Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Arhiva accidentelor implicand transportatori
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 31 Mai 2019 20:42:33    Titlul subiectului: 200986

Doua microbuze s-au ciocnit pe DN1, in judetul Sibiu. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Două microbuze s-au ciocnit frontal pe DN1. Cel puțin trei victime

Accident grav pe DN1 în județul Sibiu. Două microbuze s-a ciocnit frontal, iar două persoane au rămas încarcerate.

Trei persoane, din care două încarcerate, au fost rănite într-un accident rutier produs vineri pe DN 1, la intersecția cu DJ 106D Șelimbăr - Cisnădie, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, coliziunea a avut loc între două microbuze pe fondul neacordării de prioritate. Un microbuz are capacitatea 8+1 locuri, celălalt 5+1 locuri, iar în fiecare se aflau șoferul și câte un pasager.

Trei persoane au fost transportate la spital, conștiente, fiind vorba de cei doi pasageri, o femeie de 32 de ani din Ialomița, un bărbat de 35 de ani din Șelimbăr, precum și șoferul care a produs accidentul, în vârstă de 57 de ani.

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD și un echipaj pentru descarcerare.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 02 Iun 2019 16:28:00    Titlul subiectului: 201010

La un pas de tragedie. Un autocar cu elevi s-a rasturnat, azi, pe DN73, in apropiere de Paraul Rece (jud. Brasov). Articolul se gaseste aici.

Citat:
Un autocar cu 30 de copii și 20 de adulți s-a răsturnat, duminică, într-o curbă pe DN 73, în județul Brașov. Traficul este blocat în zonă

Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, un autocar cu 50 de persoane s-a răsturnat într-o curbă pe DN73, scrie MEDIAFAX.

În autocar se aflau 29 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, precum și 24 de adulți.

„Accident rutier pe DN 73 pe sensul de coborâre de la Pârâul Rece spre Râșnov, un autocar a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o curbă”, transmit reprezentanții IPJ Brașov.

Din primele informații, se pare că toți copiii au ieșit din autocar. În urma accidentului au suferit vătămari ușoare și contuzii 3-4 persoane.

La fața locului sunt 7 echipaje SMURD și 4 ambulanțe și 3 autospeciale de stingere.

Traficul în zonă este blocat în totalitate.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Dum 02 Iun 2019 18:21:05    Titlul subiectului: 201013

DN 73A, nu DN 73. Acesta din urmă trece prin culoarul Rucăr-Bran, n-are nicio treabă cu Pârâul Rece.
Drumul acela (DN 73A) e foarte prost, era în reabilitare când am fost eu pe la începutul lui mai. M-am mirat că între Râșnov și porțiunea unde încep serpentinele, limita de viteză e de 90km/h, în condițiile în care pe acolo sunt niște hârtoape care nu-ți permit să mergi cu mai mult de 60km/h.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 10 Iun 2019 22:27:03    Titlul subiectului: 201125

Un alt accident in care a fost implicata o "bomba" pe patru roti. Articolul se gaseste aici.

Citat:
PLAN ROȘU de intervenție! 11 victime. Un microbuz s-a făcut praf

Un accident grav de circulație a avut loc sâmbătă după-amiaza, în localitatea clujeană Căpușu Mare, la intersecția spre Aghireșu.

UPDATE 17.30: Conform primelor date, un bărbat de 51 de ani din Bacău, în timp ce conducea un microbuz pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea, ar fi adormit la volan, motiv pentru care a ieșit în afara părții carosabile. Un număr de 11 persoane au fost rănite, între care patru sunt copii. Un număr de 11 persoane au fost rănite, între care patru sunt copii.

La fața locului s-au deplasat patru ambulante SAJ, trei echipaje SMURD, o ambulantă de transport victime multiple dar și două autospeciale de descarcerare.

La ora 16:30 ISU Cluj a activat „Planul roșu de intervenție”.

„În urma accidentului rutier au rezultat 10 victime. La ora 16:30 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Intervin două autospeciale cu modul de descarcerare trei echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple și 4 echipaje SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 19 Iun 2019 07:15:25    Titlul subiectului: 201201

Din pacate, s-a repetat nenorocirea de la Scanteia. Accidentul a avut loc azi dimineata, in judetul Timis. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident grav. Microbuz spulberat de un tren în județul Timiș

Grav accident în această dimineață, în județul Timiș. Un microbuz plin cu oameni a fost spulberat de un tren Inter Regio.

În zonă au fost trimise forțe impresionante de intervenție. În momentul impactului, în microbuz se aflau șapte persoane, iar două dintre ele au fost rănite în accident.

În zona a fost trimis și un echipaj pentru transport victime multiple și mai multe ambulante.

Pompierii au intervenit și cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a evita producerea unui incendiu.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 10 Iul 2019 13:36:44    Titlul subiectului: 201465

La Priseaca (jud. Olt) a avut loc un accident in lant, in care au fost mplicate mai multe masini, inclusiv un microbuz plin cu calatori. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accidentul din Olt, soldat cu 19 victime: Mobilizare generală, după apelul disperat al medicilor

Apel disperat al medicilor din Olt după accidentul dramatic de marți, de pe drumul național 65. Este mare nevoie de sânge pentru răniții internați la Spitalul din Slatina, așa că oamenii sunt chemați să doneze la Centrul de Transfuzii din județ. Peste 100 de persoane au răspuns la apelul Spitalului din Slatina, acestea venind să doneze sânge în urma apelului disperat al medicilor.

