Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Statii, bilete, validatoare, anunturi Bacau
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BACĂU
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 25 Oct 2010 15:27:19    Titlul subiectului: 135426

Cu ceva precizari, pe aceeasi tema:

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Bacau-_Abonamente_decontate_partial_pentru_pensionari_0_359964236.html

"Bacău: Abonamente decontate parțial pentru pensionari

Claudiu Banea

Luni 25 oct 2010

Bacau

Pensionarii vor plăti doar 49 de lei din valoarea abonamentului

Consilierii locali au aprobat ca începând cu data de 1 noiembrie pensionarii din municipiul Bacău să beneficieze din nou de subvenție la abonamentul pentru transportul public în comun.

Primăria Bacău a încheiat în acest sens o convenție cu SC Transport Public prin care fiecărui pensionar i se decontează 49 de lei din valoarea unui abonament pe o singură linie de transport, prețul întreg fiind de 53 de lei. "Am decis să reluăm subvenționarea prețului la abonamentele pensionarilor dar nu în totalitate. În felul acesta facem o economie la bugetul local de aproximativ 1,8 milioane de lei pe an", a spus Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău.

Vestea i-a bucurat însă doar pe jumătate pe cei vizați de hotărârea adoptată de consilieri cu unanimitate de voturi. "Când au votat subvenționarea căldurii pentru cei racordați la CET nu s-au mai gândit să facă economie la buget. Bine că ne-au găsit pe noi să ne sacrifice", a spus Neculai Prisecaru, pensionar.
"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Joi 23 Dec 2010 21:18:24    Titlul subiectului: 137867

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Bacau-_Programul_de_sarbatori_al_institutiilor_publice_0_395360846.html

"

Bacău: Programul de sărbători al instituțiilor publice

Claudiu Banea, Olimpia Filip

Joi 23 dec 2010

[ . . . . . . . . . . ]

Programul Serviciului de Transport Public Bacău va fi redus în perioada 25-27 decembrie.

Autobuzele vor circula în municipiul Bacău în intervalul orar 05.00-22.30, însă numărul acestora va fi limitat. Vor circula doar opt autobuze pe linia 22 și opt pe linia 18 și vor avea o frecvență de circa nouă minute. Pe linia 17 vor circula doar patru autobuze, iar frecvența va fi de 18 minute pe timpul zilei și de 25 de minute după ora 17.00.

[ . . . . . . . . . . ]"

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 29 Dec 2010 18:32:34    Titlul subiectului: 138185

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Bacau-_Zona_Tic_Tac-are_alta_denumire_0_397760407.html

"Bacău: Zona ”Tic Tac” are altă denumire

Claudiu Banea

Luni 27 dec 2010

Bacau

Zona ”Tic Tac” se va numi ”Universitate” Membrii Ligii Studenților Bacău au reușit să impună modificarea numelui zonei "Tic Tac" în "Universitate".

Studenții au dorit schimbarea numelui, întrucât cartierul găzduiește atât campusul și Universitatea "Vasile Alecsandri" cât și Universitatea "George Bacovia".

Tot "Universitate" se va numi și stația de autobuz cunoscută băcăuanilor ca stația "Tic Tac". "Odată cu schimbarea denumirii stației de autobuz sperăm să venim în ajutorul studenților veniți la studii în Bacău din alte zone ale țării", a spus Vlad Nistor, vicepreședintele Ligii Studenților Bacău."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Joi 31 Mar 2011 10:40:11    Titlul subiectului: 141964

