|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 13/Iun/2025 Mesaje: 10945 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 21 Ian 2024 23:57:06 Titlul subiectului: |
217937 |
|
Dupa cum vedeti in capturile de imagine, dezapezirea capitalei, la primele ore ale diminetii, s-a facut.....pe hartie
Cand am iesit eu afara, dupa ora 10:00 lucrurile stateau mai bine. Cel putin pe Calea Mosilor. Am vazut la lucru tramvaiul utilitar pe ntru dezapezeire (am ratat momentul sa il pozez de aproape, l-am pozat cu zoom, cand s-a indepartat). Intrebare, gardurile nu stanjenesc dezapezirea ?
In prima poza, cum arata linia de tramvai, inainte sa treaga vagonul utilitar pentru dezapezire, in ultima poza cum arata sina, dupa trecerea acestui vagon, pe Calea Mosilor.
Descriere: |
|
Mărime fișier: |
98.12 kb |
Vizualizat: |
de 2553 ori |

|
|
128.67 kb |
de 2553 ori |

|
|
126.58 kb |
de 2553 ori |

|
|
79.94 kb |
de 2553 ori |

|
|
107.61 kb |
de 2553 ori |

|
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 13/Iun/2025 Mesaje: 10945 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 21 Ian 2024 23:58:15 Titlul subiectului: |
217938 |
|
Acum, am vazut ca noile tramvaie Astra Imperio, cam patineaza in aceste conditii.
|
130.94 kb |
de 2552 ori |

|
|
101.09 kb |
de 2552 ori |

|
|
109.91 kb |
de 2552 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Dum 21 Ian 2024 23:59:47 Titlul subiectului: |
217939 |
|
Unele statii STB au fost dezapezite, dar multe erau nedezapezite pana seara. Noroc ca nu a fost strat mare de zapada.
Omatul s-a depus si pe elementele retelei de troleibuz, fara a pune insa probleme.
|
155.99 kb |
de 2551 ori |

|
|
30.21 kb |
de 2551 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Lun 22 Ian 2024 00:01:41 Titlul subiectului: |
217940 |
|
Postez si niste capturi de imagine de pe Tik-Tok, susrsa @Stiripesurse. Dimineata, o vatmanita a dezapezit zona macazurile cu.......incaltamintea din dotare
|
52.69 kb |
de 2549 ori |

