Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Bilete si abonamente TCE SA (fostul RATP)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul PRAHOVA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Dum 16 Feb 2014 06:33:20    Titlul subiectului: 171178

s-a schimbat doar numele si atat, cum e proverbul ala cu lupul isi schimba parul...

aceiasi controlori corupti care sunt in stare sa-ti ia pielea de pe tine, jandarmi care nu stiu sa aplice legea si aceiasi blatisti in fiecare zi care nu primesc amenzi, sunt coborati de ochi lumi apoi cu urmatorul autobuz isi contiuna calatoria, pe uni nici nu-i mai coboara.

Trasee noi dar prost gandite, care cara aer iar dupa 2-3 luni le anuleaza, din vina lor ca nu stiu cum sa le faca rentabile, exemplu 80, 95, 95B dar in schimb avem 401, 402 si 403 vai ce mare oras e Ploiesti e de are trasee de la 1 la 445.

Sa vedeti faza tare joi seara la 20:15 pe traseul 35B, vine un Bmc 35B din oras la 20:13 si in loc sa traga pe dreapta pleaca la 20:15 in alta cursa, ca Bmc-ul care trebuia sa plece la 20:15 avea ceva probleme tehnice, inte timp la 20:15 pleaca si cel cu probleme, asta care venise din cursa da-i si aleargal pana la prima statie trage in mijlocul drumului ( duba de militie si vreo alte 5 masini in spate ) si dai si coboara calatori si mutai in celalalt, acuma calatori facusera bilete, uni incepuse cu intrebari, coloana de masini ajunsese in 30 secunde la peste 10 masini, claxoane, militia se da jos, intr-un tarziu pleaca cele 2 Bmc-uri.

Alta prostie marca TCE traseul 401 Gara De Sud - AFI Palace ( marele AFI Palace ) de la Craciun a fost prelungit traseul, acum e Hipodrom - Gara De Sud - AFI Palace, dar la Gara de Sud sensul spre Afi autobuzul opreste in statia din fata gari, unde opresc 1D, 2b, 30 si 32 sensul spre Hipodrom, iar cand 401 vine de la AFI spre Hipodrom opreste fix invers in statia Coreco Sud, statia de tranzit a lui 1, 2b, 30 si de imbarcare pentru 2, 44 si 202 pe romaneste spus daca vrei sa mergi de la Sud la UPG sau Hipodrom si vine 401 mai repede decat 30-ul iti iei teapa totala ca autobuzul opreste in statie dar merge la AFI, la fel si pe sens invers, stai la Coreco Sud si vezi ca vine 401 cu afisajul Hipodrom - AFi. Intr-o duminica ne-am urcat din fata gari in 401 vreo 7-8 studenti veniti cu Regio de la Buzau crezand ca merge la UPG si Hipodrom, 2-3 gaste facusera biletele imediat, apoi soferul ne-a intrebat daca mergem la UPG si ne-a dat jos pe toti, si pe cei cu bilete, m-am dus am vorbit cu soferul si el a spus ca e o mare idiotenie ce-au facut la Gara de Sud cu statiile lui 401, sunt fix invers dar cand spui RATP sau TCE asta e rezultatul.

De 5 ani de zile tot ne amageste cu niste autobuze noi/sh, de vreo 3 ani de zile cu reparatia liniilor de tramvai, de mai bine de 10 ani de zile sunt trasee care au autobuze de 25-30 ani, in schimb prin centru numai cele noi circula, desi pretul biletului este acelasi.

Ce sa va mai zic, uitati-va la harta traseelor din Ploiesti sa vedeti ca numai 60% din oras deserveste, uitati-va cum pe acelasi bulevard circula in sistem de trenulet 6 trasee, uitati-va sa vedeti cum un asa zis mall si anume AFI are 4 trasee cu o frecventa destul de buna, iar un mall adevarat cum e Shoping City are doar traseul 1.

S-a schimbat doar numele firmei, pe harti inca mai scrie RATP, pe altele TCE, si pe afisajele BMC-urilor apare T.C.E dupa ce arata traseul in rest aceeasi coruptie si hotie la nivel inalt e la Ploiesti.

Spui Ploiesti si tragi apa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Dum 16 Feb 2014 07:32:46    Titlul subiectului: 171179

Kaustik a scris:

Ar trebui sa existe practica de la Ploiesti. Autobuzele oprite in statie, la fiecare usa sa se urce un controlor, sa verifice fulger tot ce misca atat cat timp autobuzul stationeaza, iar cine e gasit in neregula, poftit jos. Atentie, am zis poftit jos, controlorul te pofteste sa cobori si cu cat prelungesti impotrivirea, cu atat risti mai mult sa-ti pui in cap tot autobuzul, avand in vedere ca ii tii pe loc si pe ceilalti calatori... Si la coborare sa te astepte duba si baietii cu berete albastre, care din cate am inteles nu prea stiu de joaca... Sa vedeti civilizare apoi...