Peste 100 de persoane donează sânge pentru victimele accidentului de la Priseaca

Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina a fost luat astăzi cu asalt de zeci de peroane care au venit să dea o mână de ajutor la salvarea victimelor accidentului de la Priseaca. Mobilizarea vine în urma apelului lansat de conducerea centrului, după ce întreaga rezervă de sânge a fost predată încă de ieri Spitalului Județean, scrie realitateadeolt.net.
În această dimineață, la înainte de ora 8.00, aproximativ 100 de persoane așteptau să doneze sânge pentru cele 14 victime ale accidentului ieri după-amiază. 2 dintre pacienți, dintre care o gravidă, sunt în stare gravă.

Accidentul de la Priseaca

Autoritățile au declanșat marți planul roșu de intervenție, în urma unui carambol. Un bărbat de 49 de ani din Scornicești, pasager în microbuz, a murit în urma impactului extrem de violent dintre un microbuz, trei autoturisme, un tir și o platformă care transporta autovehicule.

Alte două persoane, printre care și o gravidă, au suferit răni grave.
Conducerea Centrului de Transfuzii Olt, a transmis marți că e nevoie de sânge pentru salvarea victimelor accidentului de la Priseaca. 14 persoane au ajuns la Spitalul Slatina, două în stare gravă. Transfuziile sunt vitale pentru salvarea lor, notează Realitateadeolt.net.
Prietenii și cunoștințele victimelor, dar și directorul Centrului de Transfuzii Olt, Ramona Lesnic, îi roagă pe olteni să vină mâine să doneze pentru victimele accidentului.
„A avut loc un accident grav cu 15 victime pentru care am dat rezerva noastră de sânge spitalulului județean Slatina.
Va rugăm să veniți la centrul de sânge din Slatina, începând cu 8 dimineața, să donați sânge pentru răniți! Au mare nevoie de dumneavoastră! Mulțumesc! Distribuiți!”, este apelul disperat al șefei de la Transfuzii, care circulă și pe Facebook.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, este principalul vinovat pentru producerea accidentului rutier, notează Realitateadeolt.net.
Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Olt, accidentul s-a petrecut după ce bărbatul în vârstă de 50 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, din Slatina, care era încadrat lângă axul drumului pentru a efectuare viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule, condus de un alt bărbat de 48 de ani, din Pitești.
Ulterior, ansamblul de vehicule a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune laterală cu un microbuzul care circula din direcția Slatina- Pitești, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din județul Dolj.
De asemenea, un alt ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorca, condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Giurgiu, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, din București, intrând în coliziune față-spate cu acesta, după care a fost proiectat într-unul dintre vehiculele implicate în eveniment.

Sursa foto: www.realitatea.net



whatsapp_image_2019_07_09_at_16_16_48_1068x801_65377900.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  56.61 kb
 Vizualizat:  de 10466 ori

whatsapp_image_2019_07_09_at_16_16_48_1068x801_65377900.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 16 Iul 2019 16:40:20    Titlul subiectului: 201663

Accident in care a fost implicat un autocar, in Comlosu Mic, jud. Timis
https://m.realitatea.net/autocar-i-doua-ma-ini-impact-devastator-40-de-oameni-implica-i-in-accident-mai-multe-victime_2206996.html

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 11 Aug 2019 15:28:53    Titlul subiectului: 202116

Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat pe DN7. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz răsturnat, 21 victime. Plan rosu

Accident grav pe Valea Oltului, pe DN7, un microbuz s-a răsturnat după ciocnirea cu un autoturism. Sunt 19 oameni din microbuz implicați și doi din autoturism. Din fericire, toți pasagerii au fost scoși din mașini, conștienți. Traficul este blocat, la această oră. Toți cei 21 de pasageri primesc îngrijiri la fața locului.

Accident rutier grav pe DN7, Râu Vadului, com Câineni, între un autoturism și un microbuz de transport persoane. Din informațiile preliminare, sunt 21 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Traficul este blocat, la această oră. Toți cei 21 de pasageri primesc îngrijiri la fața locului.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Misiunea este în dinamică. Detalii oferite de purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, locotenent colonel Popescu Cătălin: "Toate cele 19 persoane au fost scoase din mașini și primesc îngrijiniri la fața locului"

Sursa foto: realitatea.net



67880837_5899720336756706_2288983046373769216_n_62082400.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  51.91 kb
 Vizualizat:  de 10297 ori

67880837_5899720336756706_2288983046373769216_n_62082400.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 03 Sep 2019 11:07:47    Titlul subiectului: 202413

Unul dintre „cosciugele pe patru roti” adica microbuze de calatori, a luat foc........in mers. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Un microbuz cu călători a luat foc în mers! A ars ca o torță, în întregime

Un microbuz a luat foc, luni seara, în satul Siliscani, comuna Gorbanesti.
Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, nu a existat pericol de propagare a flăcărilor la alte autoturisme sau construcții. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trusesti, cu o autospeciala cu apa și spună. La sosirea forțelor de intervenție, microbuzul ardea în totalitate.
În microbuz erau șapte călători, plus șoferul, scrie realitateadebotosani.net. Aceștia au reușit să iasă la timp și nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă este un scurtcircuit electric.

Sursa foto: https://www.realitatea.net [/url]



isu_botosani_img_20190902_wa0000_55179000.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  48.15 kb
 Vizualizat:  de 10209 ori

isu_botosani_img_20190902_wa0000_55179000.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 18 Sep 2019 19:53:37    Titlul subiectului: 202766

In curand o sa avem saptamana si incendiul.........
Acum cateva zile un autobuz cu calatori a luat foc in judetul Brasov. Alooo, IGSTR-ul, ce faceti ? Dormiti in post ? Cate bombe pe patru roti sunt in circulatie pe soselele tarii ?

Articolul se gaseste aici.

Citat:
Un autobuz cu pasageri a luat foc în Brașov. Șoferul nu a reușit să stingă incendiul

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un autobuz cu călători, în localitatea Teliu din județul Brașov. Nu sunt victime, potrivit presei locale.

Autovehiculul se deplasa spre Întorsura Buzăului și avea șapte pasageri la bord.

Din fericire, oamenii au reușit să iasă din autobuz înainte ca acesta să fie distrus de flăcări. Șoferul a încercat să stingă incendiul cu extinctoarele, dar nu a reușit.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD, conform purtătorului de cuvânt al ISU Brașov

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2019 13:05:23    Titlul subiectului: 202914

La un pas de o mare tragedie, in Sindrilita. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Grav accident de circulație lângă București, la Șindrilița. 14 persoane au ajuns la spital

Accident grav lângă București, la Șindrilița. Un microbuz cu 18 persoane s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma impactului, 14 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoară pe un fir alternativ pe DN2 București –Urziceni, la kilometrul 21, în zona satului Șindrilița, unde a avut loc gravul accident.

Sursa foto: www.realitatea.net



accident_la_iesire_din_suceava_spre_falticeni4_63699500.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  44.38 kb
 Vizualizat:  de 10112 ori

accident_la_iesire_din_suceava_spre_falticeni4_63699500.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 05 Oct 2019 14:41:05    Titlul subiectului: 203263

O noua tragedie s-a intamplat in aceasta dimineata in judetul Ialomita. De data asta nu a fost vina soferului microbuzului. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Carnagiu pe o șosea din Ialomița. Zece persoane au murit și alte șapte sunt grav rănite după ce un TIR a lovit un microbuz. Detalii șocante

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă dimineața în Ialomița. Zece persoane au murit, iar alte șapte sunt grav rănite după ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, în apropiere de satul Sfântu Gheorghe.

În microbuz au fost 16 persoane, iar în urma accidentului au murit nouă persoane din acest autovehicul, precum și șoferul tirului.

Autoritățile din județul au declanșat Planul Roșu de Intervenție înacest caz.

Reprezentanții ISU Ialomița au comunicat că Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 5,15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate. Accidentul a avut loc în zona satului Sfântu Gheorghe, din comuna Balaciu.

Modul în care s-a produs accidentul

Accidentul grav de circulație produs sâmbătă dimineața pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir și un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că șoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

Care este starea răniților

Încă două persoane rănite sâmbătă dimineața în accidentul rutier care a avut loc în județul Ialomița vor fi aduse în Capitală, a informat Ministerul Sănătății.

Este vorba despre o tânără de 19 ani, care are fractură de coloană T3 - T5 și care este în curs de transfer cu elicopterul și o femeie de 53 de ani, cu fractură de coloană T7 - T8. Ambele vor fi aduse la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Tot la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, și o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenție pentru șold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Este vorba despre o femeie de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, traumatism abdominal cu hemoperitoneu masiv prin ruptură de splină gradul 5 (explozie), traumatism de bazin cu luxație coxofemurală stângă. "A mers din UPU direct la sala de operație. E stabilă hemodinamic și după intervenția abdominală și reducerea luxație de sold a fost dusă către CT pentru bilanț complet. Rămâne internată în ATI", precizează Ministerul Sănătății.

De asemenea, o femeie de 45 ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu facturi costale multiple bilaterale, fractură de vertebră toracală 2, hemotorax drept minim, traumatism abdominal cu contuzie renală dreapta, fractură de bazin complexă, fractură de peroneu stâng, luxație radius stâng. "E stabilă hemodinamic și va fi dusă în ATI", arată comunicatul citat.

Toate persoanele din microbuz se îndreptau spre locul de muncă

Victimele carnagiului din Sfântu Gheorghe, Ialomița erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.

În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre ele au murit pe loc în urma cumplitului accident. Toate persoanele abia plecaseră spre București, având în vedere locul unde s-a produs tragedia.

Cine se face vinovat de accident

Șoferul TIR-ului trebuia să ajungă în Ciulnița. Acesta transporta pene de pasăre și plecase vineri la ora 16:00 din Târgu-Jiu.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3 șoferul oprise înainte cu câțiva kilometri de locul accidentului să bea o cafea. Voia să ajungă dimineață acasă pentru a merge înapoi să facă un transport.

Sursa foto: Antena 3



cine-era-soferul-microbuzului-zdrobit-de-un-tir-in-accidentul-din-ialomita-detaliul-crunt-despre-618186.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  76.05 kb
 Vizualizat:  de 10046 ori

cine-era-soferul-microbuzului-zdrobit-de-un-tir-in-accidentul-din-ialomita-detaliul-crunt-despre-618186.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm 05 Oct 2019 18:41:05    Titlul subiectului: 203265

Idiotii de politicieni, nu au altă treabă decât să dea vina unii pe alții pentru ce s-a intamplat in Ialomița. Ministrul Cuc(u) zice că vor fi controele și mai mari cu începere de luni. Articolul se găsește aici.

Citat:
Război politic total după accidentul din Ialomița. UPDATE Răzvan Cuc a făcut anunțul. Ce urmează!

