Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Accidente/incidente legate de transportul public
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul IAȘI
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar 16 Mar 2021 15:53:28    Titlul subiectului: 209941

La ,,a intrat intentionat",afirmatia poate fi falsa,s-a mai inatmplat acum 1 an sau 2 cred,cu un alt GT4 care a ramas fara frane la Moldova si a intrat in mai multe masini,ceea ce a condus la mutarea statiei de la Moldova la Casa Dosoftei.Mai trebuie sa intrebam vatmanul ca ar fi intrat intentionat sau sa ne gandim ca tramvaiele astea au aproape 60 de ani si ca eficienta franelor incepe sa se duca?De unde stiu ei ca e ,,criminal" Rolling Eyes ,inca nu a murit nimeni in acel accident.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Mar 16 Mar 2021 16:16:08    Titlul subiectului: 209942

Nici afirmatia cu franele nu e buna pentru faceb0ucisti, "daca nu mai avea frane nu se oprea ci deraia in curba"
Hai sa o luam logic:

1 la mana: impactul cu masinile incetinesc tramvaiul, e logic, vorbim de transferul de momentum (fizica de clasa a 6-a duuh). Daca tu alergi si te impiedici ca prostu de o masina, continui sa alergi sau esti oprit pe loc?

2. Nu ar fi avut cum sa deraieze in curba. Din ce vad pe filmare aproximez ca are cam 15 km/h (luand in calcul ca a izbit 3 masini, deci a incetinit putin) si daca nu mai avea masini in fata si ar fi mers din inertie, nu poti sa deraiezi cu o viteza asa mica in curba.

Doamne, da-i minte la bobor.

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh


Ultima modificare efectuată TheTigerBeast la Mie 17 Mar 2021 09:57:39, modificat de 3 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar 16 Mar 2021 17:45:22    Titlul subiectului: 209944

Din pacate se cred mari atotstiutori...
Sa vedem exact dupa verificarile tehnice lui 112 si dupa spusele vatmanului ce s-a intamplat defapt.Si sa speram ca acele informatii vor fi facute publice,ca sa se lamureasca utilizatorii de FB.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Mie 17 Mar 2021 09:59:13    Titlul subiectului: 209949

CTP Iasi pe Facebook a scris:
Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier în care a fost implicat un tramvai și mai multe autovehicule, marți 16 martie 2021, în jurul orei 12:00, pe str. Anastasie Panu, în zona Hotel "Hampton by Hilton".
În urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b și 9 a fost întreruptă timp de aproximativ 50 de minute, iar în locul tramvaielor au fost repartizate autobuze care au preluat călătorii.
În cadrul cercetărilor, vor fi verificate atât aspectele tehnice ale vagonului în cauză, cât și modul în care a fost exploatat acesta.


Later Edit: S-a trezit si USR Iasi sa comenteze pe acest subiect, insa mi-au atras atentia doua lucruri din postarea lor:
Citat:
Conform datelor prezentate de Primărie, milioane de euro se investesc în reînnoirea parcului auto, zeci de tramvaie moderne și autobuze electrice sunt achiziționate. Dar realitatea din teren confirmă că mijloacele de transport în comun sunt un pericol iminent pentru viața cetățenilor. Unde sunt tramvaiele moderne și autobuzele electrice?


Uah, deci astia viseaza ca imediat dupa ce se termina licitatia, Bozankaya, Pesa si Solaris fac o magie de hocus-pocus nostradamus si livreaza, peste noapte, tot ce a fost achizitionat. Desteptilor, intai de toate, ele trebuie fabricate!

Citat:
Al doilea tramvai rămas ieri fără frâne era să determine o tragedie, după un episod similar care s-a întâmplat acum 10 ani în Iași.


Doar ca accidentul de la Fundatie nu s-a produs pe seama absentei franelor (un tramvai are 3 sisteme de franare si nu este posibil sa cedeze chiar toate in acelasi timp), ci pe fondul unei erori umane. Iar accidentul de acum 10 ani se intampla in mandatul altui primar, dar mna, daca se poate sa aruncam cu noroi in actualul, de ce nu?

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh


Ultima modificare efectuată de către TheTigerBeast la Mie 17 Mar 2021 20:01:55, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Mie 17 Mar 2021 15:25:14    Titlul subiectului: 209954

aloiasi.ro a scris:
Primarul Iașului, Mihai Chirica, a făcut prima declarație oficială după accidentul de ieri, în care un tramvai al Companiei de Transport Public a izbit mai multe autovehicule care așteptau la semafor, pe linia de tramvai.

