Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun

Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Planificator rute  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Troleibuzele Solaris
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Troleibuzele din Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006
Ultima vizita: 19/Noi/2025
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 02 Noi 2025 19:46:41    Titlul subiectului: 222742

Si acum, la statia Lic. Ec. Virgil Madgearu, sens spre Calea Mosilor, nu toti soferii reusesc sa cupleze automat captatoarele si trebuie sa se dea jos. Din ce am vazut unii nu se opresc unde trebuie (puteti vedea in poza locul unde au cuplat captatorii la retea).

IMG_20251031_175322154.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  37.15 kb
 Vizualizat:  de 250 ori

IMG_20251031_175322154.jpg

ADK

Data înscrierii: 09/Apr/2019
Ultima vizita: 27/Noi/2025
Locație: Buzau

MesajTrimis: Joi 20 Noi 2025 12:27:45    Titlul subiectului: 222845

În altă ordine de idei, mi s-a părut cel puțin mie interesant, că s-au băgat aceste trolee și pe liniile de noapte. Cool Am văzut o poză cu unul la capăt la IMGB.

Cred ca n-are rost să spun că dacă linia pe care merge acesta, este în mare parte sub rețea, n-aș vedea ce problemă ar fi... Wink mai ales că fiind electric este și mai silențios, lucru preferabil pe timp nocturn. Ba chiar s-ar fi propus și tramvai, unde este cazul (cum ar fi pe linia 32), adică unde e mai mare aglomerația și traseul dublează linia de noapte, dar aici e altă discuție că în funcție de modelul vagonului și calea de rulare, poate fi deranjant...

Ce critic însă, și asta n-are legătură cu vehiculul în sine, este afișajul cu "urcare pe la ușa 1" judecând că firma este destinată să-ți afișeze destinația, să știi unde merge, nu au ce să caute astfel de indicații pe care ar trebui să le știi tu, pentru asta se pun indicatoare. Mad Ca și acum câțiva ani cu "purtarea măștii este obligatorie" adică că pui un afiș mai discret, un sticker e altceva, dar nu ocupi chiar și dinamic (adică odată afișează traseul, vreo 2-3 sec, apoi alte 2-3 sec. ce vrei tu) firma cu lucruri mai ales irelevante, ca în cazul cu urcare pe la prima ușă, care-i scopul său că nu înțeleg... dacă cu covidul era poate un ordin de la minister, și... mai înțelegeam, în cazul de față e probabil de la TPBI care fără supărare, n-am ce înțelege mai ales într-un oraș ca Bucureștiul unde te apuci acum să domesticești animalul sălbatic... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Troleibuzele din Bucuresti Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum