ninsoare în București

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov transmite că, pe durata codului galben, până duminică, 26 noiembrie 2023, la ora 06:00, a gestionat 12 intervenții în București pentru îndepărtarea a 12 copaci căzuți.

O mașină s-a răsturnat în Sectorul 4

Potrivit informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, o mașină s-a răsturnat, duminică dimineață, pe Șoseaua Olteniței din București. Accidentul a avut loc în jurul orei 08:00, circulația rutieră a fost deviată pe linia de tramvai, potrivit martorilor.

Mai multe linii STB, afectate de vremea rea

Este o dimineață agitată și la Societatea de Transport București, unde mai multe linii de transport în comun deja au fost afectate:

Liniile 16 și 36 au fost blocate pe Bd. Dimitrie Pompeiu, pe sensul spre Pipera. Cauza: deficiențe linie.

Tramvaiele liniei 40 au fost blocate 33 de minute (08:27 – 09:00), pe Calea Călărași, în stația Piața Hurmuzachi, pe sensul spre Chimopar, din cauza unui tramvai care s-a stricat.

Liniile 1 și 10 au fost blocate și deviate 25 de minute (08:15 – 08:40), în zona Calea Văcărești/Șos. Olteniței, din cauza unui tramvai care a rămas pe separator.

Liniile 223 și 312 au fost deviate. Cauza: copac căzut pe carosabil pe Splaiul Unirii, între pod Abator și Timpuri Noi, anunță STB la ora 08:34.

Autobuzele liniei 143 circulă deviat. Un copac și un stâlp au căzut pe carosabil în zona Str. Baicului/ Str. Electronicii, anunță STB la ora 08:32.

Linia 41 a fost blocată, 17 minute (în intervalul 07:40 – 07:57), la plecarea de la capătul de linie Ghencea, din cauza unui tramvai care s-a stricat.

In cazul blocari circulatiei tramvaielor de pe bulevardul D. Pompeiu (linii afectate: 16, 36) ce o fi insemnand „deficienta linie” ?

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 29 Noi 2023 20:46:09    Titlul subiectului: 217388

Ieri (28 noiembrie) a fost nebunie maxima in partea de nord a capitalei. Dimineata, repetitii pentru parada de 1 Decembrie. Dupa masa a inceput sa ploua, multe masini in trafic, la care se adauga lucrarile la podul Grant.

Pe la ora 17:30, intre Piata Romana si interesctia dintre str. Gheorghe Manu si Calea Victoriei, cu troleibuzul de pe linia 86 (sens spre Gara de Nord) am facut 25 de minute! Adica o statie in 25 de minute. De la intersectia cu Calea Victoriei pana la Gara de Nord am mai facut aproape 10 minute. In mod normal intre Piata Romana si Gara de Nord se fac 10 minute. Acum am facut mai mult de o jumatate de ora. De la Gara de Nord, alta nebunie. Calea Grivitei, pe sensul spre Bucurestii Noi, era aproape paralizata.

Am renuntat sa mai continui drumul cu 86, m-am dat jos la Gara de Nord si am luat metroul.

Fata de acum cativa ani este din ce in ce mai rau cu traficul in Bucuresti. Apropo.......unde sunt semafoarele inteligente ?



Bucuresti, 28 noiembrie 001.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  74.06 kb
 Vizualizat:  de 393 ori

Bucuresti, 28 noiembrie 001.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 20 Ian 2024 16:38:49    Titlul subiectului: 217932

In Bucuresti stratul de zapada masoara 14 cm la Filaret si 16 la Baneasa. La primele ore ale dimineatii au fost ceva probleme cu mijloacele de transport in comun, desi, cu o zi inainte, autoritatile locale, in frunte cu primarul ND, se bateau cu pumnul in piept ca sunt pregatiti. Ce ar fi facut daca in loc de 14-15 cm, aveam 60-70 cm de zapada ?
Articolul se gaseste aici