|
|
61.07 kb |
de 2549 ori |

|
|
62.3 kb |
de 2549 ori |

|
|
55.07 kb |
de 2549 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 12:26:26 Titlul subiectului: |
218922 |
|
Este cod portocaliu de vant in Bucuresti, se asteapta rafale de 70-75 km/ora si deja au aparut primele probleme din cauza copacilor.
Circulatia troleibuzelor si autobuzelor la Foisorul de Foc este blocata, pe ambele sensuri, din cauza unor copaci cazuti. Articolul se gaseste aici
Citat: | Trafic ALERT | Mai multe linii STB, blocate în zona Piața Foișorul de Foc, pe ambele sensuri de circulație. Copacii au căzut pe rețeaua de contact
Apar tot mai multe incidente în București în urma intensificărilor puternice de vânt. STB a anunțat că liniile care opresc în zona Piața Foișorul de Foc sunt blocate pe ambele sensuri de circulație din cauza copacilor căzuți pe rețeaua de contact.
Mai mulți copaci au căzut prin București
Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători că liniile cu traseele în zona Piața Foișorul de Foc sunt blocate pe ambele sensuri de circulație, din cauza copacilor căzuți pe rețeaua de contact.
Liniile a căror autobuze și troleibuze opresc în zona respectivă sunt 133, 135, 69 și 86.
De când a intrat în vigoare codul portocaliu de vânt, în Capitală s-au întâmplat destul de multe incidente precum: copaci căzuți pe mașini și carosabil și panouri care au lovit mai multe autoturisme. De asemenea, există și riscul ca mai multe elemente de construcție să cadă din cauza vântului puternic. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 13:27:15 Titlul subiectului: |
218923 |
|
Blocaj si pe Sos. Petricani din cauza unui copac cazut. Articolul se gaseste aici
Citat: | Un copac a căzut pe rețeaua de contact, liniile 16 și 36, blocate pe Șoseaua Petricani. STB: S-au aplicat măsuri de întoarcere
Liniile 16 și 36, blocate pe Șoseaua Petricani: un copac a căzut pe rețeaua de contact, anunță STB
Liniile 16 și 36 sunt blocate marți, 2 aprilie, ora 14:00, pe Șoseaua Petricani, până în stația Bulevardul Lacul Tei, pe sensul de mers către Bulevardul Lacul Tei.
Motivul: din cauza rafalelor de vânt, un copac a căzut pe rețeaua de contact. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 22:19:51 Titlul subiectului: |
218927 |
|
A venit si randul liniei 41. Articolul se gaseste aici
Citat: | Încă un tramvai a căzut victimă copacilor doborâți de vânt, în București. Linia 41, blocată
Circulația tramvaielor liniei 41 este blocată de peste o oră pentru îndepărtarea unui copac de mari dimensiuni care prezintă pericol pentru tramvaie, a anunțat Societatea de Transport București pe pagina sa X (Twitter).
"Linia 41 - blocată la capătul de linie Piața Presei. Cauza: îndepărtarea unui copac de mari dimensiuni care prezintă pericol pentru tramvaie", conform anunțului de pe X.
Pentru preluarea fluxului de călători, STB a înființat linia 641, de la Ghencea la Piața Presei. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 22:52:48 Titlul subiectului: |
218929 |
|
Azi am facut un minireportaj de pe teren cu situatia transportului in comun din capitala, intr-o zi mai vantoasa. Stiam deja ca sunt probleme la Foisorul de Foc cu troleibuzele dar si cu unele linii de tramvai.
Prima oara m-am dus la Costin Georgian (capatul liniilor 70 si 79). Am ajuns in jurul orei 17:00. Evident ca nu era nici un troleu la capat iar lumea astepta in statii fara sa fie informata. M-am uitat pe aplicatie si am vazut ca sunt sanse mici sa vina un 79. Era deviat pe la Universitate. In cele din urma venea un 70, dar nu am mai avut rabsare si m-am dus la metrou.
|
96.42 kb |
de 2339 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 22:54:41 Titlul subiectului: |
218930 |
|
Am ajuns in jurul orei 17:40 la Foisorul de Foc. Troleibuzele inca nu circulau. Se adunasera 5 troleibuze pe sensul spre Foisorul de Foc. Venisera cei care se ocupa de retea cu vehiculul turn.
Traficul in zona Foisorul de Foc a fost blocat cel putin sase ore !
|
103.43 kb |
de 2337 ori |

|
|
107.34 kb |
de 2337 ori |

|
|
111.98 kb |
de 2337 ori |

|
|
61.34 kb |
de 2337 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 22:56:22 Titlul subiectului: |
218931 |
|
In tot acest timp, calatorii erau prin statii, fara sa stie ca troelibuzele sunt blocate. Am inteles ca au cazut copaci si pe Vatra Luminoasa (circula 86, 90 sau 104). Or fi aplicatii, gen InfoTB, dar ar trebui sa fi si sisteme de anuntare in statii, asa cum este in Vest.
|
86.49 kb |
de 2336 ori |

|
|
106.44 kb |
de 2336 ori |

|
|
117.71 kb |
de 2336 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 02 Apr 2024 22:57:29 Titlul subiectului: |
218932 |
|
Concluzia este ca la Primaria Capitalei, primariile de sector, la STB dar si la TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov) sunt multi incapabili, care isi iau degeaba salariul.
O fi actualul primar cu bune intentii, dar se pricepe la transportul in comun asa cum ma pricep eu la fizica cuantica. Iar cei din subordine sunt si mai praf. Cat despre contracandidatii la primarie, aia sunt si mai penibili. Unul se filmeaza prin piata mancand parizer sau mici, altul indruga verzi si uscate pe la TV. In tot acest timp Bucurestiul era aproape blocat. Nu neaparat de stihiile naturii ci de incompetenta celor de la primarie.
Intrebare pentru mai marii TPBI si STB ? De ce nu ati pus niste autobuze in rezerva sa inlocuiti imediat troleibuzele sau tramvaiele blocate de copacii cazatori ? Stiati de vreo doua zile de la ANM ca azi o sa fie vant !
|
98.42 kb |
de 2335 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Joi 25 Apr 2024 14:34:13 Titlul subiectului: |
219133 |
|
La acest topic merg imaginile pe care le-am surprins ieri. Dupa cum bine stiti, dimineata, toti bucurestenii s-au trezit cu praful saharian pe masini. Nici mijloacele de transport in comun nu au facut exceptie.
|
94.06 kb |
de 2127 ori |