”O concluzie fericită este aceea că nu au fost victime. Au fost mai mulți factori care au condus la acest accident, care nu este unul inedit. M-am uitat și prin alte orașe, și acolo apar asemenea accidente. A fost un carambolaș, dar lucrurile sunt foarte clare. Vatmanul și-a pierdut firea și a frânat abia la final, deci frânele funcționează. El s-a speriat după ce i-a tăiat calea prima mașină. E clar că a fost un amestec, nu sunt polițist, dar cred că s-a uitat prea mult în dreapta să vadă dacă s-a întâmplat ceva cu prima mașină și nu a mai fost atent.”, a spus Mihai Chirica.

Edilul Iașului spune că vinovat pentru producerea incidentului, este în primul rând șoferul primului autoturism lovit, care taie calea tramvaiului.

”Se vede clar indisciplina din trafic. Cel care a provocat accidentul este cel care a tăiat calea tramvaiului, neasigurându-se deloc în momentul în care a sărit în fața mijlocului de transport. Este ca și cum ar fi vrut să se sinucidă. Nu poți să tai calea la tramvai și să te oprești așteptându-te să ce? Tramvaiul are 26 de tone.”, a mai spus Mihai Chirica.

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
yeeeeman



Data înscrierii: 05/Oct/2012
Ultima vizita: 08/Mar/2024
Mesaje: 391
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 17 Mar 2021 22:23:28    Titlul subiectului: 209956

Da...nefericit accidentul intradevar.
Exista filmarea accidentului pe internet si se vede ca tramvaiul nu incetineste dupa ce a lovit prima masina. Totusi, dupa ce loveste prima masina tramvaiul pare ca prinde viteza si mai mare, intra si in celelalte masini si abia dupa ce le face zob se opreste brusc
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-accident-in-iasi-un-tramvai-a-lovit-sase-masini-o-femeie-a-fost-descarcerata-si-dusa-la-spital-1468927
Acum nu stiu, cine e mecanic isi poate da cu parerea. Banuiesc ca e posibil ca franele sa nu mearga si poate ca le-a folosit pe cele de rezerva intr-un final. Dar totusi ramane intrebarea, de ce a accelerat (se vede destul de clar in filmare) dupa ce a lovit prima masina?
De aici si parerologii de pe facebook care sustin ca vatmanul si-a luat "avant" si a intrat in toate, daca tot a busit pe unul.

Eu unul il pot intelege intr-o anumita masura si pe vatman. Zilnic tu ca vatman trebuie sa iti croiesti calea, sa claxonezi masini care merg desigur, neregulamentar pe linia de tramvai. Daca mai ai si o zi proasta, se mai baga si un idiot in ultima clipa in fata ta (prima masina lovita), apoi in clipa aia zici ca te razbuni pentru toate momentele de frustrare. Nu e ok, nu se justifica, dar e de inteles in contextul de la noi. Ca drept dovada, nu e un caz izolat si alti vatmani in alte orase au fost exasperati de soferi si au comis fapte reprobabile.

In principiu, domnul Chirica ar trebui sa lase lalaiala ieftina si sa puna politia la treaba, sa creeze banda unica pentru tramvai/autobuz, fiindca accidentele astea se intampla intr-o oarecare masura si din cauza autoritatilor. Politia ca taie frunza la caini si nu sta in intersectii sa aplice amenzi. Primaria ca se face ca ia masuri si tot asa. Intr-un final, platesc tot fraierii. Soferii care acum unii au dauna totala. Vatmanul care s-a ales cu dosar penal. Familiile lor care vor trece prin momente grele, samd.

