Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Bilete, tarife, validatoare Alba Iulia

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul ALBA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Sâm 22 Aug 2009 21:56:11    Titlul subiectului: Bilete, tarife, validatoare Alba Iulia 115843

Tarifele pentru transportul local asa cum erau afisate in chioscul de la Gara. De remarcat complexitatea sistemului de abonamente precum si fie greseala de redactare a documentului, fie ciudatenia legata de abonamentul urban pe toate liniile - o saptamana 15 lei, o luna 90 de lei... deci ar fi mult mai ieftin sa-ti iei 4 de cate o saptamana; presupun ca o saptamana e de fapt 25 de lei.

Interesant ca desi in document se prevede ca soferii vand bilete la 2.30 lei, in realitate biletele vandute la sofer sunt tot 1.50 lei.

Un automat de bilete, tot la gara; in linie cu ideea de brand al STP construit pe rosu-inchis, si acesta are aceasta culoare. Pacat ca nu vinde decat bilete urbane de 1.50 lei, nu si exterioare de 1.60 lei.

Doua bilete, ambele cumparate de la soferi si validate.

Validatorul; cand bagi biletul in fanta validatorul il trage putin, scrie data/ora/cursa si apoi ti-l impinge la loc.tarife.jpg
 Descriere:
Tarifele in vigoare
 Mărime fișier:  1.03 MB
 Vizualizat:  de 15081 ori

tarife.jpgaparat.jpg
 Descriere:
Aparat de vandut bilete
 Mărime fișier:  181.73 kb
 Vizualizat:  de 15081 ori

aparat.jpgbilete.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  992.56 kb
 Vizualizat:  de 15081 ori

bilete.jpgvalidator.jpg
 Descriere:
Validator de bilete.
 Mărime fișier:  98.42 kb
 Vizualizat:  de 15081 ori

validator.jpg


Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mar 25 Aug 2009 14:39:45    Titlul subiectului: 115991

Am obtinut confirmarea ca acele tarife de mai sus sunt corecte - deci chiar e 15 lei o saptamana si 90 de lei o luna abonamentul pe toate liniile intern Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 28 Ian 2010 15:46:47    Titlul subiectului: 122796

Din martie se doreste sa se dea drumul la taxare pe carduri contactless:

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Bilete_electronice_in_transportul_publicdin_Alba_Iulia_0_197980452.html

Adevarul a scris:
Societatea de Transport Public din Alba Iulia va introduce pentru transportul de călători sistemul de ticketing. Albaiulienii vor putea înlocui biletele de călătorie și abonamentele clasice cu cartele electronice. Cartelele vor putea fi achiziționate de la cinci chioșcuri care vor fi amplasate în oraș.

Serviciul de Transport Public Alba Iulia va introduce din luna martie sistemul de ticketing la transportul de călători. E vorba de un sistem automat prin care, ca alternativă la abonament sau la biletele de călătorie, se vor introduce cartele electronice.

„Cartelele vor conține pe o față datele personale ale călătorului și fotografia sa, iar pe cealaltă parte, imagini semnificative pentru orașul nostru. Cu ajutorul sistemului de de ticketing vom putea optimiza transportul local“, a spus Stelian Nicola, directorul STP Alba. Valoarea totală a investiției se ridică la 300.000 de euro.

Cartelele vor fi asemănătoare cu cardul și vor fi validate la urcare în autobuz de un aparat instalat în interiorul mijlocului de transport. „Am început deja acțiunea privind sistemul de ticketing și în 2-3 luni o vom finaliza. Clienții noștri vor putea achiziționa aceste cartele de la cele cinci chioșcuri pe care le avem amplasate în municipiu. În funcție de câte călătorii vor dori să achite, călătorii vor primi în schimb aceste cartele”, a spus Cornel Popescu, șeful atelierului exploatare.

În Alba Iulia sistemul de transport public s-a îmbunătățit în ultimii ani iar la acest moment societatea dispune de 70 de autobuze moderne dotate cu GPS și afișaj electronic de anunțare a următoarei stații, de un atelier auto în care lucrează 20 de meseriași, de o spălătorie cum scrie la carte, unde se face și curățenia din interiorul mijloacelor de transport care este asigurată de o echipă specială, dotată cu aspiratoare.