|
|
244.75 kb |
de 2127 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 24 Dec 2024 18:22:50 Titlul subiectului: |
220276 |
|
In loc de mult asteptata ninsoare de Craciun, in Bucuresti a plouat cu galeata. Desi cei de la PMB au reasfaltat in zona statiei STB Piata Gemeni, de pe bulevardul Dacia, sens spre Calea Mosilor, problema cu baltile care se formeaza dupa ploaie nu s-a rezolvat. Asa ca azi statia STB era o capcana pentru calatori.
|
108.57 kb |
de 1239 ori |

|
|
59.95 kb |
de 1239 ori |

|
|
98.84 kb |
de 1239 ori |

|
|
107.62 kb |
de 1239 ori |

|
|
114.8 kb |
de 1239 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 24 Dec 2024 20:57:13 Titlul subiectului: |
220277 |
|
In cazul de fata banda 1 a fost reasfaltata. Cateva metri mai sus, spre Calea Mosilor, baltile de pe culoarul unic STB ascund capcane periculoase pentru autobuze sau troleibuze.
|
95.18 kb |
de 1225 ori |

|
|
120.31 kb |
de 1225 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mie 25 Dec 2024 20:22:49 Titlul subiectului: |
220281 |
|
A plouat si in prima zi de Craciun iar vantul a avut intensificari. Ca de obicei copacii au cazut „la datorie” punand probleme inclusiv mijloacelor de tramsport in comun. E clara treaba ca cei de la ADP-uri isi cam castiga banii degeaba, ar cam trebui luati la bani marunti. Cand au fost verificati ultima oara copacii, daca sunt uscati sau nu ? Cum avem un vant mai puternic de 50-60 km/ora, cum a fost azi, cum sunt probleme. Noroc ca nu era zi lucratoare azi, ca era dezastru. Am si o intrebare pentru autoritatile locale. Ce ne facem daca avem un viscol cu vant de 100 km/ora in rafala ??
Articolul se gaseste aici
Citat: | Copaci căzuți pe mai multe străzi din București blochează autobuze, tramvaie și troleibuze STB. Unele vehicule circulă deviat
Mai multe linii STB sunt blocate în această seară din diferite motive, anunță compania. Troleibuzele 72 și 76 nu pot circula din cauza unui copac căzut pe rețeaua de contact, iar tramvaiele 19 și 23 sunt blocate din cauza unor deficiențe tehnice.
Tramvaie, autobuze și troleibuze, blocate în mai multe zone din București
Vântul puternic a smuls un copac din rădăcini și a căzut pe firul de contact al liniilor 72 și 76, blocând astfel troleibuzele în zona Calea Văcărești/Strada Mărțișorului, anunță Societatea de Transport București (STB) pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mie 25 Dec 2024 22:53:12 Titlul subiectului: |
220282 |
|
Si in alte zone au fost probleme din cauza copacilor cazuti. Articolul se gaseste aici
Citat: | Copaci căzuți pe mai multe străzi din București blochează autobuze, tramvaie și troleibuze STB. Unele vehicule circulă deviat
18:47: Liniile 19 și 23 – blocate pe Str Liviu Rebreanu, după stația Barajul Dunării, pe sensul spre Faur. Cauza: deficiențe tehnice. Au fost luate măsuri de deviere.
18:50: Autobuzele liniilor 141, 125, 220 si 232 circula deviat pe ambele sensuri. Cauza: copac cazut pe carosabil, pe Bd. Metalurgiei.
19:02: Linia 86 – blocată în zona Str. Matei Voievod/Șos. Mihai Bravu, pe ambele sensuri, din cauza unui copac căzut pe rețeaua de contact. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 14:45:47 Titlul subiectului: |
220775 |
|
Asa arata transportul in comun din capitala ieri. Asta se intampla cand Bucurestiul este condus de niste incompetenti. In tot acest timp primarul Nicsor Dan este plecat prin Moldova, in campanie electorala. In mod normal, societatea civila trebuia sa solicite demisia primarului capitalei pentru acest lucru. Nicusor Dan este un incompetent care si-a batut joc de voturile oamenilor. Pentru mine acest specimen nu mai exista. Eu ca bucurestean, ma simt jignit de atitudinea acestui incompetent. In loc sa stea in Bucuresti, pe durata codului galben, sa coordoneze actiunile de dezapezire (partea care tine de PMB) si sa se asigure de bunul mers al transportului in comun, el ce face ? Pleaca din Bucuresti, ca sa ce ? Sa isi faca campanie la prezidentiale. Un nesimtit ! Un incompetent! Iar sustinatorii lui sunt niste idioti, la fel ca si cei ai lui CG. Au cazut in cur, ca au vazut niste postari cu tramvaie si troleibuze noi !
Cum arata transportul i9n comun din capitala, la prima ninsoare adevarata, puteti vedea in acest articol dar si in urmatoarele postari ale mele, la acest topic.
