Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
 
Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Trenul UNIREA (Chisinau - Iasi) - Evenimente

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul IAȘI
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 26 Mar 2016 13:52:48    Titlul subiectului: Trenul UNIREA (Chisinau - Iasi) - Evenimente 184299

Continuand seria actiunilor de promovare a trenului Unirea prin oferirea de bilete gratuite si reduceri in zile cu anumite semnificatii, CFM va marca, pe 27 martie, cei 98 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.

21 martie - a fost anuntat concursul
Citat:
ATENȚIE! CONCURS!
Trenul „Unirea” te duce să sărbătorești Unirea la Iași.
Pe data de 27 martie a.c. se împlinesc 98 de ani din ziua în care Sfatul Țării a votat în favoarea Unirii Basarabiei cu România. Cu această ocazie, Calea Ferată din Moldova oferă posibilitatea de a sărbători Unirea la Iași unui grup de elevi din cadrul singurului liceu cu predare în limba română din Tiraspol „Lucian Blaga”. Aceștia vor călători gratuit cu trenul „Unirea”, tur-retur, pe cursa Chișinău-Iași (Socola). Scopul acestui eveniment este de a susține aspirațiile și eforturile majore pe care le depun profesorii și elevii români din stânga Nistrului pentru păstrarea vie a limbii române în regiune.
Amintim că administrația CFM a întreprins și anterior o serie de vizite la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, aducând copiilor din regiune bucuria sărbătorilor de iarnă, donând o sumă importantă de bani pentru procurarea noilor uniforme pentru elevi.
Totuși, nu doar liceenii din Tiraspol se vor bucura de sărbătoarea Unirii la Iași. Calea Ferată din Moldova lansează un nou concurs. În contextul împlinirii a 98 de ani de la Ziua Unirii, administrația CFM va oferi un număr total de 98 de bilete gratuite pentru o călătorie tur-retur cu trenul pe cursa Chișinău-Iași.

REGULAMENTUL CONCURSULUI!!!
Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să dea like paginii oficiale de facebook a Căii Ferate din Moldova, să distribuie poza de concurs și să scrie, în comentarii, un catren din „Hora Unirii”, operă literară scrisă de Vasile Alecsandri.
Participanții ce vor îndeplini condițiile sus-numite vor fi înregistrați și vor fi fi selectați aleatoriu prin intermediul programului RANDOM.ORG. Câștigătorii vor beneficia de o călătorie inedită în unul dintre cele mai frumoase orașe din România, cu trenul „Unirea”. Lista câștigătorilor va fi publicată joi, 24 martie, pe site-ul și pagina oficială de facebook a CFM.
Fii alături de noi! Scriem istoria împreună!

sursa: pagina web CFM (http://www.cfm.md/ro/news/?id=349) si Facebook CFM (https://www.facebook.com/Calea-Ferată-din-Moldova-512960818793527)5902_982666865156251_5721873003214730620_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  125.74 kb
 Vizualizat:  de 8408 ori

5902_982666865156251_5721873003214730620_n.jpg_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 26 Mar 2016 13:55:10    Titlul subiectului: 184300

24 martie - au fost publicati castigatorii:
Citat:
Calea Ferată din Moldova anunță câștigătorii concursului desfășurat sub genericul „Trenul „Unirea” te duce să sărbătorești Unirea la Iași”. Câștigătorii vor primi bilete tur-retur pe cursa Chișinău-Iași, pentru data de 27 martie curent.
Festivitatea de înmânare a biletelor va avea loc vineri, 25 martie, la ora 13.00, în incinta Gării Feroviare din Chișinău. Directorul General al CFM, Iurii Topala, va veni cu un mesaj de felicitare pentru câștigătorii concursului.
Amintim că la data de 27 martie a.c. se împlinesc 98 de ani din ziua în care Sfatul Țării a votat în favoarea Unirii Basarabiei cu România. Cu această ocazie, la Iași se va deplasa și un grup de elevi din cadrul singurului liceu cu predare în limba română din Tiraspol „Lucian Blaga”. Aceștia vor călători gratuit cu trenul „Unirea” tur-retur pe cursa Chișinău-Iași. Evenimentul este sponsorizat de Directorul General al Căii Ferate din Moldova, Iurii Topala, care oferă, în total, un număr de 98 de bilete gratuite.
În concurs au fost înscriși 386 de participanți, dintre care 167 au fost declarați neeligibili (nu au respectat regulamentul concursului). Câștigătorii au fost selectați aleatoriu, prin intermediul programului RANDOM.ORG. Persoanele selectate sunt rugate să se apropie de ghișeele de vânzare a biletelor din incinta Gării Feroviare din Chișinău, cu pașaportul valabil.
Publicăm mai jos lista câștigătorilor:
Ирина Кузмицкая Adrian Cociug Adriana Bolișoi Alexandr Tatarov Alisa Braga Ana Stich Andrei Casamare Andrei Serdesniuc Braghiș Constanța Casian Vitalie Catalin Zara Cercel Cristina Ciorba Antonina Cristina Musteață Dana Dobînda DeliaDina Arsenie Diana Galusca Diana Sicora Dima Cojocari Doina Morari Dorin Popa Dorina Balica Elena Ambroci Elena Chistol Felicia Cerbu Gabi Baraboi Grigorii Orobet Igor Andrei Igor Roman Ion Rosca Ionel Guțu Irina Baciu Iulian Trofim Laurențiu Lisnic Lena Baranov Liuba Carabcevschii Mamaliga Ina Maria Boța Marin Furdui Marina Baraboi Marina Bombonica Meriacri Cristina Mia Taban Migalatiev Dorina Mihaela Josan Nastea Ursu Nicu Dulap Olesea Movilean Olga Mazur Olga Neculai Olga Punga Procopov Tudor Rodica Buga Rusu Daria Silvia Baltag Tabarcea Irina Tatiana Panaguta Teodor Porubin Tomsa Iurie Vadim Braga Valeria Cebaniƫa Valeria Croitor Valeria Pirlea Vanica Ion Verginia Mitu Veronica Beliman Victor Tabarcea Vlad Melian