P.S.: M-am convins, desi stiam de mai demult: fara civilizare cu forta si fara sa semeni frica, nu culegi roade si nu reusesti sa ridici tara asta acolo unde ar trebui sa fie...


Ce mare afacere e la Ploiesti cu aceste controale ?? Sunt singurele perioade cand amenzile sunt date legal, adica cu ajutorul jandarmilor sau politiei locale poti stabili identitatea blatistului si poti sa-l amendezi ca in rest controlori iau spaga, si nu au constatari. Astia is mai rau ca cersetori, am vazut faza tare la Gara de Vest cand efectiv nu avea ce sa-i faca lui unul, era prea bazat, scapa si trenul, s-a milogit de el sa le ia un bidon de 2 litri de Frutti de pere.

Trix a scris:
Dar nu inteleg, deci afirmi ca intr'o tara care se pretinde libera, trebuie sa iei cu forta orice cetatean care se impotriveste practicilor de rahat ale unor golani investiti cu calitatea de controlor?
Ai idee de cate ori am luat pe buna dreptate apararea unor oameni care au avut ghinionul de a nu ajunge la un validator functional inainte sa vina jmekerii cu legitimatie RATB/RATP &c? Si ca de fiecare data chiar daca eu sau "victima" lor avea dreptate trebuia s'o dau duma romanes sau sa scot telefonul sa sun pe un sef de-al lor ca sa auda cum isi fac ei meseria si in momentul ala uitau si ca sunt controlori?
.


Eu am patit asta pe un MAN care are aparate de taxat cum sunt pe Isuzu, m-am urcat de la Gara de Sud, au fost 2 fete inaintea mea s-au chinuit alea pana le-au facut biletele, apoi eu cu biletul in aparat ma chinuiam la fel sa il fac, dupa 45 secunde se deschid usile, control cu jandarmi, nici n-au vrut sa auda, i-am spus sa se uite la aparat ca nu merfe, nici nu l-a interesat, drept pentru care am fost coborat si amendat, jandarmi erau de umplutura, fara ei controlori nu m-ar fi amendat in veci, imi bateam joc de ei si fugeam. Controlorul care m-a dat jos era de etnie rroma, eu va zic sincer ca pe unde am mai fost in tara asta nu am vazut atat de multi negri la control cum sunt in Ploiesti.

Incercam sa le explic ca aveam bilet, ma urcasem de la prima statie iar aparatul de taxat era cum era, nici macar n-au vurt sa verifice, la care vine jandarmi, si zice vreau sa stiu si eu cine stau de vorba, dupa ce imi ia datele din buletin un ra..t de controlor ca altfel nu-i pot spune, imi da pv-ul cu un alt nume, adica cel care m-a dat jos nu aparea pe pv, i-am explicat clar vreau sa fac reclamatie si sa fie respectivul pe pv, la care au inceput sa curga amenintarile ca imi da maxim la amenda adica 2.500 lei. Nu i-am mai luat nici un pv si am plecat, jandarmi care in loc sa aplice legea si sa apere cetateanul mai rau il baga in gura lupului. Am fost la RATP si am facut o reclamatie la care n-am primit raspuns nici in ziua de azi, intre timp venise pv-ul prin posta cu amenda de 250 lei.

Va zic prieteneste ca la Ploiesti nu se merita sa mergi cu bilet, ori abonament ori legitimatie pe toata ziua pe toate traseele e 6,30 lei si nu mai ai treaba cu aparatele de taxat "manarite" ale RATP-ului sau TCE mai nou.

Cunosc destui care merg gratis zi de zi, n-au nici o treaba cu controlori, uni sunt prea bazati si controlori nu vin la ei niciodata, alti au cunostiinte cate un controlor etc...d-aia zic cand se fac controale cu jandarmi e bine si nu e bine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
p1tz1man



Data înscrierii: 07/Noi/2009
Ultima vizita: 31/Mai/2019
Mesaje: 230
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie 19 Mar 2014 16:32:48    Titlul subiectului: 171823

TONETELE TCE AU RĂMAS FĂRĂ AUTORIZAȚII DE TRANSPORT GRATUIT

În prima zi de eliberare a autorizațiilor pentru transport gratuit, tonetele TCE au fost luate cu asalt de ploieșteni. În scurt timp, angajatele TCE au rămas fără mult râvnitele legitimații.


În această situație s-a regăsit și un cititor al observatorulph.ro, care a așteptat 90 de minute pentru a intra în posesia autorizației de transport gratuit. Iată mesajul transmis redacției noastre: "Vă rugăm să transmiteți conducerii TCE să trimită mai multe autorizații de transport gratuit centrelor de eliberare a acestora pentru că stocul se epuizează rapid. De exemplu, la punctul "Lămâița " NR 7 am așteptat o oră si jumătate până au venit alte autorizații. Vânzătoarea a avut numai 100 de bucăți, pe care le-a terminat în câteva minute".


http://www.observatorulph.ro/social/37887-tonetele-tce-au-ramas-fara-autorizatii-de-transport-gratuit



coada2.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  92.46 kb
 Vizualizat:  de 14230 ori

coada2.JPG


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
p1tz1man



Data înscrierii: 07/Noi/2009
Ultima vizita: 31/Mai/2019
Mesaje: 230
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar 01 Apr 2014 12:14:56    Titlul subiectului: 172111

COZI INTERMINABILE! A INTRAT ÎN VIGOARE ABONAMENTUL UNIC RATP

Dacă ploieștenii cu un venit de până la 3.000 de lei circulă gratuit pe mijloacele de transport în comun, pentru restul, de astăzi, a intrat în vigoare abonamentul unic, de 65 de lei, pe toate traseele. La casieria de pe Găgeni s-au format încă de ieri cozi interminabile. Primii clienți sunt elevii și studenții, care și-au pierdut ore bune la coadă.


Conform unei hotărâri de Consiliu Local, de astăzi a intrat în vigoare abonamentul unic pe mijloacele de transport în comun, pentru persoanele care nu întrunesc condițiile pentru a beneficia de gratuitate. Este vorba fie de persoanele care nu au domiciliul în Ploiești, fie de ploieștenii cu un venit mai mare de 3.000 de lei. Ieri, la casieria RATP de la sediul societății era aglomerație. Cei mai mulți dintre cei care s-au așezat la coadă erau elevi. Abonamentul unic are o valoare de 65 de lei.


http://www.observatorulph.ro/administratie/38318-cozi-interminabile-a-intrat-in-vigoare-abonamentul-unic-ratp



casierie-strada-gageni-aglomeratie-abonament-unic.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  73.5 kb
 Vizualizat:  de 14151 ori

casierie-strada-gageni-aglomeratie-abonament-unic.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George_Catalin



Data înscrierii: 29/Mai/2007
Ultima vizita: 01/Ian/2017
Mesaje: 382
Locație: Ploiesti (Vest); Bucuresti

MesajTrimis: Mar 01 Apr 2014 14:08:04    Titlul subiectului: 172112

Tot de la aceasta data s-a scumpit si suprataxa pe loc de la 30 la 65 lei, intrebarea este cine va mai fi amendat de catre cine, in conditiile in care si controlori au trecut pe alte functii sau sunt pe tusa. Cred ca doar un sfert din controlori au mai ramas, azi am vazut 2, unul la Nord si unul in Centru notand tot ce trecea prin zona.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
p1tz1man



Data înscrierii: 07/Noi/2009
Ultima vizita: 31/Mai/2019
Mesaje: 230
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar 03 Iun 2014 11:49:19    Titlul subiectului: 173227

TCE PLOIEȘTI MODIFICĂ PREȚUL ABONAMENTELOR

Potrivit unui proiect de hotărâre, ce va fi discutat în viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, prețul abonamentelor TCE va scădea considerabil. Prin această măsură, fondurile alocate de la bugetul local pentru subvenționarea transportului gratuit se vor reduce cu aproximativ 25%. Cei care au de câștigat, dacă proiectul va fi aprobat, sunt navetiștii și elevii care nu au domiciliul în Ploiești.


În raportul de specialitate se arată că, "după introducerea transportului public gratuit, a crescut considerabil numărul de călători, de la 6.500 mii călători / lună la cca 27.000 mii călători lună. Astfel tariful mediu / călătorie, a scăzut de la 1,141 lei la la 0,266 lei. Potrivit statisticii TCE, din totalul de călători înregistrat în prezent, 98% circulă pe bază de abonament/autorizație, iar influențele de reducere din tariful mediu / călătorie se reflectă în valoarea abonamentului".


http://www.observatorulph.ro/exclusiv/40132-tce-ploiesti-modifica-pretul-abonamentelor



tarife-tce-ploiesti-propuse.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  91.77 kb
 Vizualizat:  de 13977 ori

tarife-tce-ploiesti-propuse.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
p1tz1man



Data înscrierii: 07/Noi/2009
Ultima vizita: 31/Mai/2019
Mesaje: 230
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie 11 Iun 2014 10:29:15    Titlul subiectului: 173376

IN ATENTIA CALATORILOR BENEFICARI AL AUTORIZATIILOR DE CALATORIE GRATUITE (conform H.C.L.M.79/12.03.2014)


Incepand cu data de 13.06.2014 autorizatiile de calatorie gratuite se vor elibera numai la sediul Casieriei Colectoare din str.Gageni, nr.88, Ploiesti

Program de lucru:
Luni-Vineri: 7:00-20:00;
Sambata-Duminica: Inchis.