O intrebare, de ce seful STB nu este demis, dupa ce s-a intamplat ieri in Bucuresti ?
Citat: | Probleme în serie pe linii. Mai multe tramvaie au deraiat, din cauza zăpezii
Mai multe tramvaie au deraiat de pe linii, în dimineța zilei de marți, din cauza zăpezii consistente care s-a așezat în noaptea anterioară.
Au fost înregistrate „incidente tehnice”, potrivit STB, respectiv deraieri pe liniile de tramvai 1, 10, 19, pe Șoseaua Mihai Bravu, în zona Laborator, 47, în Ghencea, 11 și 25, blocate în zona Bulevardului Timișoara/Bd. General Paul Teodorescu, pe direcția spre Depoul Militari.
De asemenea, linia 25 a fost blocată și la ieșirea din Depoul Militari, linia 19 în zona Octavian Goga/Calea Vitan, pe sensul spre Chimopar, linia 1 a fost blocată și pe Șoseaua Ștefan cel Mare, în stația Lizeanu, pe sensul spre Bulevardul Banu Manta.
În fine, linia 42 a fost blocată pe Bulevardul Expoziției. pe sensul spre Casa Presei.
Și luni mai multe tramvaie au deraiat în Capitală din cauza zăpezii.
Mai multe tramvaie au deraiat. Probleme și la rețeaua electrică
În noaptea de luni spre marți, s-a înregistrat coadă uriașă de tramvaie și pe Calea Vitan cu Mihai Bravu, acolo unde s-a rupt un cablu de alimentare cu curent electric.
STB S.A. anunța, luni, că a intervenit,pentru a preveni problemele de circulație, cauzate de condițiile meteo nefavorabile.
Au fost introduse, pe traseu, 15 vagoane tip plug-perie care au acționat pentru deszăpezirea căilor de rulare a tramvaielor, se arată în comunicarea STB. De asemenea, s-a intervenit cu 350 de angajați ai STB pentru curățarea a 467 refugii de tramvai.
Meteorologii anunță că ninsoarea va continua și în următoarele ore, ceea ce ar putea agrava și mai mult situația traficului. Până mâine, 19 februarie, ANM a anunțat că vremea se va menține rece și va continua să ningă. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 18:08:25 Titlul subiectului: |
220788 |
|
In problema cu dezapezirea, avem un razboi intre primarul Nicusor Dan si primarii de sector. Am si eu o intrebare. Daca este asa cum spune, de ce nu se duce sa ii reclame pe primarii de sectoare la DNA ?
De ce pe timpul mandatului Gabrielei Firea nu era acest haos ?
Articolul se gaseste aici iar fotografia de pe contul FB a lui ND preluat de Realitatea
Postez si eu o poza cu o strada remasa nedezapezita din sectorul 2, in zona Foisorului de Foc.
Citat: | Nicușor Dan explică cine este responsabil pentru deszăpezire. Câți bani cheltuie Capitala pentru curățatul străzilor de omăt
Nicușor Dan spune că nu Primăria Generală este responsabilă cu deszăpezire, ci cele de sector. Edilul-șef a și publicat bugetele anuale destinate îndepărtării zăpezii de pe carosabilul din București.
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a răspuns marți, 18 februarie, acuzațiilor legate de străzile din București pline de zăpadă. Edilul care candidează independent la alegerile prezidențiale a clarificat în ce măsură este implicată Primăria Generală în deszăpezirea străzilor și a publicat bugetul de salubrizare al primăriilor de sector.
Bucureștenii nemulțumiți de străzile înzăpezite nu ar trebui să dea vina pe Primăria Capitalei, deoarece deszăpezirea intră doar în atribuțiile primăriilor de sector.
„Acesta este bugetul pe care cele 6 primării de sector l-au alocat pentru salubrizarea Bucureștiului, capitol care include și serviciile de deszăpezire”, a scris Nicușor Dan pe Facebook, prezentând cifrele care însumează peste 1,14 miliarde de lei.
Edilul a clarificat și situația legală cu privire la deszăpezirea străzilor din București.
„Primăria Capitalei nu are atribuții pentru curățarea zăpezii de pe bulevardele și străzile orașului, acestea sunt exclusiv în sarcina primăriilor de sector”, a clarificat Nicușor Dan.
Bugetul de salubrizare ale primăriilor de Sector pe 2025
Sector 1 - 227.564.409 lei
Sector 2 - 199.848.148 lei
Sector 3 - 143.316.823 lei
Sector 4 - 277.766.807 lei
Sector 5 - 165.427.992 lei
Sector 6 - 128.467.482 lei
Însumat, bugetul de salubrizare al Bucureștiului, în care intră și cheltuielile de deszăpezire a străzilor, ajunge la 1.142.353.611 lei. |
|
315.99 kb |
de 841 ori |

|
|
89.85 kb |
de 841 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 18:34:51 Titlul subiectului: |
220789 |
|
Care era situatia ieri, in Bucuresti, 17 februarie ?
Bulevardele principale erau curatate, se circula binisor. Mai putin dimineata cand a fost haos, prin sector 4.
Dupa masa, pe la ora 16:30 se circula bine. Cand m-am intors acasa, l-am asteptat pe 86 la Polizu (sens spre Piata Gemeni), la intersectia cu str. Buzesti.
Ma uit pe aplicatia InfoTB si........stupoare, un 86 abia pleca de la capat ! Si era ora 18:34 !!! Ce este asta ???
In cele din urma a venit un 79. Era multa lume in statie. Evident ca toti am injurat de zor STB-ul si pe primarul Nicusor Dan (cel mai incompetent edil din istoria post-decembrista a capitalei).
Raman cu o nelamurire. De ce asa putine troleibuze pe linia 86 ? Din cate stiu troleibuzele acestei linii nu au fost implicate in vreun blocaj.
|
83.86 kb |
de 840 ori |

|
|
87.29 kb |
de 840 ori |

|
|
40.54 kb |
de 840 ori |

|
|
35 kb |
de 840 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 18:36:03 Titlul subiectului: |
220790 |
|
De ieri, STB a luat decizia ca autobuzele sa nu mai circule pe linia de tramvai, pana pe 19 februarie. Personal cred ca autobuzele vor reveni „pe sine” mai tarziu de 19 februarie. Motivul il vedeti in poze.
|
74.65 kb |
de 839 ori |

|
|
87.83 kb |
de 839 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 18:38:37 Titlul subiectului: |
220791 |
|
Azi, 18 februarie, a continuat sa ninga, dar temperatura a crescut spre zero grade Celsius. Bulevardele principale erau curatate si se circula acceptabil. Cu stradutele laterale, aceeasi problema ca si ieri, nu prea au fost curatate.
Tot avand treaba prin oras, am vazut „eternele” probleme cu cei care parcheaza aiurea, inclusiv camionetele cu marfa, care stanjenesc sau blocheaza circulatia troleibuzelor, uneori si a tramvaielor.
Macar in perioada asta politia rutiera trebuia sa fie in strada si sa aplice legea.
|
61.46 kb |
de 838 ori |