_________________
UCENIC IN ALE TRAMVAIELOR
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu Bialus



Data înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 8706
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 17 Mar 2021 22:29:58    Titlul subiectului: 209957

https://www.skyscrapercity.com/threads/public-transport.991905/page-216#post-172515689
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 17 Mar 2021 23:03:41    Titlul subiectului: 209958

[quote="TheTigerBeast"]Doar ca accidentul de la Fundatie nu s-a produs pe seama absentei franelor (un tramvai are 3 sisteme de franare si nu este posibil sa cedeze chiar toate in acelasi timp), ci pe fondul unei erori umane. Iar accidentul de acum 10 ani se intampla in mandatul altui primar, dar mna, daca se poate sa aruncam cu noroi in actualul, de ce nu?[/quote]

Aia de la BZI fac niste stiri de te doare mintea.Tin minte ca era o stire de la BZI in care un GT4 ex. Augsburg,prin 2018,s-a defectat la Leroy Merlin si astepta sa fie tractat de un alt tramvai pana la depou.Era si o masina de interventie care s-a dus sa vada ce s-a intamplat,iar cat timp astepta la curba spre Tesatura un tramvai sa il tracteze la depou,muncitorii din ce parea erau in pauza.Si ce scria in stire,ca acel GT4 a deraiat si ca muncitorii de pe masina de interventie nu ar fi facut nimic si asteptau alta masina,si in imagine se vedea clar ca tramvaiul NU era deraiat,era defect si era in curba spre Tesatura pentru a fi tractat spre depou.
Si inca o ,,perla" care au mai scos-o mai demult,acum cativa ani,ca un GT4 ex. Stuttgart ar fi deraiat la gara si defapt in poze era stationat pe una din sensurile spre intrarea depoului(cel dinspre gara) pentru a intra in depou.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yeeeeman



Data înscrierii: 05/Oct/2012
Ultima vizita: 08/Mar/2024
Mesaje: 391
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi 18 Mar 2021 09:01:11    Titlul subiectului: 209959

Multumesc Radu!
O sa fiu sincer, pentru un necunoscator, tramvaiul pare ca isi pastreaza viteza si chiar accelereaza dupa primul impact, de aici si parerile celorlalti. Insa tind sa iti dau dreptate, cineva care conduce sau are habar de tramvaie, isi da seama mult mai bine ce s-a intamplat acolo. Oricum, vina e din ambele parti, cumulata cu vina cea mai mare a primariei si a politiei ca nu face nimic concret.

@Car IS: Se stie de multi ani ca presa fabrica stiri. Ei traiesc din vizualizari, asa ca stirile mai bombastice genereaza bani mai multi. Informarea este pe ultimul loc.

_________________
UCENIC IN ALE TRAMVAIELOR
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Vin 19 Mar 2021 13:24:30    Titlul subiectului: 209967

Car IS a scris:
Aia de la BZI fac niste stiri de te doare mintea.


La fel au facut si cu tramvaiul dragobete pe anul asta. Au scris un articol de te doare mintea. Scriau in stire ca a deraiat in depou si ca din cauza directorului CTP (care a fost Grinch de Dragobete) tramvaiul nu a mai iesit la traseu. Problema a fost cu un compresor care a fost inlocuit in 3 ore. Daca cauti pe Google "BZI Tramvaiul Dragobete" vei citi mizeria aia de "stire".

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
yeeeeman



Data înscrierii: 05/Oct/2012
Ultima vizita: 08/Mar/2024
Mesaje: 391
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun 22 Mar 2021 09:50:17    Titlul subiectului: 209985

Se stie de multi ani ca presa fabrica stiri. Ei traiesc din vizualizari, asa ca stirile mai bombastice genereaza bani mai multi. Informarea este pe ultimul loc
_________________
UCENIC IN ALE TRAMVAIELOR
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Sâm 10 Apr 2021 20:43:05    Titlul subiectului: 210156

TheTigerBeast a scris:
Uah, deci astia viseaza ca imediat dupa ce se termina licitatia, Bozankaya, Pesa si Solaris fac o magie de hocus-pocus nostradamus si livreaza, peste noapte, tot ce a fost achizitionat. Desteptilor, intai de toate, ele trebuie fabricate!

Tocmai ce a anuntat azi primaria ca abia joia asta, 15 aprilie, se va semna contractul cu Solaris.

Deci: dragi jurnalisti si politicieni, care visati la autobuze noi in garaj peste noapte: abia in Decembrie 2021 - Ianuarie 2022 veti vedea primul lot de autobuze noi la Iasi.
Si mai frecventati si voi forumurile de transport in comun, nu strica sa va documentati putin. Very Happy

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Lun 12 Apr 2021 15:07:28    Titlul subiectului: 210173

BZI.ro a scris:
Schimbare radicală de situație! S-a finalizat ancheta în cazul tramvaiului care a spulberat mai multe mașini în centrul Iașului! Vatmanul nu are nicio vină
Evaluarea tehnică a tramvaiului implicat în accidentul de pe data de 17 martie 2021, în care au fost implicate 5 autoturisme s-a finalizat. Primele ipoteze ale conducerii CTP s-au dovedit a fi adevărate, iar frânele mijlocului de transport s-au defectat după impactul cu prima mapină, care spun ei, ar fi intrat brusc în fața tramvaiului.

