Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Traseele TRANSURBAN Satu Mare

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul SATU MARE
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sisinteaData înscrierii: 19/Oct/2005
Ultima vizita: 21/Iun/2008
Mesaje: 455
Locație: Medias

MesajTrimis: Mar 14 Noi 2006 00:11:03    Titlul subiectului: Traseele TRANSURBAN Satu Mare 37841

Traseele de troleibuz:
T1
(dus)
STR. BRINDUSA (CART. HOREA -MICRO 16) -DRUMUL CAREIULUI -BUL. CLOSCA -STR. DACIA -BUL. CLOSCA -PODUL DECEBAL -BUL. VASILE LUCACIU -PIATA VASILE LUCACIU -BUL. TRAIAN -STR. GRIVITEI (GARA)

T1
(intors)
STR. GRIVITEI (GARA) -STR. CRISAN -STR. AVRAM IANCU -BUL. TRAIAN -PIATA VASILE LUCACIU -BUL. VASILE LUCACIU -PODUL DECEBAL -BUL. CLOSCA -DRUMUL CAREIULUI -STR. BRINDUSA -STR. CRIZANTEMEI -STR. MACIESULUI -STR. BRINDUSA (CART. HOREA -MICRO 16)

T3
STR. BRINDUSA (CART. HOREA -MICRO 16) -DRUMUL CAREIULUI -BUL. CLOSCA -STR. GARA FERASTRAU -GARA FERASTRAU -STR. GARA FERASTRAU -BUL. CLOSCA -PODUL DECEBAL -BUL. VASILE LUCACIU -PIATA VASILE LUCACIU -BUL. TRAIAN -STR. GRIVITEI (GARA) -STR. CRISAN -STR. AVRAM IANCU -BUL. TRAIAN -PIATA VASILE LUCACIU -BUL. VASILE LUCACIU -PODUL DECEBAL -BUL. CLOSCA -DRUMUL CAREIULUI -STR. BRINDUSA -STR. CRIZANTEMEI -STR. MACIESULUI -STR. BRINDUSA (CART. HOREA -MICRO 16)

Am figurat pe harta rutele troleibuzelor.Satu Mare.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  391.61 kb
 Vizualizat:  de 22263 ori

Satu Mare.JPG
Ultima modificare efectuată de către sisintea la Lun 20 Noi 2006 20:10:58, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 02/Iun/2021
Mesaje: 1759
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Dum 25 Oct 2009 14:02:54    Titlul subiectului: 118914

Se prelungeste linia de autobuz 15:

http://www.satumare.ro/articol/29/2841/Prelungire-de-linie-la-Transurban-

Satu Mare a scris:
Conducerea Transurban anunță că din 26 oct se va prelungi traseul autobuzului 15 cu cap de linie la Cimitirul de pe strada Amațiului. Această schimbare va fi definitivă și nu doar pentru ziua morților. Până în prezent autobuzul 15 avea capăt de linie în M17, dar din 26 octombrie capătul de linie va fi la Cimitirul de pe strada Amațiului. Directorul general al Transurban Satu Mare Simon Iosif a declarat că această schimbare va rămâne definitiv, deoarece s-a constat o cerere în zona respectivă.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
AmiralAOVData înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 16 Dec 2009 10:14:02    Titlul subiectului: 121310

O alta propunere pentru noi trasee de autobuz: obiectiv Livada. Conform articolului de mai jos, publicat in "Informatia Zilei" la data de 09.12.2009, linia de autobuz spre Livada va fi data in folosinta, experimental, din luna ianuarie a anului 2010.
Sursa: http://www.informatia-zilei.ro/new/2009/12/09/curse-auto-experimentale-in-livada-din-ianuarie-2010/#more-29933
Redau mai jos doar un fragment din acest articol:

Citat:
Schimbarea statutului unei unități administrativ-teritoriale din comună în oraș prespune și asigurarea unor servicii pe măsura statutului. Printre serviciile de care trebuie să beneficieze locuitorii unui oraș se numără și existența mijloacelor de transport urbane – autobuze și linii de autobuze.
Cu puțin timp în urmă pe această temă s-au purtat discuții ample în Livada. Consilierii locali au acceptat ideea că pe raza orașului, ca urmare a existenței unor sate arondate, ar fi utilă o cursă de autobuz. S-a luat în seamă și faptul că drumurile în majoritatea lor sunt bune și oamenii vor apela la mijloacele auto proprii. Existența unei asemenea hotărâri, după cum spunea primarul Ioan Sebesi, nu rezolvă problema. Nici deținerea unui mijloc de transport specializat nu este o condiție suficientă, dar este necesară.
Interlocutorul nostru a ținut să facă unele precizări în acest sens. În această perioadă se discută cu locuitorii satelor arondate, dar și cu cei din centrul administrativ. Se face în fapt un studiu privind oportunitatea introducerii acestor curse interurbane, prin discuțiile directe cu cetățenii. Până la sfârșitul acestei luni se vor centraliza rezultatele adunate din teren, iar în luna ianuarie a anului 2010 se va pune în funcțiune experimental autobuzul. În funcție de rezultatele efective se va putea lua decizia finală – menținerea sau sistarea unor asemenea curse auto.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Lun 10 Mai 2010 13:57:00    Titlul subiectului: 2010-05-10 126827