Elevii si studentii vor mai avea reduceri la transportul in comun daca vrea Primaria
Desteptarea.ro a scris:
PRETUL LA MOTORINA RISCA SA PUNA PE CHITUCI TRANSPORTUL IN COMUN
Conducerea societatii Transport Public a propus majorarea pretului pe tichetul de calatorie de la 1,8 la 2 RON. Reprezentantii firmei sustin ca in ultimii doi ani pretul motorinei a crescut cu 60 la suta, in timp ce indicele pretului de consum s-a majorat cu 12,56 la suta. In aceste conditii, sustine Teodora Cocuz, presedintele Consiliului de Administratie al Transport Public, se impune o majorare cu 20 de bani a pretului biletului. Alesii bacauanilor vor discuta despre scumpirea tarifelor la transportul in comun in sedinta de astazi a Consiliului Local. Ultima scumpire a biletului s-a produs in ianuarie 2009, adica acum 2 ani. Majorarea va afecta si pretul abonamentelor. Ea este dictata si de gestionarea defectuoasa de catre Primarie a relatiei cu actionariatul Transport Public.
Cresterea galopanta a pretului la motorina, precum si majorarea indicelui pretului de consum risca sa compromita buna functionare a serviciului de transport in comun din municipiul Bacau. Potrivit conducerii operatorului Transport Public, in ultimii doi ani pretul motorinei a crescut cu 60 la suta, in timp ce costul cu materialele consumabile (cauciucuri, piese de schimb etc.) s-a majorat de alte cateva ori. Reprezentantii societatii afirma ca noile conditii economice greveaza costul serviciului efectuat si ca, din aceste considerente, pretul biletului de calatorie trebuie sa se majoreze cu 20 bani: de la 1,8 la 2 RON. Majorarea tarifelor la transportul in comun va afecta si abonamentele. Astfel, un abonament pe un traseu va costa 60 RON, in loc de 53 RON ca pana in prezent, in timp ce abonamentul pe doua trasee se va scumpi cu 10 RON: de la 75 la 85 de RON. Pretul unui abonament general va ajunge la 135 RON, de la 105 RON cat este in prezent.
Conducerea Transport Public a catalogat cresterile de pret propuse drept “o ajustare la situatia economica actuala”, apreciind ca in absenta lor serviciul de transport in comun risca sa nu se mai desfasoare. “Modificarea solicitata de noi poate fi numita o ajustare la situatia economica actuala, atat a tarii, cat si a Bacaului. Majorarile sunt facute in acord cu cresterea indicelui pretului de consum, precum si cu cel al pretului la motorina”, a declarat Teodora Cocuz, care a adaugat ca intre 2008 si 2010 numarul calatorilor a scazut cu 35 la suta pe fondul restrangerii activitatii economice in municipiul Bacau.
Aceasta a explicat ca intre ianuarie 2009 si ianuarie 2011 atat pretul motorinei, cat si indicele pretului de consum au crescut semnificativ.

De la 32 la 60
Majorarile propuse de conducerea Transport Public urmeaza a fi discutate in sedinta de astazi a CL. Ajustarilor de pret ii vor afecta pe elevi si studenti. Acestia beneficiau, pana acum, de o reducere consistenta oferita de societatea de transport in comun: 32 la suta la abonament. In lipsa unei subventionari a transportului in comun pentru aceasta categorie sociala, realizata de municipalitate, elevii si studentii vor fi obligati sa plateasca pretul intreg al abonamentului, intrucat - afirma Cocuz - societatea nu-si mai permite sa sustina reducerea de 32 la suta. “Sa ne intelegem, noi nu dorim sa majoram niciun pret. Eu mi-as dori ca toata lumea sa circule cu 1 leu si chiar gratis. Nu avem nimic impotriva. Dar cineva trebuie sa suporte diferenta pana la costul real al abonamentului. Noi am mers cu aceasta reducere de 32 la suta pe care nu o mai putem sustine economic. Elevii si studentii n-au facut niciodata obiectul unei conventii intre societate si Primarie. Au mers pe reducerea oferita de societate, iar in prezent noi nu mai avem capacitatea economica de a sustine aceasta reducere”, a dezvaluit Teodora Cocuz. Elevii si studentii vor plati 60 RON pe un abonament, in loc de 32 RON ca pana in prezent. Scumpirile din ultima perioada complica si mai mult relatiile dintre Primarie si Transport Public. Desi serviciul de transport in comun este public, in ultimii ani municipalitatea a lasat responsabilitatea sociala a serviciului pe seama unui operator privat – Transport Public. Ba, mai mult, acesta a fost sicanat administrativ in permanenta, actionariatul societatii devenind victima unor abuzuri fara precedent orchestrate de edilii bacauani.

