|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
AmiralAOV

Data înscrierii: 24/Iun/2007 Ultima vizita: 16/Iul/2019 Mesaje: 4345 Locație: Galati
|
Trimis: Mar 16 Iun 2009 13:00:29 Titlul subiectului: |
112471 |
|
| De astazi s-a deschis si cel de-al doilea traseu de troleibuz: 104. Este deservit de troleibuzele MAZ, sprijinite, dupa cum ne-am obisinuit, de autobuzele produse de aceeasi firma. Vor fi doua troleibuze MAZ si doua autobuze MAZ pe acest traseu, cel putin pentru aceasta perioada de deschidere. Din cate am inteles, zilele trecute s-au efectuat probe pe aceasta linie si rezultatele au fost suficient de bune pentru ca acest traseu sa devina din nou activ. Capatul a ramas aceelasi (doar nu credeati ca Primaria va pune mana sa investeasca in mutarea retelei pana in zona cimitirului Sf Lazar, unde intorc acum autobuzele ce deservesc liniile 9 si 104), adica in bucla de intoarcere realizata la inceputul anilor '90 pentru troleibuzele DAC si ROCAR.
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

Data înscrierii: 25/Feb/2008 Ultima vizita: 28/Noi/2025 Mesaje: 681 Locație: Galati
|
Trimis: Mar 16 Iun 2009 13:12:21 Titlul subiectului: |
112472 |
|
Este si un Ikarus pe 104.
_________________ https://linktr.ee/rsbadita (totul într-un singur loc)
MIE-MI PASĂ DE GALAȚI! VOUĂ? |
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

Data înscrierii: 24/Iun/2007 Ultima vizita: 16/Iul/2019 Mesaje: 4345 Locație: Galati
|
Trimis: Mar 16 Iun 2009 15:54:00 Titlul subiectului: |
112478 |
|
Da si asta tine tot de un fel de testare intrucat reteaua a fost modificata pentru a suporta tensiunea pentru troleibuzele MAZ, intr-un cuvant a scazut de la cei 750 V necesari pentru alimentarea fostelor troleibuze articulate romanesti. In urma modificarilor intreprinse si pentru testarea retelei se utilizeaza ambele tipuri de troleibuze existente la Galati.
Pe de alta parte, cum distribuirea mijloacelor de transport oscileaza functie de posibilitati, nu infirm varianta desemnarii celor trei Astra-Ikarus pe traseul 104. Din nou, depinde de cate troleibuze MAZ vor fi disponibile (zic asta intrucat in ultima perioada avem si ceva necazuri: 1402 este iar in Probe, 1408 a cedat zilele trecute in fata Agentiei de Voiaj si abia azi l-am revazut pe traseu, 1409 lipseste cu desavarsire din circuitul urban...).
Se tot zvoneste unirea traseelor 15 si 35; nu stiu care numar de linie va fi triumfator sau daca nu cumva, pentru " a se impaca si capra si varza", sa se aleaga un alt numar. In prezent, linia 15 este deservita de un singur midibuz si intr-adevar, are flux foarte redus de calatori (probabil si din cauza crizei care a determinat inchiderea mai multor unitati de activitate din zona portuara). Tipul preferat pentru aceasta linie este Isuzu; se utilizeaza midibuzele din primele generatii, precum WZL, WZN si uneori altele, din loturi posterioare, precum XDL. Linia 35 a fost o "proba dificila" pentru mai multe tipuri de autobuze; astfel, in pozitie de "tester" au fost Rocar-uri, MAZ-uri, Cobre, Isuzu-uri si PRestij-uri. Singurele care au scapat par sa fie DAB-urile care insa nu au ezitat sa-si trimita reprezentanti pe traseul 36...
In urma perioadelor de proba s-a decis ca activitatea pe linia 35 sa cada in mare parte in grija midibuzelor de "talie mica", adica ISUZU si PRESTIJ.
Acum, avand in vedere o posibila fuzionare de linii, cat si itinerariul cu puternice aspecte "off-road" as indrazi sa intreb cam ce mijloace de transport vor fi utilizate... Fiindca MAZ-urile au obiceiul de a ceda cand "dau de greu", epoca ISUZU e pe apuse, PRESTIJ-urile nu sunt "prea saltarete", DAB-urile isi pot spune oricand anii de vechime si se strecoara cu dificultate pe stradutele inguste... Posibil sa vedem Cobre sau poate, cine stie, DAC-uri, ROCAR-uri? Nu era mai logica pastrarea tramvaiului care asigura legatura intre Palatul de Navigatie si Piata Mare, sau, poate o legatura intre Palat si Bariera Traian? Evident ca nu...