Transurban are intentia de a-si recupera macar o parte dintre traseele judetene:

http://www.adevarul.ro/locale/satu_mare/Satu_Mare-_Lupta_pentru_transportul_judetean_de_persoane_0_259174254.html

"Satu Mare: Luptă pentru transportul județean de persoane

Lucian Laszlo

Luni 10 mai 2010

Satu Mare
Sute de sătmăreni au fost afectați vineri de protestul transportatorilor

Șapte primării se unesc într-o Asociație de Dezvoltare Intracomunitară ca Transurban să poată prelua 12 trasee preorășenești. Transportatorii privați acuză autoritățile locale de concurență neloială și amenință că vor da în judecată Primăria dacă vor fi scoși de pe trasee înainte de iunie 2011.

Municipalitatea este pe cale să definitiveze proiectul unei Asociații de Dezvoltare Intracomunitară pentru a reintra pe traseele preorășenești pierdute la licitația organizată în 2008. „Licitația a fost chiar în perioada alegerilor și s-a întâmplat ca Transurban să iasă din cursă din cauza unei scăpări legislative. Mai exact, autobuzele sunt în proprietatea Primăriei Satu Mare, iar licitația prevedea ca participanții să aibă mașinile proprii. Astfel că, din cauză că nu s-a făcut un simplu contract de comodat, Transurban a ieșit din cursă“, afirmă viceprimarul Kereskeny Gabor.

Primăria Satu Mare este însă decisă să pună pe roți societatea locală de transport în comun, în prezent aproape jumătate din cheltuielile Transurban fiind acoperite din bugetul local. „Transurban are acum o nouă conducere. Societatea este în curs de restructurare, iar următorul pas este acela de a prelua, împreună cu alte șase primării, printr-o Asociație de Dezvoltare Intracomunitară, liniile preorășenești. Este vorba de 12 trasee și anume pe rutele din localitățile limitrofe. Din aceste 12 trasee, potrivit studiilor noastre, cel puțin 8 sunt profitabile“, dezvăluie viceprimarul Kereskeny Gabor.

Transportatorii acuză concurența neloială

Firmele private care dețin acum traseele județene acuză autoritățile locale de concurența neloială. „În primul rând , dacă ne vor lua rutele câștigate prin licitație înainte de iunie anul viitor, când ne expiră liciența, îi vom da în judecată. Pe de altă parte, preluarea fără o licitație a acestor trasee este un fel de naționalizare“, susține Viorel Chiș, vicepreședintele Asociației Transportatorilor Sătmăreni. Patronii din domeniu susțin că nu doar firmele vor avea de pierdut, ci și călătorii. „Noi am făcut investiții enorme. Avem mijloace de transport de 4 stele. Iar autoritățile locale în loc să sprijine mediul privat, principal contribuabil la bugetul local, ne iau afacerea. Mai bine să repare drumurile pentru că plătim bani grei pe service și să se ocupe de pirați“, spune Gheorghe Mocanu, managerul societății Autoreflex.

Pe e altă parte, autoritățile locale consideră că sătmărenii vor avea de câștigat dacă Transurban revine pe traseele din județ. „Avem semnale că unele firme nu respectă orarul stabilit, iar cel mai important în transportul în comun este asigurarea acestui serviciu pentru sătmăreni nu doar la orele de vârf. În altă ordine de idei, după ce le expiră liciența firmelor de transport vom prelua anumite trasee și asta pentru că legea ne permite. Este în interesul sătmărenilor ca Transurban să fie redresat pentru ca subvenția de la bugetul local să fie cât mai mică“, conchide Kereskeny Gabor.

Preferați să circulați cu Transurban sau cu firmele private de transport?
"


Ultima modificare efectuată de către Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 16:23:54, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Lun 14 Iun 2010 16:25:30    Titlul subiectului: 2010-06-14 128356

http://www.adevarul.ro/locale/satu_mare/Schimbari_de_traseu_la_transportul_public_de_persoane_0_280172062.html

"Schimbări de traseu la transportul public de persoane

Gabriela Pușcașiu

Luni 14 iun 2010

Satu Mare

Autobuzele vor circula pe alt traseu

Datorită lucrărilor de carosabil de pe strada Rodnei, mijloacele de transport în comun își schimbă traseele. Astfel, apar modificări pentru autobuzele Real 1 și 2, autobuzul nr. 1 i nr. 12.