"Ii inteleg pe cei de la Transport Public"
Conducerea Primariei sustine ca cererea de ajustare de pret formulata de conducerea Transport Public este justificata. Potrivit viceprimarului Dragos Luchian, situatia ar fi complicata de faptul ca CL nu poate oferi subventii pentru elevi si studenti. "Singurul lucru pe care noi l-am contestat a fost majorarea pretului la abonamentul pentru elevi si studenti. Eu ca CL nu pot sa acord subventii pentru elevi si studenti. Doar Ministerul Educatiei o poate face. E greu, eu ii inteleg si pe cei de la Transport Public ca le este foarte greu. Vom supune aprobarii proiectul si sa vedem ce va fi in CL", a declarat Luchian.

Investitii de 7 milioane de euro in ultimii 7 ani
Incepand cu 2003, Transport Public si-a marit constant flota de autobuze. In ultimii 7 ani, societatea a investit in autobuze aproximativ 1 milion de euro pe an. In 2003, firma a cumparat 17 autobuze Mercedes si 10 microbuze, iar in 2004 si 2006 alte 11 autobuze Mercedes si 10 autobuze Iveco Karosa. In 2007, Transport Public a cheltuit 300.000 de euro pentru achizitionarea de aparatura electronica de taxare a biletelor, pentru ca in 2008 firma sa mai cumpere alte 20 de autobuze Mercedes. In 2010, societatea si-a marit flota de transport cumparand alte 10 autobuze marca Iveco Irisbus. Potrivit presedintelui CA, Teodora Cocuz, intre 2003 si 2010 pretul de achizitie al unui autobuz nou s-a dublat. Flota societatii numara in prezent peste 70 de autobuze si 10 microbuze.

In celelalte orase din tara se circula cu autobuze "second hand"
Daca locuitorii municipiului Bacau se pot lauda cu o flota moderna de autobuze, in celelalte orase din tara se poarta "second hand-ul". Pentru ca societatile sunt, in cea mai mare parte a lor, controlate de primarii, acestea au carente majore din punctul de vedere al dotarii. Potrivit presei resitene, municipalitatea a cumparat la sfarsitul lui ianuarie 2011 opt autobuze second hand contra sumei de 400.000 RON (4 miliarde lei vechi). Tot autobuze de mana a doua a cumparat si municipalitatea ieseana, care in octombrie 2010 a achizitionat 12 vehicule de transport calatori din Olanda. La sfarsitul lunii ianuarie, Primaria Cluj a achizitionat 10 autobuze second hand vechi de 10 ani de la un operator francez. Primaria Brasov a pariat si ea pe material de mana a doua. La inceputul acestui an, brasovenii au cumparat 20 de autobuze second hand, marca Renault, pentru aproape 1 milion de RON (10 miliarde lei vechi).

http://www.desteptarea.ro/elevii-si-studentii-vor-mai-avea-reduceri-la-transportul-in-comun-daca-vrea-primaria.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Vin 01 Apr 2011 07:04:08    Titlul subiectului: 142040