Mai ales pe perioada de iarnă mașinile bine dotate sunt foarte importante. „Nu mai bagăm în seamă frigul, nouă ne merge bine dacă roata se învârte. Acum nu mai e ca înainte, avem mașini bune, toate condițiile, nu mai înghețăm”, a afirmat Gheorghe Crișan, șofer în cadrul STP Alba Iulia de cinci ani de zile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Mie 31 Mar 2010 09:28:30    Titlul subiectului: 2010-03-31 125214

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Bilete_mai_scumpe_dar_valabile_o_ora_in_transportul_public_din_Alba_Iulia_0_235176532.html

"Bilete mai scumpe și valabile o oră în transportul public din Alba Iulia

Andreea Bărăgan

Miercuri 31 mar 2010

Albaiulienii care vor să se deplaseze cu autobuzele STP, trebuie să plătească 1,8 lei pe bilet, în loc de 1,5 lei. Acesta va fi valabil o oră, în loc de o călătorie. Noile tarife intră în vigoare din data de 5 aprilie. Până la sfârșitul anului se vrea introducerea sistemului de ticketing și a cardurilor de călătorie.

Consilierii locali din Alba Iulia au decis ieri majorarea tarifelor la transportul în comun. Prețul unui bilet va crește cu 30 de bani, dar în loc de o călătorie, va fi valabil timp de o oră.

Conducerea Societății de Transport Public Alba Iulia a motivat creșterea tarifelor prin scumpirea carburanților, majorarea polițelor de asigurare și evoluția inflației, precum și prin modernizările și investițiile realizate în ultimii ani.

Biletul, mai scump de la șofer

Din data de 5 aprilie, albaiulienii care își vor cumpăra biletul de la șoferul din mijlocul de transport, și nu de la automat, vor scoate din buzunar 2,7 lei. Măsura tarifului diferențiat a fost luată pentru reducerea timpului de deplasare a microbuzelor și autobuzelor.

„Biletul cumpărat de la șofer va fi mai scump pentru a-i determina pe cetățeni să-l achiziționeze din automatele care au fost montate special. De asemenea, se dorește și scurtarea timpului de deplasare între stații. Din data de 5 aprilie 2010, se va putea folosi un drept prin mai multe călătorii. Albaiulienii vor putea să circule în acest interval, chiar de două, trei ori“, a spus Stelian Nicola, directorul Societății de Transport Public Alba Iulia.

O altă noutate, este faptul că nu vor mai exista tarife diferențiate în funcție de zona de deplasare. În schimb, prețul abonamentelor va crește simțitor. Astfel, pentru un abonament lunar, tariful se va modifica de la 45 lei la 60 de lei, un abonament de 15 zile, de la 22,5 lei la 32 de lei, iar pentru o săptămână, de la 15 lei, la 18 lei. Acestea vor fi valabile pe toate liniile și vor avea un număr nelimitat de călătorii.

Sistem de ticketing

Până la sfârșitul anului, conducerea societății de transport public local are în plan introducerea sistemul de ticketing. Tradiționalele bilete vor fi înlocuite cu cartele electronice. „Cartelele vor conține pe o față datele personale ale călătorului și fotografia sa, iar pe cealaltă parte, imagini semnificative pentru orașul nostru. Cu ajutorul sistemului de de ticketing vom putea optimiza transportul local“, a spus Stelian Nicola, directorul STP Alba. Valoarea totală a investiției se va ridica la suma de 300.000 de euro.

În Alba Iulia sistemul de transport public s-a îmbunătățit în ultimii ani, iar la acest moment societatea dispune de 70 de autobuze moderne dotate cu GPS și afișaj electronic de anunțare a următoarei stații.

„Creșterea prețului nu e un lucru bun, însă va fi în avantajul celor care circulă mult cu autobuzul și își rezolvă rapid treburile, dacă un bilet este valabil o oră. Poți să te duci să îți faci piața într-o oră, și ai scăpat mai ieftin, cu un bilet în loc de două“, a spus Maria Șandru, de 43 de ani, casnică din Alba Iulia.
"


Ultima modificare efectuată Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 14:24:52, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mie 31 Mar 2010 09:42:45    Titlul subiectului: 125215

Chiar daca scumpirea per se e un lucru rau, bravo celor de la Primarie si/sau STP pentru ca au aplicat conceptul occidental (care e de fapt si starea de normalitate) de valabilitate a biletului un interval de timp si nu in vehiculul care a fost compostat.