În timpul lucrărilor, traseele se schimbă astfel: linia Real 2 va circula pe strada Avram iancu, linia 12 nu are ca stație finală strada Trandafirilor din 14 Mai, ci stația din Solidarității, iar traseul liniei 1 se modifică astfel: Pod Goelscu – drum Careiului – strada Arinului – strada Oituz – strada Prahovei. Linia Real 1 va circula pe Bulevardul Cloșca – strada Dariu Pop – strada Prahovei – drum Careiului. Cursa de la ora 6.30 pe linia 17 va circula pe traseul Pod Golescu – drum Careiului – bulevardul Cloșca.
"


Ultima modificare efectuată de către Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 16:24:09, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Lun 13 Sep 2010 10:37:02    Titlul subiectului: 2010-09-11 133306

Un traseu pentru beneficiarii de pomeni...

http://www.adevarul.ro/locale/satu_mare/Satu_Mare-_De_luni_se_imart_ajutoarele_alimentare_comunitare_0_333566778.html

"Satu Mare: De luni se împart ajutoarele alimentare comunitare

Lucian Laszlo

Sâmbătă 11 sep 2010

Satu Mare,

Zahărul și laptele praf vor ajunge la Satu Mare în luna noiembrie

Șomerii indemnizati, persoanele cu handicap grav și accentuat, pensionarii cu pensia sub 400 lei/lună cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, circa 8.000 de persoane, sunt așteptați de luni, la Centrul Comercial Rachel pentru a-și ridica produsele alimentare provenind din fondurile de intervenție comunitară.

[ . . . . . ]

Pe perioada desfășurării procedurii în intervalul orar 09 -12, va circula din oră în oră o cursă de autobuz introdusă de S.C. Transurban S.A. (cu plata biletului de călătorie de către cetăteni), pe ruta str. Alexandru Ioan Cuza – Complex Comercial Rachel. Beneficiarii trebuie să se prezinte în perioada și intervalul orar menționat, pentru a se evita astfel aglomerarile la finalul perioadei de distribuire și pentru a putea distribui cantitățile de alimente tuturor categoriilor sociale care sunt planificate sa ridice ajutoarele alimentare.
"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 19/Apr/2021
Mesaje: 6219
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mar 09 Apr 2013 16:25:00    Titlul subiectului: 163895

http://adevarul.ro/locale/satu-mare/traseu-nou-transport-raza-municipiului-satu-mare-sase-linii-modificate-1_5164039100f5182b859dad9f/index.html#

"Traseu nou de transport pe raza municipiului Satu Mare și șase linii modificate
9 aprilie 2013
Articol de Cristina Cicău

Începând cu data de 15 aprilie, la nivelul municipiului Satu Mare va fi înființată o linie nouă de transport, iar alte șase vor fi modificate. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către primarul Dorel Coica și directorul Ivan Simion. Știri pe aceeași temă Specialiștii în dezvoltarea rurală vin la tine în comună!

Noua linie înființată, linia nr. 1 barat va circula pe traseul micro 16 , drum Carei, pod Decebal, strada 1 Decembie 1918, gară și retur gară, ceas Elecric, Cuza Vodă, pod decebal, drum Carei și micro 16. Linia va circula în zilele lucrătoare între orele 05:50 – 17:00. Această linie va înlocui cursele de pe traseul micro 16- piață nr.1- gară, cu plecare din micro 16 la orele 06: 30, 07: 25, 08:05. La linia numărul doi, traseul va fi modificat. Pe sensul de mers spre cartierul 14 Mai, autobuzul va trece prin Gara de Nord , strada Grigore Ureche , cartierul 14 Mai și retur pe strada Avram Iancu. Linia trei se va prelungi pe strada Gorunului până la Aquaparc, la data punerii în funcțiune a acestuia. Linia șase nu va mai circula pe porțiunea Micro 16 – Hanul lui Ion. De asemenea, linia 11 va circula spre cartierul Solidarității, pe strada Anghel Saligny cu stație la magazinul Lidl și la parc. În ceea ce privește linia 13, în zilele lucrătoare, se suspendă porțiunea de traseu micro 16- Real pentru cursele care au plecare din cartierul Micro 16 la orele 8:40, 9:50, 11:00, 12:10 . În zilele de sâmbătă și duminică, linia 15 va avea ca și capăt de linie cimitirul de pe strada Amațului. Va circula pe strada Ion Vidu din cartierul micro 17 , cu stație la Moară."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
UKVZ-KTM-5Data înscrierii: 16/Dec/2018
Ultima vizita: 23/Mai/2021
Mesaje: 1344
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Vin 26 Apr 2019 21:42:22    Titlul subiectului: 200484

Programul traseelor Transurban Satu Mare în perioada sărbătorilor:
https://www.transurbansatumare.ro57038299_2156214708022138_7638964644379361280_o.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  327.5 kb
 Vizualizat:  de 7601 ori

57038299_2156214708022138_7638964644379361280_o.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul SATU MARE Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community