Nu se scumpesc biletele si abonamentele
Desteptarea.ro a scris:
lesii locali au respins proiectul de majorare a pretului biletului de transport in comun. Conducerea societatii Transport Public a propus o crestere cu douazeci de bani a costului pe tichet, de la 1,8 la 2 RON. Ultima scumpire a biletului s-a produs in ianuarie 2009, adica acum 2 ani. Cresterea galopanta a pretului la motorina, precum si majorarea indicelui pretului de consum risca sa compromita buna functionare a serviciului de transport in comun din municipiul Bacau. In lipsa implicarii municipalitatii, principalul beneficiar al serviciului de transport in comun, acesta ar putea intra in colaps.
Consilierii au respins proiectul de majorare a pretului pe tichetul de calatorie propus de conducerea societatii Transport Public. Din cei 21 de consilieri prezenti in sedinta de ieri a CL, 18 au votat impotriva, doi si-au anulat voturile, in timp ce un ales a votat pentru cresterea de pret. Potrivit conducerii societatii de transport, in ultimii doi ani pretul motorinei a crescut cu 60 la suta, in timp ce costul cu materialele consumabile (cauciucuri, piese de schimb etc.) s-a majorat de alte cateva ori. Reprezentantii societatii mai spun ca noile conditii economice greveaza costul serviciului efectuat si ca, din aceste considerente, pretul biletului de calatorie trebuie sa se majoreze cu 20 de bani: de la 1,8 la 2 RON. In pofida exigentelor economice tot mai apasatoare, alesii nici n-au vrut sa auda de cresterea cu douazeci de bani a biletului, proiectul fiind respins cu 18 voturi impotriva. Conducerea societatii de transport in comun spun ca edilii isi doresc, de fapt, falimentarea societatii Transport Public, ei nefiind interesati cu adevarat de starea economica a serviciului pe care municipalitatea il gestioneaza.
“Am impresia ca de fapt consilierii locali vor sa puna societatea in dificultati financiare majore. Acesta pare a fi scopul lor. Nu inteleg de ce la discutiile in comisii toata lumea ne da dreptate si consilierii sunt de acord cu scumpirile, iar la vot constiinta lor se schimba peste noapte”, a comentat Teodora Cocuz, presedintele Consiliului de Administratie al Transport Public. Ea a mai spus ca alesii au incalcat prevederile Legii nr. 92 din 2007 care reglementeaza organizarea si functionarea serviciului de transport persoane. Aceasta – afirma Cocuz – prevede ca pretul la bilete trebuie majorat, de cate ori este cazul, cu valoarea cu care a crescut indicele pretului de consum.
Cocuz a precizat ca societatea va incerca sa propuna alte variante de lucru Consiliului Local, in conformitate cu legislatia in vigoare.

http://www.desteptarea.ro/consiliul-local-vrea-falimentarea-transport-public.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 05 Apr 2011 08:41:56    Titlul subiectului: 142228

http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Bacau-_Un_barbat_se_dadea_controlor_de_bilete_de_autobuz_0_456554893.html

"Bacău: Un bărbat se dădea controlor de bilete de autobuz

4 aprilie 2011

Autor: Olimpia Filip

Bacau

Omul a luat la controlat călătorii din autobuze


Un bărbat de 25 de ani din municipiul Bacău s-a gândit că o metodă inedită să facă rost de bani este să dea amenzi călătorilor din autobuzele de transport public, pe traseul 22.

Falsul controlor a fost rapid depistat de cei care cu adevărat erau lucrători ai SC Transport Public SA.

„O patrulă de siguranță publică s-a deplasat la fața locului și l-a identificat pe bărbat care executase control la biletele de călătorie, deși nu avea calitatea de controlor de bilete, pe care și-a însușit-o pe nedrept", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Falsului controlor de bilete i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Ghita



Data înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 18/Oct/2023
Mesaje: 6225
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 13 Sep 2011 10:24:43    Titlul subiectului: 148507

1. Bilet I.J.T.L. Bacau, 1 calatorie, pret 1,25 lei.
2. Bilet I.J.T.L. Bacau, 1 calatorie, pret nominal 3,50 lei, pret actualizat 10 lei.
3. Bilet R.A.T.C. Bacau, 1 calatorie, "nepretuit"... Laughing Laughing Laughing

Din colectia lui Cristi Angheliuc.