sursa: http://www.cfm.md/ro/news/?id=351

_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 26 Mar 2016 14:04:54    Titlul subiectului: 184301

25 martie - castigatorilor le-au fost inmanate biletele
Citat:
Festivitatea de înmânare a biletelor pentru câștigători

Astăzi, Directorul General al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurii Topala, a participat la festivitatea de înmânare a biletelor pentru câștigătorii concursului desfășurat sub genericul Trenul „Unirea” te duce să sărbătorești Unirea la Iași.

Administrația CFM a transmis un mesaj de felicitare câștigătorilor, dar și de mulțumire pentru toți cei care au participat în cadrul acestui concurs, îndemnându-i să apeleze cât mai des la serviciile Căii Ferate.

Câștigătorii prezenți la eveniment au recunoscut că nu s-au așteptat să-și regăsească numele pe liste.
„Am fost plăcut surprinsă atunci când am fost anunțată că am câștigat. Sincer, nu m-am așteptat. Țin să aduc mulțumiri Directorului Căii Ferate pentru că ne-a oferit ocazia să călătorim gratuit în unul dintre orașele pe care îmi doream să le vizitez. Sunt convinsă că voi mai participa și la alte concursuri organizate de CFM”, ne-a declarat Valeria Cebăniță, care va beneficia de o călătorie inedită la Iași.
Menționăm că lista câștigătorilor a fost publicată pe site-ul cfm.md, dar și pe pagina oficială de facebook a Căii Ferate din Moldova. Câștigătorii care nu au reușit să participe la festivitatea de înmânare a biletelor sunt așteptați, cu pașaportul, la ghișeele din incinta Gării Feroviare din Chișinău.
Directorul CFM, Iurii Topala, a desfășurat această acțiune cu ocazia împlinirii a 98 de ani din ziua în care Sfatul Țării a votat în favoarea Unirii Basarabiei cu România. În acest context, alături de câștigătorii concursului, de sărbătoarea Unirii se va bucura și un grup de elevi din cadrul singurului liceu cu predare în limba română din Tiraspol „Lucian Blaga”. Aceștia vor călători gratuit cu trenul „Unirea”, tur-retur, pe cursa Chișinău-Iași. Elevii, însoțiți de profesori, vor fi așteptați de administrația ieșeană, care le va organiza o excursie impresionantă prin cele mai atractive obiective turistice din regiune.

Scopul acestui eveniment este de a susține aspirațiile și eforturile majore pe care le depun profesorii și elevii români din stânga Nistrului pentru păstrarea vie a limbii române în regiune. Sponsorul campaniei este Directorul General al Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurii Topala.

sursa: Facebook CFM (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.986186638137607.1073741872.512960818793527&type=3)

_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 26 Mar 2016 14:06:10    Titlul subiectului: 184302

Pe 27 martie se împlinesc 98 de ani din ziua în care Sfatul Țării din Basarabia a votat în favoarea unirii Basarabiei cu România.

Cu aceasta ocazie, Calea Ferată din Moldova a oferit 98 de bilete gratuite pentru trenul „Unirea” de la Chișinău la Iași și retur pentru data de 27 martie.

RATP Iași și Asociația TRAMCLUB IAȘI îi vor întâmpina simbolic pe românii din stânga Prutului la gara Socola și le vor oferi stegulețe tricolore, după care îi vor conduce spre centrul orașului cu autobuze ce vor purta mesajul Unirii și steagul românesc.

Persoanele interesate să participe la această întâlnire simbolică sunt așteptate duminică, 27 martie, între orele 10:30 și 10:40, în stația Frigorifer (sens spre pasajul Socola) pentru a fi transportate până la gara Socola. Desigur, se poate veni și direct la gara Socola, folosind alte modalități de deplasare.