Se pare că vatmanul nu a mai putut evita impactul, iar mai apoi, din cauza șocului suferit a pierdut controlul asupra tramvaiului. Ancheta internă a CTP și evaluarea tehnică a tramvaiului a durat aproximativ o lună. În tot acest timp, la anchetă au luat parte polițiștii din cadrul poliției rutiere, echipa specială de evaluatori din cadrul CTP și vatmanul implicat în accident.

Vatmanul nu a putut fi contactat de reporterii BZI
Imediat după accident, conducerea CTP a hotărât ca vatmanul Crîșmăreanu să stea acasă câteva zile pentru recuperare fizică și psihică, chiar dacă acesta nu a necesitat investigații medicale. După câteva zile de recuperare primite din partea companiei, domnul Crîșmăreanu, a solocitat 10 zile de concediu de odihnă. În prezent, vatmanul se află în continuare în concediu.

„Nu se poate discuta cu vatmanul deocamndată.Acesta se află în concediu de odihnă până la sfârșitul lunii aprilie 2021”, a precizat directorul CTP Iași, Cristian Stoica.

Chiar dacă ancheta internă CTP a fost finalizată, polițiștii ieșeneni fac în continuare cercetări în cadrul dosarului penal deschis după producerea accidentului.

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
BVB09



Data înscrierii: 07/Iun/2020
Ultima vizita: 12/Sep/2023
Mesaje: 219

MesajTrimis: Mar 13 Apr 2021 07:16:14    Titlul subiectului: 210179

Soferul mașinii care a taiat calea tramvaiului ce a patit? Sau cei care stateau pe banda tramvaiului nedandu-i prioritate. Bostan included.

Titlul este cretin in stil BZI bombastic. N-avea ce schimbare sa fie cat timp nu se facuse alta anchetă inainte. Nici radicala nici de alt tip.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Mar 13 Apr 2021 09:23:24    Titlul subiectului: 210180

Deh, asa e si cu astia de la BZI, daca n-au "socant", "incendiar", "exclusiv" in titlu, nu da lumea click si nu citesc articolele.
aloiasi.ro a scris:
În urma primului impact, cauzat de autoturismul care a intrat pe calea de rulare a tramvaielor fără a se asigura, a avut loc afectarea unui dispozitiv electric ce avea rolul de a asigura tensiunea de comandă a vagonului, implicit a două din cele trei sisteme de frânare ale vagonului de tramvai. Cel de-al treilea sistem de frânare a rămas acționat până la oprirea tramvaiului.

_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar 13 Apr 2021 09:24:41    Titlul subiectului: 210181

BVB09 a scris:
Titlul este cretin in stil BZI bombastic. N-avea ce schimbare sa fie cat timp nu se facuse alta anchetă inainte. Nici radicala nici de alt tip.


Crezi ca pe reporterii si jurnalistii de la BZI ii intereseaza sa informeze corect oamenii,decat sa le fie mai usor sa creeze toate mizeriile care atrag vizualizari si comentarii?Uite asa fac si cu tramvaiele noi sau autobuzele electrice(pun un titlu de majoritatea vor intelege ca vor ajunge in prezent,si nu viitor),si scriu cetatenii pe pagina primariei insulte si intrebari insistente despre noile tramvaie.
Pe langa stirile bombastice si dezinformative,cand era vorba de accidente,se mai intampla ca un Dorel marele fotograf sa faca poze multe si fara calitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nightglobe



Data înscrierii: 11/Sep/2013
Ultima vizita: 28/Mar/2024
Mesaje: 643
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin 30 Apr 2021 19:54:56    Titlul subiectului: 210298

În această seară 444 a fost accidentat.

Citat:
Accident cu victime pe Calea Chișinăului din Iași. Un autoturism a fost lovit de un tramvai
În urmă cu câteva minute, pe Calea Chișinăului din Iași, a avut loc un accident rutier. Conform informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, în coliziune au fost implicați un tramvai și un autoturism.

