|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
BaditaStefanGalati

Data înscrierii: 25/Feb/2008 Ultima vizita: 28/Noi/2025 Mesaje: 681 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm 10 Oct 2009 20:20:49 Titlul subiectului: |
118290 |
|
Traseul 11 nu mai circula in Piata Centrala pentru o perioada de timp.
_________________ https://linktr.ee/rsbadita (totul într-un singur loc)
MIE-MI PASĂ DE GALAȚI! VOUĂ? |
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

Data înscrierii: 24/Iun/2007 Ultima vizita: 16/Iul/2019 Mesaje: 4345 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm 10 Oct 2009 20:53:14 Titlul subiectului: |
118293 |
|
Asa este, modificarea a intrat astazi dupa-amiaza in vigoare iar anuntul este postat atat la punctele de vanzare ale biletelor Transurb cat si in cadrul mijloacelor de transport. Iata un astfel de anunt fotografiat in interiorul MAZ-ului GL-56-PMG:
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
194.32 kb |
| Vizualizat: |
de 16165 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

Data înscrierii: 24/Iun/2007 Ultima vizita: 16/Iul/2019 Mesaje: 4345 Locație: Galati
|
Trimis: Lun 12 Oct 2009 14:59:48 Titlul subiectului: |
118320 |
|
Revin cu informatii privitoare la traseul 11:
- capatul din Piata Centrala a fost mutat in centru. In prezent, autobuzele si midibuzele care deservesc acest traseu circula pe strada Nicolae Balcescu fara a mai intra pe strada Eroilor si pe urma pe bulevardul Traian;
-motivul acestei devieri: (daca nu v-ati dat inca seama) lucrarile ISPA de infrastructura;
-astazi, pe langa autobuzele MAZ au intrat pe acest traseu si midibuzele ISUZU si PRESTIJ, ce-i drept in numar mic (2-3 bucati pe cursul dintre orele de varf).
Atasez si o schita pentru forma provizorie a acestui traseu:
|
96.94 kb |
de 16138 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
cg2005
Data înscrierii: 18/Dec/2005 Ultima vizita: 12/Mai/2013 Mesaje: 97 Locație: Galati
|
Trimis: Mar 13 Oct 2009 11:35:48 Titlul subiectului: |
118353 |
|
Ieri, 12.10.2009, am vazut in premiera un DAB deservind traseul 10. E vorba de DWR, care a deservit acest traseu in jurul orei 14:00, impreuna cu Prestij-ul LXD.
De asemenea, traseul 29 pare sa fie deservit din nou de midibuze.
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mar 13 Oct 2009 12:39:34 Titlul subiectului: |
118355 |
|
Midibuzele au castigat din nou linia 29, banuiesc ca este vorba de rentabilitatea traseului. Dupa parerea mea, ar fi fost mai indicat ca in locul midibuzelor Isuzu si Prestij sa ruleze pe acest traseu midibuzele Cobra intre orele de varf si MAZ-uri la orele de varf.
O parte din autobuzele MAZ au fost "impinse" la suplementare pe traseele 11 si 102. La orele de varf se suplementeaza si liniile 19 si 104 si probabil din acest motiv sunt retrase masinile de pe traseul 29.
Vor mai fi si alte incercari de distribuire a mijloacelor de transport in comun pe trasee, incercarile vor avea in rol principal DAB-urile. Deja pentru traseul 8 se utilizeaza DAB-uri, exista si varianta pentru traseul 35.
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Ultima vizita: 27/Noi/2025 Mesaje: 829 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 14 Oct 2009 10:30:28 Titlul subiectului: |
118401 |
|
| Pe langa traseul 11,care si-a schimbat provizoriu capatul de linie, si alte trasee "au recurs la aceasta metoda". Este vorba despre 12 si 15 care au acelasi capat ca 11.
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

