|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
LNER.branchline
Data înscrierii: 01/Iun/2026 Ultima vizita: 24/Iun/2026 Mesaje: 1 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie 24 Iun 2026 18:18:26 Titlul subiectului: |
223739 |
|
Nu stiu sincer cine se mai uita pe aceasta pagina, dar am venit sa o aduc la curent umpic . Tursibul a realizat cu succes mutarea autobazei in zona de vest(Aeroport). In prezent din cate stiu eu, nu mai exista deloc MAZ-uri in sibiu...Cred ca s-au scos din functiune treptat odata cu terminarea pandemiei de Covid 19. Autobuze de tip MAN foarte rar mai vezi (Daca ai norc!) pe strazile sibiului. Site-ul Oficial Tursib zice ca mai sunt in uz 7 autobuze MAN...dar cred ca acea cifra a mai scazut din pacate. In schimb, in Sibiu, la momentul de fata se folosesc o gramada de autobuze articulate si nearticulate Mercedes Benz Conecto (folosite pe linile 1,2,5, etc.) Apropo de liniile principale, Slava cerului ca Cineva a adus Tursibul cu piciorele pe pamant si a facut in asa fel incat sa vina din 10 in 10 minute . Deasemenea, in rubrica autobuze, umbla prin orasul nostru si autobuze Isuzu Citiport folosite in principal pt. traseurile cu solicitare mai mica. DEASEMENEA s-a integrat un Nou sistem de transport Metropolitan (tot de tursib) care face legatura cu micile comune din jurul Sibiului. Pt. aceste linii (500,560,561,570,571,580,581, etc...) se folosesc noile autobuze electrice Solaris Urbino 18 (Ma gandesc ca Tursib a primit multe comentarii in legatura cu inlaturarea troleibuzelor, pana au cedat si au cumparat autobuze elctrice...NU SA INTRODUCA INAPOI TROLEIBUZELE ). De asemenea pe aceste trasee circula din nou blestematele autobuze BMC, care is facute in China! Nu stiu ce au in cap cei de la Tursib, dar am avut ocazia sa merg cu asemenea autobuz pe LINIA 1!. Scrie in chineza peste tot, anunturile de statii se aud intrerupt, iar de panoul digital ce sa mai zic.
Iar pentru criticile de inlaturare a Tramvaiului, Tursib a implementat traseul 22, care o ia de la gara, pana in paltinis. (In fine, Primaria Rsinariului pune la dispozitie transportul lor public, culmea, tot de la Cimitir!). Am sa las mai jos un link cu flota Tursibului, cei care nu au mai aflat de transportul din sibiu de ceva vreme o sa va lase cu gura cascata...
Cam asta a facut Tursibul intre timp... .
https://tursib.ro/page/flota-tursib/flota |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|