|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mrnokia
Data înscrierii: 16/Mai/2017 Ultima vizita: 28/Noi/2025 Mesaje: 226 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar 18 Noi 2025 01:50:06 Titlul subiectului: |
222830 |
|
Se pare ca "Retram" inca mai circula in Japonia pe linia Fukui. Totusi aparent au gasit o defectiune si este momentan suspendat din circulatie.
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
376.24 kb |
| Vizualizat: |
de 309 ori |

|
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
351.16 kb |
| Vizualizat: |
de 309 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
claudiumarian0933
Data înscrierii: 28/Oct/2025 Ultima vizita: 29/Noi/2025 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar 18 Noi 2025 16:52:53 Titlul subiectului: |
222833 |
|
| Din pacate ceea ce am vazut a fost de pe strada Canta , din mers , deci posibilitatea sa fac fotografii este aproape inexistenta mai ales cu vegetatia din zona . Legat de cumparat piese de la casari , am vazut ca s-au adus cateva containere , cel mai probabil pentru inceperea santierului , nu m-as prea baga pe acolo , mai ales stiind ca paznicul nici poze nu te lasa sa faci . Astazi am vazut ca se taiau in doua vagoanele ST10 , deci au bagat viteza maxima la eliberarea terenului .
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|