Interesant ca sistemul contactless a fost amanat cam 9 luni - in articolul citat de mine chiar inainte de mesajul de mai sus cu noile tarife se vorbeste de implementare prin martie... acum termenul ar fi decembrie!

In plus tarifele citate in articol nu sunt corecte - in mesajul meu din 22 august 2009 sunt tarifele corecte; o saptamana 15 lei e corect toate liniile dar celelalte tarife de 22.5 lei 2 saptamani si 45 lei o luna se refera la abonamente pe o linie si nu generale; dealtfel sistemul de tarife vechi avea amuzanta proprietate ca abonamentul general saptamanal era 15 lei iar cel lunar 90 lei Very Happy

Si inainte (sau cel putin in august cand am fost eu acolo) biletele eliberate de sofer costau teoretic 2.3 lei (fata de 1.5 lei la sol) dar de fapt soferii vindeau tot bilete de 1 leu jumatate. Sa vedem daca cu noile preturi se va trece efectiv la vanzarea biletelor mai scumpe de catre soferi - iarasi un lucru normal pentru ca cine nu e prevazator sa-si cumpere bilet de la sol si intarzie aiurea toata lumea din autobuz dorind bilet de la sofer macar sa plateasca un leu in plus pentru asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
AmiralAOVData înscrierii: 24/Iun/2007
Ultima vizita: 16/Iul/2019
Mesaje: 4345
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie 12 Mai 2010 15:30:16    Titlul subiectului: 126932

Revenim la sistemul electronic cu noi informatii prezentate de cotidianul "Adevarul", editia din 12.05.2010. Link-ul: http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Cartele_electronice_pentru_transportul_in_comun_din_Alba_Iulia_0_260374301.html

"Sistem electronic de taxare în transportul public de călători din Alba Iulia

Cartelele au pe o parte datele personale ale călătorului, iar pe cealaltă este inserată o imagine reprezentativă pentru orașul Alba Iulia. Tinerii pot apela la gatgeturi pentru telefonul mobil sau brelocul de chei. Călătorii își pot spune nemulțumirile prin intermediul unul Tel verde apelabil la numerele 0800800STP sau la 0800800787.

Societatea de Transport Public din Alba Iulia introduce pentru transportul de călători sistemul de ticketing. De la sfârșitul lunii mai, albaiulienii vor putea înlocui biletele de călătorie și abonamentele clasice cu cartele electronice. Acestea vor putea fi achiziționate de la cinci chioșcuri care vor fi amplasate în oraș.

Cartele electronice personalizate

Ticketingul este un sistem automat prin care, ca alternativă la abonament sau la biletelele de călătorie, se introduce cartele electronice. Cartelele sunt asemănătoare cu un card. „Cartelele vor conține pe o față datele personale ale călătorului și fotografia sa, iar pe cealaltă parte, imagini semnificative pentru orașul nostru. Cu ajutorul sistemului de de ticketing vom putea optimiza transportul local“, a spus Stelian Nicola, directorul STP Alba. Conducerea instituției va apela și la cipuri. Vor fi create și gatgeturi ce pot fi aplicate pe telefonul mobil sau la breloc.

Cartelele electronice vor fi validate la urcare în autobuz de un aparat instalat în interiorul mijlocului de transport prin simpla apropiere de acesta. „Clienții noștri vor putea achiziționa aceste cartele de la cele cinci chioșcuri pe care le avem amplasate în municipiu, plus unul la sediul instituției. În funcție de câte călătorii vor dori să achite, călătorii vor primi în schimb aceste cartele”, a precizat Cornel Popescu, șeful atelierului exploatare. Valoarea totală a investiției se ridică la 300.000 de euro.