Sosirea trenului în gara Socola este planificată pentru ora 10:59.

Haideți să ne întâmpinăm surorile și frații acasă!

Nu uitați că în această noapte se trece la ora de vară, deci ceasurile se dau cu o oră înainte, astfel încât ora 3 devine ora 4!12512227_1766932373536470_4018202131144042201_n.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  43.92 kb
 Vizualizat:  de 8404 ori

12512227_1766932373536470_4018202131144042201_n.jpg_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm 26 Mar 2016 14:50:56    Titlul subiectului: 184304

Atentie! Autobuzul 51 (Gara Socola-Tudor Vladimirescu-Moldova-Sala Polivalenta, respectiv Tudor Vladimirescu-Moldova-Podu Ros-Gara Socola) va circula gratuit pe 27 martie!
_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Dum 27 Mar 2016 13:59:35    Titlul subiectului: 184319

RATP si Asociatia TRAMCLUB Iasi au schimbat pentru o zi, simbolic, indicativul traseului pentru gara Socola din 51 in 98, pentru a marca cei 98 de ani trecuti de la unirea Basarabiei cu Romania, votata de Sfatul Tarii din Basarabia pe 27 martie 1918. Am fost prezenti la gara Socola cu doua autobuze purtand steagul romanesc si mesajul actual al Unirii pentru a primi romanii basarabeni ce au venit astazi la Iasi cu trenul "Unirea". Calea Ferata din Moldova (CFM) a oferit cu aceasta ocazie 98 de bilete dus-intors, dintre care 30 au fost primite de elevi de la liceul cu predare in limba romana "Lucian Blaga" din Tiraspol. La coborarea din tren, calatorii au primit de la voluntarii asociatiei TRAMCLUB Iasi steaguri tricolore cu mesajul Unirii. Dupa o multime de fotografii si interviuri date televiziunilor prezente, am plecat spre centrul orasului, capatul de linie fiind astazi, in mod exceptional, in dreptul Palatului Culturii.

Bun venit ACASA!IMG_3117.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  92.08 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3117.JPGIMG_3122.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  100.69 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3122.JPGIMG_3133.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  81.87 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3133.JPGIMG_3143.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  90.47 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3143.JPGIMG_3144.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  129.25 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3144.JPGIMG_3146.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  84.95 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3146.JPGIMG_3149.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  81.5 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3149.JPGIMG_3150.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  126.18 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3150.JPGIMG_3153.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  104.19 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3153.JPGIMG_3154.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  105.05 kb
 Vizualizat:  de 8308 ori

IMG_3154.JPGIMG_3157.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  108.6 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3157.JPGIMG_3158.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  84.15 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3158.JPGIMG_3163.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  140.73 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3163.JPGIMG_3165.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  151.16 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3165.JPGIMG_3167.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  142.11 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3167.JPGIMG_3170.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  154.22 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3170.JPGIMG_3172.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  105.82 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3172.JPGIMG_3176.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  102.36 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3176.JPGIMG_3178.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.5 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3178.JPGIMG_3184.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  111.95 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3184.JPGIMG_3187.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  87.8 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3187.JPGIMG_3188.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  82.02 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3188.JPGIMG_3190.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  111.27 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3190.JPGIMG_3192.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  110.84 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3192.JPGIMG_3197.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  109.44 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3197.JPGIMG_3198.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  137.85 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3198.JPGIMG_3199.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  78.99 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3199.JPGIMG_3207.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  67.8 kb
 Vizualizat:  de 8281 ori

IMG_3207.JPG_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Radu BialusData înscrierii: 22/Oct/2005
Ultima vizita: 15/Iun/2021
Mesaje: 8111
Locație: Iasi

MesajTrimis: Dum 27 Mar 2016 18:54:50    Titlul subiectului: 184332

Timpul trece si ucide bucuria primelor clipe... A venit ora plecarii trenului inapoi, intr-un loc ce deocamdata se numeste nedrept Republica Moldova. Mai trist este pentru acesti tineri, caci ei se intorc intr-o realitate mult mai dura decat cea dintre Prut si Nistru, in Transnistria...


IMG_3213.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  103.62 kb
 Vizualizat:  de 8261 ori

IMG_3213.JPGIMG_3214.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  97.39 kb
 Vizualizat:  de 8261 ori

IMG_3214.JPGIMG_3215.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  99.79 kb
 Vizualizat:  de 8261 ori

IMG_3215.JPGIMG_3216.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  146.95 kb
 Vizualizat:  de 8261 ori

IMG_3216.JPGIMG_3217.JPG
 Descriere:
 Mărime fișier:  154.72 kb
 Vizualizat:  de 8261 ori

IMG_3217.JPG_________________
Asociația Pasionaților de Transport Public "Tramclub Iași"
https://www.facebook.com/tramclubiasi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Judetul IAȘI Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community