Desi se zvoneste ca unirea celor doua trasee se va realiza dupa ce se vor termina lucrarile de "modernizare" pe strada Traian, ma indoiesc sa cred ca traficul va fi lipsit de peripetii.
Mai jos am postat o poza cu unul dintre midibuzele care lucra astazi pe traseul 15. Titularul de drept - pentru ultimele luni - este WZL, care probabil azi avea zi libera.
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
331.33 kb |
| Vizualizat: |
de 12169 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

Data înscrierii: 25/Feb/2008 Ultima vizita: 28/Noi/2025 Mesaje: 681 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 17 Iun 2009 07:02:14 Titlul subiectului: |
112508 |
|
In continuare cateva poze cu mijloacele de transport in comun din Galati. Soferul unui troleu de pe 104 este nevoit sa opreasca si sa schimbe manual captatorii in zona Inelului de Rocada pt. ca macazul nu functioneaza. Din pacate nu am reusit sa prind in poze si Ikarusul trimis azi pe 104, dupa cum stiti au probleme in a afisa traseul lui 101, 103 si 104, afisand doar numarul nu si "Parc CFR - Tiglina 3" sau "Centru - Tiglina 3 / Micro 19".
1. 104 la capat in Tiglina 3, observam un troleibuz MAZ 203t.
2. Captatorii pe retea la capatul din Tiglina 3.
3. 104 la capat in Tiglina 3, vedere laterala.
4. 104 la capat in Tiglina 3, vedere frontala.
5. 104 la capat in Tiglina 3, vedere din unghi, se observa si soferul.
6. 104 in fata Parcului Eminescu.
|
540.27 kb |
de 12141 ori |

|
|
1.62 MB |
de 12141 ori |

|
|
560.44 kb |
de 12141 ori |

|
|
528.27 kb |
de 12141 ori |

|
|
464.07 kb |
de 12141 ori |

|
|
544.23 kb |
de 12141 ori |

|
|
| Sus |
|
 |
cg2005
Data înscrierii: 18/Dec/2005 Ultima vizita: 12/Mai/2013 Mesaje: 97 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 17 Iun 2009 14:55:39 Titlul subiectului: |
112525 |
|
Astazi am revazut un MAZ pe traseul 29, varianta prin Port. Se pare ca au inceput sa circule din nou pe varianta str. Dogariei.
Din pacate, e foarte dificila acea curba de la capatul blocurilor Bistrita pentru aceste autobuze mari.
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Ultima vizita: 27/Noi/2025 Mesaje: 829 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 17 Iun 2009 15:12:13 Titlul subiectului: |
112527 |
|
| Da,intr-adevar este dificila,dar nu foarte ca sa nu poate face fata...oricum eu am fost azi cu acel MAZ pe traseul 29 var.Dogariei si s-a descurcat bine la acea curba...
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Mie 17 Iun 2009 22:16:29 Titlul subiectului: |
112548 |
|
Astazi au circulat tot 3 MAZ-uri si 1 Ikarus pe 104. In continuare Ikarusul afiseaza doar numarul nu si ruta parcursa.
|
| Sus |
|
 |
deprodio
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Ultima vizita: 27/Noi/2025 Mesaje: 829 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 17 Iun 2009 23:13:59 Titlul subiectului: |
112549 |
|
| Eu am vazut un autobuz MAZ,un troleibuz MAZ(1400)si un troleibuz Ikarus...dar,poate m-am inselat!