Data înscrierii: 25/Feb/2008 Ultima vizita: 28/Noi/2025 Mesaje: 681 Locație: Galati
|
Trimis: Mie 14 Oct 2009 17:48:12 Titlul subiectului: |
118424 |
|
Traseul 11 sper sa ramana asa, chiar nu are legatura cu piata. E mai bine sa fie linie studenteasca. Iar 36 ar putea merge in gara prin Piata Energiei, la fel si 44 in Piata Mare prin Energiei.
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Joi 15 Oct 2009 10:17:20 Titlul subiectului: |
118462 |
|
S-a schimbat si afisajul electronic al MAZ-urilor in ceea ce priveste ruta provizorie pentru traseul 11. Acum se afiseaza: Str Nicolae Balcescu - Micro 13. Iata mai jos o poza justificatoare:
|
276.49 kb |
de 16232 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Mar 20 Oct 2009 11:00:20 Titlul subiectului: |
118655 |
|
Traseul 12 NU are capatul la Albatros, dar nu mai merge prin piata, surpriza, merge de pe Domneasca stanga pe Eroilor apoi Balcescu si restu rutei!
15 mi se pare haotic si dupa mine l-as prelungi ori pana in Tiglina 3 ori pana in Bariera sau Metro.
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mar 20 Oct 2009 21:18:04 Titlul subiectului: |
118706 |
|
Traseul 15 este considerat "traseu de legatura". Cu alte cuvinte, aceasta linie asigura legatura intre cartierul Port si doua zone cu flux mare de calatori, deservite de alte trasee. Prima zona este centrul orasului, de unde calatorii se pot urca in autobuzele si troleibuzele care duc spre cartierele periferice din oras, a doua zona este piata centrala de unde calatorii pot lua tramvaie sau autobuze spre locatiile amintite.
Explicatia mea prevede situatia generala (adica nu am luat in calcul lucrarile ISPA care au "deformat" itinerariul traseului).
Potrivit situatiei recente, din cartierul portului exista legaturi atat pentru Micro 19 cat si pentru Micro 13 insa frecventele sunt destul de mari. Linia 15 are frecventa "intercalata" (30 minute) si prin urmare, daca pierzi legatura directa poti apela la o legatura "intermediara", combinata.
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Ultima vizita: 27/Noi/2025 Mesaje: 829 Locație: Galati
|
Trimis: Joi 22 Oct 2009 19:26:32 Titlul subiectului: |
118797 |
|
Nu inteleg de ce traseele 11,12 si 15 au fost scoase afara din P-ta Centrala, iar traseele 6, 7, 8 si 35 inca raman active, deoarece lucrarile din acea zona nu afecteaza cu nimic deocamdata vechea ruta a acestor trasee.
Stie cineva daca Str.Traian (P-ta Centrala-Baia Comunala) va intra in reparatii? Eu zic ca ar fi cazul fiindca aceasta, ca si in cazul strazilor Ana Ipatescu si Frunzei, arata groaznic si se circula greu pe ea.
In urma lucrarilor de scoatere a liniei de tramvai de pe Str.Dogariei,traseul 29 circula pe Str.Domneasca?
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Sâm 24 Oct 2009 21:35:52 Titlul subiectului: |
118889 |
|
Nu, traseul 29 circula normal.
