Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA TRAM CLUB ROMANIA
Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun

Arhiva video  Biblioteca  Tarife  Harti  Locatii  Retele  Forumul vechi (2005)  ÎnregistrareÎnregistrare 
MembriMembri  ProfilProfil  CăutareCăutare   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Translate to English
Traduire en français
Traduci in italiano
Übersetzen auf Deutsch
Traducir al español

Linii de tramvai desfiintate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Trasee, rute si harti din Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tudor_toma82

Data înscrierii: 03/Oct/2009
Ultima vizita: 28/Apr/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi 04 Feb 2010 02:44:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam eu ca asta trebuie sa fie, referitor la str. Bulgarus!
Oricum, la ultima varianta upgradata de Google Earth nici nu se mai vede deloc ceea ce parea a fi fost o linie de tramvai candva!

Cat despre zona cu posibila linie de langa padurea Baneasa - zona Jandarmeriei, o sa incerc sa scot o poza din Google Earth!
Zona la care ma refer este reprezentata de zona de case din coltul din stanga jos al padurii, langa bdul Ion Pop de Sisesti!!

zona padure Baneasa - linie tramvai.jpg
 Descriere:
 Mărime fișier:  167.22 kb
 Vizualizat:  de 557 ori

zona padure Baneasa - linie tramvai.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
folkfan

Data înscrierii: 29/Ian/2010
Ultima vizita: 07/Sep/2010
Locație: Bucuresti 2

MesajTrimis: Joi 04 Feb 2010 11:15:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Soseaua se cheama Gheorghe Ionescu Sisesti si casele sunt in zona intersectiei cu Jandarmeriei. Cred ca e vorba de acelasi fenomen ca mai sus, evocat de rosetti61, deoarece Vatra Noua e un sat inglobat relativ de curand in orasul Bucuresti (postbelic). Nu cred ca le puneau comunistii asa de repede tramvai. Totusi, este de verificat daca nu cumva e vreo fosta prelungire a tramvaiului 24, asta se poate stabili numai dupa o vizita la capatul actual, apoi pe Jandarmeriei ca sa vedem orientarea sinelor.
rosetti61

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Ultima vizita: 09/Sep/2010
Locație: Bucuresti 6 (Militari)

MesajTrimis: Joi 04 Feb 2010 17:46:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tramvaiul 24 nu a avut niciodata prelungiri, Damaroaia a fost capatul lui de cand s-a bagat tramvai pe acolo. Dalele pe care le-ati vazut au fost folosite doar pentru pavaj, sunt vechi si rezultate de la santierele de linii. Nu a fost si nici nu va fi tramvai pe strazile respctive. Pe strada din Ghencea am trecut mai demult si am vazut dalele, din ce-mi amintesc erau pe trei randuri - strada care merge pe langa biserica.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului TRAM CLUB ROMANIA -> Trasee, rute si harti din Bucuresti Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum