|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Scania
Data înscrierii: 18/Sep/2020 Ultima vizita: 26/Dec/2020 Mesaje: 31 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 04 Oct 2020 16:03:19 Titlul subiectului: Petitie - Opriti casarea vehiculelor bucuestene speciale! |
208541 |
|
Prostie mai mare ca niciodata. M-am uitat pe pagina ,,Muzeul Transportului Bucuresti" de pe Facebook si am vazut ca vor sa dea la fier vechi vehiculele bucurestene unice!!!
Sursa:
https://www.facebook.com/InitiativaMTB/?hc_ref=ARQThYIe7cDee3kBr0t3eJpK9JBOB5LsvMDOQ7Kt3B3Fhxp8FzcAU0Cd1guwvKumBiE&fref=nf&__tn__=kCH-R
Autobuzul #98 si troleibuzul #7460, singurele vehicule Rocar Autodromo, prototipurile de tramvai Bucur 1, primele tramvaie ,,moderne" din Bucuresti si troleibuzul #7459, singurul troleu RDS cu motor in curent alternativ, precum si ultimele 2 autobuze DAF existente, ultimul autobuz Rocar De Simon U412 existent si tramvaiul V2B #4042, ultimul tramvai bidirectional V2A ce a inaugurat in 1983 linia supranumita azi „tramvai rapid”, vor fi date la fier vechi!!! Toate aceste vehicule au fost simboluri ale transportului public bucurestean si ale industriei romanesti. Desi industria bucuresteana a produs mii de tramvaie, troleibuze si autobuze de-a lungul timpului, flota muzeala a RATB-ului este formata din doar 3 (TREI) tramvaie de epoca.
OPRITI CASAREA ISTORIEI BUCURESTENE!!! Cerem scoaterea vehiculelor speciale de pe lista de casat si expunerea lor in Muzeul Transportului Bucurestean. Am in spate o petitie semnata de peste 2100 de oameni. Semnati si voi petitia pentru salvarea istoriei transportului public din Bucuresti!!!
https://campaniamea.declic.ro/petitions/petitie-pentru-infiintarea-muzeului-transportului-bucurestean |
|
Sus |
|
|
ovidius
Data înscrierii: 06/Feb/2008 Ultima vizita: 21/Aug/2024 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 12 Sep 2022 13:29:25 Titlul subiectului: Felicitari! |
214253 |
|
Felicitări pentru inițiativă. Am semnat si eu. Sa speram ca le salvam cumva. |
|
Sus |
|
|
ADK
Data înscrierii: 09/Apr/2019 Ultima vizita: 13/Oct/2024 Mesaje: 732 Locație: Buzau
|
Trimis: Lun 12 Sep 2022 14:33:34 Titlul subiectului: |
214255 |
|
La fel și eu, însă viitorul acestor mașini le văd a fi incerte din cauza vandalizării excesive cel puțin în cazul autobuzelor... |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Nu puteți descărca fișiere în acest forum
|
|