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mie 04 Noi 2009 09:27:55 Titlul subiectului: |
119466 |
|
Un nou traseu va fi dat in folosinta de Transurb, este vorba de 23, insa nu asa cum se prezenta in a doua jumatate a anilor '90, ci intr-o forma noua, mai precis ca o deviere a liniei 17 prin cartierul Micro 20 (strada Otelarilor, strada Stadionului) si care va avea capat de linie la Comat (si nu la Metro).
Sursa: cotidianul local "Viata Libera", editia din 04.11.2009. Iata si link-ul: http://www.viata-libera.ro/articol-Mai_putine_microbuze_pe_strazile_Galatiului_2.html
| Citat: | La cerea cetățenilor care doresc să se deplaseze până în zona Universității Danubius s-a decis devierea unui fragment din traseul nr. 17 (Dimitrie Cantemir – Metro) denumit traseul nr.23 (Danubius – Comat) care reprezintă o dislocare a două autobuze din cele patru care deservesc în acest moment traseul nr.17.
Traseul nr. 23 merge de la Danubius – Str. Galați – Oțelarilor – Stadionului – Brăilei – Siderurgiștilor – 1 Dec. 1918 – Traian Vuia – H. Coandă – Comat (și retur).
|
Tare nu inteleg eu logica asta de a alege numerele de traseu la voia intamplarii... Daca am considera ca traseele de la 1 si pana la 8 (inclusiv) sunt destinate tramvaielor (cu toate ca 2 si 4 n-au mai circulat din vremuri de mult apuse) 9, 10, 11 si 12 sunt deja in serviciu, de ce numarul 13 nu a fost atribuit sau, alte exemple, numerele 14, 16 sau 18?
Eu inteleg ca oamenii s-au invatat cu traseele deja existente si prin urmare o renumerotare a acestora ar da pe multi peste cap, insa, atunci cand vine vorba de trasee noi, mai indicat (din punct de vedere organizatoric macar) ar fi sa se desemneze numerele nealocate, in ordine crescatoare si nu random...
|
|
| Sus |
|
 |
deprodio
|
Trimis: Mie 04 Noi 2009 13:17:16 Titlul subiectului: |
119485 |
|
| Si de cand va fi dat in folosinta? Ma refer la o data exacta...oricum acest traseu mi se pare "traseul 40 sub o alta forma", asa cum este actualul 7 acum.
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Mie 04 Noi 2009 22:47:29 Titlul subiectului: |
119521 |
|
Traseul 14 este luat de catre cei de la Atlas sau mai nou am impresia de cei de la Autogara Dumitru care isi trimit autobuzele. Am o poza cu autobuzul 14 la capat. Chiar nu inteleg nici eu logica asa ca sper sa ne intalnim cativa pasionati galateni (Eu, Amyralul, Sergabi, Deprodio etc) sa mergem la TransUrb pentru a propune o noua grila si un nou orar!
Cel putin traseele de gara sufera din cauza orarului, toate vin in gara dupa ce pleaca trenul si pleaca din gara inaintea trenului sau cu mult dupa plecarea calatorilor (in cazul in care nu stiati, dubarii stau in fata garii, culeg calatorii si autobuzele stau goale...as muta terminalul autobuzelor exact in fata cladirii ce deserveste drept gara!)
|
483.8 kb |
de 15753 ori |