20110912-01.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  19.13 kb
 Vizualizat:  de 20624 ori

20110912-01.jpg



20110912-02.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  17.99 kb
 Vizualizat:  de 20624 ori

20110912-02.jpg



20110912-03.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  25.91 kb
 Vizualizat:  de 20624 ori

20110912-03.jpg



_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Dum 11 Dec 2011 09:32:30    Titlul subiectului: 150952

Falsifica abonamente pentru transportul in comun
Ziarul de Bacau a scris:
O femeie din Bacau este cercetata pentru uz de fals dupa ce jandarmii au depistat ca abonamentul prezentat la control in autobuz era contrafacut. Cazul a fost preluat de politie, agentii de la Sectia 2 Politie Bacau consemnind faptul ca Ioana C. detinea un abonament valabil pe linia 18 din municipiul Bacau, despre care a declarat ca l-a procurat de la Marius S., 29 de ani, din localitate. “Politistii au sesizat Pachetul iar in baza unei autorizatii au facut o perchezitie la domiciliul suspectului. In locuinta acestuia a fost gasit un abonament emis de SC Transport Public SA Bacau care prezenta urme de contrafacere. Din apartamentul tinarului au fost confiscate in vederea extinderii cercetarilor doua laptop-uri si 150 de CD-uri”, a declarat inspectorul Gabi Stefanescu, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. (

http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2011/12/09/falsifica-abonamente-pentru-transportul-in-comun.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar 13 Noi 2012 17:33:13    Titlul subiectului: 160432

Capatul de linie FNC, unde intorc autobuzele de pe toate liniile


P1250172-crop.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  116.46 kb
 Vizualizat:  de 19581 ori

P1250172-crop.JPG



P1250180-crop.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  121.62 kb
 Vizualizat:  de 19581 ori

P1250180-crop.JPG


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzz



Data înscrierii: 26/Aug/2007
Ultima vizita: 17/Mar/2024
Mesaje: 913
Locație: Bacau

MesajTrimis: Dum 02 Apr 2017 18:49:31    Titlul subiectului: 189450

In toate statiile au fost mondate indicatoare cu trasee si programul de circulatie.


IMG_1766-crop.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  257.12 kb
 Vizualizat:  de 15142 ori

IMG_1766-crop.JPG



IMG_1906-crop.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  187.95 kb
 Vizualizat:  de 15142 ori

IMG_1906-crop.JPG


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pvd2010



Data înscrierii: 09/Iun/2009
Ultima vizita: 14/Mar/2024
Mesaje: 16
Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm 24 Iun 2017 09:36:57    Titlul subiectului: 190729

Si un indicator rutier ce a supraviețuit timpurilor.


IMG_20170624_081351.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  244.06 kb
 Vizualizat:  de 14071 ori

IMG_20170624_081351.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Vin 21 Dec 2018 11:44:55    Titlul subiectului: 197895

Niste bilete, din colectie


Bilet 2 lei TP2016.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.15 MB
 Vizualizat:  de 12309 ori

Bilet 2 lei TP2016.jpg



Bilet 2 lei TP2017.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1017.91 kb
 Vizualizat:  de 12309 ori

Bilet 2 lei TP2017.jpg



Bilet 2 lei TP2018.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.11 MB
 Vizualizat:  de 12309 ori

Bilet 2 lei TP2018.jpg



Bilet 4.5 lei TP2017.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.03 MB
 Vizualizat:  de 12309 ori

Bilet 4.5 lei TP2017.jpg



Bilet 4.5 lei TP2018 culoare albastra.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.23 MB
 Vizualizat:  de 12309 ori

Bilet 4.5 lei TP2018 culoare albastra.jpg



Bilet 4.5 lei TP2018 culoare mov.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.15 MB
 Vizualizat:  de 12308 ori

Bilet 4.5 lei TP2018 culoare mov.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Lun 11 Mar 2019 19:13:50    Titlul subiectului: 199376

Statia de la Piata Centrala (Casierie Piata) a fost renovata.