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Dum 21 Iun 2009 13:15:45 Titlul subiectului: |
112683 |
|
| Din nou, incertitudinea de a lua o hotarare definitiva de catre conducerea Transurb asupra traseului 104 in principal si a traseului 9 in secundar, isi spune cuvantul astfel: in saptamana ce tocmai a trecut traseul 9 deservit de 3 MAZ-uri sau DAB-uri iar traseul 104 deservit de troleibuze MAZ si Ikarus, dar si de autobuze MAZ...au revenit la traseul initial, circuland pe Str.Prelungirea Brailei...de vineri insa, traseul 9 a revenit pe Str.Gheorghe Asachi iar traseu 104 la fel, acesta incheindu-si "contracul"cu troleibuzele. In concluzie orice modificare survenita in Tiglina 3 in ultima saptamana s-a sters din grafic si in consecinta in aceasta zona se calatoreste cu 3 MAZ-uri(sau DAB-uri) pe traseul 9(in week-end doar 2),si 3 MAZ-uri sau DAB-uri pe traseul 104(in week-end doar 2) pe Str.Gheorghe Asachi la tur si la retur...
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Vin 26 Iun 2009 13:01:44 Titlul subiectului: |
112929 |
|
| Astazi(26.06)s-a reinfiintat traseul 101(Micro 19-Centru),acesta fiind deservit de troleibuzele MAZ si Ikarus...
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Vin 26 Iun 2009 13:36:35 Titlul subiectului: |
112934 |
|
De mentionat, traseul 21 nu circula in weekend.
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Vin 10 Iul 2009 08:43:53 Titlul subiectului: |
113734 |
|
Traseele de tramvai care circula pe strada Basarabiei spre Piata Energiei vor fi suspendate si inlocuite cu autobuze pe o perioada de cel putin 10 luni. Mai multe informatii aflati din articolul de mai jos apartiand cotidianului "Monitorul de Galati", editia din 10.07.2009:
"Încep lucrările pe strada Basarabiei!
Începând cu data de 15 iulie, porțiunea de pe strada Basarabiei cuprinsă între Bulevardul George Coșbuc și Piața Energiei va intra în focul lucrărilor de modernizare, care vor dura 10 luni de zile
Anunțul a fost făcut ieri de viceprimarul Nicușor Ciumacenco în cadrul conferinței de presă susținute ieri. Acesta a precizat că valoarea lucrărilor se ridică la 10.390.557 lei, bani care vor proveni atât din fonduri europene, cât și de la bugetul municipalității. Potrivit aceleiași surse, firma de construcții care va executa lucrările este Mari-Vila COM București. În total vor fi înlocuiți 1.250 ml din rețeaua de canalizare, 2.053 ml din rețeaua de apă, 9,7 km din rețelele electrice (devieri) și 2,5 km din rețeaua de contact. De asemenea, vor fi refăcute liniile de tramvai pe 2,3 km și vor fi reparați 4.090 mp trotuare și 12.400 mp carosabil, a precizat viceprimarul Nicușor Ciumacenco. În ceea ce privește diferența dintre data de organizare a licitației pentru desemnarea firmei care va executa lucrările și începerea lor efectivă, viceprimarul Ciumacenco a dat o explicație, și anume depunerea unei contestații de către unul dintre participanții la licitație, care însă nu a avut câștig de cauză. Cât despre străzile unde încep lucrări de reparații peste noapte, am putea spune, ținând cont de faptul că nu se fac anunțuri cu câteva zile înainte de începerea lucrărilor, pentru ca și locuitorii Galațiului și în special șoferii să știe pe unde mai pot merge, viceprimarul Galațiului a recunoscut că la acest capitol Primăria nu stă tocmai bine. Și aici ne referim în special la lucrările de reabilitare efectuate cu fonduri ISPA care au condus la transformarea unei bune părți din oraș într-un adevărat șantier de lucru. Am avut o discuție pe această temă acum ceva timp cu domnul viceprimar Mircea Răzvan Cristea, care răspunde pe partea de ISPA, și nu am știut că sunt deficiențe la capitolul informații. Vă vom comunica o listă cu străzile unde se execută lucrări. În opinia mea, sunt o serie de probleme cu programul ISPA, în sensul că în program sunt prevăzute termene și începerea lucrărilor pe anumite străzi, iar când te duci pe teren realitatea e cu totul alta, pentru că se constată că sunt începute lucrările pe alte străzi. Asta și pentru că depinde de modul în care se obțin avizele pentru lucrările respective, a explicat viceprimarul Nicușor Ciumacenco."
Ma bucura faptul ca nu se intentioneaza sa se renunte la linia de tramvai. Se pare ca dupa ce aceste lucrari se vor finaliza (sper ca nu vor dura ca cele din zona Inelului de Rocada) linia de tramvai va fi montata inapoi.