|
|
| Sus |
|
 |
stefan_br

Data înscrierii: 04/Feb/2008 Ultima vizita: 01/Noi/2017 Mesaje: 1170 Locație: Braila
|
Trimis: Joi 05 Noi 2009 14:08:45 Titlul subiectului: |
119553 |
|
Circ la licitația pentru concesionarea traseelor
Autori Corina Misăilă ,Valentin Trufașu
Data: 5 nov 2009
"Viceprimarul Ciumacenco susține că intersectarea operatorilor pe arterele principale nu putea fi evitată"
"Transurb și operatorii privați se acuză reciproc după ce municipalitatea nu a reușit să elimine suprapunerea de pe traseele principale din oraș."
Printr-o hotărâre de Consiliu Local, municipalitatea va modifica structura transportului public din Galați. Astfel, din mai 2010, doar jumătate din numărul microbuzelor „maxi-taxi” va mai rămâne pe trasee. “Dacă până acum erau 500 de microbuze, cu tot cu rezervă, pentru oraș, în noua formulă vor fi, în fiecare zi, pe traseu, 170 de microbuze”, a declarat viceprimarul Nicușor Ciumacenco.
Spiritele s-au inflamat deja între transportatori după ce a fost eliminată condiția vechimii pentru operatorii care vor participa la licitația pentru concesionarea traseelor. Operatorii privați susțin că asta reprezintă o bătaie de joc la adresa firmelor care vor achiziționa mașini pe ultima sută de metri. „Eliminarea vechimii operatorilor care participă la licitație nu o înțeleg. O să iasă scandal mare din cauza asta”, ne-a declarat Teodoru Dobrițoiu, administratorul operatorului Sheer.
“Va fi o tragedie”
"Administratorul celui de-al doilea mare operator din Galați, ACJ Globe Tour, Silviu Cârlan, susține că, după licitație, oamenii ar putea recurge la gesturi necugetate dacă ajung datori vânduți. „Licitația va fi o tragedie pentru că au eliminat criteriul vechimii. Toată lumea își va cumpăra microbuze și se vor trezi apoi că au rămas cu datoriile”, ne-a declarat Silviu Cârlan, administrator al operatorului ACJ Globe Tour."
"În replică, viceprimarul Nicușor Ciumacenco precizează că printre criteriile de evaluare se va regăsi și vechimea în transportul public de persoane, precum și gradul de poluare al autovehiculelor."
"Suprapunerea traseelor, altă durere de cap"
"Municipalitatea a reușit să enerveze pe toată lumea pentru că nu a reușit să rezolve problema intersectării operatorilor pe trasee. „Mă nemulțumește faptul că pe, traseele principale, ne vom suprapune în continuare cu particularii. Suntem în schimb mulțumiți că li s-a înjumătățit numărul”, ne-a declarat Genica Totolici, director SC Transurb."
" Și în tabăra operatorilor privați, aceeași problemă. „Nu este normal ca Transurb-ul să intre pe traseele noastre. Concesiunea este ca o formă de proprietate”, susține administratorul Sheer."
"Conducerea Primăriei Galați cunoaște situația, dar nu poate decât să ridice din umeri. “ Pe arterele principale nu puteam evita suprapunerea”, ne-a declarat viceprimarul Ciumacenco."
sursa: http://www.adevarul.ro/articole/galati-circ-la-licitatia-pentru-concesionarea-traseelor.html
_________________ SBT-IJTL-RATCGL-S.C. Braicar S.A. |
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Joi 05 Noi 2009 14:38:04 Titlul subiectului: |
119556 |
|
M-am abtinut cu greu de la injurii dupa ce am citit articolul postat mai sus; traseele principale au apartinut initial principalului operator de transport in comun, adica Transurb Galati! Operatorii privati s-au bagat garba peste Transurb si au impresia ca daca sunt superiori din punct de vedere numeric pe un traseu atunci acesta le revine in totalitate.
Ia sa dam noi timpul inapoi, sa vedem pe la inceputul anilor '90 cine detinea traseul 13 sau 24?! Aaa, in limbaj maxi-taxi traseul 13 (actual 102) inseamna 60... Diferenta de traseu pentru maxi-taxi corespunde cu forma altui traseu de autobuz, cu plecare din Micro 19 (linia 29)... Cat de mare este diferenta intre fosta linie 24 de autobuz (in prezent corespunde traseului 34) si traseul 68? Ca sa vedeti, alta suprapunere...
Va fi o tragedie?!
Daca se va respecta legea si se va apela la bun-simt, va fi o tragedie pentru marea escrocherie numita maxi-taxi. Daca nu, tragedie va fi pentru Transurb fiindca rentabilizarea se va duce incet-incet pe apa Sambetei si posibil sa asistam la o dizolvare in favoarea haosului privat.