Albaiulienii nu se arată foarte entuziasmați de această inițiativă. „Pentru tineri va fi bine, dar pentru noi, cei mai în vârstă, va fi complicat. Eu am legitimație“, a spus Ileana Câmpean, de 66 de ani. Vasile Coroi așteaptă eliberarea cartelelor. „Nu știu cum vor funcționa. Vom vedea la momentul respectiv“, a spus albaiulianul de 40 de ani. Alina Robu s-a declarat încântată. „Am o verișoară Spania, acolo se folosesc aceste cartele electronice. Cred că o să fie mai simple și mai atractive decât biletele normale“, a spus studenta de 21 de ani.

Tel verde este operabil

De asemenea, călătorii au la dispoziție de zilele acestea un tel verde. Albaiulienii pot suna gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă la numerele 0800800STP sau la 0800800787 pentru a a semnala eventualele probleme cu care se confruntă în mijloacele de transport în comun.

Călătorii nemulțumiți pot alepa Tel verde.

„Modul de funcționare a liniei telefonice este simplu. Ceățeanul semnalează problema sau propunerea sa operatorului STP. Dacă își lasă datele de identificare, reprezentanții STP se obligă să îi răspundă în scris, acasă, cu privire la modul în care a fost soluționată doleanța sa“, a spus directorul STP Alba. Pentru îmbunătățirea serviciului, toate apelurile vor fi înregistrate."


Fotografiile postate mai jos apartin cotidianului "Adevarul":
-card fata 1;
-card fata 2.1.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  26.58 kb
 Vizualizat:  de 14425 ori

1.jpg2.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  31.5 kb
 Vizualizat:  de 14425 ori

2.jpg_________________
http://transportlocalgalati.blogspot.com/ - mai multe info gasiti aici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mie 12 Mai 2010 17:41:40    Titlul subiectului: 126943

Sunt curios daca la lansarea comerciala a sistemului se va pastra ideea cu pozele, din cate stiu cele 2 regii care au deja implementat sistemul (RATB si RATT) nu au apelat si la poze, desi cel putin RATB intentiona la inceput.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Vin 28 Mai 2010 14:03:05    Titlul subiectului: 2010-05-28 127628

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Transport_gratuit_pentru_calatori_de_Zilele_municipiului_Alba_Iulia_0_269973371.html

"Transport gratuit pentru călători de Zilele municipiului Alba Iulia

Magda Băeșan

Vineri 28 mai 2010

Albaiulienii vor circula gratuitSâmbătă și duminică, respectiv 29-30 mai 2010, toți albaiulienii și nu numai, vor circula gratuit în oraș cu mijoacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Alba pe oricare dintre linii.

Vrem ca oamenii să vadă că s-au schimbat condițiile de transport și oferim servicii de calitate“, a precizat Stelian Nicola, directorul STP Alba.

Programul după care vor circula autobuzele va fi cel de weekend respectiv, din 15 în 15 minute peste zi, și la 30 de minute seara după ora 20.00.
"


Ultima modificare efectuată de către Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 14:24:02, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Joi 09 Dec 2010 15:05:40    Titlul subiectului: 2010-12-09 137306

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Calatorii-Alba-Iulia-inlocuiesc-SMS-ul_0_386961388.html

"Călătorii din Alba Iulia înlocuiesc biletele de autobuz cu SMS-ul

Nicu Neag

Joi 9 dec 2010

Alba Iulia

Flori Lăncrănjan și Geanina Barb merg zilnic cu autobuzul Un simplu mesaj scris de pe telefonul mobil le oferă călătorilor o oră de transport pe oricare dintre liniile orașului. Noua metodă este și mai ieftină și mai utilă, spun oamenii.

54 de călători din Alba Iulia au ales de la lansarea proiectului, în urmă cu o săptămână, să se plimbe liniștiți cu autobuzul, fără să-și cumpere bilet de la ghișeele special amenajate sau de la automate. S-au folosit de telefonul mobil.

Un SMS, valabil o oră

Un simplu SMS le oferă călătorilor o oră de transport pe oricare dintre cele 25 de linii din oraș. Costul mesajului scris e de 30 euro cenți plus TVA , adică 1,6 lei.

Flori Lăncrănjan și Geanina Barb lucrează la Școala „ Vasile Goldiș din Alba Iulia. Zilnic se deplasează la locul de muncă cu autobuzul și spun că noua metodă este și mai ieftină și mai utilă.