Aceeasi veste este dezbatuta si in cotidianul local "Viata Libera", editia din 10.07.2009:
"Lucrări cu alții
Se închide strada Basarabiei
* Nici o firmă din Galați n-a întrunit punctajul necesar câștigării licitației * Firma câștigătoare, implicată în scandalul Videanu *
De miercuri, 15 iulie, șoferii trebuie să evite să-și mai facă trasee care să includă strada Basarabiei, pe tronsonul cuprins între bulevardul George Coșbuc și Piața Energiei. Aici vor începe, în sfârșit, la aproape trei luni și jumătate de la lansarea proiectului, lucrări de modernizare a străzii.
Lucrările, în valoare de 10.390.557 lei (inclusiv TVA), sunt finanțate din fonduri structurale și de la bugetul local, vor dura zece luni. În total vor fi înlocuiți 1.250 metri din rețeaua de canalizare, 2.053 metri din rețeaua de apă, 9,7 km din rețelele electrice (devieri) și 2,5 km din rețeaua de contact. De asemenea, vor fi refăcute liniile de tramvai pe 2,3 km și vor fi reparați 4.090 mp trotuare și 12.400 mp carosabil (1.150 m x 10,8 m).
Motivul pentru care lucrările au început la o distanță așa de mare de lansarea oficială a proiectului (care s-a petrecut pe 12 martie) este, potrivit declarațiilor viceprimarului Nicușor Ciumacenco, contestația făcută de una din firmele care au pierdut licitația.
„Pentru aceste lucrări s-au înscris 7-8 firme, precum Vâlceana, Arcada, Vega, Alpin Austria & Tancrad, Atlas… Cea mai bună ofertă a fost cea a firmei Atlas care s-a asociat cu o firmă din Spania, pentru acest lucru. Ei au avut cu o ofertă de aproximativ 60 miliarde lei vechi, însă când s-au studiat ofertele, s-a constatat că Atlas nu a putut face dovada unor experiențe similare, așa că au fost descalificați. Următoarea firmă a fost SC Mari - Villa, iar Atlas a făcut contestație...”, a explicat viceprimarul.
Dacă tot nu câștigă firmele din Galați, poate se informează cineva și asupra bonității firmelor participante dinafară la aceste licitații.
Despre Mari-Villa s-a vorbit anul trecut foarte mult în legătură cu afacerile cu borduri ale lui Videanu. Curtea de Conturi a descoperit lucruri interesante precum plăți nejustificate, diferențe la cantitatea materialelor etc. Dacă am fi răi, am spune că, de când și-a luat în serios rolul de supervizor al organizației PD-L Galați, domnul Videanu trage și prietenii după dumnealui. Dar nu suntem, ne punem și noi doar niște întrebări.
Cât privește durata lucrărilor, acesta a precizat că inițial era vorba de derularea de lucrări pe parcursul a 18 luni, dar termenul a fost redus la 10 luni."
Ultima modificare efectuată de către AmiralAOV la Vin 10 Iul 2009 08:52:57, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
claudiu_samy
Data înscrierii: 25/Ian/2007 Ultima vizita: 31/Oct/2017 Mesaje: 223 Locație: Galati; Bucuresti
|
Trimis: Vin 10 Iul 2009 08:51:41 Titlul subiectului: |
113735 |
|
| Asta inseamna ca pentru un timp vom avea tramvai doar traseele 39/40 si spre combinat. Pe traseul 8, care nu trece prin zona afectata de lucrare, nu vor putea ajunge vagoanele. Daca incep lucrarile si pe B-dul Otelarilor si se inchide complet linia ramane doar fostul traseu 1, actualmente conventie.
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Vin 10 Iul 2009 13:49:00 Titlul subiectului: |
113757 |
|
Pentru traseul 8 se pot duce 2 garnituri una sa stationeze la Bazinul Nou alta in Piata si traseul 43 ar merge Stadion Otelul - Combinat, traseul 1 Comat - Combinat si cam atat. Personal as INCHIDE pe o perioada de 3 ani toate liniile si le-as reface de la 0 inclusiv Strada Basarabiei care deja este deteriorata! Si viaductul se va inchide!!! Asa ca nu vor mai circula tramvaie in Galati!
