|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
GRIM_RIPER
Data înscrierii: 04/Dec/2022 Ultima vizita: 08/Feb/2023 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar 06 Dec 2022 18:05:47 Titlul subiectului: caut axa motoare troleibuz |
215136 |
|
salutari! sunt nou pe acest minunat forum,nu aruncati cu pietre daca s-a mai discutat
cum scrie si in titlu,sunt in cautarea unei axe motrice/ motor de troleibuz provenite din dezmembrari(am cautat online fara succes dezmembrari troleibuze)poate s-a mai lovit cineva de problema aceasta
Puntea/motorul imi sunt necesare pentru o adaptare la o semiremorca(un fel de "pusher axle")urmand sa configurez invertorul/bateriile in functie de optiunile gasite.
Detin sculele necesare precum si "know how" ul(sau prietenii mai priceputi)sa duc un proiect ca acesta la bun sfarsit(plecarea este mai grea )
ideea nu este noua(nu am inventat eu painea feliata
) |
|
Sus |
|
 |
radu
Data înscrierii: 24/Oct/2005 Ultima vizita: 30/Mar/2023 Mesaje: 1326 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mar 06 Dec 2022 21:15:02 Titlul subiectului: |
215137 |
|
Fugi la Targu Jiu, poate mai prinzi ceva! Daca e de Rocar |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
|
|