|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
bancila83
Data înscrierii: 04/Apr/2018 Ultima vizita: 24/Feb/2022 Mesaje: 168 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
 |
iahim
Data înscrierii: 03/Mai/2016 Ultima vizita: 30/Sep/2022 Mesaje: 155 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi 10 Mai 2018 20:32:42 Titlul subiectului: |
194781 |
|
Stranie, ciudata si, totodata, inocenta coincidenta! Fix peste 2 ani sunt alegerile locale...
Lasand la o parte aceste abureli, exista vreo initiativa de refacere a cladirii arse la inceputul anului?
|
|
Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 24/Apr/2025 Mesaje: 10877 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 Mar 2025 15:01:09 Titlul subiectului: |
221092 |
|
In Tulcea s-au achizitionat autobuze electrice Granton. Articolul se gaseste aici
Citat: | Transportul public din Tulcea se face acum cu autobuze electrice
De luni, 20.05.2024, transportul public tulcean a intrat într-o nouă etapă de modernizare, prin punerea în circulație a autobuzelor electrice.
Traseele din municipiu vor fi realizate cu transport ecologic în proporție de peste 70%, cu autobuze electrice, care au o capacitate de 70 călători fiecare, asigurându-se, în același timp, și mijloace de transport mai mari, dimensionate pentru 109 persoane, la orele de vârf, pe traseele aglomerate (2, 2B și 4), dar și mijloace de transport mai mici, cu o capacitate de 50 de călători, pe rutele de pe străzile înguste ale municipiului Tulcea.
Pentru asigurarea continuității serviciului, în situații extreme, un număr de nouă autobuze BMC, producție 2006-2007, vor fi păstrate de Primăria Tulcea, ca rezerve, și recondiționate.
„Autobuzele electrice sunt dotate cu sisteme de încălzire și aer condiționat, și sunt prevăzute cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, în vârstă, cărucioare pentru copii, sisteme de încărcare pentru telefon, E-tiketing și camere video.
Alimentarea autobuzelor electrice se face cu ajutorul celor zece stații de încărcare lentă, cu o putere nominală de 60kW, instalate la sediul societății, unde un ciclu de încărcare durează aproximativ patru ore.
În plus, autobuzele pot fi încărcate, în regim de urgență, la cele trei stații de încărcare rapidă, cu o capacitate de 540 kW, instalate în stațiile de autobuz de la Liceul Nicolae Cornățeanu, Navaliștilor și Șantierul Naval.
Pentru asigurarea reacției rapide, în cazul unor defecțiuni ale autobuzelor în timpul efectuării traseelor, va fi asigurat serviciul de permanență, pentru înlocuirea urgentă a mijlocului de transport avariat și preluarea călătorilor, în vederea continuării programului de transport“, a transmis Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea. |
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 24/Apr/2025 Mesaje: 10877 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 Mar 2025 15:04:14 Titlul subiectului: |
221094 |
|
Am fost in delegatie la Tulcea si am pozat unul dintre autobuzele electrice. Din cate am vazut sunt autobuze electrice cu lungimea de 10 metri. Cele pe care le-am vazut nu aveau sistemul electronic de afisaj functional. De ce ?
Descriere: |
|
Mărime fișier: |
90.17 kb |
Vizualizat: |
de 564 ori |

|
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
Sus |
|
 |
CLAXON
Data înscrierii: 09/Noi/2006 Ultima vizita: 24/Apr/2025 Mesaje: 219 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 Mar 2025 21:07:31 Titlul subiectului: |
221098 |
|
Nu pare a fi instalata firma electronica.
_________________ 611 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|