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mie 15 Iul 2009 09:44:25 Titlul subiectului: |
114053 |
|
De astazi, tramvaiele care circulau pe traseele 7, 8 si 44 au ramas in depou. Ciudat ca, in decurs de aproape o ora si un sfert, cat am avut treaba prin zona Pietii Centrale, nu a venit nici un autobuz suplinitor. Traseul 35 era deservit de un midibuz (MRN) care circula aglomerat pe aproape intreaga ruta (de obicei pe aceasta linie se utilizeaza autobuzele Rocar BZF si GGG). Aceeasi situatie si pentru traseul 11, unde, in ultima vreme ruleaza Cobre, Isuzu-uri si Prestij-uri (ultimele doua detinand suprematia). Suspendarea celor trei linii de tramvai a adus flux mare de calatori si pentru traseul 12.
Banuiesc ca linia 8 va fi totusi deservita de un autobuz de mare capacitate (probabil EFO sau YGK) intrucat nu exista nici o alta posibilitate pentru cei angajati in valea orasului sa ajunga din centrul orasului la locul lor de munca.
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Mie 15 Iul 2009 12:09:12 Titlul subiectului: |
114055 |
|
Daca inca de pe Str. Basarabiei (intre Cosbuc si Energiei) nu a fost scoasa linia sau atinsa, se pot duce 2 garnituri de tramvai pentru 8 care sa deserveasca in continuare linia. Pe 5, 6, 7, 8, 36, 37, 42, 44, 54 nu mai circula niciun tramvai in prezent. Au ramas: 1, 3, 39, 40, 43 si 46. Daca pe traseul 36 circula autobuze, nu acelasi lucru putem spune de traseul 7 pe care nu l-am mai zarit azi, stand 3 ore la Flora in statie tocmai pentru a vedea vreo schimbare. In zona au aparut cei de la intretinerea caii de rulare si au scurmat din nou 2 metri langa linie cu o bere si gata lucrarea...
|
| Sus |
|
 |
claudiu_samy
Data înscrierii: 25/Ian/2007 Ultima vizita: 31/Oct/2017 Mesaje: 223 Locație: Galati; Bucuresti
|
Trimis: Mie 15 Iul 2009 13:00:47 Titlul subiectului: |
114057 |
|
| Statia capat Piata Centrala: pe chioscul de bilete este un anunt cum ca nu mai circula tramvaiele pe o perioada nelimitata, si nici nu sunt inlocuite cu altceva.
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mie 15 Iul 2009 21:00:50 Titlul subiectului: |
114099 |
|
| Nu stiu ce se intampla pe celelalte trasee insa pe liniile 39 si 40 au circulat tramvaie, in randul carora, predominate au fost KT-4D-urile... Daca pana acum, suprematia pe traseul 39 era detinuta de faimoasele ZGT-uri, iata ca astazi o mare parte dintre ele au ramas in depou.
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Joi 16 Iul 2009 16:22:14 Titlul subiectului: |
114158 |
|
As dori sa actualizez cateva informatii: traseul 102 este deservit de Troleibuze MAZ 203T, Astra-Ikarus 415 T si Autobuze MAZ 203;Traseul 29 este deservit de Midibuze Isuzu,Prestij dar si de Autobuze MAZ;Traseul 17 este deservit de Midibuze Isuzu,Prestij sau Cobra dar si de Autobuze DAB;Traseul 31 este deservit de un Autobuz DAB;Traseul 9 este deservit in special de Autobuze MAZ 203 si DAB si mai rar de Midibuze Isuzu, Prestij sau Cobra,Traseul 104 este deservit de Autobuze MAZ 203 si DAB si rareori de Midibuze Isuzu,Prestij sau Cobra,Traseul 20 este deservit de Autobuze MAZ 203 si DAB, dar si Midibuze Isuzu,Prestij sau Cobra,Traseul 22 este deservit in special de Autobuze MAZ 203 si rareori Autobuze Rocar De Simon si DAB dar si de Midibuze Isuzu,Prestij si Cobra.
Ultima modificare efectuată de către deprodio la Joi 16 Iul 2009 21:08:00, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
raven84
Data înscrierii: 24/Mar/2008 Ultima vizita: 06/Aug/2013 Mesaje: 124 Locație: Galati
|
Trimis: Joi 16 Iul 2009 17:22:24 Titlul subiectului: |
114160 |
|
A aparut traseul 7 de autobuz deservit de midibuze ISUZU si PRESTIJ cam ciudata alegerea vehiculelor dar...ma rog. Oricum numarul traseului era trecut la ambele vehicule pe care le-am zarit in zona capatului de tramvai Micro 19, cu pixul pe o foaie de hartie.