Multumim pentru intelegere!



S.C. T.C.E. S.A.PLOIESTI
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei Andras



Data înscrierii: 30/Noi/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 378

MesajTrimis: Mar 16 Aug 2016 12:29:24    Titlul subiectului: 186170

Bună ziua!
În cursul acestei săptămâni aș dori să fac o excursie până la Ploiești, eu fiind din Brașov, și aș dori să știu, unde mai exact se află chioșcul de bilete de la Gara de Vest, programul, am văzut pe site, este 06:30-08:30 și 13:30-19:00. Trenul meu ajunge la ora 09:30-10:00.
Dacă chioșcul este închis de unde îmi mai pot procura bilete? Există chioșcuri de ziare cu bilete ca în Brașov? Și dacă da, unde?

Mulțumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdan_PB



Data înscrierii: 26/Apr/2013
Ultima vizita: 16/Feb/2021
Mesaje: 30
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar 16 Aug 2016 21:16:47    Titlul subiectului: 186177

Toneta este pe partea dreaptă cum ieși din Gară, în apropierea stației de autobuz/tramvai. Lângă tonetă există automat de bilete.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei Andras



Data înscrierii: 30/Noi/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 378

MesajTrimis: Sâm 05 Noi 2016 13:22:08    Titlul subiectului: 187055

Bilet TCE Ploiești, folosit pe linia 2, de la Gara de Sud la Gara de Vest.


1a. TCE Ploiești - 17.09.2016.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  355.2 kb
 Vizualizat:  de 11630 ori

1a. TCE Ploiești - 17.09.2016.jpg



1b. TCE Ploiești - 17.09.2016.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  40.15 kb
 Vizualizat:  de 11630 ori

1b. TCE Ploiești - 17.09.2016.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5



Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 30/Noi/2022
Mesaje: 1355
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Vin 26 Apr 2019 20:39:44    Titlul subiectului: 200481

Programul tonetelor TCE în perioada sărbătorilor:
http://ratph.ro
Citat:
PROGRAMUL DE FUNCTIONARE AL TONETELOR TCE IN PERIOADA SARBATORILOR PASCALE


Avand in vedere zilele declarate libere la nivel national din perioada Sarbatorilor Pascale, 26.04.2019 - 29.04.2019 si 01.05.2019, tinand cont de programul de functionare al unitatilor de productie si de invatamant, a centrelor comerciale, programul de lucru cu publicul la Casieria Colectoare si tonetele TCE, se asigura conform programului de zi de duminica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfp



Data înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 22/Mar/2024
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 25 Feb 2021 12:16:52    Titlul subiectului: 209810

Doua intrebari legate de biletele si abonamentele de o zi TCE:

1. Biletul simplu permite schimbarea mijlocului de transport? Adica daca am de facut un itinerar ce implica schimbarea a doua vehicule pot valida biletul de hartie doar in primul (asta daca validatoarele imprima data si ora) si apoi sa merg si cu al doilea intr-un interval de X minute?

2. Pe site-ul TCE chioscul de la Gara de Vest apare permanent inchis, dar pare a fi un automat de bilete. Cum nu are mentiunea NU ELIBEREAZA LEGITIMATII DE 1 ZI inteleg ca vinde si astfel de abonamente de o zi. Intrebarea mea: Aceste legitimatii pot fi cumparate si pentru zilele urmatoare sau doar pentru ziua curenta?

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
bogdan



Data înscrierii: 14/Mai/2006
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 681
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi 25 Feb 2021 19:29:51    Titlul subiectului: 209812

La intrebarea 2 iti raspund eu: doar pentru acea zi!
_________________
37 de ani de tramvai in Ploiesti! 1987-2024! La mai mare!
Avatar:vagon KT4DM 102.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei Andras



Data înscrierii: 30/Noi/2015
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 378

MesajTrimis: Sâm 27 Feb 2021 16:45:03    Titlul subiectului: 209832

1. În Ploiești, biletul este valabil strict în mijlocul de transport în care a fost compostat/validat. În schimb, biletul plătit cu cardul în vehicul este valabil o oră.

2. Automatul îți eliberează abonament doar pentru ziua în care cumperi abonamentul. Doar dacă era casă de bilete ți-ai fi putut lua pentru altă zi.



IMG.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  133.79 kb
 Vizualizat:  de 5032 ori

IMG.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul PRAHOVA Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community