Din păcate în urma evenimentului rutier au rezultat două victime, ambele aflându-se în vehicul. A fost necesară intervenția echipajelor de pompieri deoarece persoanele din autoturism erau încarcerate. Ulterior acestea au fost transportate la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile necesare. De asemenea, în ceea ce privește tramvaiul, există riscul producerii unui incendiu.
sursa: bzi.ro


În loc de tramvai a fost pus autobuz, dar la unele stații a oprit la linia de tramvai.



Accident-Calea-Chisinaului-6.jpg
 Descriere:
Sursa pozei: BZI
 Mărime fișier:  197.66 kb
 Vizualizat:  de 5422 ori

Accident-Calea-Chisinaului-6.jpg



1998 (11).jpg
 Descriere:
Sursa pozei: Facebook
 Mărime fișier:  108.11 kb
 Vizualizat:  de 5422 ori

1998 (11).jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Vin 30 Apr 2021 22:51:51    Titlul subiectului: 210299

Sa ignoram pozele cu ditamai watermarku de la BZI si sa ne uitam la una in care se vad stricaciunile la tramvai. 444 abia ce a fost reparat in partea din fata.

Zona aia e cunoscuta pentru astfel de evenimente. In octombrie anul trecut am vazut si eu o masina care fusese acrosata, mai usor ce-i drept, de alt tramvai..



unknown.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  312.56 kb
 Vizualizat:  de 5396 ori

unknown.jpg



122119807_2615526118747211_5732079843443421138_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.04 kb
 Vizualizat:  de 5396 ori

122119807_2615526118747211_5732079843443421138_n.jpg



_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 01 Mai 2021 01:33:05    Titlul subiectului: 210300

Cred ca zona aia e blestemata Shocked ,o fi din cauza mutarii statiei care a fost in trecut acolo Laughing Laughing Laughing
Da,s-au intamplat multe accidente acolo,in 2009 un cu un Fiat Doblo,in 2011 au luat foc firele de alimentare a unui Be 8/8,acum 2 ani Tramvaiul Educatiei a avut accident cu un Logan albastru inchis care nu s-a asigurat,si multe altele
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BVB09



Data înscrierii: 07/Iun/2020
Ultima vizita: 12/Sep/2023
Mesaje: 219

MesajTrimis: Sâm 01 Mai 2021 07:34:14    Titlul subiectului: 210301

Statia era mult in stanga imaginii. Zona respectivă ar trebui inchisa 0t auto. Nu e an fara macar un incident acolo (raportat de presa) cate or mai fi si in rest...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 01 Mai 2021 10:30:58    Titlul subiectului: 210304

A existat ai pe sensul celalalt statie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BVB09



Data înscrierii: 07/Iun/2020
Ultima vizita: 12/Sep/2023
Mesaje: 219

MesajTrimis: Mar 04 Mai 2021 06:53:10    Titlul subiectului: 210316

Pe sensul spre baza 3? nu-mi aduc aminte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Car IS



Data înscrierii: 03/Oct/2020
Ultima vizita: 05/Apr/2023
Mesaje: 401
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar 04 Mai 2021 11:18:39    Titlul subiectului: 210317

Asa stiam.Poate vorbesc prostii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yeeeeman



Data înscrierii: 05/Oct/2012
Ultima vizita: 08/Mar/2024
Mesaje: 391
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie 05 Mai 2021 08:24:43    Titlul subiectului: 210326

Cel mai corect ar fi sa scoata accesul auto pe acolo. NU cred ca moare cineva ca sofer daca mai parcurge 500m sa intoarca.
_________________
UCENIC IN ALE TRAMVAIELOR
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheTigerBeast



Data înscrierii: 18/Mai/2017
Ultima vizita: 27/Mar/2024
Mesaje: 689
Locație: Bucuresti Sector 6

MesajTrimis: Dum 23 Mai 2021 09:57:27    Titlul subiectului: 210479

Se va scoate, si nu prea. Deja au montat un stalp care pare sa fie inceputul unei intersectii semaforizate intre Chisinaului cu Atelierului.


188729772_381768236839490_8772201617309170796_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  357.63 kb
 Vizualizat:  de 4655 ori

188729772_381768236839490_8772201617309170796_n.jpg



_________________
Asculta Radio TheTigerBeast @192kbps!
http://r.thetigerbeast.ovh
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul IAȘI Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Următoare
Pagina 30 din 35

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community