Citat:
STB ALERT | Tramvaie blocate dimineață pe mai multe bulevarde și străzi, din cauza zăpezii adunate sau aruncate pe șine. Plus întârzieri ale celorlalte mijloace de transport

Zăpada a adus haosul sâmbătă dimineață în traficul din București. Circulația tramvaielor a fost grav afectată de zăpada adunată pe șine sau aruncată de pe șosea dar și de accidente. STB a trimis în zonele blocate utilaje de intervenție, iar operatorii de salubritate au avut ca prioritate curățarea arterelor principale, precum și a pasajelor și a podurilor cele mai circulate din oraș.

Circulația tramvaielor a fost dată complet peste cap sâmbătă dimineață de depunerile de zăpadă și de ninsoarea care a acoperit tot Bucureștiul. Potrivit STB, circulația a fost îngreunată în special pe bulevardele Theodor Pallady și Camil Ressu, dar și pe Calea Dudești, în apropierea depoului de tramvaie cu același nume.

Haos provocat de zăpadă în traficul din București. Circulația tramvaielor STB este grav afectată

Astfel, potrivit STB, sâmbătă dimineață linia tramvaiului 32 este blocata pe sensul spre Piața Unirii, liniile 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului intersecție cu Reînvierii, liniile 24 și 44 blocate pe Grigore Cobalcescu pe sensul spre cartiere din cauza zăpezii depozitate pe linia de tramvai. Mai mult, liniile 14 și 36 au fost blocate în zona Șoseaua Pantelimon/bulevardul Ferdinand din cauza unui tramvai care a deraiat, circulația spre Platforma Industrială Pipera a fost blocată preț de 80 de minute, conform STB.

„Din cauza damburilor de zapada formate pe mai multe artere ale capitalei, vehiculele STB înregistrează blocari si stationari. Au fost dirijate mijloace de interventie pentru reluarea circulatiei in cel mai scurt timp.”, a comunicat Societatea de Transport București.

Pe grupul de Facebook Info Trafic București Ilfov blocajul din trafic a fost sesizat de mai mulți internauți, unii dintre aceștia dând vina pentru blocajele tramvaielor pe deszăpezirile prost executate. Astfel, zăpada de pe șosea ar fi fost împinsă pe linia de tramvai la primele ore ale dimineții.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Apr/2024
Mesaje: 9880
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 21 Ian 2024 23:53:53    Titlul subiectului: 217936

Ieri (20 decembrie) a nins, in sfarsit, si in capitala. La ora 14:00 stratul de zapada masura 14 cm la Filaret, respectiv 16 cm la Baneasa. Primarii de sector si cel al capitalei s-au batut cu pumnul in piept ca vor fi pregatiti pentru acest episod de iarna, normal pentru luna ianuarie. Ei bine, lucrurile nu au stat chiar asa, cel putin in primele ore ale diminetii. Incep cu niste capturi de imagine de pe Tik-Tok, susrsa @Stiripesurse. O vatmanita a dezapezit zona macazurile cu.......incaltamintea din dotare.


SZA_orar_interpolat 20 ianuarie_ora 14.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  318.55 kb
 Vizualizat:  de 173 ori

SZA_orar_interpolat 20 ianuarie_ora 14.png



Screenshot_20240121-105507_Facebook.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  52.69 kb
 Vizualizat:  de 173 ori

Screenshot_20240121-105507_Facebook.jpg



Screenshot_20240121-105509_Facebook.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  61.07 kb
 Vizualizat:  de 173 ori

Screenshot_20240121-105509_Facebook.jpg



Screenshot_20240121-105515_Facebook.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  62.3 kb
 Vizualizat:  de 173 ori

Screenshot_20240121-105515_Facebook.jpg



Screenshot_20240121-105527_Facebook.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  55.07 kb
 Vizualizat:  de 173 ori

Screenshot_20240121-105527_Facebook.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Diverse (Bucuresti) Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Următoare
Pagina 12 din 13

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community