|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
BusFan
Data înscrierii: 18/Iul/2012 Ultima vizita: 13/Iun/2025 Mesaje: 339 Locație: Cluj
|
Trimis: Lun 07 Apr 2025 11:00:36 Titlul subiectului: |
221188 |
|
Într-adevăr 823 are anunțuri noi, l-am prins și eu.
Am prins și în unele troleibuze Solaris.
Sunt mai multe anunțuri, însă nu m-am prins cum rulează.
E clar, cel de rămas-bun apare la ultima stație.
Pe cel de bun-venit l-am prins doar după prima stație pe linia 9 (direcția Gară-Bucium, nr. parc 963), însă a rulat de cel puțin 2 ori pe 24B (direcția Unirii - Vivo, nr. parc 823).
Tot pe linia 24B (atât în 823 cât și într-unul din autobuzele Mercedes Conecto lungi) am prins un anunț legat de faptul că validarea cardurilor este obligatorie și unul (pe care nu l-am auzit prea bine din cauză că boxa nu funcționa corespunzător) legat de aflarea timpilor de sosire în stații și atenția sporită asupra bagajelor. Niciunul din aceste anunțuri nu a rulat pe 9, deși am mers dintr-un capăt în altul cu el.
Un lucru curios, am mers cu 963 pe linia 9 și avea anunțurile noi, însă același 963 pe linia 52 nu are aceste anunțuri. Probabil vor fi setate pentru fiecare linie în perioada următoare. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|