Ar trebui ca traseele detinute de Transurb sa nu se suprapuna cu cele pentru maxi-taxi. Sunt o multime de rute periferice pe care ar trebui sa circule privatii si care ar avea suficiente incasari. Dar nu, ei vor clientela Transurb-ului...
Cred ca sosit momentul sa se faca ordine si in transportul public de la Galati, eu inteleg ca unii mai retrograzi imbratiseaza vulgaritatile si jignirile soferilor de maxi-taxi iar altii sunt nepasatori insa ar trebui sa avansam din punct de vedere social, nu sa ne intoarcem in primitivism...
E timpul sa acordam Transurb-ului o sansa pe care o merita de atatia ani, e timpul sa sprijinim aceasta societate si sa optam pentru un transport public civilizat si organizat.
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Vin 06 Noi 2009 14:16:46 Titlul subiectului: |
119630 |
|
Nu stiu daca indepartarea autobuzelor MAZ de pe traseul 29 a fost o idee prea buna... Sunt de acord ca zona portuara este strabatuta doar de cativa calatori (dintre acestia majoritatea avand dorinta sa ajunga la gara C.F.R.) insa pana a ajunge in acel loc linia este destul de frecventata.
Am facut si eu o calatorie cu unul dintre midibuzele (MAU) care a rulat astazi, 06.11.2009, pe acest traseu si, desi calatoria a avut loc intre orele de varf, a fost aglomeratie. Poate ca raportat la fluxul de calatori per zi, un MAZ sau DAB nu reprezinta o socoteala favorabila insa o Cobra cred ca ar fi o solutie mult mai indicata pentru o calatorie decenta.
Mai jos, o poza efectuata in statia de la Trei Star; midibuzul a lasat o mare parte din calatori aici cat si-n statia de la Palatul Telefoanelor.
|
279.39 kb |
de 15676 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Vin 06 Noi 2009 18:53:08 Titlul subiectului: 210 |
119649 |
|
Jalba este cel care protejeaza maxi-taxi-urile, am fost astazi, 6 noiembrie 2009 la sediul TrasnUrb si am vorbit cu domnul Graur care mi-a aratat 2 harti ale orasului: Traseele Propuse de TransUrb si traseele propuse de dubari. Mentionez ca cei de la TransUrb au dat dubarilor voie la aproximativ 9 trasee. Este OK, trebuie sa castige toti o paine, pana aici nimic de comentat, dar dubarii, NU si NU! Harta dubarilor este extrem de incarcata si haotica! Ei vor tot traseele principale si au trimis TransUrbul pana pe la Vanatori, Agrogal si Filesti unde nu sunt calatori! + Cea mai mare idiotenie posibila, acum am aflat si aflati si voi, dragi pasionati de ce la Galati autobuzele nu stau in fata garii CFR si in curand nici taxi-urile si nici dubarii nu vor mai avea acces! Cauza este urmatoarea: directorul regionalei CF Galati are in proprietatea garii si insula din fata ei + trotuarul construit nou si le-a sugerat operatorilor de transport sa isi faca statia langa ANL-uri, adica oamenii cu bagaje sa vina de la tren sa mearga prin noroi in cazul in care merge prin spatiu verde si ploua, sau sa ocoleasca si sa mearga vreo 300 de metri! Asta cand in toate orasele autobuzele vin langa cladirea garii, ba mai au putin si ti se urca pe peron, la Galati e mai cu mot! In continuare va voi da ceva uimitor! Ma voi duce personal in audienta la domnul viceprimar Nicusor Ciumacenco (ne cunoastem si poate voi rezolva ceva), sa propun o alta solutie sa nu moara nimeni de foame, cert este ca as fi vrut fara maxi-taxi, iar soferii lor sa fie angajati soferi la TransUrb pentru a se suplimenta si numarul de autobuze si numarul locurilor de munca!
IMPORTANT DE STIUT! De luni se vehiculeaza introducerea traseului 23!!!. Traseul 15 daca ati observat, am propus ideea lui DEPRODIO ca sa fie unit cu 35-ul, iata ca se tine seama de calatori si de pasionati! Traseul 19 circula dupa cum am sugerat eu, prin Francezi, nu inteleg nici eu dece traseul 23 nu putea fi facut traseul 18 ( ca e imediat dupa 17), 2 sau 4. Avem lispa urmatoarele: 2, 4, 13, 18, 24, 27, 28, 30, 32, 33, 38. Daca liniile actuale sunt: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 26, 29, 31, 34, 35, 36, 37, 39, 40....etc, propun ca 101, 102, 103 si 104 sa fie redenumite: 24, 27, 28, 30! Liniile 16, 23 si 25 sa fie 2, 4 si 13.
Am uitat sa va spun firma ATLAS este a senatorului PD-L Marius Necula Gerard. Mentionez la cele adaugate mai jos: nu sunt trecute traseele: 1, 3, 6, 37, 43 care vor exista in continuare!
|
344.2 kb |
de 15670 ori |

