|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
CLAXON
Data înscrierii: 09/Noi/2006 Ultima vizita: 14/Oct/2025 Mesaje: 229 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 Oct 2025 17:49:41 Titlul subiectului: |
222490 |
|
Nu stiu la ce se refera, pentru ca eu am observat ca 686 circula acceptabil si in perioadele de varf ale traficului. Eu sper sa se faca o reconfigurare a traseelor care ocolesc lucrarile din zona 1Mai si sa existe macar o linie care sa faca legatura directa intre Straulesti si restul lumii _________________ 611 |
|
Sus |
|
 |
petro burgener
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Ultima vizita: 09/Oct/2025 Mesaje: 50 Locație: Bucuresti 3
|
Trimis: Dum 05 Oct 2025 04:13:51 Titlul subiectului: |
222504 |
|
Cele 22 troleibuze Yutong, vor ajunge la Dep Bucureștii Noi și vor circula pe linia 86 până în Pajura, linia 686 urmând să se desființeze. În zona Clabucet, vor circula pe autonomie, pe unde circula și 686, probabil. Cel puțin așa au anunțat cei de la TPBI. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|