|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tudor_toma82
Data înscrierii: 03/Oct/2009 Ultima vizita: 28/Apr/2010 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 04 Feb 2010 02:44:33 Titlul subiectului: |
|
|
Ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie, referitor la str. Bulgarus!
Oricum, la ultima varianta upgradata de Google Earth nici nu se mai vede deloc ceea ce parea a fi fost o linie de tramvai candva!
Cat despre zona cu posibila linie de langa padurea Baneasa - zona Jandarmeriei, o sa incerc sa scot o poza din Google Earth!
Zona la care ma refer este reprezentata de zona de case din coltul din stanga jos al padurii, langa bdul Ion Pop de Sisesti!!
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
167.22 kb |
| Vizualizat: |
de 557 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
folkfan
Data înscrierii: 29/Ian/2010 Ultima vizita: 07/Sep/2010 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti 2
|
Trimis: Joi 04 Feb 2010 11:15:53 Titlul subiectului: |
|
|
Soseaua se cheama Gheorghe Ionescu Sisesti si casele sunt in zona intersectiei cu Jandarmeriei. Cred ca e vorba de acelasi fenomen ca mai sus, evocat de rosetti61, deoarece Vatra Noua e un sat inglobat relativ de curand in orasul Bucuresti (postbelic). Nu cred ca le puneau comunistii asa de repede tramvai. Totusi, este de verificat daca nu cumva e vreo fosta prelungire a tramvaiului 24, asta se poate stabili numai dupa o vizita la capatul actual, apoi pe Jandarmeriei ca sa vedem orientarea sinelor.
_________________ folkfan |
|
| Sus |
|
 |
rosetti61
Data înscrierii: 03/Iul/2006 Ultima vizita: 09/Sep/2010 Mesaje: 645 Locație: Bucuresti 6 (Militari)
|
Trimis: Joi 04 Feb 2010 17:46:55 Titlul subiectului: |
|
|
Tramvaiul 24 nu a avut niciodata prelungiri, Damaroaia a fost capatul lui de cand s-a bagat tramvai pe acolo. Dalele pe care le-ati vazut au fost folosite doar pentru pavaj, sunt vechi si rezultate de la santierele de linii. Nu a fost si nici nu va fi tramvai pe strazile respctive. Pe strada din Ghencea am trecut mai demult si am vazut dalele, din ce-mi amintesc erau pe trei randuri - strada care merge pe langa biserica.
_________________ Hans Oerlemans si minunatele lui tramvaie |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|