|
|
400.05 kb |
de 15670 ori |

|
|
368.2 kb |
de 15670 ori |

|
|
58.95 kb |
de 15670 ori |

|
|
244.73 kb |
de 15670 ori |

|
|
275.53 kb |
de 15670 ori |

|
|
222.43 kb |
de 15670 ori |

|
|
277.79 kb |
de 15670 ori |

|
|
287.92 kb |
de 15670 ori |

|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Vin 06 Noi 2009 22:23:52 Titlul subiectului: |
119665 |
|
In alta ordine de idei, apar trei trasee noi - 16, 23 si 25 (de ce nu 13, 16 si 18, n-am sa inteleg niciodata, in fine...), se pare ca se va mai crea o statie langa complexul Vega pentru autobuzele care au capat de linie langa cimitirul Sf Lazar iar traseul 19 va circula prin complexul Francezi...
In privinta maxi-taxi, solutiile propuse sunt destul de bune, ceea ce nu-mi place este insa o suprapunere prea mare pe segmentele principale, suprapunere care, cel putin deocamdata poate fi tolerata din doua motive:
-flux mare de calatori pe segmentele principale;
-numar destul de mic de mijloace de transport disponibile pentru acoperirea traseelor locale.
Era de asteptat sa se renunte la traseul 21... mi s-a spus de desfiintarea lui in urma cu ceva timp, iata ca spusele se adeveresc. Oricum, legatura cu Barbosi-ul ramane asigurata de traseul 31 care nu duce niciodata lipsa de calatori (pentru 4 statii este nevoie de autobuz de capacitate medie sau mare!)
Ideea aceasta cu mutarea statiei din fata garii C.F.R. este o tampenie crasa, ceva care sfideaza practic bunul simt... In mod normal, pretentia aceasta a fost emisa pentru a nu se aglomera spatiul din fata garii, cu alte cuvinte pentru decongestionare... Sa fim realisti totusi, nu sunt chiar asa de multi oameni incat sa fie nevoie de o asemenea masura; majoritatea celor care locuiesc la ANL cat si cei din zonele invecinate autogarii vin in prima statie (situata la aproximativ 100 de metri mai sus de capatul de linie!). Raman asadar calatorii care apeleaza la serviciile C.F.R.-ului si care nu sunt intr-asa de multi incat sa creeze aglomeratie la intrare...
De mentionat, pe langa cele spuse de colegul nostru BaditaStefanGalati, ca traseele 16 si 25 vor deveni active indiferent de propunerile care le vor face operatorii privati. Sunt doua linii necesare pe care operatorii privati le-au evitat. Din surse neoficiale, pentru traseele 16 si 25 se banuieste ca mijlocul de transport adecvat va fi midibuzul Cobra. Initial s-a propus ca frecventa traseului 16 sa fie de jumatate de ora (2 midibuze pe linie), corelata cu plecarile/sosirile BAC-urilor. Nu am reusit sa aflu mai nimic despre traseul 25 exceptand faptul ca orarul de functionare va fi destul de "aerisit" (nu va avea frecventa mica).
Traseele troleibuzelor (parerea mea) ar trebui sa-si pastreze numerele pe care le au acum - o eventuala re-numerotare ar incurca populatia. Liniile 2 si 4 au apartinut tramvaielor si cred ca ar trebui lasate libere, pentru eventuale combinatii (in mod normal, linia 46 ar fi trebuit sa fie 2 iar linia 43 ar fi trebuit sa fie 4...). Pastrand ierarhia, numerele traseelor ar fi trebuit sa fie altele decat cele alese. Nu stiu de ce s-a adoptat acest sistem imprastiat de numerotare... Nici macar nu are legatura cu fostele trasee (16: Tiglina III - Centru, 23: Bariera Traian - Garboavele, 25: Centru - Bazinul Nou)...
|
|
| Sus |
|
 |
BaditaStefanGalati

