|
TRAM CLUB ROMANIA Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CLAXON
Data înscrierii: 09/Noi/2006 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 Oct 2025 17:49:41 Titlul subiectului: |
222490 |
|
Nu stiu la ce se refera, pentru ca eu am observat ca 686 circula acceptabil si in perioadele de varf ale traficului. Eu sper sa se faca o reconfigurare a traseelor care ocolesc lucrarile din zona 1Mai si sa existe macar o linie care sa faca legatura directa intre Straulesti si restul lumii _________________ 611 |
|
| Sus |
|
 |
petro burgener
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 54 Locație: Bucuresti 3
|
Trimis: Dum 05 Oct 2025 04:13:51 Titlul subiectului: |
222504 |
|
| Cele 22 troleibuze Yutong, vor ajunge la Dep Bucureștii Noi și vor circula pe linia 86 până în Pajura, linia 686 urmând să se desființeze. În zona Clabucet, vor circula pe autonomie, pe unde circula și 686, probabil. Cel puțin așa au anunțat cei de la TPBI. |
|
| Sus |
|
 |
folkfan

Data înscrierii: 29/Ian/2010 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 665 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 12 Noi 2025 22:20:26 Titlul subiectului: |
222802 |
|
Alo, Alo, linia 311, există oare posibilitatea să se asigure un interval de 15 minute oricând în intervalul 05:00-23:00? Mă refer indiferent de cererea constatată (care nici nu mă prea interesează). Pe bune. _________________ Andrei Ionel |
|
| Sus |
|
 |
folkfan

Data înscrierii: 29/Ian/2010 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 665 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 18 Noi 2025 14:28:53 Titlul subiectului: |
222832 |
|
Oare ce comasări de linii mai sunt planificate dacă mai ajung auto-troleibuze noi? Sunt curios. _________________ Andrei Ionel |
|
| Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 11139 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 19 Noi 2025 07:23:47 Titlul subiectului: |
222839 |
|
Teoretic vor sa le bage pe 86, ca sa circule din nou pana la Pajura, iar unde sunt lucrarile la metrou, sa circule pe baterii. _________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
| Sus |
|
 |
guest

Data înscrierii: 30/Sep/2006 Ultima vizita: 29/Dec/2025 Mesaje: 11139 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 16 Dec 2025 12:38:13 Titlul subiectului: |
222892 |
|
Linia 32 va fi supliemantata in weekend, pe durata targurilor de Craciun. Articolul se gaseste aici
| Citat: | Linia 32 va fi suplimentată, în zilele de weekend, pentru Târgurile de Crăciun din București. Călătorii vor aștepta mai puțin în stație
TPBI anunță că mai multe tramvaie vor circula pe linia 32, în zilele de sâmbătă și duminică. Măsura este pentru că a crescut cererea publicului, fiind sezonul târgurilor de Crăciun în Capitală.
Timpii de așteptare în stație vor fi mai scurți
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a transmis că mai multe tramvaie vor fi pe linia 32 din București. Parcul de vehicule va fi suplimentat în zilele de sâmbătă și duminică.
Decizia vine pe fondul creșterii publicului în sezonul târgurilor de Crăciun din Capitală. Suplimentarea cu tramvaie va fi între 6 și 21 decembrie. Astfel, în această perioadă, în intervalul orar 11:00 – 19:00, tramvaiele liniei 32 vor avea un interval de succedare de 5-6 minute.
În așa fel, bucureștenii și nu numai vor putea ajunge la mai multe evenimente de sezon. Mari Târguri de Crăciun se găsesc la următoarele locații:
Piața Constituției;
Piața Univeristății;
Esplanada Operei Naționale;
Piața Alba Iulia;
Parcul Drumul Taberei.
Parcul Lumea Copiilor etc.
Și cu metroul se ajunge la târgurile de Crăciun
Tramvaiul 32 nu are oprire aproape de toate evenimentele de sezon din oraș, el fiind într-un număr semnificativ. Metrorex a transmis călătorilor la ce stații de metrou ar putea coborî bucureștenii ca să ajungă la târguri de Crăciun din București. |
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
| Sus |
|
 |
guest

|
Trimis: Mar 16 Dec 2025 14:20:23 Titlul subiectului: |
222901 |
|
Era si timpul ca sa existe o legatura directa intre Gara de Nord si Autogara Filaret. Articolul se gaseste aici
| Citat: | Avem legătură STB directă între Gara de Nord și Autogara Filaret de sâmbătă. TPBI prelungește traseul autobuzelor liniei 196
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a anunțat bucureștenii care folosesc transportul în comun că autobuzele liniei STB 196 vor ajunde de sâmbătă, 13 decembrie, la Autogara Filaret.
Vom avea o linie directă între Gara Basarab-Gara de Nord și Autogara Filaret
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a informat bucureștenii prin intermediul unui comunicat că de sâmbătă, 13 decembrie, se va asigura o legătură directă între Gara Basarab-Gara de Nord și Autogara Filaret, prin prelungirea actualului traseu al liniei 196, din zona Chirigiu până la autogară,
Se va asigura o legătură directă între Gara Basarab-Gara de Nord și Autogara Filaret, începând de sâmbătă, 13 decembrie 2025, prin prelungirea actualului traseu al liniei 196, din zona Chirigiu până la autogară, a precizat TPBI.
Care ca fi noul traseu al liniei 196
Bucureștenii trebuie să știe că aceste modificări vor fi aplicate de sâmbătă.
Gara Basarab,
Bd. Dinicu Golescu,
Str. Witting,
Calea Plevnei,
Str. Știrbei Vodă,
Bd. Eroilor,
Str. Bagdasar Dumitru,
Șos. Panduri,
Bd. Tudor Vladimirescu,
Str. Odoarei,
Șos. Viilor,
Str. Fabrica de Chibrituri,
Piața Gării Filaret,
Autogara Filaret,
cu întoarcere pe Str. Doctor Constantin Istrati,
Șos. Viilor,
Str. Odoarei,
Bd. Tudor Vladimirescu,
Șos. Panduri,
Str. Doctor Rainer Francisc Iosif,
Bd. Eroilor,
Splaiul Independenței,
Str. Constantin Noica,
Str. Mircea Vulcănescu,
Str. Baldovin Pârcălabul,
Str. Gării de Nord,
Piața Gării de Nord,
Bd. Dinicu Golescu,
Gara Basarab. |
_________________ Linia 86 de troleibuze este preferata mea  |
|
| Sus |
|
 |
folkfan

|
Trimis: Mar 23 Dec 2025 23:20:53 Titlul subiectului: |
222946 |
|
Mă bucur că linia 311 operează pe Sala Palatului. Cineva să le spună că un concert acolo se poate termina și după ora 23  _________________ Andrei Ionel |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum Puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
|