UPDATE Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că autoritățile vor adopta, în perioada imediat următoare, măsuri suplimentare de control pentru tahografe, în cazul TIR-urilor și mașinilor care transportă marfă, și au în vedere, totodată, introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii în cazul șoferilor

"Am convocat la Ministerul Transporturilor Poliția Română, în special Brigada Rutieră, cât și experți de la Registrul Auto Român, ISCTR și Autoritatea Rutieră Română.

Le-am solicitat și am luat câteva decizii cu privire la implementarea unor măsuri suplimentare față de reglementările care există în momentul de față pe partea de control pentru tahografe și controlul care se exercită asupra TIR-urilor și mașinilor care transportă marfă. Am stabilit ca, în perioada imediat următoare, de luni, să se formeze un grup mixt între ISCTR și Poliția Rutieră care va avea ca principal atribuit controlul tahografelor. Va fi făcut un plan general.

În dimineața în care se va stabili unde se vor face controalele acolo, se va pleca. Nu se va ști de către absolut nimeni decât în ziua în care se va pleca pe traseele respective pentru a se face controalele care să verifice dacă șoferii respectă timpii. Aceste lucruri au existat și până în prezent. S-au aplicat sancțiuni foarte mari dar vrem să intensificăm aceste controale", a afirmat ministrul Transporturilor, conform Agerpres.

Știrea inițială

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a convocat sâmbătă, la ora 16.00 o ședință de urgență ca urmare a accidentului din Ialomița soldat cu 10 morți și 8 răniți.

Răzvan Cuc îl acuză pe Klaus Iohannis că se folosește în scopuri electorale de tragedia din Ialomița și anunță că a convocat la ora 16 un comitet operativ "cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete".

Ministrul Transporturilor spune că va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, și promite că va aplica "noi măsuri drastice" în acest domeniu.

Am citit cu stupoare si indignare declaratia presedintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni si domnului Iohannis ii arde de declaratii politice.
Constat ca singurul scop al lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fara margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situatie pe care sa o speculeze electoral.
V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!
Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Mda, stiu ce se intalmpa la controalele din teren. Brusc, toți tiriștii pe o rază de vreo 20 de kilometri trag pe dreapta Laughing

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 06 Oct 2019 17:09:52    Titlul subiectului: 203280

Este cel mai mare si mai tragic accident rutier din acest an. In urma acestui accident, 15 copii au ramas orfani de mama. Majoritatea pasagerilor din microbuz erau femei, care lucrau la Mega Image.

Cine este de vina pentru aceasta tragedie ? Numai hazardul ?
Nu cumva politicienii si cei care s-au succedat pe la ministerul transporturilor sunt vinovati ?

Se stie foarte bine de neregulile din cadrul firmelor de transport, atat cele de marfa cat si transport pasageri.

La Scanteia, in judetul Iasi, acum mai multi ani, au murit 14 oameni. Ar fi trebuit sa se traga multe invataturi din acest accident. S-au tras ? S-a invatat ceva ?
Sau suntem disperati dupa bani, in continuare ?

Se respecta regulile ? Iar simplii angajati din Ministerul Transporturilor, cei care stiu multe lucruri dar prefera sa taca, eu personal ii consider partasi la aceste morti. La fel si pe domnul Hagiu, vocalul lider al transportatorilor.

Cati mai trebuie sa moara pe soselele patriei pana se va schimba ceva ? Sute sau mii de oameni ? Cand se va schimba ceva in domeniul tranportului rutier de persoane si al celui de marfa ?

Sincer sunt scarbit de ceea ce se intampla in acest domeniu, atat de cei care se afla la varf, dar si de cei care stiu multe si, pur si simplu..........baga capul in pamant........S-au gandit vreodata sa schimbe ceva ?

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 07 Oct 2019 21:17:58    Titlul subiectului: 203296

La Stirile ProTV s-a tot vorbit despre acest accident. Se pare ca soferul avea "antecedente", fiind observat de un coleg ca mai atipea. Mai multe detalii, puteti citi aici.

Citat:
Prima ipoteză în cazul accidentului cu 10 morți. Ce l-ar fi distras pe șoferul de TIR

După două zile negre, vin vești mai bune de la spitalele Floreasca și Bagdasar din Capitală, unde sunt internați 7 dintre supraviețuitorii accidentului îngrozitor din Ialomița.

Autoritățile au prezentat o primă ipoteză care ar fi dus la producerea celui mai grav accident rutier petrecut în ultimii 5 ani pe șoselele din România. Polițiștii nu cred că șoferul de TIR ar fi adormit la volan și spun că acesta a intrat, de fapt, pe contrasens din neatenție.

Anchetatorii încearcă să afle cât mai repede ce s-a întâmplat cu adevărat. Chiar dacă era noapte iar șoseaua era udă după ploaie, polițiștii nu cred că vremea a provocat tragedia. În același timp, este analizată varianta oboselii la volan.

Există riscul ca bărbatul să fi intrat în curbă imprudent, poate chiar cu viteză, și să fi a ajuns pe contrasens, unde a lovit microbuzul, potrivit anchetatorilor. Nu este clar dacă nu cumva ceva i-a distras atenția. Telefonul, de exemplu.

În urma impactului violent pe care l-a provocat bărbatul și-a pierdut viața însă, în același timp, a ucis și 9 oameni nevinovați.

Starea răniților în accidentul din Ialomița


Persoanele rănite, toate femei, rămân la terapie intensivă, dar respiră singure și pot comunica, spun medicii.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a mers luni dimineață la spitalele Floreasca și Bagdasar unde le-a vizitat pe victimele care au supraviețuit accidentului rutier de sâmbătă. Cele 4 tinere de la spitalul Bagdasar sunt în stare mai bună față de duminică, au anunțat reprezentanții unității spitalicești, iar fata de 19 ani adusă în București cu un elicopter de la Slobozia este și ea conștientă și detubată.

La Munteni - Buzău, satul din care au plecat bieții oameni, vor fi trei zile de doliu. Copii și adulți deopotrivă - au pregătit un altar de flori și coroane la intrarea în sat.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 07 Oct 2019 21:27:12    Titlul subiectului: 203297

Pe un grup de pe Facebook, destinat tiristilor, am vazut un punct de vedere foarte interesant, care reflecta, in mod fidel, actuala situatie din domeniul transportului de marfa si de ceea ce se intampla in Romania.

Multe lucruri sunt valabile si in cazul transportului de persoane. Tot ceea ce puncteaza soferul de tir, pe grupul de Facebook, nu este ceva nou sau surprinzatror, lucrurile sunt cunoscute si arhicunoscute de catre toti cei implicati in domeniu, dar si de cei care ar trebui sa exercite actiuni de control (politia rutiera si autoritatea rutiera). Dar, toti au preferat sa bage capul in pamant, dupa principiul "lasa ca merge si asa". Eu personal, ii intreb pe toti actorii implicati in domeniu ? Cum va simtiti dupa ce au murit 10 perosane ?

Aaaa, stiu si raspunsul vostru, este unu..........STAS: "-Mortul este de vina".

Dar sa vedem postarea lui Ilie Matei-Omul Soselelor.

Citat:
Dupa tragicul eveniment de ieri de langa Slobozia, cand un coleg al nostru a intrat pe contrasens si a provocat o tragedie din care au rezultat 10 morti, printre care 2 colegi ai nostri, stimatul domn ministru al transporturilor Cuc anunță controale fara precedent care vizeaza camionagii romani.

In primul rand vreau sa exprim sincere condoleante familiilor pt pierderile suferite !

Nimeni nu merita sa moară asa, mai ales că toate acele victime mergeau sau se aflau la job, un job care se pare ca devine o arma cu 2 taișuri, mai ales pe șoselele din Romania, niste șosele care sunt ca niște arme incarcate permanent ce asteapta sa elibereze glonțul catre alti nevinovati !!!
Nu contest gravitatea faptelor, dar domnule ministru nu ati vrea dvs si ceilalti care conduceti Ministerul Transporturilor de 30 ani sa luati o mană de cenușa gata scoasa din sobă si sa o puneti deasupra palariei cu care defilați acum, in momentul in care ati elucidat misterul pt care se intamplă tragedii pe șoselele romanesti ?

Vă aducem aminte urmatoarele stimate domn, noi astia care ne caștigam painea de pe urma unui volan atat in trafic international dar si intern :
Lipsa infrastructurii rutiere, aici aducand aminte de lipsa autostrazilor si a spatiilor de odihna pt camionagii produc victime, domnule ministru !!
Implicarea din umbra a oamenilor politici care sunt in spatele unor mari firme de transport ce pun presiune pe angajatii lor, produc victime domnule ministru !

Poate nu stiti, dar depinde cum te cheama ca și firmă pe șoselele din Romania pt a fi controlat de catre controlorii de trafic !!
Probabil nici asta nu știti dar controale la firmele de transport cu spate politic nu există !!


Mă gandesc ca nu știti ca de la Bucuresti la Timisoara pe timpul zilei nu se poate ajunge respectandu-se regulamentul 561 si totusi speditiile care dau curse catre transportator fac presiuni pt a se ajunge la destinatie sub amenintarea ca nu vor mai fi alte curse date catre ei, asta ducand la faliment !

Probabil nici asta nu stiti, dar spatiile de odihna create de minister pt cea mai mare branșa din sectorul privat din Romania sunt cam 12 la numar, spatii care sa contină macar o toaleta.

Vreti sa ne scanati retina sa vedeti daca suntem obositi, din ce am citit ....
Hmmm, pai ar trebui sa scanati retina prima dată a celor care controleaza, pt ca au ceva scapari in momentul in care fac controale in trafic, nefiind oprite camioanele anumitor firme, chiar daca indicii clare ca acolo se lucreaza sub o presiune enorma pe angajatii soferi.
Vă readucem aminte ca soferii profesionisti din Romania lucreaza pe salarii minime, adica sub salarizarea unor angajati de la serviciul de salubritate si diurna este cea care le asigura traiul zilnic, atat lor cat fi familiilor acestora .
Ce conditii a creat mai exact ministerul condus de dvs pt desfasurarea activitatii soferilor romani in normalitate precum in tări gen Polonia, Italia, Ungaria ??

Singura masura este sa fie amendati amaratii astia care isi castiga painea alergand mastodontii pe șosele ??
Hilar, deci ministerul are pretentia sa se faca din căcat bici, neoferind nimic altceva decat controale care sa aduca bani la bugetul de stat, buget devalizat de ani buni de slugile regimului politic perindat la conducerea acestei țări !!
Aveti habar in ce conditii lucreaza un camionagiu din Romania ??

Stiti cumva ca se fac cam 7 h pe centura Bucuresti si de acolo pana la Arad mai sunt 550 km ??

Stiti cumva cum ar trebui sa procedam ca sa circulam in conditii normale ??
Veniti cu biciul sa loviti niste oameni care se afla in noroi, un noroi din care ministerele de resort refuza sa ne scoata de 30 ani !!
Bate-i mă, ca nu vor mai da nici laptele ăla putin pe care il dădeau pana acum !!

