|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 19/Noi/2025 Mesaje: 11094 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 02 Noi 2025 19:46:41 Titlul subiectului: |
222742 |
|
Si acum, la statia Lic. Ec. Virgil Madgearu, sens spre Calea Mosilor, nu toti soferii reusesc sa cupleze automat captatoarele si trebuie sa se dea jos. Din ce am vazut unii nu se opresc unde trebuie (puteti vedea in poza locul unde au cuplat captatorii la retea).
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
37.15 kb |
| Vizualizat: |
de 250 ori |

|
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
| Sus |
|
 |
ADK

Data înscrierii: 09/Apr/2019 Ultima vizita: 27/Noi/2025 Mesaje: 796 Locație: Buzau
|
Trimis: Joi 20 Noi 2025 12:27:45 Titlul subiectului: |
222845 |
|
În altă ordine de idei, mi s-a părut cel puțin mie interesant, că s-au băgat aceste trolee și pe liniile de noapte. Am văzut o poză cu unul la capăt la IMGB.
Cred ca n-are rost să spun că dacă linia pe care merge acesta, este în mare parte sub rețea, n-aș vedea ce problemă ar fi... mai ales că fiind electric este și mai silențios, lucru preferabil pe timp nocturn. Ba chiar s-ar fi propus și tramvai, unde este cazul (cum ar fi pe linia 32), adică unde e mai mare aglomerația și traseul dublează linia de noapte, dar aici e altă discuție că în funcție de modelul vagonului și calea de rulare, poate fi deranjant...
Ce critic însă, și asta n-are legătură cu vehiculul în sine, este afișajul cu "urcare pe la ușa 1" judecând că firma este destinată să-ți afișeze destinația, să știi unde merge, nu au ce să caute astfel de indicații pe care ar trebui să le știi tu, pentru asta se pun indicatoare. Ca și acum câțiva ani cu "purtarea măștii este obligatorie" adică că pui un afiș mai discret, un sticker e altceva, dar nu ocupi chiar și dinamic (adică odată afișează traseul, vreo 2-3 sec, apoi alte 2-3 sec. ce vrei tu) firma cu lucruri mai ales irelevante, ca în cazul cu urcare pe la prima ușă, care-i scopul său că nu înțeleg... dacă cu covidul era poate un ordin de la minister, și... mai înțelegeam, în cazul de față e probabil de la TPBI care fără supărare, n-am ce înțelege mai ales într-un oraș ca Bucureștiul unde te apuci acum să domesticești animalul sălbatic...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|