IMG_20190311_135512.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.13 MB
 Vizualizat:  de 11546 ori

IMG_20190311_135512.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 11/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Joi 14 Mar 2019 15:32:57    Titlul subiectului: 199436

a fost renovata de Societatea de Servicii Publice Munincipale Bacau, firma finului primarului Cosmin Necula, Nicolae Zaharia
_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Lun 06 Mai 2019 12:45:53    Titlul subiectului: 200628

Poză făcută în BC 41 STP pe data de 6 mai 2019
Se pare că unele validatoare RADCOM au fost întoarse în timp cu 19 ani ! Laughing Laughing Laughing



IMG_20190506_133002.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.53 MB
 Vizualizat:  de 11322 ori

IMG_20190506_133002.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tcm



Data înscrierii: 05/Mai/2014
Ultima vizita: 16/Mar/2024
Mesaje: 1949
Locație: Oradea; Leeds (UK)

MesajTrimis: Mar 07 Mai 2019 08:33:55    Titlul subiectului: 200636

Si validatoarele din mijloacele de transport in comun din Oradea au avut o eroare asemanatoare in urma cu cateva saptamani. http://tramclub.org/viewtopic.php?t=4127&start=25#200100
_________________
https://www.youtube.com/@tcm_tatra/videos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Joi 29 Aug 2019 14:50:59    Titlul subiectului: 202334

Fiind din Cleja, am aflat că de la 1 Septembrie 2019 se vor majora prețul abonamentelor și al biletului pe traseul Bacău-Cleja (traseu efectuat de Transport Public SA Bacau).
In concluzie:
-abonamentul de 30 Zile Cleja va fi 155 lei, de la 140 lei
-abonamentul de 15 Zile Cleja va fi 90 lei, de la 80 lei
-abonamentul de 7 zile Cleja va fi 50 lei, de la 46 lei
-biletul pentru o călătorie Bacau-Cleja va fi 5 lei, de la 4,5 lei
-biletul pentru interior Cleja (pentru calatorie in sat) cred că rămâne 1 leu. (Sunt bilete, dar soferii nu le folosesc).
Daca stiti pretul majorarilor pentru Bacau, anuntati.
Cred ca se vor mări si la N.Balcescu, Holt si Letea Veche.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Mar 03 Sep 2019 06:56:19    Titlul subiectului: 202407

Gata, am mai aflat niste lucruri. Biletul Urban Bacău rămâne același. In schimb, biletul Bacau-N.Balcescu va fi (adică este) 4 lei și Abonamentul de 30 de zile va fi 115 lei, de la 105 lei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Lun 30 Sep 2019 14:04:09    Titlul subiectului: 203176

Pretul abonamentelor și biletelor pe traseele efectuate de S.C. TRANSPORT PUBLIC S.A. Bacău din 1.IX.2019 (se pare că s-a scumpit peste tot in Suburban (Cleja, N.Balcescu, Holt și Letea Veche))


IMG_20190930_144035.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.36 MB
 Vizualizat:  de 10631 ori

IMG_20190930_144035.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Joi 28 Noi 2019 16:42:30    Titlul subiectului: 204193

zzz a scris:
Se pare ca Transport Public Bacau, pe unele trasee preorasenesti (sau cel putin pe traseul Bacau-Holt), in locul biletelor de calatorie se elibereaza bonuri fiscale, pe care sunt trecute ora si data eliberarii bonului, cursa, numarul de inmatriculare al autobuzului si numele societatii plus alte date care se pun de regula pe un bon fiscal.

A reînceput această epocă a bonurilor fiscale.
Astăzi i-am văzut pe BC 25 STP și BC 09 STP având case de marcat. Pe lângă aceste 2 autobuze, se pare că și B 290 STP are casă de marcat și dashcam (reiese din poză)



Bon_fiscal_B_290_STP.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  274.03 kb
 Vizualizat:  de 10000 ori

Bon_fiscal_B_290_STP.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Sâm 30 Noi 2019 22:33:29    Titlul subiectului: 204221

Vine și seria biletelor din anul 2019 să fie prezentate. Acum sunt mai multe pe care le-am găsit. Biletele Transportului Public au luminescență UV, ceea ce m-a fascinat. În continuare, biletele din 2019 urmate de toate în rază UV.