|
Trimis: Mar 10 Noi 2009 23:24:01 Titlul subiectului: |
119852 |
|
Trasee pe hartie nu si pe strada, astazi s-a confirmat temerea mea, primaria refuza licenta pentru 23 si tot taraganeaza! Inca ceva, in oras sunt 710 microbuze! de la 500 in sus sunt fara licenta!
Traseul 16 va adopta 3 MAZ-uri, pentru ca necesita frecventa de 20 de minute la fel 23 si 25 sunt trasee pentru MAZ-uri! Linia 17 va fi si ea in curand "mazuita". 31 deja am vazut astazi un DAB.
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mie 11 Noi 2009 09:36:32 Titlul subiectului: |
119859 |
|
Cu foarte putine exceptii, linia 31 este mereu deservita de DAB-uri (titulare sunt FPU si DWO, iar suplinitoarele sunt, de regula, DWL si DWM).
Pe cele trei trasee se vor face testari cu mijloacele de transport de capacitate medie respectiv mare, adica vor rula si Cobre si DAB-uri si MAZ-uri, insa, dupa numarul de calatori preconizat optiunea ideala pare sa fie Cobra.
|
|
| Sus |
|
 |
claudiu_samy
Data înscrierii: 25/Ian/2007 Ultima vizita: 31/Oct/2017 Mesaje: 223 Locație: Galati; Bucuresti
|
Trimis: Vin 20 Noi 2009 08:22:05 Titlul subiectului: |
120338 |
|
| In galeria Real au fost puse mai multe panouri cu anuntul ca in curand se va introduce traseul 17 care va circula intre Real si Comat
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Vin 20 Noi 2009 10:05:47 Titlul subiectului: |
120340 |
|
| Adica traseul 23. Ca asa figureaza in grila propusa de Transurb si trimisa spre "autentificare" la Primarie. Este doar o problema de cateva zile, totusi informarea nu pare corecta, din cate stiu in prezent, traseul 17 nu va suferi modificari. Au existat, in trecut, propuneri ca traseul 17 sa fie suplementat cu inca doua masini rezultand astfel o frecventa mai mare si, mai mult, devierea aceea spre Comat sa fie inclusa in itinerariu. Cum cerintele ulterioare venite din partea cetatenilor cat si zonele de acoperire indicate prevedeau conturarea unui nou traseu, s-a hotarat ca linia 17 sa ramana asa cum este in momentul de fata iar la suplementare sa se introduca linia 23, considerata de unii forma "scurta" a traseului amintit.
|
|
| Sus |
|
 |
AmiralAOV

|
Trimis: Mie 02 Dec 2009 13:22:13 Titlul subiectului: |
120776 |
|
O alta eroare se inregistreaza si in prima statie pe retur, pentru mijloacele de transport care pleaca din gara C.F.R. Mai precis, pe panoul indicator este trecut traseul 29. Dupa cum se stie, acest traseu ruleaza pe strada Dogariei, prima statie fiind langa autogara Dumitru si nu impreuna cu celelalte trasee.
Eroarea de pe panou ar trebui corectata intrucat induce in eroare calatorii care doresc sa ajunga in Micro 19, ei practic asteptand o legatura... inexistenta.
Atasez mai jos un fragment de harta mai detaliat, cu zona mentionata. Bulina rosie reprezinta statia unde exista panoul indicator care precizeaza oprirea "utopica" (de aproximativ 10 luni traseul 29 nu mai are oprire acolo) iar liniile albastre reprezinta o portiune din itinerariul actual al traseului mentionat.
Urmatoarea fotografie infatiseaza panoul indicator iar ultima, un prim-plan cu informatia (ramasa) eronata.
|
141.84 kb |
de 15250 ori |

|
|
409.51 kb |
de 15250 ori |

|
|
65 kb |
de 15250 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|