Avem pretentii, dar nu oferim nimic !!
Vă asteptam la noi in "celule" stimate domn,sa va povestim ce inseamna sa faci transport intr-o Romanie furata de 30 ani de politicieni, intr-o țara unde se surpa autostrazile inainte de a implini 3 ani, intr-o țara unde politicienii circula cu escorte sa aiba loc in traficul produs de săraci si elicoptere cand au diaree !!

Vă faceti ca nu stiti, e mai ușor asa !!
Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalti !!

Am boldat cele mai interesante pasaje. Acum, intreb eu, de ce tiristii nu iau atitudine, ca si omologii lor din Franta, de ce nu incearca sa schimbe ceva ?
Suntem o natiune de "struti" ?



71572691_751681521938297_2795343979581800448_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  53.75 kb
 Vizualizat:  de 9984 ori

71572691_751681521938297_2795343979581800448_n.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 11 Oct 2019 07:14:36    Titlul subiectului: 203338

Noi detalii despre soferul care a produs accidentul mortal din jud. Ialomita, in urma caruia au murit pe loc 8 mame plus cei doi spoferi (de pe tir si de pe microbuz). Articolul se gaseste aici.

Citat:
Cine este șoferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomița. Opt mame au murit pe loc

Cine este șoferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomița, sâmbătă, 5 octombrie, în urma căruia și-au pierdut viața 10 oameni?

Cine este șoferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfântu Gheorghe, Ialomița?
Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă, 5 octombrie, în jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR și un microbuz de transport pasageri. Tragedia a fost provocată de șoferul TIR-ului, care a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de minicar. Bilanț: 10 morți. Victimele erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.
Pe numele său Viorel Ștefan, în vârstă de 43 de ani, era din Poiana, conform observator.ro. Bărbatul transporta pene de pasăre și plecase vineri, 4 octombrie, la ora 16:00, din Târgu-Jiu. Sâmbătă, în ziua tragediei, trebuia să ajungă la Culnița. Potrivit Antena 3, șoferul TIR-ului oprise înainte cu 3 kilometri de locul carnagiului, la popasul din comuna Malu, unde a băut o cafea. Bărbatul a condus toată noaptea și se grăbea să ajungă acasă.
8 mame au murit pe loc

Tot graba l-a făcut să intre pe contrasens, din motive pe care oamenii legii nu le-au elucidat încă. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspector Ludmila-Marina Dascălu, ancheta este abia la început, dar e dificil ca polițiștii să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat, pentru că niciunul dintre șoferii implicați în accident nu a supraviețuit.

Oamenii legii au recuperat tahograful din cabina camionului și se vor verifica timpii de odihnă și viteză pe care îi avea la impact. În cel mai grav accident înregistrat anul acesta în România au sfârșit 10 oameni, în minicar fiind 16 persoane, dintre care 8 erau mame din comuna Munteni-Buzău. Femeile lucrau la supermarketurile Mega Image din București, iar sâmbătă dimineață se îndreptau spre locul de muncă.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin 11 Oct 2019 07:21:32    Titlul subiectului: 203339

Ministrul transporturilor Cuc(U) vrea sa introduca............dispozitive de scanat retina, pentru soferii de tir. Replica lor nu s-a lasat asteptata. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Șoferii de TIR îl atacă pe R. Cuc. Mesaj viral, după tragedia de la Slobozia: "Ne scanați retina? Aveți idee în ce condiții lucrăm?"

Comunitatea șoferilor profesioniști fără experiență reacționează după ce, duminică, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat că are în vedere introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii în cazul șoferilor. Cuc a anunțat măsurile după gravul accident din Ialomița, în urma căruia și-au pierdut viața zece persoane.

„Politicul, ca de obicei, se spală pe mâini și amenință cu controale „fără precedent”. Atât s-a putut, vorba aia. Noi suntem de părere că controalele sunt foarte bune, doar că prin Mioriția ele sunt cam targetate în locul greșit. Nu ne dăm seama, spre exemplu, ce îl oprește pe domnul ministru să stea cu controale pe capetele celor care au întârzieri astronomice la marile proiecte de infrastructură; sau la cei care contractează kilometrul de drum la prețuri de ai impresia că ar fi asfaltate cu aur”, scriu șoferii.

Unul dintre ei reacționează pe pagina sa de Facebook: „Lipsa infrastructurii rutiere, aici aducând aminte de lipsa autostrăzilor și a spațiilor de odihnă pt camionagii produc victime, domnule ministru!! Implicarea din umbră a oamenilor politici care sunt în spatele unor mari firme de transport ce pun presiune pe angajații lor, produc victime domnule ministru! Poate nu știți, dar depinde cum te cheamă ca și firmă pe șoselele din România pt a fi controlat de către controlorii de trafic!!”

Un alt membru al grupului, completează: „Eu când am citit știrea am zis că e la mișto. Adică cât să controlezi mai mult un sector care oricum e printre cel mai bine monitorizate? Bine, vorbim de ăia care fac treaba pe bune, nu de ăia care trimit șpaga unde trebuie. Nu de controale duc lipsă transportatorii ci de alte chestii ca: infrastructură pe care să circule, industrie pentru care să presteze, concurență loială, sprijin din partea autorităților – nu doar amenzi astronomice pentru chichițe legislative și acte inutile care „trebuie” să existe, e nevoie de școli de șoferi pe bune, de alte minuni. Controale sunt, bine-mersi prin toate punctele fixe și mobile, controale pe care băieții orientați fără licențe și tahografe le ocolesc cu meșteșug și în care pică amărâții cu două minute depășire pentru că n-au avut unde să parcheze în așa fel încât să nu se trezească mai săraci.
Așadar, domnule ministru, nu e nevoie de mai multe controale, trebuie doar să fie îndreptate spre cine trebuie; dar nu se face asta, așa-i? Vorba aia, corb la corb nu-și scoate ochii și nu se cade să vă supărați colegii de pe la minister sau pe ăia de la MAI, așa-i?”