Bilet_2_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  824.17 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

Bilet_2_lei_TP2019.jpg



Bilet_2.1_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  834.51 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

Bilet_2.1_lei_TP2019.jpg



Bilet_4_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  746.96 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

Bilet_4_lei_TP2019.jpg



Bilet_4.5_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  769.48 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

Bilet_4.5_lei_TP2019.jpg



Bilet_5_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  674.42 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

Bilet_5_lei_TP2019.jpg



UV_Bilet_2_lei_TP2016.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  372.85 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

UV_Bilet_2_lei_TP2016.jpg



UV_Bilet_2_lei_TP2017.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  510.15 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

UV_Bilet_2_lei_TP2017.jpg



UV_Bilet_4.5_lei_TP2017.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  548.5 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

UV_Bilet_4.5_lei_TP2017.jpg



UV_Bilet_2_lei_TP2018.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  440.5 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

UV_Bilet_2_lei_TP2018.jpg



UV_Bilet_4.5_lei_TP2018(culoare albastra).jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  431.35 kb
 Vizualizat:  de 9939 ori

UV_Bilet_4.5_lei_TP2018(culoare albastra).jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Sâm 30 Noi 2019 22:35:09    Titlul subiectului: 204222

Partea a II-a


UV_Bilet_4.5_lei_TP2018(culoare mov).jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  530.46 kb
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_4.5_lei_TP2018(culoare mov).jpg



UV_Bilet_2_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  402.93 kb
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_2_lei_TP2019.jpg



UV_Bilet_2.1_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  438.04 kb
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_2.1_lei_TP2019.jpg



UV_Bilet_4_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  593.37 kb
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_4_lei_TP2019.jpg



UV_Bilet_4.5_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.48 MB
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_4.5_lei_TP2019.jpg



UV_Bilet_5_lei_TP2019.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.83 MB
 Vizualizat:  de 9938 ori

UV_Bilet_5_lei_TP2019.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
electrica768



Data înscrierii: 07/Sep/2018
Ultima vizita: 01/Mar/2024
Mesaje: 99
Locație: Bacau

MesajTrimis: Vin 03 Ian 2020 16:57:51    Titlul subiectului: 204874

Bilet Transport Public Bacău după creșterea tarifului de călătorie.
Noul tarif:2.20 lei



PSX_20200103_165057.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  129.46 kb
 Vizualizat:  de 9600 ori

PSX_20200103_165057.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VladSarig2002



Data înscrierii: 25/Noi/2017
Ultima vizita: 08/Dec/2023
Mesaje: 77

MesajTrimis: Mie 22 Ian 2020 15:01:35    Titlul subiectului: 205211

2020 aduce pentru transportul public băcăuan noi validatoare pentru bilete. Deoarece am avut bilete din seria trecută, am vrut să văd cum arată ce se inscripționează pe acestea. În continuare, biletul și validatorul.


Webp.net-resizeimage.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  1.03 MB
 Vizualizat:  de 9325 ori

Webp.net-resizeimage.jpg



img_20200122_145851.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  822.53 kb
 Vizualizat:  de 9325 ori

img_20200122_145851.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
electrica768



Data înscrierii: 07/Sep/2018
Ultima vizita: 01/Mar/2024
Mesaje: 99
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie 22 Ian 2020 18:02:37    Titlul subiectului: 205214

Încă o poza cu unul din noile validatoare. Se pare ca nu toate autobuzele au primit validatoare noi.


PSX_20200122_180105.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  153.16 kb
 Vizualizat:  de 9307 ori

PSX_20200122_180105.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul BACĂU Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community