„Este o metodă eficientă, modernă, comodă, nu mai ai preocuparea să-ți cumperi bilet de la chioșc, automat sau direct de la șofer, nici nu mai trebuie să-l compostezi. Cred că, în timp va funcționa, ca și în alte orașe din Europa, o s-o testez și eu“, a spus Flori Lăncrănjan, profesoară la Școala „Vasile Goldiș“ din Alba Iulia.

Conducerea Societății de Transport Public în comun mizează că noua metodă de taxare va reduce numărul călătorilor fără bilet.

"Scopul nostru este să le oferim un serviciu în plus, modern, facil pentru toți cetățenii municipiului Alba. Pot să spun că oamenii au fost receptivi, în doar o săptămână de la lansare 54 de persoane au ales să trimită SMS la numărul 7585. Ieri, spre exemplu, 12 călători au ales să se folosească de telefonul mobil, fără să-și mai cumpere bilet“, a pus Stelian Nicola, directorul Societății de Transport Public.

Cum funcționează?

Practic, călătorul trimite un SMS, fără text, la numărul special 7585. În câteva secunde va primi un cod care va confirma că tranzacția s-a efectuat, cu toate datele necesare: data și ora emiterii biletului, durata validității acestuia și un cod care permite controlorilor să combată fraudele.

Obligația călătorilor este să păstreze SMS-ul primit până la expirarea călătoriei, iar în caz de control vor fi obligați să îl arate organelor competente.

Prețul unui bilet de autobuz valorează 1,8 lei. De cealaltă parte, însă prețul pentru un mesaj nu depășește 1,6 lei.

Achiziționarea biletelor de transport în comun este valabilă, momentan, pentru două rețele de telefonie mobilă.

Sistemul a fost pus la punct de compania SimPlus „E ecologic, rapid, scade costurile urbei și crește considerabil încasările la bugetul local“, a precizat, Dan Boabeș, directorul SimPlus.

Până la finalul anului viitor acest serviciu ar putea fi implementat în alte 6 orașe din România."


Ultima modificare efectuată de către Arhiva de Presa la Mar 26 Iul 2011 14:23:27, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Joi 09 Dec 2010 16:35:05    Titlul subiectului: 137311

Foarte bine, din nou cei de la STP au stiut sa priveasca catre viitor. In cativa ani cand acest lucru va fi un lucru obisnuit in toata tara ei vor putea sa spuna ca au fost primii care au aplicat metoda.

Interesant si pretul, mai scazut decat al biletelor de hartie. In plus daca socotim ca la reincarcarea cartelelor prepay se mai primesc si unele bonusuri, e chiar mai ieftin de 30c+TVA = 1.6 lei, probabl spre 1.5 lei fata de cei 1.8 lei cat e biletul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Arhiva de PresaData înscrierii: 18/Oct/2005
Ultima vizita: 03/Sep/2020
Mesaje: 931

MesajTrimis: Mie 25 Mai 2011 08:39:59    Titlul subiectului: 143844

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Iulia-Bilet-Oferta-Zilele-Orasului_0_486551807.html

"Alba Iulia: Bilet de călătorie valabil o zi. Oferta este de Zilele Orașului

24 mai 2011

Autor: Andreea Bărăgan

Cei care vor circula de Zilele orașului Alba Iulia cu autobuzele Societății de Transport Public vor achita un singur bilet de călătorie care va fi valabil timp de o zi. Cu biletul respectiv se va putea circula pe toate rutele din oraș.

Un bilet costă 1,8 lei și este în prezent valabil o oră, dar cu prilejul Zilelor orașului, acest bilet își va prelungi valabilitatea la o zi.

„Zilele orașului nostru reprezintă pentru Societatea de Transport Public Local Alba Iulia o mare sărbătoare, de aceea am decis să facem acest cadou albaiulienilor și turiștilor. Vom acoperi foarte bine toate traseele astfel încât lumea să poată ajunge fără probleme în zonele în care se vor desfășura manifestările dedicate orașului. Pentru turiștii care vor veni cu trenul vom asigura transportul de la gară spre oraș în aceleași condiții, un bilet valabil o zi“, a declarat directorul STP, Stelian Nicola.