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Joi 16 Iul 2009 20:29:00 Titlul subiectului: |
114163 |
|
| De traseul 8 si 44 nu se stie nimic? Deoarece este cam ciudat ca in Bazinul Nou nu mai exista nici un mijloc de transport in comun...
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Joi 16 Iul 2009 20:42:52 Titlul subiectului: |
114165 |
|
Sunt 6 autobuze pe traseul 7. De astazi traseul 5 are 2 autobuze, traseul 7 are 6 autobuze. Pentru 1 luna toti vatmanii si lucratorii la depoul de tramvaie sunt trecuti pe vanzatori de bilete in autobuze, nu se mai dau amenzi deloc! Puteti cumpara bilete din autobuz.
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Joi 16 Iul 2009 21:09:02 Titlul subiectului: |
114171 |
|
| Si traseul 5 circula tot in regim de Conventie?
|
|
| Sus |
|
 |
claudiu_samy
|
Trimis: Vin 17 Iul 2009 07:23:43 Titlul subiectului: |
114174 |
|
Si ceva oficial:
http://www.viata-libera.ro/articol-Modificari_in_traseele_Transurb_2.html
| Citat: | Pe perioada lucrărilor de reparații la str. Basarabiei, traseul 7 va fi asigurat cu 4 autobuze care vor circula pe următorul itinerar:
Micro 19 (capăt linie tramvai) - str. Oțelarilor - str. Stadionului - str. Brăilei - str. Siderurgiștilor - str. Anghel Saligny - str. Ghioceilor (spate Ecosal) - str. N. Leonard - str. Tecuci - bdul G. Coșbuc - str. Basarabiei - str. Traian - Piața Centrală și retur.
Stațiile pentru traseul 7 autobuz vor fi următoarele:
Tur
- Micro 19 capăt linie tramvai - Poșta Micro 19 - McDonald s - Casa Roșie - Magazin Staer - str. Anghel Saligny colț cu Ghioceilor - str. N. Leonard - la Unicom Silvano, bdul G. Coșbuc - stația de la tr. 34 și 12, str. Basarabiei - Parcul Libertății, Baia Comunală, Piața Centrală.
Retur
- Piața Centrală, Baia Comunală - str. Poșta Veche - bdul G. Coșbuc (semafor) - str. N. Leonard (după rondou) - str. Ghioceilor - str. Anghel Saligny (IREG), Casa Roșie - Spitalul Județean - Poșta Micro 19 - Capăt Micro 19.
Prima plecare în cursă este la ora 6,20, cursa este de 68 minute, frecvența este de 17 min, iar în zilele nelucrătoare vor circula 2 mașini, cu frecvența de 34 min., prima plecare fiind tot la ora 6,20. Ultima plecare în cursă de la fiecare capăt este la ora 20,30.
Traseul 34, deviat
SC Transurb SA anunță că, începând cu data de 20.07.2009, va devia circulația autobuzelor de la traseul 34, din cauza lucrărilor de reabilitare a sistemelor de apă și canalizare executate de SC Vega 93 SRL pentru SC Apă Canal SA pe str. Aurel Vlaicu.
Autobuzele de la traseul 34 vor circula pe bdul Milcov și vor face o stație la Grupul Școlar MAIA și apoi la Liceul CFR pe bdul G. Coșbuc. |
Nici traseul 46 nu mai poate circula din cauza ca s-a inchis portiunea intre General si IFR. Totusi, 44 si 8 alaltaieri puteau circula, linia nefiind blocata. (8 pentru ca are pe unde sa ajunga de la depou la traseu)
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Vin 17 Iul 2009 14:33:42 Titlul subiectului: |
114195 |
|
| Astazi(17.07) traseul 7 a fost deservit de 2 MAZ-uri(608 si 611),un DAB(DWL)si un Rocar De Simon(PNN) si traseul 6 de un Midibuz Isuzu(XDL).Inca nu stiu daca traseele 5 si 42 inca mai sunt active,dar traseele 8 si 44 s-au anulat...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|