|
|
51.35 kb |
de 838 ori |

|
|
99.49 kb |
de 838 ori |

|
|
84.62 kb |
de 838 ori |

|
|
81.78 kb |
de 838 ori |

|
|
80.24 kb |
de 838 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 18 Feb 2025 18:40:37 Titlul subiectului: |
220792 |
|
Acesta a fost un caz fericit care s-a rezolvat in vreo 5 minute, dupa ceva parlamentari intre soferul troleibuzului Irisbus si soferul camionetei. Sceneta s-a petrecut pe bulevardul Pache Protopopescu, la intersectia cu str. Traian. Eu am trimis, pe mail, imaginile firmei respective, atantionandu-i ca o sa le trimit si la politia rutiera !
|
66.58 kb |
de 837 ori |

|
|
70.01 kb |
de 837 ori |

|
|
80.39 kb |
de 837 ori |

|
|
82.9 kb |
de 837 ori |

|
|
80.68 kb |
de 837 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Joi 20 Feb 2025 14:17:29 Titlul subiectului: |
220804 |
|
Autobuzele nu vor mai circula pe linia de tramvai pana pe 23 februarie. Articoulul se gaseste aici
Citat: | STB | Nu toate autobuzele mai ajung la capăt de linie, din cauza zăpezii. Trei stații desființate temporar
Ninsoarea din Capitală, din ultimele zile, a dat peste cap și circulația mijloacelor de transport în comun. Societatea de Transport în Comun anunță că nu toate autobuzele mai ajung la capăt de linie din cauza zăpezii.
De exemplu, autobuzele liniei 421 întorc la Șoseaua Alexandriei/Strada Soldat Stanciu Gheorghe, fără a mai ajunge la capăt de linie în Cornetu. Zăpada s-a depus pe carosabil și s-a format pod de gheață pe mijlocul arterei de circulație. În aceste condiții nu se efectuează stațiile Barajului, Zăvoiului și Cornetu.
De asemenea, STB S.A. precizează că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, autobuzele care circulau pe calea de rulare a tramvaielor, vor continua să circule pe banda întâi și vor efectua opriri în stațiile amplasate la trotuar, până pe 23.02.2025, inclusiv, din cauza zăpezii.
Probleme în serie pe linii. Mai multe tramvaie au deraiat, din cauza zăpezii
Mai multe tramvaie au deraiat de pe linii, în dimineața zilei de marți, din cauza zăpezii consistente care s-a așezat în noaptea anterioară.
Au fost înregistrate „incidente tehnice”, potrivit STB, respectiv deraieri pe liniile de tramvai 1, 10, 19, pe Șoseaua Mihai Bravu, în zona Laborator, 47, în Ghencea, 11 și 25, blocate în zona Bulevardului Timișoara/Bd. General Paul Teodorescu, pe direcția spre Depoul Militari.
De asemenea, linia 25 a fost blocată și la ieșirea din Depoul Militari, linia 19 în zona Octavian Goga/Calea Vitan, pe sensul spre Chimopar, linia 1 a fost blocată și pe Șoseaua Ștefan cel Mare, în stația Lizeanu, pe sensul spre Bulevardul Banu Manta.
În fine, linia 42 a fost blocată pe Bulevardul Expoziției. pe sensul spre Casa Presei.
Și luni mai multe tramvaie au deraiat în Capitală din cauza zăpezii. |
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Vin 21 Feb 2025 10:20:47 Titlul subiectului: |
220820 |
|
Acum să vă povestesc ce s-a întâmplat în capitală, pe durata acestui episod de iarnă. Deci a nins trei zile la rând, între 16 și 19 februarie. Miercuri dimineață, când ninsoarea s-a oprit, stratul de omăt măsura, la stația Filaret, 48 cm. Demult nu a mai nins așa demult în capitală, deși suntem într-o lună de iarnă calendaristică.
Bun, cum au reacționat autoruritățile locale. Păi, după cum bine știți, primarul capitalei, ND, era plecat prin Moldova, în campanie electorală, pentru alegerile prezidențiale. Deși în București era cod galben de vreme rea !
Primarii de sector au avut o prestație lamentabilă. S-a văzut valoarea lor, inclusiv marii corifei de la sectoare, Băluță, Negoiță sau Ciucu. Toți o apă și un pământ. Dezăpezirea s-a făcut (oarecum) pe arterele principale, dar pe străduțe.....ioc. Acum, se știe de contractele pentru dezăpezire, semnate cu firmele de salubrizare, pe banii noștri. Aceștia primesc zeci de mii de euro pe zi, chiar dacă ninge, chiar dacă nu.
În perioada 16-19 februarie, ce au făcut firmele respective ? Păi, mai nimic.
|
154.77 kb |
de 724 ori |