Bilete prin SMS

Biletele pot fi achiziționate atât prin mijloacele clasice cât și prin SMS, trimițând textul „Alba“ la numărul 7585, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone și Orange. Costul unui mesaj este de 1,6 lei."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 31/Dec/2020
Mesaje: 6218
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Lun 17 Oct 2011 11:49:22    Titlul subiectului: 149654

Biletul de 1,8 lei/ora al S.T.P. Alba Iulia.

Din colectia lui Cristi Angheliuc20110916-81a.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  23.4 kb
 Vizualizat:  de 12728 ori

20110916-81a.JPG20110916-81b.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  15.32 kb
 Vizualizat:  de 12728 ori

20110916-81b.JPG_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stfpData înscrierii: 24/Oct/2005
Ultima vizita: 25/Feb/2021
Mesaje: 1758
Locație: Bucuresti 6

MesajTrimis: Mie 12 Sep 2012 09:24:35    Titlul subiectului: 158857

Din 10 septembrie 2012 s-a trecut la o grila de tarife bazata pe zone concentrice. Biletul de oras a ramas 1.80 lei, restul de tarife cresc pe masura ce te indepartezi de Alba Iulia. Articolul complet pe site-ul STP:

http://www.stpalba.ro/stire/stiri/de-luni-10-septembrie-2012-intra-in-vigoare-implementarea-transportului-public-local-de-persoane/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Catalin GhitaData înscrierii: 27/Oct/2005
Ultima vizita: 31/Dec/2020
Mesaje: 6218
Locație: Popesti-Leordeni, Buzau

MesajTrimis: Mie 28 Noi 2012 16:19:05    Titlul subiectului: 160730

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Bilet-Ziua-Nationala-Alba-Iulia_0_818918158.html

"Bilet de autobuz valabil o zi întreagă de Ziua Națională la Alba Iulia

28 noiembrie 2012

Autor: Dorin Țimonea

Alba Iulia
Un bilet este valabil întreaga zi de 1 decembrie

Locuitorii municipiului Alba Iulia și oaspeții care vor vizita orașul cu prilejul Zilei Naționale a României vor putea circula cu autobuzele Societății de Transport Public Alba Iulia pe orice traseu întreaga zi, achitând prețul unui singur bilet care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie.

”Extinderea perioadei de valabilitate a biletului de la o oră la o zi, pe toate traseele, în toate zonele tarifare, este felul nostru de a veni alături de autoritățile publice din Alba, care trebuie să organizeze manifestările dedicate acestei zile, fără buget de la Guvern. Considerăm că este un cadou pentru cetățenii care vor să se bucure de Ziua Națională aici, la Alba Iulia, și sperăm ca în oraș să vină cât mai mulți dintre călătorii noștri din zonele situate în jurul municipiului, acoperite de traseele STP”, a spus directorul Societății de Transport Public Alba Iulia, Stelian Nicola.

În același context, STP va suplimenta cursele care fac legătura dintre zona autogării și a gării și cea a Platoului Romanilor din Cetate și a celorlalte locuri de desfășurare a evenimentelor, asigurându-se o fluență crescută a mijloacelor de transport, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să aștepte în frig.

Un bilet costă 1,8 lei în zona tarifară 1 (în interiorul orașului) și este în mod normal valabil o oră pe toate traseele STP, dar, cu prilejul Sărbătorii Zilei Naționale, acest bilet își va prelungi valabilitatea la o zi. Și biletele cu preț diferit, aferente celorlalte zone tarifare, vor fi de asemenea valabile întreaga zi. Biletele achiziționate prin SMS, la prețul de 0,35 euro plus TVA, sunt valabile doar în zona tarifară 1.

Alba Iulia deține unul dintre cele mai perfomante sisteme de transport public din România. A reușit în ultimii ani să îmbunătățească semnificativ calitatea serviciilor, aproape de toate standardele din Uniunea Europeană: anunțare vocală (prin sistemul voice – box) și vizuală (prin panouri de afișaj) în stații și autobuze, valabilitatea biletului extinsă la o oră, posibilitatea achitării biletului prin SMS, ticketing electronic."

_________________
Harta traseelor autobuzelor Transbus Buzau.
http://harti.tramclub.org/buzau-apr13.pdf
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul ALBA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community