|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 02/Apr/2026 Mesaje: 11333 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 31 Mar 2026 09:02:03 Titlul subiectului: Lucrari de modernizare pe str. Traian |
223385 |
|
Au inceput lucrarile de modernizare a liniilor de tramvai pe str. Traian, intre Foisorul de Foc si Hala Traian. Traficul auto a fost suspendat, ca urmare traseul liniei 97 va fi deviat in timp ce linia de tramvai 55 a fost suspendata. Postez un articol referitor la acest subiect, acesta se gaseste aici
| Citat: | Linia de tramvai 55 se suspendă de sâmbătă și va fi înlocuită cu linia de navetă 655. Traseu modificat pentru linia 97
Începând de sâmbătă, 28 martie 2026, linia de tramvai 55 va fi suspendată, iar linia de troleibuz 97 va circula pe un traseu modificat.
Măsurile au fost dispuse ca urmare a demarării lucrărilor de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor de pe strada Traian, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).
Tot de sâmbătă, în contextul suspendării liniei 55, TPBI înființează linia navetă de autobuz 655, care va asigura legătura între Piața Iancului și Piața Sfânta Vineri.
Linia de tramvai 55, suspendată de sâmbătă
Linia de troleibuz 97 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Clăbucet” și Piața Foișorul de Foc, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Popa Nan, Calea Călărașilor, Str. Traian, după care revine pe traseul de bază. |
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
| Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 02/Apr/2026 Mesaje: 11333 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 31 Mar 2026 13:31:04 Titlul subiectului: |
223394 |
|
Ieri am vazut una dintre masuri luate pentru dupa inchiderea str. Traian. Astfel de la Foisorul de Foc masinile merg pe str. Cavale Iancu de Flondor. De obicei pe aici mergeau doar troleibuzele.
Cu str. Traian inchisa, dar si cu bulevardul Pache Protopopescu, cel mai probabil traficul va fi preluat de strazile Matei Voievod si Popa Nan. Pe unde circula liniile de troleibuz 86, 90 plus deviata 85 (Matei Voievod) respectiv deviata 69, deviata 97 (pana la intersectia cu str. Mecet) si 79 pe str. Popa Nan. Asadar in orele de varf aceste strazi vor fi supra-aglomerate, ceea ce inseamna sincope in frecventele liniilor mai sus amintite.
|
| Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Joi 02 Apr 2026 08:53:55 Titlul subiectului: |
223413 |
|
Ma astaptam sa se aglomereze bulevardul Dacia si, mai departe, strazile Popa Nan si Matei Voievod, dupa inchiderea str. Traian, intre Foisorul de Foc si Hala Traian. Cand colo, efectul a fost contrar, bulevardul Dacia este destul de liber in orele de varf. Inainte erau ambuteiaje intre Piata Gemeni-Calea Mosilor si Foisorul de Foc. Posibil ca soferii sa mearga prin alta parte (bulevardul Magheru cumva ?).
Faptul ca bulevardul Dacia este mai liber inseamna ca in alte locuri din Bucuresti este aglomeratie mult mai mare.
Cum multe din lucrarile la liniile de tramvai au loc aproape de zona unde locuiesc, va voi tine la curent cu stadiul acestora, prin binecunoscutele foto-reportaje cu care v-am obisnuit pana acum. Problema este sa am si timp sa postez pe forum.
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
203.9 kb |
| Vizualizat: |
de 30 ori |

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|