|
|
192.46 kb |
de 724 ori |

|
|
221.17 kb |
de 724 ori |

|
|
Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Vin 21 Feb 2025 10:36:21 Titlul subiectului: |
220821 |
|
Aflat în „deplasare” primarele ND a fost „foc și pară” și a pasat vina la primarii de sectoare. După ce a trecut „urgia”, pe conturile de Facebook ale primăriilor de sector, au apărut poze și clipuri video, cu acțiunile de dezăpezire
De fapt, realitatea a fost cu totul alta, iar luni dimineață, 18 februarie, Bucureștiul mai avea puțin și se bloca de tot. Cum există rețelele de socializare, bucureștenii au tot postat poze din oraș, așa că s-a văzut clar minciuna gogonată a celor de la sectoare referitor la dezăpezire.
Ulterior a mai existat un meci între ND și ministrul energiei, pe tema termoficării. În timpul acesta, bucureștenii aveau „meciuri” cu nămeții de pe străduțe și nu numai, neridicați de firmele de salubrizare, plătite generos din banii noștri.
Acum, cum s-a desfășurat transportul în comun, pe durata episodului hivernal ? Păi prestația a fost jalnică. Tramvaiele au deraiat într-o veselie, din nou probleme cu troleibuzele, datorită șoferilor care parcau aiurea, etc.
Într-un final miercuri s-a întors și ND din campanie. A trimis poliția locală să vadă cum a mers dezăpezirea. Au constatat neregului și au amendat firmele de salubrizare cu mii de lei. Problema este că aceste firme câștigă pe zi, zeci de mii de euro, chiar dacă ninge, chiar dacă nu. Problema este că DNA-ul ar trebui să intre pe fir.
Cât despre Nicușor Dan și primarii de sector ? Și unii și alții sunt la fel de penibili. Până și bandita de Gabriela Firea (cea care ar trebui să cam facă pârnaie pentru tunurile date în București) s-a descurcat mai bine, când era iarnă adevărată în București. Mă rog, pe timpul ei, primarii de sector nu prea mișcau în front, fiindcă Firea și acoliții ei furau cea mai mare felie din cașcaval. Acum pe timpul lui ND, primarii de sector fac ce vor, nimeni nu prea îl bagă în seama pe primarele capitalei.
Rezultatele se văd cu ochiul liber, transportul în comun a avut o prestație penibilă, pe durata episodului hivernal. Fie că vă place, fie că nu, eu prezint Bucureștiul așa cum este el. Realitatea este că la primăra capitalei avem un incompetent iar la sectoare niște hoți (dar care sunt proști de bubuie). Colac peste pupăză, la conducerea STB-ului avem un incapabil, cred că cel mai prost director, de după revoluție. Rezultatele se văd cu ochiul liber, transportul în comun este „praf și pulbere”. Avem tramvaie noi, blocate din cauza „incidentelor tehnice”. Aproape zi de zi sunt incidente tehnice. Mersul cu tramvaiul în capitală a ajuns o loterie.
Măcar așa au subiecte cei de la B365.ro. Bine că și reporterii aștia au o „mare valoare”, ei tot timupul fac copy-paste de pe InfoTB
În poză puteți vedea că cei de al Supercom (sectorul 2) au și mașinuțe cu care pot intra pe străzi. Că nu au dezăpezit străduțele, este altă poveste, pe care ar trebui să o deslușească cei de al DNA !
|
180.44 kb |
de 722 ori |

|
|
152.44 kb |
de 722 ori |

|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|