Intre timp, ieri, guvernul a picat in urma motiunii de cenzura depusa de cei din Opozitie. Prin urmare, cred ca la ministerul transporturilor nu prea ii mai intereseaza de cazul Ialomita ci de cum sa isi salveze spatele. Vorba ceeea, vin ai nostrii, pleaca ai nostri !
Evident, majoritatea lasa capul jos si nu incearca sa schimbe ceva. Ca doar......mortul este de vina !

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 14 Ian 2020 12:26:43    Titlul subiectului: 205064

Un accident in judetul Sibiu, la Talmaciu, care ar fi putut avea urmari foarte grave. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Autocar cu 43 de persoane la bord, implicat într-un accident grav pe Valea Oltului

Un autocar cu 43 de persoane la bord și o mașină au fost lovite, marți dimineața, de remorca unui TIR condus cu viteză în zona localității Tălmaciu, județul Sibiu. Patru persoane sunt rănite.

Reprezentanții ISU Sibiu spun șoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conștient. „Șoferul este conștient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbați și o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Sursa foto: www.realitatea.net



autocar_rast_00867300.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  187.81 kb
 Vizualizat:  de 9409 ori

autocar_rast_00867300.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rocar



Data înscrierii: 15/Mar/2017
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1271
Locație: Constanta; Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie 15 Ian 2020 12:42:51    Titlul subiectului: 205094

In China un autobuz "a intrat in pamant" la propriu. Acesta se afla intr-o statie, iar in timp ce pasagerii coborau, asfaltul de dedesubt s-a rupt, autobuzul fiind inghitit pur si simplu de craterul format. La cateva secunde dupa cadere, dupa impactul partii frontale a autobuzului cu fundul gropii, a avut loc si o explozie. La cativa metri in spate, in aceeasi statie, se afla alt autobuz plin de calatori, care imediat s-au mobilizat sa iasa din vehicul, vazand ce se intampla in fata lor... Noroc ca groapa nu s-a extins atat de mult incat sa-l inghita si pe cel de-al doilea autobuz!
Bilantul ar fi de 6 morti si 16 raniti.

Aici articolul si filmarea tragediei surprinsa de una dintre camerele de luat vederi aflate pe strada.

https://m.mediafax.ro/externe/momentul-in-care-un-autobuz-plin-cu-pasageri-este-inghitit-de-un-crater-aparut-in-asfalt-in-china-sase-oameni-au-murit-video-18706885

Citat:
Momentul în care un autobuz plin cu pasageri este înghițit de un crater apărut în asfalt, în China. Șase oameni au murit. VIDEO

Un autobuz cu pasageri a fost „înghițit” de o groapă uriașă formată în asfalt, în China. Cel puțin șase oameni au murit, iar alți 10 sunt încă dispăruți, scrie The Guardian.

Imaginile transmise de televiziunea de stat arată momentul în care mai mulți oameni aflați în stația de autobuz încep să fugă, în timp ce autobuzul se scufundă în groapă, scrie The Guardian.

Sursa FOTO: Profimedia Images

Mai multe persoane, între care și un copil, pot fi văzuți cum dispar în timp ce groapa se extinde.
16 oameni au fost transportați la spital.
Incidentul, care a avut loc în apropierea unui spital, a fost urmat și de o explozie în interiorul gropii, arată imaginile.

Echipele de urgență intervin la fața locului, iar cauza incidentului este investigată, a transmis televiziunea de stat.

De asemenea, incidentul a avut loc luni dimineață, în capitala provinciei Qinghai.

Apariția gropilor în asfalt nu este un fenomen ieșit din comun în China și este deseori pusă pe seama lucrărilor rapide de construcție ale autorităților.



Screenshot_20200115-131944_8563_9769.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  28.32 kb
 Vizualizat:  de 9374 ori

Screenshot_20200115-131944_8563_9769.png



Screenshot_20200115-132009_8789_9065.png
 Descriere:
 Mărime fișier:  34.17 kb
 Vizualizat:  de 9374 ori

Screenshot_20200115-132009_8789_9065.png


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie 15 Ian 2020 15:15:57    Titlul subiectului: 205096

Din pacate, in Romania, continua sa moara oameni din cauza accidentelor in care sunt implicate microbuzele sau autobuzele&autocarele de transport calatori. In accidentul de azi, din jud. Constanta, azi au murit doi oameni. Alti 20 de pasageri au fost raniti.„Felicitari” celor de la Ministerul Transporturilor si celor de la Politia Romana pentru acest lucru. Au pe constiinta toti acesti morti.

Articolul despre accidentul de astazi, se gaseste aici.

Citat:
O fată de 18 ani și un bărbat au murit striviți în 'microbuzul morții' de la Topraisar

O fată în vârstă de 18 ani și un bărbat și-au pierdut viața în cumplitul accident de la Topraisar (Constanța), după ce un microbuz supraîncărcat s-a răsturnat pe câmp.

Microbuzul făcea curse regulate între Constanța și Negru Vodă, iar la momentul accidentului, majoritatea pasagerilor erau elevi navetiști.

Potrivit unor surse, microbuzul avea 19+1 locuri, însă numărul pasagerilor era 26. Astfel, șase pasageri erau în plus față de numărul de locuri.

Microbuzul a fost implicat într-un accident la intrarea în Topraisar, județul Constanța, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, după ce microbuzul a derapat din cauza poleiului.

"Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă - Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului, iar 20 de pasageri au fost transportași la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Poliției.

Surse foto si capturi de imagine: https://observator.tv



img1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  67.68 kb
 Vizualizat:  de 9363 ori

img1.jpg



Print screen 1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  103.71 kb
 Vizualizat:  de 9363 ori

Print screen 1.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 11 Feb 2020 22:46:57    Titlul subiectului: 205601

Daca autobuzul ar fi fost plin, am fi putut asista la o noua tragedie rutiera. Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident grav în Bistrița-Năsăud, între un camion și un autobuz: un mort și șase răniți

Un accident grav a avut loc duminică dimineață pe drumul național 15A, în localitatea Galații Bistriței, județul Bistrița-Năsăud, după ce un camion și un autobuz s-au ciocnit.

Un camion și un autobuz în care se aflau opt persoane s-au ciocnit. În urma impactului, trei persoane, între care șoferul camionului și două persoane aflate în autobuz, au rămas încarcerate.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de descarcerare, dar și ale Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Un reprezentant al Centrului Infotrafic al IGPR a precizat pentru Digi24 că șoferul autotrenului a murit, iar alți 6 oameni au fost răniți.

Circulația pe Drumul Național 15A, care leagă Bistrița-Năsăud de Mureș, este blocată. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar 11 Feb 2020 22:48:36    Titlul subiectului: 205602

In curand o sa avem ziua si accidentul ???
Articolul se gaseste aici.

Citat:
Accident grav, în Prahova. Autobuz cu muncitori, LOVIT în plin: o victimă

Șoferul unui TIR nu a păstrat distanța în mers și a lovit un autobuz cu muncitori, luni noapte, pe DN72, în zona Ariceștii Rahtivani. În accident a fost rănită o persoană, informează IPJ Prahova.

Șoferul unui TIR nu a păstrat distanța în mers și a lovit un autobuz cu muncitori, luni noapte, pe DN72, în zona Ariceștii Rahtivani. În accident a fost rănită o persoană, informează IPJ Prahova.

"Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 52 de ani, care conducea un autocamion (TIR) pe DN72, din direcția Târgoviște către Ploiești, posibil pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz care transporta 14 persoane către locul de muncă situat în Parcul Industrial Ploiești", precizează IPJ Prahova.

_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
guest



Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 9823
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 05 Mar 2020 09:55:43    Titlul subiectului: 205994

Un microbuz cu calatori a luat foc in judetul Iasi, miercuri seara (4 mai). Doar sansa a facut sa nu asistam la o alta tragedie. Articolul se gaseste aici.

Citat:
La un pas de tragedie! Un microbuz de călători a ars complet în Iași

Un microbuz al unei firme de transport călători a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri seară, în Iași.

Un microbuz al unei firme de transport călători a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri seară, pe DN 28, între Podu Iloaiei și Lețcani, în Iași . Din primele cercetări, cel mai probabil o defecțiune tehnică a dus la aprinderea automobilului.

Sursa foto: www.realitatea.net



47948bd312d2b38f0f5d24347a589d2a_67b762c75a.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  21.14 kb
 Vizualizat:  de 8886 ori

47948bd312d2b38f0f5d24347a589d2a_67b762c75a.jpg



_________________
Troleibuzul de pe linia 86 este preferatul meu Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 1950
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mar 15 Sep 2020 13:25:28    Titlul subiectului: 208330

In aceasta dupa-masa , un autocar al unei firme private din Oradea a fost implicat intr-un carambol in care au mai fost implicate un camion si 3 masini la iesirea din localitatea Nojorid (Bihor) spre Arad. Autocarul este rasturnat pe partea dreapta , in sant. (foto din articol , via Info Trafic Bihor)
Bihon: Carambol la Chișirid: 5 autovehicule implicate într-un accident rutier. Trei persoane primesc îngrijiri la fața locului
Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, o autoutilitară și trei autoturisme s-a produs marți după-masă, în localitatea Chișirid.

Accident s-a produs în jurul orei 12:44, pe DN.79, între localitățile din Nojorid și Leș. S-ar părea ca în accident ar fi implicate 5 autovehicule.

„Circulația rutieră se desfășoară alternativ, iar sensul de mers spre Oradea este complet blocat. Se circulă alternativ pe celălalt sens de mers”, a precizat pentru BIHON.RO, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, la ieșirea din localitatea Nojorid către Leș, județul Bihor, a avut loc o coliziune între un autobuz, o autoutilitară și trei autoturisme. Trei persoane au suferit leziuni pentru care primesc îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ.

„La fața locului au fost mobilziate un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea si 3 echpaje medicale din cadrul SAJ Bihor. La sosirea forțelor de intervenție atât persoanele aflate in autobuz cât și cele din autoturisme s-au autoevacuat. Trei persoane au fost transportate la spital cu răni ușoare”, a informat pentru BIHON.RO, maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

În zonă s-au format cozi de mașini întinse pe o distanță mare. Potrivit martorilor de la fața locului, în autobuzul Teșan, se aflau aproximativ 30 de persoane la momentul accidentului.



1196424611884585788349521199010719561463537n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  48.88 kb
 Vizualizat:  de 7417 ori

1196424611884585788349521199010719561463537n.jpg



_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Cafeneaua Tramclub Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 7 din 8

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community